Grafeenoxide veroorzaakt “stralende gevaccineerden”

Als je zeker wilt weten of je met het heilzame prikkie van Hugo de Jonge “niet-zo-experimentele” nano-rotzooi ingespoten hebt gekregen, dan moet je een ultraviolet zaklampje kopen. Het wordt inderdaad met de dag gekker.

Het wondermiddel GRAFEEN(OXIDE) heeft allerlei bijzondere eigenschappen. Eén daarvan is dat het NIET magnetisch is. Want ook ongevaccineerden vertonen magnetisme. De heren willen nader onderzoeken wat de oorzaak van magnetisme is. Een andere belangwekkende eigenschap van GRAFEEN is dat het “fotoluminescerend” is. Het weerkaatst ultraviolet licht. De ontdekkers van de “GRAFEENOXIDE vergiftiging” van de wereldpopulatie graven verder en verder…..


Na de ontdekking van grafeenoxide in vaccins discussiëren de onderzoekers van Quinta Columna over de fotoluminescerende eigenschappen van grafeen.

La Quinta Columna  vestigde onlangs de aandacht op een bepaald fenomeen dat sommigen aan de kaak stellen. Het is de fotoluminescentie in het vaccinatiegebied die zichtbaar is wanneer het gebied wordt belicht met ultraviolet licht. En deze fotoluminescentie zou niet alleen beperkt blijven tot de injectieplaats, maar zou ook in andere delen van het lichaam kunnen worden gedetecteerd.
Orwell City selecteerde  het exacte fragment van  Programma 73  waarin de Spaanse onderzoekers het onderwerp behandelen en vertaalde het zoals gebruikelijk in het Engels in al zijn formaten.

Ricardo Delgado: Er is nu een ander onderwerp. 
Er verschijnen langzaam video’s en we laten je nu een van de mensen zien die, na vaccinatie, een zaklamp oppakt die we net hebben gekocht. 
Het is een ultraviolette stralingslamp. 
Als ik het hier neerzet, zal ik bijna verdwijnen, nietwaar? 
Het is als een onzichtbaarheidseffect. 
Nou, dat is de lamp. 
Een video laat mensen zien die het hebben gedaan na vaccinatie en het blijkt dat grafeen fotoluminescente eigenschappen heeft. We zullen ook een zeer interessant artikel zien en we zullen ook uw hulp vragen bij het onderzoeken ervan. 

We bevestigen hier niets, maar om te kunnen onderzoeken of mensen na vaccinatie, wanneer ze in een donkere ruimte komen en worden belicht met ultraviolette straling, op bepaalde plekken gaan gloeien. 
Deze zaklampen zijn erg goedkoop, van € 10 tot € 30 want als ze om de hoek echt iets laten zien dat niet klopt, zoals de man in deze video overkomt, deel ik het nu.

Ricardo Delgado: De man is boos, hij vraagt ​​om uitleg: “Wat is dat?” 
Maar merk op dat dit gebeurt in het vaccinatiegebied en ook in het geïnkte gebied, in de tatoeage, waarvan we wisten dat het kon gebeuren. dr. José Luis Sevillano: Precies! We wisten dat hij niet de perfecte man hiervoor was omdat hij tot aan zijn nek getatoeëerd is, maar kom op, dat is een heel goed idee. Want misschien geeft dit ons meer zekerheid over wie het nanomateriaal in zijn lichaam heeft en wie niet, zonder een analyse uit te voeren. Je hoeft alleen de ruimte te verlichten met deze UV-zaklamp, kijk: “Deze wel, deze nee, deze wel, deze nee…”

Als het niet oplicht, zou er geen bloedtest nodig zijn voor deze persoon omdat deze persoon een placebo heeft gekregen. 
Of misschien zullen we totaal verrast zijn omdat iedereen straalt. 
Het zou een heel gemakkelijke manier zijn om te zien wie grafeenoxide heeft en wie niet, of dat iedereen het in zijn lichaam heeft. 
Het is een heel goed idee. 
Stuur ons video’s, neem een ​​kijkje als je nieuwsgierig bent. 
Niet iedereen zal dat doen, maar sommigen zullen ze naar ons sturen en kijken of ze ons kunnen helpen erachter te komen of we de mensen kunnen identificeren die echt grafeen in hun lichaam hebben. Eens kijken of dat alleen in het eindrapport verschijnt, waarvan ik de resultaten graag nader zou willen weten. Als het wordt bevestigd, zullen we opgelucht zijn, want zelfs als anderen zeggen dat we traceerbaarheid of wat dan ook hebben gevonden…

We weten met welk vaccin ze zijn ingeënt, het lotnummer, en het enige wat u hoeft te doen is het bloed te testen en u zult precies hetzelfde vinden als in de injectie ampul. 
Als we grafeen kunnen bewijzen, is de controverse voorbij.

Ricardo Delgado: En ze gaan allemaal naar de gevangenis of ze zouden allemaal naar de gevangenis moeten. Over het mogelijke effect gesproken, ik kende de eigenschap van grafeen niet, het heeft een fotoluminescerende eigenschap. Laten we eens kijken naar het artikel ik zoom erop in… en er staat geschreven: “Fotoluminescente eigenschappen van grafeen in vergelijking met andere koolstofnanomaterialen”.

Bron: AEC-publicaties

Ricardo Delgado: En kijk eens aan, de publicaties citeren: Yuanqing Xu, Jinquan Chang, Cheng Liang, Xinyu Sui…. 
Ze zijn allemaal Chinees. 
Ik was verrast dat ze bijna allemaal Chinees zijn: Sushu Wan, Xiaoyong Deng, Yuxi Tian. Spectroscopisch onderzoek van individuele grafeen quantum dots en sets. 2020, 2020, 2020. 
Bijna alle onderzoeken zijn uit 2020 zie ik. 
Dr. José Luis Sevillano: Mensen die de flesjes onder een lichtmicroscoop bekijken, doen dit ook onder ultraviolet licht om te zien of dit de achtergrond verandert. 

Vergelijk het bloed van de gevaccineerde, want je kunt niet alleen zien wat er in de injectieflacons gebeurt, maar ook in het bloed, je zou ook een soort verandering kunnen zien. 
Als ze worden versterkt, weten we dat het nanodeeltjes zijn. 
Maar toen werden we weerlegd door mensen die bekend waren met donkerveldmicroscopie. 
We kregen te horen dat het niet waar is, maar misschien verandert de achtergrond toch. 
Je ziet de deeltjes niet, maar er is een andere achtergrond tussen iemand die is ingeënt en iemand die niet is ingeënt. 
Dit is een eigenschap die we als extra test kunnen gebruiken. Op een gegeven moment kan deze test ons helpen om erachter te komen of placebovaccins echt bestaan en ze die ook hebben gebruikt. 

Dit alles zou nuttig zijn voor ons om de flesjes te identificeren, maar meer niet. 
Ik zie geen andere toepassing. 
Ik bedoel, als er een placebo was, zouden we dat weten. 
Als er mensen zijn die dit proberen en zien dat ze licht geven, maar als er ook een groep is die niet straalt dan weten we dat het een placebo is. Als voorbeeld, toch? Dat zou een manier zijn om te zeggen dat we op die manier placebo’s zouden kunnen vinden. Nou, dat zou een interessante nieuwe aanwijzing kunnen zijn voor het geval we de vaccinaties helemaal niet konden stoppen, of we konden geen idee krijgen hoeveel mensen waren en wie niet waren gevaccineerd met een placebo.

En zonder bloedonderzoek of iets dergelijks te doen, gewoon de vaccinatieplaats verlichten met ultraviolet licht, waarvoor geen bloedtest nodig is. Laten we eens kijken of we erachter kunnen komen of wat er met de man in de video is gebeurd, waar is of niet. Dit zou een zeer nuttige manier zijn om te bepalen of een persoon echt is ingeënt met grafeen. …

Heeft u interessante video’s of verdere belangrijke informatie die u naar La Quinta Columna wilt sturen? Neem dan contact men hen op via hun  officiële website  

7 gedachtes over “Grafeenoxide veroorzaakt “stralende gevaccineerden”

 1. Toen ik in mijn jeugd een blacklicht tl buis had was een leuk effect met een gele fluorescentie stift iets op de huid te zetten, je kon het bijna niet zien tot de lamp aanging.
  Er zijn vele goedkope led lampjes of geld testers met een uv led.
  Een werking waar ik zeker van ben is dat de geïnjecteerden paranoïde worden als ze in de buurt van een niet geïnjecteerd uitziend iemand komen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Via het aanzetten van Bluetooth op de gsm is heel goed te volgen wie er wel en wie er niet gevaccineerd zijn. Er verschijnt nl. een code die er ongeveer zo uitziet:

  A4:H9:S0:G8:J6:E7
  C8:T3:G1:Z3:K4:S8

  Bovenstaande zijn twee codes. Waarschijnlijk hebben de meeste gevaccineerden via de naald een (nano) chip meegespoten gekregen…. geweldig toch! Kan je ze gemakkelijk herkennen en er ver uit de buurt blijven… met hun grafeen oxide en Spike proteïne shedding…
  Ga maar eens een drukke winkel in en zet je Bluetooth aan… je weet niet wat je ziet…

  Like

Reacties zijn gesloten.