De moord op Jovenel Moise president van Haïti

De president van Haïti is niet alleen vermoord vanwege het feit dat hij geen vaccinatie-campagne tegen “COVID-19” heeft toegestaan, maar meer nog omdat hij al 4 jaar samenwerkte met de Amerikanen, met name de regering Trump. Er dreigt zoveel boven water te komen, dat er is besloten om hem uit de weg te ruimen.

Zin opvolger moet de deksel op de doofpot schroeven.

De president van Haïti werd het zwijgen opgelegd voor het samenwerken met NSA en het geven van informatie aan US MILITARY INTEL en direct bewijs over de Clinton Foundation en al het goud gestolen door de Clintons en CIA van Haïti…. President Moise beschikte over al het bewijsmateriaal van de onderzeeërs die de Clintons en Epstein op het eiland hadden om honderdduizenden kinderen over te brengen die over de hele wereld werden verhandeld. Moise heeft de afgelopen vier jaar bewijzen verzameld over de mensensmokkelnetwerken van Moeder Teresa, in samenwerking met de Clinton Foundation/FBi en het doorsluizen van 90 miljard dollar aan het VATICAAN, die op de achtergrond de operatie leidde. Volgens de bewijzen in de dossiers en gehackte servers die aan Trump en de NSA zijn gegeven, heeft de CIA gebruik gemaakt van weermodificatie (HAARP) en TEKTONISCHE WAPENS om aardbevingen en overstromingen te veroorzaken op en nabij Haïti. Dit werd gedaan om het verhaal van de ruim 800.000 vermiste kinderen te verdoezelen.
.

De duizenden verzegelde aanklachten die één voor één door de militairen in de Republiek Amerika worden geopend en ten uitvoer gebracht, hebben allemaal betrekking op deze feiten. En al het bewijs en alle getuigenissen zijn opgenomen dan wel op schrift gesteld.
Het is overduidelijk dat de restanten van het Centrale Bankensyndicaat en de bloedlijnfamilies op hun laatste benen lopen en achterhoedegevechten voeren. Duidelijk is ook dat de voorziening van adrenochroom supplement wereldwijd op zijn gat ligt. … Bronnen geloven dat de onrust in Haïti het bekende draaiboek is. Haïti is altijd al een puinhoop geweest, laat de VN de regering overnemen en “breng de kinderen in veiligheid”. Ook een achterhoedegevecht.

Het moordeskader heeft namelijk een kardinale fout gemaakt.

De First Lady van Haïti, Martine Moïse, laat voor het eerst iets van zich horen sinds ze zwaargewond raakte bij de moord op haar man, de Haïtiaanse president Jovenel Moïse.

Zaterdag plaatste Moïse een audioboodschap op haar persoonlijke Twitter-account.

MESSAGE DE LA PREMIÈRE DAME MARTINE MOISE. pic.twitter.com/cFQW70xTFE
- Martine Moïse (@martinejmoise) 10 juli 2021

In het bericht zegt ze: “Ik leef door Gods genade, maar ik heb mijn man Jovenel verloren.”

Moïse arriveerde woensdagmiddag in Zuid-Florida voor medische behandeling, enkele uren nadat de aanval in de vroege ochtend plaatsvond buiten de presidentiële woning in Port Au-Prince.

Over de aanval zei ze: “In een flits kwamen huurlingen naar mijn huis en doorzeefden mijn man met kogels.”

“Na 25 jaar huwelijk hebben ze mijn man van me afgenomen. Ik wist dat de politiek in gaan niet makkelijk zou zijn. We moeten de strijd voortzetten. Jovenel was voor het volk. Ze hebben hem vermoord omdat hij het land wilde veranderen. We moeten opstaan en de strijd voortzetten… hij vocht voor ons, en wij moeten voor hem blijven vechten.”


Moïse is opgevolgd door zijn in april 2021 aangestelde premier. Opgeleid in de VS en direct door de VN erkend. De moord is een staatsgreep van buitenaf geregisseerd. De vrouw van de president is direct naar Miami Fla. gevlogen en verpleegd. Met andere woorden: in veiligheid gebracht door het Pentagon, de werkelijke machthebbers in de Republiek. De aanslag mag dan zijn gelukt, de coup krijgt nog een onaangenaam staartje voor de Clintons. de Clinton Foundation, de sponsoren van de Clintons, de vrinden van Epstein en iedereen die is betrokken bij de misdaden tegen de vrijgekochte slavenkolonie Haïti.

9 gedachtes over “De moord op Jovenel Moise president van Haïti

 1. Als dat inderdaad allemaal zo bevestigd wordt in de nabije toekomst dan is dat uitermate schokkend. Maar uiteindelijk verbaasd mij niets meer. Dit kabaal moet met wortel en tak uitgeroeid worden om de nu nog gedeeltelijke ‘vrije’ mensheid te redden van eeuwige slavernij. Foto met onze volksvertegenwoordiger in 24 karaat vuurvergulde gouden lijsten zetten en in alle scholen aan de muur hangen in plaats van die onnozele W.A. met zijn zorgenkwetta. .

  Like

 2. Die foto zegt meer dan een heel verhaal, b.v. dat er een onvoorstelbare ruimingsactie op touw gezet moet worden in dit land. Waarbij ik er ook nog van overtuigd ben dat we ons zelf zullen moeten bewapenen. Nu zijn we niets anders dan “sitting ducks”.
  Zie ook weer de bedreigingen aan het adres van de BPOC, ik wil helemaal niets bagatelliseren maar daar hadden ze op zijn minst psychisch op voorbereid moeten zijn. Nee, bakzeil halen en dan hulp of medewerking zoeken bij de vermoedelijke daders.
  Hoelang laten we ons nog in de zeik nemen? Voor dat we eindelijk beseffen dat we ons gevecht toch echt zelf moeten voeren.

  Geliked door 3 people

 3. Dan kunnen ze de tot levenslang veroordeelde Bill Clinton hier ook over aan de tand voelen, die is in 2009 benoemt als speciale afgezant van de Verenigde nazi’s op Haïti.

  PS Peterrrrr R de V is niet in dit complot betrokken, die heeft een kloppend alibi.

  Like

 4. Peter R. de Vries en de Haïtiaanse president Jovenel Moïse zijn kort na elkaar neergeschoten. De Vries is via de Foreign Intelligence Service al jaren betrokken bij het onderzoek naar drugssmokkel en kinderhandel in Kosovo en Haïti.
  Bij de moord op De Vries is de 35-jarige Pool Kamil Pawel Egiert betrokken. Hij is lid van de drugssmokkel en kinderhandel organisatie van de Poolse Magdalena Kralka, die is gelinkt aan de CIA.
  Egiert verhuisde naar Maurik (NL). De Foreign Intelligence Service waarschuwde de AIVD, die Egiert door de politie liet arresteren. Kort erna werd hij vrijgelaten. Egiert nam contact op met zijn vriend, de 21-jarige rapper Delano G., reed hem naar Amsterdam, waar Delano G. De Vries neerschoot. Moïse en De Vries hebben/hadden alle informatie over de transportlijnen van drugs en kinderen via Kosovo en Haïti.

  Like

  • Nieuwe ontwikkelingen….
   Toch vertrouw ik De Vries voor geen milimeter. Gevoel. En rare verhalen, onderwereld, etc.
   Maar misschien is het daarom juist een TOP-intrigant voor de goede zaak.
   Dan hebben ze hem “gedraaid”, vast en zeker na zijn ongekende kletsverhaal over de moord op JFK.

   Like

Reacties zijn gesloten.