‘COVID-19’ of de ‘DELTA-MUTANT’ is niets anders dan GRAFEENOXIDE, gratis verstrekt van staatswege

De waarheid zal naar buiten komen en de leugenaars vallen door de mand. Iedereen die beweert dat onderstaand bericht “fake nieuws” is, verpreidt het zelf van staatswege. Handelen in opdracht voor een paar centen en daarmee de wereldbevolking onwetend te houden, doodziek te maken en uiteindelijk te gronde richt, is een volledige bekentenis van genocide. Ze moeten nu heel goed gaan oppassen, dat “SLAGERSGILDE VAN HET BINNENHOF”. Niemand komt hier ongestraft mee weg, al lijkt het soms wel eens zo, als je naar de Chef SLAGERSGILDE kijkt.

GRAFEENOXIDE (GO) IS COVID-19

Het is letterlijk OORLOG!

Zoals we al eerder vast hebben kunnen stellen wordt er een oorlog tegen de mensheid uitgevochten. Onzichtbaar, want de oorlog wordt in ieders eigen (?) lichaam uitgevochten. Een oorlog op microscopisch niveau dus. Alleen door het juiste tegengif kan een wereldramp worden afgewend. De oorlog in ons lichaam is één slag, het uitroeien van de oorlogshitsers moet de laatste slag zijn.

Medewerkers van La Quinta Columna (De Vijfde Pilaar) opgericht door Ricardo Delgado, hebben uitputtend onderzoek verricht om er achter te komen wat er nu precies in de “vaccins” zit die ons zogenaamd beschermen tegen SARS-CoV-2, zodat we geen COVID-19 of één van haar mutanten krijgen. Men kwam tot de conclusie dat het hier absoluut niet gaat om een “virus”, maar om Grafeenoxide, een nano techniek ontwikkeld door de wetenschap, geïnitieerd en gefinancierd door het Pentagon. Door middel van de mondkapjes, de PCR-test, de antigeentest, door inhalatie en via de “vaccins” wordt geprobeerd de mensheid op alle mogelijke en onmogelijke manieren te injecteren met deze nano technologie. Ook wordt het waarschijnlijk verspreid via de voedsel- en drinkwaterketens. De griepprikken van 2018 en 2019 waren waarschijnlijk al vergiftigd met GO. Met het als bezetenen uitrollen van het 5G netwerk door de overheden, wereldwijd, en het testen ervan, wordt de oxidatie van Grafeenoxide extra gestimuleerd. Niet voor niets worden masten rond ziekenhuizen en zorgcentra geplaatst, evenals op scholen. De meest kwetsbaren zijn de 65-plussers, omdat na die leeftijd het tegengif, de reserves aan natuurlijke antioxidanten regressief afnemen. Als eenmaal de balans oxidanten – antioxidanten in het voordeel van de eersten uitpakt, krijgen de mensen COVID-19. De medische maffia legt de patiënten aan de beademing in plaats van ze antioxidanten in de vorm van N-acetylcysteïne toe te dienen.

COVID-19 heeft alle kenmerken van de complicaties die optreden als er een interne onbalans ontstaat tussen oxidanten en antioxidanten. En dit wordt simpel gezegd door twee processen veroorzaakt:

 1. Het natuurlijke proces (veroudering) en/of vitamine D gebrek;
 2. Het onnatuurlijke proces, dus de toediening van Grafeenoxide.

De eerste gevallen deden zich niet toevallig voor in Wuhan, de eerste ‘smart city’ in China. Plotseling vielen daar mensen bewusteloos op straat en werden tallozen onverklaarbaar ziek. De WHO – met als hoofdsponsor China  van de CCP, riep eind januari 2020 de pandemie uit. Niet geheel toevallig werd in China de bevolking massaal gevaccineerd met de wettelijk verplicht gestelde griepprik. Deze bevatte hoogstwaarschijnlijk Grafeenoxide. In Wuhan is het 5G-netwerk omstreeks eind november 2019 geactiveerd en waarschijnlijk na verschillende testfases in de juiste frequentie van ca. 42,5 GHz, waardoor de nano technologie gaat resoneren en het oxidatieproces bij mensen versnelt met alle gevolgen van dien. Dat is geen griep, geen COVID-19, geen longontsteking. Het zijn zuivere vergiftigingsverschijnselen met de groeten van de “overheid en medische maffia” gefaciliteerd door een collaborerende pers, de wetenschap en op winst beluste groot-industriëlen. Hetzij patenthouders, PCR-test fabrikanten, mondkapjesproducenten of de “Vaccin” industrie. Medeplichtig, ALLEMAAL!

Met het afkondigen van de pandemie is aan de wereldbevolking rechtstreeks de totale oorlog verklaard.

Luister even een half uurtje naar Ricardo Delgado van De Vijfde Pilaar. Zijn uitleg is afdoende en wordt ondersteund door specialisten en honderden rapporten. COVID-19 is niets anders dan de van staatswege toegediende doses Grafeenoxide. SARS-CoV-2 is niet geïsoleerd, men is nog steeds op zoek, maar dat hoeft ook niet meer. De mensheid wordt kunstmatig dom gehouden en volgespoten.

7 gedachtes over “‘COVID-19’ of de ‘DELTA-MUTANT’ is niets anders dan GRAFEENOXIDE, gratis verstrekt van staatswege

 1. In het artikel over de pres. van Haïti staat het volgende over de vrouw van hem:
  Moïse is opgevolgd door zijn in april 2021 aangestelde premier. Opgeleid in de VS en direct door de VN erkend. De moord is een staatsgreep van buitenaf geregisseerd. De vrouw van de president is direct naar Miami Fla. gevlogen en verpleegd. Met andere woorden: in veiligheid gebracht door het Pentagon, de werkelijke machthebbers in de Republiek.
  En in dit artikel staat:
  Men kwam tot de conclusie dat het hier absoluut niet gaat om een “virus”, maar om Grafeenoxide, een nano techniek ontwikkeld door de wetenschap, geïnitieerd en gefinancierd door het Pentagon
  Nou is mijn vraag, aan welke kant staat het pentagon nou eigenlijk?
  Of misschien snap ik het niet wat waarschijnlijk is.

  • Die begreep ik dus ook al niet helemaal. Nu zullen er inmiddels best wel wat personele wisselingen plaatsgevonden hebben in de top van het Pentagon, maar het blijft toch ook opvallend dat niemand van onze “saviors” zich tegen de vaccinaties uitspreekt. Laat staan dat ze toegeven dat er geen reet aan de hand is, behalve dat we zwaar genaaid worden. Er is ongetwijfeld een machtsstrijd gaande achter de schermen, ik ben er van overtuigd dat het voor ons niet veel uitmaakt wie die strijd gaat winnen. Als wij zelf niet de strijdbijl op gaan pakken zullen we de eeuwige verliezers blijven. Nee, we moeten maar geduldig afwachten, dan komt alles vanzelf wel goed. Ja natuurlijk, en ik kom uit een ei.

   • Helemaal met jullie eens! Heel fijn om de kritische denkers te kunnen volgen bij de reacties hier!
    Ik heb daar al veel van opgestoken.

 2. Alle Nederlanders krijgen van het RIVM een “uitnodiging” voor de coronaprik. We weten nu wat er in zit.

  Het RIVM vindt ook iets over nano technologie, bijvoorbeeld in mondkapjes:
  https://www.rivm.nl/nanotechnologie/consumentenproducten/Zijn-niet-medische-mondkapjes-met-nanomaterialen-veilig

  Dus:

  “Pas op, burgers, niet alle mondkapjes deugen. Je kunt er kanker van krijgen. Het vaccin is helemaal OK, we nodigen niet voor niets alle Nederlanders voor de coronaprik uit. Maar nu even geen rotvragen stellen, doe het dan in ieder geval voor een ander!” Kijken we volgend jaar wel verder ofzo?

 3. Ik versta goed Engels maar jammer dat het er geen Nederlands ondertiteling is. Want de ondertiteling gaat me toch een beetje te rap om het te kunnen lezen

Reacties zijn gesloten.