De ontluisterende ontmaskering van de Coronasoap

In vervolg op het vorige artikel, waarin Stefan Lanka aangeeft dat de nanodeeltjes in het “vaccin” levensgevaarlijk zijn. Spaanse onderzoekers hebben geanalyseerd wat er in het “vaccin” zit wat ons tegen een “virus” moet beschermen. Nu publiceren wij het schokkende interview wat een van de onderzoekers is afgenomen. Inclusief een vrijpostige vertaling.

Maanden publiceren we nu al stukken waaruit moet blijken dat de “Coronasoap” slechts dienst doet als een dekmantel van iets veel ergers. Deze door de medische elite opgetuigde operatie is er één van een schokkende wreedheid. Met het “veelbelovende nanoplatform grafeenoxide” is in 2019 met het vehikel van de griepprik wereldwijd in de bevolking geïnjecteerd. Grafeenoxide is magnetisch en zit verpakt in lipide vetomhulseltjes, met de bedoeling dat het de hersenen bereikt. Wat het daar aanricht en waar dat goed voor is weet niemand. Door het 5G netwerk te activeren vinden er in een menselijk lichaam reacties plaats, geen praatjes, het zijn wel degelijk de feiten. Eén van die reacties, zo hebben de onderzoekers ontdekt, is afbreken van de weerstand tegen grafeenoxide. In het interview wordt het duidelijk uitgelegd: een oorlog van antioxidanten tegen oxidanten. Bepaalde geneesmiddelen werkten heel goed tegen deze nieuwe ziekte COVID-19. De “vaccins” tegen deze nieuwe ziekte zijn ook voorzien van nanodeeltjes: grafeenoxide. Dus wat in het menselijk lichaam problemen oplevert, grafeenoxide via de griepprik, wordt door de “Covid-vaccins” doodleuk aangezuiverd. Het lijkt wel een verdienmodel…..

INTERVIEW

Wat we hebben ontdekt is dat in de periode van februari tot september 2020 de ziekte COVID-19 naast Ivermectine en HCQ, voornamelijk (direct) werd behandeld met N-acetylcysteïne en glutathion. Raadselachtig of niet?

Waarom? Welnu, we weten inmiddels heel goed waarom dat werkte. Dat werkte omdat het een cytokinestorm heeft voorkomen, dan wel heeft afgezwakt. Het voorkwam ook het verschijnsel van het “post-inflammatory syndrome”. Dat wil zeggen: door dat te voorkomen kon ook worden voorkomen dat er problemen kwamen als gevolg van bloedklontering (trombose).

Als je een geneesmiddel of voedingssupplement toepast dat reageert op exact alle  klinische verschijnselen van COVID-19 en precies alle bekende symptomen bestrijdt, dan is dat precies het middel dat de “etiologische agent” aanpakt die de ziekte heeft veroorzaakt.

Wat we hebben ontdekt is dat glutathion grafeenoxide vermindert en oxideert – dus elimineert.

Daarom zijn wij ervan overtuigd, dat juist grafeenoxide de oorzaak was van COVID-19. Grafeenoxide is wereldwijd op een geheimzinnige manier en ongezien in de bevolking geïntroduceerd via de griepprik. De griepprik wordt jaarlijks samengesteld onder regie van de WHO.

Dit heeft deze ziekte veroorzaakt – in combinatie met de elektromagnetische blootstelling van wat iedereen inmiddels wel weet: het beruchte testen van het nieuwe 5G netwerk.

Vergeet niet dat dit allereerst in Wuhan is gebeurd. In Wuhan was geen gordeldier, geen vleermuizensoep, ook was er geen Chinese vrouw die met een virus uit een laboratorium is ontsnapt.

Voor iedereen die denkt, dat het nog veel ingewikkelder in elkaar zit: het was heel eenvoudig. Eind november 2019 deden zich al de eerste gevallen van COVID-19 voor in China. Ernstige kortademigheid en benauwdheidsverschijnselen deden mensen bewusteloos dan wel dood op de grond vallen. Mensen die ziek zijn liggen in bed en vallen niet op straat neer. Maar dit verschijnsel is zo dodelijk – bedoeld wordt de stralingssterkte van 5G – dat als men is geïnjecteerd met de griepprik wat grafeenoxide bevat, het bij de mensen het natuurlijk aanwezige glutathiongehalte pijlsnel zakt. Dat is een kwestie van minuten na het begin van de blootstelling aan de straling.

Als het glutathiongehalte in ons lichaam op een normaal niveau is, zal men van de straling vrijwel geen nadelige effecten ondervinden. Maar als het niveau van grafeenoxide dat van glutathion overstijgt, daardoor de balans verstoort, dan zakt daarmee navenant het natuurlijke weerstandsniveau van de mensen. Als dat gebeurt wordt er een acute cytokinestorm veroorzaakt.

En hoe kan het dat grafeenoxide de overhand in het lichaam krijgt? Welnu, dat is een gevolg van de activering ervan door elektronische blootstelling. Als het ware wordt het door een bombardement nog meer geoxideerd. De balans tussen oxidanten en antioxidanten in onze organismen wordt verstoord in het nadeel van de antioxidanten en dat triggert razendsnel de bekende ziekteverschijnselen.

Door op dat knopje te drukken dat het 5G netwerk activeert, weten ze precies wanneer de volgende golf gaat beginnen – de 2e, 3e  en 4e golf. De Delta- en Lambda variant, etc. De Delta variant is simpelweg de volgende 5G activering. Daarom moeten we alert zijn op wat er nu gebeurt of wat er gaat gebeuren.

Want het glutathionniveau van 65-plussers wordt met het verstrijken van de jaren regressief lager. Waar vallen de meeste klappen door COVID-19?  De oudere populatie, is het niet? Het glutathionniveau in kleine kinderen en jongeren is vele malen hoger, daar vallen dan ook geen slachtoffers.

Extreem lage glutathionniveaus vinden we in (te) dikke mensen en obesitas lijders. Vandaar dat de meeste slachtoffers in deze groep vallen.

Extreem hoge glutathionniveaus treffen we aan bij atleten die intensieve sporten beoefenen. Deze doelgroep wordt het minst door COVID-19 aangevallen.

Alles, werkelijk ALLES wijst op het feit dat met het toedienen van N-acetylcysteïne succes is bereikt, omdat het op een directe manier grafeenoxide reduceerde – het is immers een actieve voorloper van glutathion.

Dus we hebben het hier over een wapen, een ons bekend slijmoplossend middel waar de mensen hun hele leven op een natuurlijke wijze mee worden behandeld.

We hebben talloze medische klinische proeven kunnen zien op honderden patiënten in de Intensive Care units, wereldwijd. Aan de beademing, ventilator, intubator, praktisch balancerend op het randje van de dood. Met een dubbele longontsteking, veroorzaakt door het verspreiden van grafeenoxide gecombineerd met 5G straling in de longen,

Welnu, de geconstateerde longaandoeningen (diffuse stains)  in de patiënten is kenmerkend symmetrisch, maar zou er zo niet uitzien als er sprake was van een biologische pathogeen (ziekteveroorzaker)  omdat die normaal gesproken altijd tamelijk asymmetrisch zijn. Zoals bijvoorbeeld bij een pneumococceninfectie. Want in dat geval zou de aandoening zich alleen op een bepaalde plek in de longen manifesteren, niet ook in de andere long en zeker niet symmetrisch, dus in beide longen op dezelfde plek.

Met een behandeling met glutathion via het infuus of zelfs oraal toegediend, dan wel met N-acetylcysteïne in doseringen van 600 mg of meer, knapten de patiënten binnen enkele uren weer op. Patiënten konden weer zuurstof opnemen omdat ze hun glutathionniveau terug kregen om zodoende de toxische materie wat hen was toegediend en geactiveerd door elektromagnetische straling effectief konden bestrijden.

Oplossing? Altijd eerst je dokter raadplegen, zelfs al zijn het voedingssupplementen en om een recept vragen. Het kan zijn, dat je lichaam verkeerd op bepaalde stoffen reageert. Je moet altijd met je huisarts in contact treden. Maar in principe moet je glutathion of N-acetylcysteïne in huis hebben liggen.

Het is bijzonder dat op 17 juni 2021 de WHO via het Amerikaanse FDA de verkoop van N-acetylcysteïne wilde verbieden.  En dat terwijl het al 57 jaar vrij op de markt verkrijgbaar was? Vreemd, niet?

We weten dat alle middelen die het “vaccin” waardeloos maken – zoals ethanol – ertoe hebben geleid dat we volgens de autoriteiten pas weer een borreltje mochten nemen 14 dagen na de vaccinatie. Alcohol sloopt binnen de kortste keren het lipide omhulsel van de vermeende mRNA component in het vaccin. Wat we nu denken? Wellicht was het de capsule om grafeenoxide. Misschien om te voorkomen dat deze het neurologische systeem niet zou bereiken. En dat het met het DNA misschien wel helemaal niets had te maken, zoals we eerst dachten. Als we met ethylalcohol de capsules zouden vernietigen, moest iedere vorm van consumptie van alcohol worden vermeden “om de werking te garanderen”. Omdat, zonder die capsule grafeenoxide direct onschadelijk wordt gemaakt door onze afweer door middel van neutrophils. Het is mogelijk dat alcoholgebruik de oorzaak van de bloedklontering is en dat dit op den duur levens heeft gered. Er was dus helemaal geen sprake van een immuunreactie.

Later werd ons ook verteld, dat we voorlopig uit de zon moesten blijven na de vaccinatie. Het zou de werking van het vaccin beperken. Welnu, er is een direct verband tussen de zon en vitamine D en dat is weer een link naar glutathion: een laag vitamine D gehalte is inherent aan een laag glutathionniveau. Het een veroorzaakt het ander. Bij COVID-19 patiënten is het Vitamine D gehalte kenmerkend  (veel) te laag.

Dus door externe stimulering (zon) en voedingssupplementen kunnen de het glutathionniveau op peil houden. Dat redt gegarandeerd veel mensenlevens. Daar zijn klinische onderzoeksrapporten van gepubliceerd.

Verder hebben ze ons ook verteld geen vis te eten. Want men had mosselen met de PCR testmethode op het gevaarlijke coronavirus getest. SARS-CoV-2, een virtueel virus, met computeralgoritmen gefabriceerd was de boosdoener.

Maar we weten ook allang dat het regelmatig eten van zeevis een boost aan je glutathionniveau geeft.

Dus als we nu alles doen wat ons door de autoriteiten wordt afgeraden, dan leven we nog lang en gelukkig!

Ook werd ons verteld, dat er geen lijkschouwingen mochten worden gedaan op COVID-19 patiënten. Waarom niet? Want omdat men dat in Italië wél heeft gedaan heeft men daar vele mensenlevens kunnen redden. Omdat men in Italië heeft ontdekt, dat het een probleem van bloedklontering was in het cardiovasculair systeem van de overledenen, en daar op door heeft geborduurd.

Wij kunnen dus duidelijk geen enkele autoriteit meer vertrouwen en geloven. Dat was één van de redenen dat we gingen analyseren wat er in het “vaccin” zat en we grafeenoxide hebben aangetroffen.

Je moet het vergelijken dat je al 20 keer bent beroofd en afgetuigd door iemand die aanbelt en je een glaasje aanbiedt en zegt: “Dit is een lekker glaasje Cola, drink het maar op en je zult merken dat je ervan opknapt.”

Het eerste wat ik dan zou denken is, dat dit hoogstwaarschijnlijk een giftig drankje is, omdat ik al 20 keer ben beroofd en afgetuigd door dezelfde persoon. Dus ga ik eerst eens analyseren wat dit gratis aangeboden lekkere glaasje Cola eigenlijk precies is.


Acetylcysteïne is een vrij verkocht geneesmiddel dat ingezet wordt als mucolyticum om ingedikt slijm bij aandoeningen van de luchtwegen dunner te maken zodat het gemakkelijker opgehoest kan worden. Acetylcysteïne wordt gebruikt bij de behandeling van ‘chronische obstructieve longziekten’ (COPD) zoals chronische bronchitis en longemfyseem, mucoviscidose (taaislijmziekte) en acute aandoeningen van de luchtwegen zoals longontsteking en tuberculose. Het middel wordt onder verschillende merknamen op de markt gebracht. Toedieningsvormen zijn inhalator, bruistabletten, granulaten en poeders.

Acetylcysteïne wordt ook intraveneus toegepast als antidotum na een overdosis paracetamol. In dat geval is het een bron van cysteïne dat nodig is in de detoxificatie van het bij een overdosis paracetamol ontstane N-Acetyl-p-benzoquinoneimine (NAPBQI).

Acetylcysteïne is een in de lijst van essentiële medicijnen van de WHO opgenomen stof.


Glutathion (afgekort tot GSH, met de G van glutathion, de SH voor de vrije thiolgroep), ook aangeduid als γ-L-glutamyl-L-cysteinylglycine, is een tripeptide dat is opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur. Glutathion komt bijna in alle cellen in een hoge concentratie voor en behoort tot de belangrijkste antioxidanten in het lichaam. Tegelijkertijd is de stof een reservevoorraad voor cysteïne.


We gaan nog even door met de collectieve poging tot moord op de wereldbevolking via de injectienaald. Er wordt grafeen via de griepprik en de Covid-injectie naar binnen gebracht. Binnenkort wordt er aan toegevoegd een “inhalatieversie”, dan jaag je het rechtstreeks je longen in. De medische maffia is tot alles in staat, dat hebben we met eigen ogen kunnen aanschouwen.

Dit is een controversieel verslag gebaseerd op de bevindingen van Spaanse onderzoekers. Het moet nog volledig worden geverifieerd.

Wat nodig is, zijn precieze gegevens over de samenstelling van het mRNA-vaccin, afkomstig van een of meer monsters van het geneesmiddel, met inbegrip van de identificatie van de zogenaamde digitale microchip.

Onafhankelijke laboratoriumstudies op basis van verscheidene monsters van alle vier grote mRNA-“vaccins” zijn vereist, namelijk AstraZeneka, BioNTech-Pfizer, Moderna Inc, Johnson and Johnson.

Verklaringen over de toekomstige effecten van het “vaccin” moeten worden bevestigd en bevestigd.

.

Verscheidene van de verklaringen van Dr. Jane Ruby in dit verslag over de gevaren van het vaccin kunnen in dit stadium niet worden bevestigd.


Dr. Jane Ruby is aanwezig bij Stew Peters om een wetenschappelijk rapport te bespreken dat zojuist is verschenen van de Universiteit van Almería School of Engineering in Spanje, getiteld, “Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension: Observational Study in Optical and Electron Microscopy”, waarin werd vastgesteld dat elke dosis van de Pfizer-prik “6 ng RNA en 747 ng grafeenoxide bleek te bevatten, wat neerkomt op 99,103% van de medicatie.

Dr. Ruby vestigt onze aandacht op een studie uit 2016, “Toxicity of graphene-family nanoparticles [GFNs]: a general review of the origins and mechanisms”, waarin werd vastgesteld: “Several typical mechanisms underlying GFN toxicity have been revealed, for instance, physical destruction, oxidative stress, DNA damage, inflammatory response, apoptosis, autophagy, and necrosis.”

Dr. Ruby zegt:

“Deze grafeenvellen die onderzoekers vonden in de Pfizer flacon, wanneer ze in je systeem komen en wanneer ze je cellen beginnen binnen te dringen – wat ze hebben een lipide nanodeeltje dat ze in je cellen duwt – krijg je oxidatieve stress…

“Het vernietigt letterlijk alles in de cel. Het laat de mitochondriën exploderen. Het creëert een situatie waarin het lichaam op een 10-alarms brandweerwagen staat en ontstekingen, cytokines, chemokines. Deze ongelooflijk gewelddadige… ontstekingsstorm komt binnen en het heeft een bijzondere affiniteit voor het creëren van acute ontsteking van de longen, het creëert een ontstekingsstorm in het hartweefsel en in het hersenweefsel.

“Stew, dit gaat direct verband houden met beroertes, hartaanvallen – en we geven dit aan zwangere moeders en baby’s? Dit is echt iets waar iedereen aandacht aan moet besteden.”

Stew vraagt haar of grafeenoxide een vergif is en ze antwoordt, “Het is zeer zeker een vergif.”

Stew zegt,

“Spaanse onderzoekers hebben ontdekt dat meer dan 99% van het Pfizer-vaccin uit grafeenoxide bestaat, klopt dat?

“Dat klopt. Stew, er is geen andere reden voor dit om erin te doen dan om mensen te vermoorden… Als de rest van de bedrijven die deze spuiten pushen, alle vier de bedrijven in de VS zijn gevuld met 99% van deze giftige industriële chemische stof, weet ik niet wat ik tegen je moet zeggen, maar iedereen kan beter alles nu meteen sluiten. Dit is echt gevaarlijk.”

Stew antwoordt,

“Dit is afschuwelijk. Ik krijg rillingen als ik hier naar luister. Ik snap niet waarom de media dit niet oppakt. Ze zijn er bij betrokken. Ze willen je dood. Ze maken deel uit van het moordcomplot…

“OK, laat me je een vraag stellen. Behalve moord met voorbedachten rade, wat is een andere motivatie om iemands lichaam te vullen met grafeenoxide? Wat doet dit spul nog meer, behalve mensen vergiftigen en doden?”

Ze antwoordt,

“De enige andere verklaring die ik zou kunnen bedenken, als wetenschapper, is dat dit een massaal, onwetend, zonder toestemming uitgevoerd wereldwijd experiment is, want ze zijn er nooit in geslaagd om dit materiaal op experimentele basis in mensen te krijgen.”

Stew vraagt,

“Toen ze dit autoriseerden voor noodgebruik, werd de werkzaamheid overal rondgebazuind – nep, valse leugens, complete leugens – ze zeiden dat dit ding het coronavirus doodde, bekend als COVID-19, 98,6% succespercentage, wat dan ook – hoe kunnen ze dat bewijzen? Was dat gewoon een leugen? Hebben ze gewoon een willekeurig getal verzonnen? Is dat ergens gedocumenteerd? Verwijdert of bestrijdt dat ding echt het SARS-CoV-2 virus?”

Ze antwoordt,

“Stew, ik ga terug naar het begin. De PCR-test is bedrog van Christian Drosten en Olfert Landt. [Redactie: vergeet Koopmans vooral ook niet!] Het coronavirus SARS-CoV-2 is nooit geïsoleerd, zijn eiwitsequenties zijn nooit aangetoond of gevalideerd, niemand kan ons bewijzen dat het ooit echt heeft bestaan.

“Heeft er vorig jaar iets bestaan? Vliegt er nu iets rond dat een griepje is? Veel verschillende versies van de verkoudheid? Ja, ja en ja. Maar niemand heeft ooit een isolaat aangetoond of laten zien; een isolaat van het SARS-CoV-2 virus geverifieerd. Dat is nummer één.

“En ik wil nog één ding toevoegen. Deze Spaanse onderzoekers in de groep zeiden dat als je kijkt naar de verschillende symptomen bij wat dan ook het SARS-CoV-2 van vorig jaar was, of een paar restgevallen nu, het allemaal symptomen zijn die ook veroorzaakt zouden worden door een teveel aan grafeenoxide in je lichaam: de storm in de longen – en tussen haakjes, ze zijn een inhalatieversie van dit “vaccin” aan het voorbereiden. En God helpe ons, Stew, omdat het krachtiger is, gaat het recht in de longen en het creëert meteen een pulmonale storm van longontsteking en je gaat zien, als ze dit krijgen in de Emergency Use Authorization, je gaat beginnen met het zien van respiratoire flash pneumonias en snelle sterfgevallen…

“Sinds de Neurenberg processen, mag je niet experimenteren op mensen, ongeacht het medicijn, de ziekte, zonder de goedkeuring van een Human Subjects Review Board. Dat is een onafhankelijke raad die je protocol goedkeurt en je geïnformeerde toestemming, die niemand ooit heeft gezien – een echte geïnformeerde toestemming over deze injecties …

“Er komt ook informatie binnen en we gaan er steeds meer van zien en we gaan erover praten, over het feit dat wanneer je je lichaam vult met genoeg grafeenoxide, met de warmte van je lichaam en… als het de zuurstof erin trekt, dat [het grafeenoxide] kan worden gemanipuleerd en je lichaam kan worden beïnvloed door… het 5G-netwerk, waarvan we nog niet hebben gezien dat het volledig is opgezet en uitgerold en dus is er veel bezorgdheid rond dat.

“Op dat moment, zullen het alleen de overgebleven mensen zijn die niet zijn gestorven aan long- of hartziekten door deze overmaat aan giftige chemische stoffen.”


Spaanse onderzoekers treffen ook grafeenoxide aan in ‘coronavaccin’ van AstraZeneca: ‘Troep’

Dr. José Luis Sevillano, één van de onderzoekers, zei dat het ‘coronavaccin’ gewoonweg geen vaccin kan zijn. “Je kunt iemand niet met zoiets injecteren. Er is troep in het vaccin gestopt.” Hij voegde toe: “Er is iets aan toegevoegd wat niet normaal is, het is gemanipuleerd.”

Spike-eiwit is in werkelijkheid grafeen

Het onderzoek trok de aandacht van de Argentijnse geneticus dr. Luis Marcelo Martínez. Hij heeft een vraag voor alle artsen: “Denken jullie dat het nodig is om mensen te injecteren met grafeen om ze te beschermen tegen een coronavirus?”

Hij zei eind vorige maand tijdens een interview dat het spike-eiwit in werkelijkheid grafeen is dat schade toebrengt aan je cellen. Het grafeen veroorzaakt ontstekingen, cytokinestormen, trombose en schade aan de longen, aldus dr. Martínez.


https://mms-seminar.com/nl/grafeenoxide-de-echte-reden-voor-covid19/

Grafeenoxide – de echte reden voor COVID19?

Grafeenoxide (afgekort GO) – Ik weet het … een nieuwe mogelijke angst porno, maar toch moet je op zijn minst op de hoogte blijven…

GO zit in maskers!

GO zit in test strips!

GO zit in alle C-vaccins!

GO creëert trombose!

GO creëert bloedklonters!

GO verstoort het immuunsysteem!

GO veroorzaakt een cystokine storm!

GO creëert longontsteking!

GO veroorzaakt metaalsmaak in de mond(na C-tests)!

GO veroorzaakt ontsteking van de slijmvliezen!

GO veroorzaakt verlies van smaak en reuk!

GO is magnetisch! (vooral op de vaccinatieplaats!)

Dus grafeenoxide is de enige oorzaak van al deze COVID symptomen! Dus geen VIRUS, maar een chemisch oorlogsmiddel!

GO blokkeert de ontgifting in het lichaam via glutathion!

GO is activeerbaar via 5G!

GO was al opgenomen als hulpstof in de griepprikken in 2019!

GO overwint de bloed-hersen barrière!

Dus COVID19 is een 5G op afstand gestuurde ziekte door chemische vergiftiging en geen virus!

WUHAN was het eerste 5G-project ter wereld en viel samen met de vermeende “Corona-uitbraak”.

Kinderen en sporters hebben veel glutathion, vanaf de leeftijd van 65 jaar daalt dit niveau dramatisch! Daarom stierven vooral bejaarden en werden kinderen en atleten volledig gespaard!

Dus het is een chemische terroristische aanval op de bevolking!!!

Met de wereldwijde opeenvolgende introductie van 5G technologie, zullen veel meer mensen sterven!

Daarom zijn regelmatige herinentingen nodig om de schadelijke grafeenoxideconcentratie hoog te houden. Nu begrijp je waaromer steeds nieuwere mutatievarianten door het dorp worden gedreven!

Bron: Telegram kanaal t.me/GrapheneAgenda

Mijn conclusie:

Mogelijk werkt MMS/CDS/chloordioxide helemaal niet tegen een ziekteverwekker. In plaats daarvan kan het grafeenoxide en/of de effecten ervan in het lichaam neutraliseren!!!


12 gedachtes over “De ontluisterende ontmaskering van de Coronasoap

 1. Volgens de onvolprezen Deense auteur Peter Gotzsche van het boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ werken de grootste criminelen op aarde bij de farmaceutische industrie. Degenen die dit ‘vaccin’ in elkaar hebben geknutseld zijn werkelijk door de ratten besnuffeld.
  Gotzsche heeft in 2015 gesproken met de vaste schaapkamercommissie voor Volksgezondheid en deze door ons ‘gekozen’ lui dronken – zoals vanouds – een glas, deden een plas & alles bleef zoals het was.
  In vergelijking met de huidige situatie waarin wij ons bevinden is het ‘rampjaar’ 1672 klein bier.

  Geliked door 1 persoon

  • Jaren wordt op belastingcenten soep gemaakt,die levensbedreigend is?
   Profieten op de goodwil wordt je nog goed besodemieterd!

   Like

 2. Natuur geeft wederom genezende oplossingen…
  Voor alles is er een kruid gewassen…

  Die paardebloem toch…origineel van de sla!!!

  Paardebloem ‘thee’
  4-10 gram paardebloem blaadjes in glas kokend water. Minuut of vijf laten trekken, klaar is het medicijn.
  3 glazen per dag…de groene motor!!!

  Paardebloemsla…doe er je voordeel mee!
  Lekker ook met oost indische kers blad en bloem…

  Geliked door 1 persoon

 3. ik ben geen jurist maar dit lijkt mij in voorkomende gevallen moord met voorbedachte rade en poging tot moord met voorbedachte rade

  Like

Reacties zijn gesloten.