PANIEK! Grafeen in de ‘vaccins’ – waar is dat nou weer goed voor?

Spaanse wetenschappers hebben in hun zoektocht naar het magnetisme na injectie met Covid-vaccin een schokkende ontdekking gedaan.

Nieuwe resultaten hebben bevestigd dat grafeenoxide aanwezig is in vaccins.

De biostatistici Ricardo Delgado en Dr. José Luis Sevillano van de Universiteit van Almería, hebben enkele van de vele foto’s gedeeld van de analyses die zijn verkregen door het team van onderzoekers waarmee zij samenwerken. Nadat zij de vaccinstof aan verschillende technieken hadden onderworpen om de bestanddelen ervan te bepalen kwamen ze met verbluffende resultaten. Grafeenoxide in de injecties (Pfizer) is bevestigd. Volledige analyse nu nog in het Spaans.

GraphenOxide wordt omschreven als de oorzaak van Covid19 en lichaamsmagnetisme, alsmede de basiscomponent voor gedachte- en gedragsbeheersing.

We waren er zelf al achter gekomen dat grafeen in sommige mondkapjes is verwerkt en zelfs door het RIVM als levensgevaarlijk wordt gekwalificeerd.

Bent u er nu ook achter, dat we werkelijk op allerlei manieren van alle kanten worden aangevallen met als doel de ons duurzaam in de paniekmodus te houden?

Voor de Spaanstaligen onder ons hebben we ook het filmpje van 3,5 uur bijgevoegd. Het is een serieuze aanslag op ons welbevinden. De daders laten zich absoluut niet met dit middeltje injecteren, vergeet het maar!


https://odysee.com/@laquintacolumna:8/CONTENIDOREALDELASVACUNASALMICROSCOPIOELECTR%C3%93NICO-PROGRAMA63-:d?

18 gedachtes over “PANIEK! Grafeen in de ‘vaccins’ – waar is dat nou weer goed voor?

 1. De Gezondheidsraad zal wel zeggen dat er niets aan de hand is. Ieder weldenkend mens zal inmiddels toch wel overtuigd zijn dat deze gentherapie levensgevaarlijk is en NOOIT aan mensen had mogen worden toegediend. Het merendeel van de politiek bestaat uit lafaards, die alleen maar aan hun eigen carrière denken en geenszins volksvertegenwoordiger zijn. Weer wordt bewezen dat NL een bananenrepubliek is.

  Geliked door 3 people

  • Nog veel erger, het is een bananenmonarchie.

   Een monarchie is een regeringsvorm waarbij de macht slechts bij één persoon ligt. De tegenhanger van de monarchie is de republiek.

   Like

   • De misdaden in NL zijn zo groot geworden dat iedere aanslagpleger op kabinet en koningshuis in
    aller ogen reeds een held is.

    Like

  • De bevestiging van wat hier al geconstateerd was: De mensheid is gedegradeerd tot laboratorium rat.
   Ze hebben niet zomaar de oorlog aan ons verklaard, dit is zo’n beetje de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid

   Geliked door 2 people

 2. Meer informatie omdat mijn Spaans niet zo best is en de video daarom jammer genoeg niet kan kijken heb ik verder gezocht:
  https://www.laquintacolumna.net/

  Even vertalen en je weet wat je ingespoten krijgt en de gevolgen daarvan zijn.
  Gewoon smeerlapperij van de bovenste plank!
  Ook de koppen van die medeplichten daaraan gaan rollen. Dat het maar snel moge gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 3. BIj de Spaanse video heb ik een van de vele reacties gecopieerd en vertaald.
  Het gaat vooral om hoe (VAAK!!!) familie en vrienden reageren als je zegt dat je je NIET laat vaccineren (dood danwel doodziek laat spuiten). Een beetje lang maar ‘veelzeggend’.

  SalvadorTweede1985
  Ik ben ook op zoek naar mms, maar hier in mijn omgeving is het moeilijker te krijgen, trouwens hier was een discussie over vaccinatie, hier wordt mijn hele familie gevaccineerd, ze lachen om één, ze hebben zelfs geschreeuwd bij mij veranderd zoals in mijn geval moeder, er is niets met die mensen te maken, het is triest maar het gebeurt, mensen van verder weg en andere landen besteden meer aandacht en zorg aan je met de informatie die je ze geeft en word wakker, hier mijn familie leest niets, noch wetenschappelijke studies, noch bewijs noch de bijbel noch wat dan ook, hypocriet vertellen ze me dat Christus van je houdt, dat ze over Christus zullen weten, ze lezen de bijbel niet en doen het niet, het laat me lezen het meer zelf, ze zitten meer vast met romans, voetbal, talkshows, ze worden misleid met de belofte van een terugkeer naar de normaliteit. Hoe dan ook, ik hoop mms, werk en een manier te vinden om van deze plek te ontsnappen, als mijn familie zich zo als apen gedraagt, wil ik ze niet eens zien gecontroleerd door de geest en in het woord staat dat zelfs de familie zal keer je tegen degenen die ze willen redden, ze zullen ze zoeken om te worden verlost, wie heeft gezien dat hij is achtergebleven, zal weten wat ik bedoel.

  Like

  • Frappant op Mallorca
   De spaanse ‘poppen’ aan het dansen….!!!
   Jongeren van vaste land Spanje in quarantaine gezet op de balearen,
   geen ontsnappen aan.

   Toeval bestaat niet!!!

   Like

 4. Wanneer kunnen we eindelijk eens die prachtige gouvernementele reparatiekit installeren en ermee aan de slag gaan???

  Geliked door 1 persoon

 5. Dit wordt ook bij de PCR testen bij jou ingebracht. Deze methode noemen ze CRISPR. Dit bestaat al tientallen jaren, want zo worden de dieren gevaccineerd. Niet voor niets werken er veel dierenartsen bij de RVIM. In China doen ze het oraal. Bij de mondkapjes KN95 of de FFP2 was al maanden terug bekent geworden, dat er een soort van piepkleine wormpjes in zaten, die op licht/warme en vocht reageerde. Dus dat waren dus ook stukjes grafvenenoxides, alleen wist men dat nog niet. Wat wel bekent is dat zodra het afgeleverd is in je neusholte of neus of bij je darmen. Dan baant het zich zelf verder in je hersenen of darmen en graaft zich uiteindelijk zelf in en dus kan het er nooit meer eruit gehaald worden, zo lang je leeft. Daarna kan het op afstand geactiveerd worden met behulp van het 5G netwerk en kun je geherprogrammeerd worden op afstand. Het is ook bekent geworden met proeven met muizen, dat wanneer zijn in een magnetisch veld vertoeven, dat zij dat prettig vonden. Dan komt de uitspraak van Klaus Wattenstaaf wel heel erg dicht bij van: Je zult niets meer bezitten en gelukkig zijn. Dit gebeurt zo geniepig, omdat het slachtoffer zelf niets in de gaten heeft dat hij/zij geherprogrammeerd wordt. Hij/zij denkt dat het van zich zelf afkomt. Ik had een oude man met een rollator in de wijk die je elke dag wel tegen kwam en hij praten je de oren van je hoofd of je dat nu wilde of niet, maar je wist dan ook direct wat er zo afspeelde in de wijk. Maar nu hij volledig is gevaccineerd loopt hij jou straal voorbij zonder een woord te zeggen en met een stalengezicht zonder enige emotie, alsof hij al geherprogrammeerd is. Best een vreemde gewaarwording, als je hem daarvoor kende en hoe hij nu is.

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.