‘The Great Reset’ is het echte complot

Het is aandoenlijk hoe mensen enige vorm van kritiek, hoe gegrond ook, afdoen als “complotdenken” en bedelen om censurering van alles wat hen niet wordt voorgelogen door de machthebbers.

De Great Reset is de ultieme poging van het Centrale Bankensyndicaat als instrument van de oude bloedlijnfamilies om Nesara/Gesara over te nemen. En dan vooral de immens grote goudvoorraden die men nog niet heeft kunnen stelen.

“Who has the gold, makes the rules”.

NESARA is door toenmalig president Bill Clinton – onder militaire dwang – getekende hervormingswet, die echter nooit door de Amerikaanse Senaat en Huis van Afgevaardigden is goedgekeurd en geratificeerd en dus nooit in werking is gesteld. Echter in september 2001 dreigde de wet onder militaire druk alsnog te worden geïmplementeerd door de Federal Reserve, IMF en Wereldbank. Dat liep als volgt.

In 2001 gaven de rechters van het Hooggerechtshof na veel onderhandelingen opdracht aan het 107e U.S. Congres om resoluties aan te nemen die de NESARA wet moesten goedkeuren. Dit gebeurde op 9 september 2001, achttien maanden nadat NESARA wet was geworden. Op 10 september 2001 nam George Bush Sr. zijn intrek in het Witte Huis om zijn zoon te sturen in het tegenhouden van de aankondiging. Het resulteerde erin, dat hij hem op het vliegtuig naar Florida zette, waar hij de volgende dag in een school naar een kinderverhaaltje zat te luisteren. De volgende dag, op 11 september 2001, om 10 uur ’s ochtends Eastern Daylight Time, stond Alan Greenspan – voorzitter Federal Reserve – gepland om het nieuwe banksysteem aan te kondigen, met inbegrip van schuldkwijtschelding voor alle burgers van de V.S., en afschaffing van de IRS als het eerste deel van de openbare aankondigingen van NESARA.
Net voor de aankondiging om 9 uur ’s morgens, beval Bush Sr. de vernieling van de Twin Towers van het World Trade Center om de internationale bankcomputers op verdieping 1 en 2 in de North Tower te verhinderen het nieuwe VS Treasury Bank systeem in werking te stellen. De explosieven in het World Trade Center werden door agenten geplaatst en op afstand tot ontploffing gebracht vanuit Gebouw 7, dat later die dag werd gesloopt om hun misdaad te verdoezelen. Een lading explosieven werd met een kruisraket van de USS Washington afgeleverd in het Pentagon op de exacte locatie van het Naval Command Center die de activiteiten coördineerden ter ondersteuning van de implementatie van NESARA. Het hele verhaal ging voorlopig niet door. President Trump heeft het weer opgepakt en met de vervalste verkiezingen van november 2020 is wederom voorkomen dat de wet is ingevoerd, zij het voorlopig. Omdat de militairen nu ook daadwerkelijk de macht hebben, is het een kwestie van tijd.

Kernpunten van de National Economic Security & Reformation Act (NESARA):

 • koppeling van valuta aan goud en zilver
 • eliminatie bankschulden
 • afschaffing loon- en winstbelasting
 • heffing 14% omzetbelasting op niet-essentiële nieuwe aankopen
 • vrijgave meer dan 6000 patenten op allerlei gebied t.b.v. menselijk welzijn
 • eliminatie kernwapens en kernreactoren.

Deze actie heeft gigantische gevolgen voor het bestaande establishment, inclusief Nederland. Het Centrale Bankensyndicaat stort met donderend geraas in, maar heeft voor de mensen geen enkele consequentie dan positieve. Het establishment sneuvelt in het proces. Tegenwerkers en/of geheime saboteurs worden opgepakt en afgevoerd. Als dat proces nu in gang is, dan is de “Great Reset” dood en begraven. De laatste berichten zijn, dat het IMF en de HSBC Bank bakzeil hebben gehaald en meewerken aan de eerste stap: de koppeling van alle valuta aan de goudprijsde en de daarop volgende valuta reset.

De bedoeling van de Great Reset was om NESARA te voorkomen. Een kwaadaardig complot van een Nieuwe Wereld Orde met antieke wortels. In paniek is de “coronacrisis” versneld over de wereld afgeroepen om in ieder geval Donald Trump en zijn verbond te elimineren, hetgeen op het eerste gezicht is gelukt door de presidentsverkiezingen te manipuleren. Maar de militairen hebben de macht en die geven ze niet meer af, anders dan aan de bevolking.
De agenda van het Syndicaat is om uw eigendommen af te pakken, al uw rechten te verbeuren, gechipt en/of gevaccineerd te worden. “Gelukkig zijn met niets”, genietend van een staatsinkomen (basisloon) onder voorwaarden. Uw bekeuringen, boetes, overtredingen van welke aard ook worden ingehouden, uw teveel aan energie wordt verrekend en extra belast, uw teveel aan afval levert strafpunten en tariefsverhogingen op. Uw te verrijden kilometers worden beperkt, uw kraanwater extra belast. Al met al noopt het u tot het verrichten van arbeid om de tekorten aan te kunnen zuiveren. Maar “u zult gelukkig zijn”, of u het leuk vindt of niet.

NESARA is de Herwaardering van Valuta’s door een Kwantum Computersysteem en betekent het einde van het centrale bank systeem.

Via het World Economic Forum – een spinoff van Bilderberg, Club van Rome en het Centrale Bankensyndicaat – kent ook Nederlands deelnemers. Al deze collaborateurs hebben zich strafbaar gemaakt door de belangen van de bevolking te verkwanselen. Ze hebben hun toekomst volledig verpest en die van hun eventuele nageslacht ook.

15 gedachtes over “‘The Great Reset’ is het echte complot

 1. De Great reset wordt overeind gehouden onder het mom van de maatregelen omtrent covid 19
  Daar hebben ze bewust een pandemie van gemaakt als afleiding om hun doelstellingen kracht bij te zetten als onderdeel om onze vrijheid alvast te beperken en zo mogelijk te frustreren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wellicht lees ik erover heen; Volgens mij waren een dag voor de aanslag op de WTC alle goudvoorraden die daar aanwezig waren “ontvreemd”.
  Verder hoop ik dat Nesara/Gesara snel mogen geschieden.
  Het lijkt namelijk steeds gekker te worden, lees de laatste adem van de deepstate?

  Like

  • And the name of that book in which Barnard first laid out his NESARA proposal? Draining The Swamp.

   Yes, the deus ex machina story is trotted out every few years under different guises. A secret order of ninjas is preparing to assassinate the evil Illuminati and bring peace to the world. A secret stash of trillions of dollars is about to be shared out with the people of the world, ending all poverty. A cosmic realignment is going to take place on December 21st, 2012, raising humanity to a higher level of consciousness and ending all strife and suffering. An anonymous 4chan poster is leaking classified information about a good military coup that’s going to restore order and drain the swamp. …Hopium corbettreport

   Like

 3. het zou fijn zijn als er eens bronnen worden vermeld waarvan jullie die wijsheid halen. ik las net een bericht van 14 mei’21 waarin julle verkondigen dat W Alexander is aangeklaagd door Rainer Fuelmich, wat niet klopt. In een commentaar daarop las ik ook dat de Clintons opgepakt en geliquideerd zijn, ik denk toch als dat waar was dat het als groot nieuws naar buiten gebracht werd, al was het door Trump.

  Like

 4. “Het resulteerde erin, dat hij hem op het vliegtuig naar Florida zette, waar hij de volgende dag in een school naar een kinderverhaaltje zat te luisteren.”

  Dat kinderverhaaltje heette (of was uit een boekje dat zo heette?) ‘I Pet Goat’.
  Later op joetoep was er het filmpje ‘I Pet Goat II’ te vinden. Inmiddels hebben velen geprobeerd deze te ontrafelen.

  Like

  • En….., hij last het boekje ondersteboven en keek opvalend vaak naar de deur van waa4uit later iemand kwam om hem op de hoogte te stellen en hem we* 5e (alen. Het staat in mijn geheugen gegrift en nog helder voor mijn ogen.

   Like

   • En zo iemand is dan een president, hebben ze in Vernederland ook een beetje last van.
    Illusies.

    Like

 5. Het negenkoppige monster helaas kent vele streken,valletjes die jaren van te voren beraamd werden om hun plannen uit te kunnen voeren, zodat de white hats tot op heden achter de feiten aanlopen.
  Zie daar maar de burger van dit kwaad te verlossen?

  Like

Reacties zijn gesloten.