Chantagepolitiek

De eigenaar van een sportschool in New Jersey, die consequent heeft geweigerd om tot sluiting over te gaan, ondanks intimidatie van de overheid.

“Alles wat de regering nu doet is ontworpen om je dik, zwak, stom, depressief, lui en afhankelijk te maken van de kruimels die ze van hun bord afvegen. Gezondheid is vervangen door medicijnen. Onderwijs is vervangen door programmering. Hard werken is vervangen door uitkeringen. Deze mensen haten je.”

Het is zoals we al zo dikwijls hebben geschreven: ALLE maatregelen die worden uitgevaardigd om de “crisis het hoofd te bieden” zijn zonder uitzondering CONTRAPRODUCTIEF en gericht op het afknijpen van de menselijke eerste levensbehoeften. “Deze mensen haten je”, jazeker, maar ze zijn ook bang. Dat bestrijden ze door de bevolking met gecertificeerd gelul angstpsychosen aan te praten. Altijd een stapje voor blijven. “Versoepelen” is ook dat ene stapje wat ze eerder zetten om er voor te zorgen dat de massa niet zelf een stap zet.

De politiek van inperking van bewegingsvrijheid en zuurstofinname is gebaseerd op een beproefd gevangenisprotocol. Het heet LOCKDOWN.

Hoe groter de leugen, hoe beter.

Er is nooit sprake geweest van oversterfte als gevolg van een ziekte-registratie veroorzaakt door een niet bestaand “virus”.

Influenza C(ovid) is de gewone griep.

De inperkingen zijn chantagemethoden om iedereen met een “bevrijdende” experimentele gentherapie te injecteren.

Het woord “versoepeling” willen wij niet meer horen. Afschaffen is het devies. Inclusief regime Rutte, het OMT, de GGD, de Zorginstellingen, etc. De politie moet worden ontwapend. BOA’s dienen te worden uitgekleed. Artsen aangesproken op hun Artseneed. Iedereen die heeft meegewerkt om de leugen in stand te houden moet verantwoordelijk worden gesteld.

“Ik handelde in opdracht” is een volledige schuldbekentenis.

De chantagepolitiek moet worden bestraft, en wel dusdanig, dat het uit het woordenboek kan.

14 gedachtes over “Chantagepolitiek

 1. dit comment klopt exact. de bevolking mag wel ontevreden zijn maar niet morren. Net voor dat mormoment wordt er een “cadeautje” uitgedeeld. Om straks toch weer gewoon terug te eisen rijdens afkondiging van nieuwe lockdowns.
  Over corona, hoe dommer de regering des te dommer hun pushing tot iedereen zichzeif vrijwillig te laten vergiftigen.
  Echt vrijwillig volgens de vooraf te ondertekenen verklaring. Publicatie e-Telegraaf vandaag:
  MANILLA – De Filipijnse president Rodrigo Duterte heeft in een toespraak live op televisie gedreigd mensen op te sluiten die een coronaprik weigeren. „De keuze is aan jou: vaccineer je of ik laat je opsluiten”, zei hij na een tegenvallende opkomst bij vaccinatiecentra in het land.De Filipijnen zijn een van de zwaarst getroffen landen in het zuidoosten van Azië. Het totaal aantal besmettingen staat inmiddels op meer dan 1,3 miljoen; er vielen ruim 23.000 coronagerelateerde doden.

  Een coronaprik is ondanks de ferme taal van president Duterte niet verplicht in het land met meer dan honderd miljoen inwoners. Gezondheidsfunctionarissen benadrukten eerder dat het om een vrijwillige stap gaat. „Begrijp me niet verkeerd, er is een crisis in dit land”, aldus Duterte. „Ik ben gewoon boos dat Filipino’s niet hebben gereageerd op de oproep van de regering.”Tot nog toe zijn iets meer dan twee miljoen mensen gevaccineerd. Dat komt neer op slechts een paar procent van de totale bevolking, terwijl de verwachte ’kudde-immuniteit’ bereikt wordt bij een vaccinatiegraad van tussen de 70 en 90 procent. Alle vaccins zijn op de Filipijnen goedgekeurd en toegelaten: van Pfizer en Moderna tot het Russische Spoetnik V en de Chinese vaccins van Sinovac en Sinopharm.

  Like

  • Laat deze WEF president dan maar eens bewijs voorleggen, van het bestaan van dit zogenaamde virus, dmv, genetische code, foto of isolaat, ipv de verplichte zelfmoord van “zijn ” bevolking te eisen ?
   Of nog beter laat de bevolking een willkeurig “vaccin” uit een willekeurige doos halen, om de president in te spuiten. Wedden dat hij weigert ?

   Like

 2. Als covid 19 uit de A status wordt gehaald, want het hoort daar met de moraliteit van 0,15% NIET in thuis, en wat die klabakken in den Haag overeind willen houden door niet te reageren op aantijgingen uit de oppositie, zie en luister naar deze video ( https://youtu.be/9QDfSI2DWkU ).
  Als dit echt geëxposed en onder druk van de oppositie aan de kaak gesteld blijft worden dan gaan ze nat in den Haag want ze hebben willens en wetens de wet overtreden incluis de leden van de zittende politieke partijen die hier GEEN DEBAT over willen voeren, en zullen wij bevrijdt worden van alle maatregelen incluis die injecties. Laat dit gebeuren. Gideon van Meijeren van de FVD is een TOPPER DE TOP. Respect voor dit doorbijtertje

  Geliked door 1 persoon

  • Klopt. Vandaar dat de bitcoins ook niks waard zijn.
   Als die pedo’s zeggen dat het verboden wordt, bij wet, gaan er een hoop mensen hun geld kwijt zijn.
   Dan worden ze misschien wakker want dat voelen ze in de portemonnee wat de enigste vriend schijnbaar is voor velen.
   Het is een bizar toneelstuk wat zich afspeelt momenteel en mi niet erg dat er zoveel ingeënt worden.
   Zoveel hartelozen en hersenlozen, ik zie het maar als natuurlijke selectie, ze stoppen uiteindelijk hun eigen nek in de strop.
   Voor degenen die niet ingeënt willen worden, deze info kan handig zijn:

   One Love.

   Geliked door 1 persoon

 3. Elke regering heeft miljarden van de farmaceuten in het vooruit zicht gesteld gekregen. Als zij blijven pushen om iedereen dat vaccin ingespoten te krijgen ook al is het een experimenteel vaccin, dat een tijdelijke noodvergunning heeft. Niet voor niets worden alle bekent makingen over dat vaccin gecensureerd. Voor veel geld is 99% bereid om zijn eigen familie en vrienden te verraden. Daarom worden de vaccincampagnes steeds agressiever, na gelang er steeds minder mensen bereid zijn. De vaccin propaganda doet altijd voorkomen, dat de ruime meerderheid al geprikt is. Want dat is een psychologische tactiek, om zo mensen over de streep te trekken. Want vele willen toch bij de meerderheid horen (dit geeft een bepaald veilig gevoel). Want de regeringen moeten minimaal een bepaald percentage halen, willen ze in aanmerking komen voor die riante vergoedingen. Dus hoe langer de vaccinatie campagne duurt, hoe listiger en agressiever die wordt, chantage en afpersing in elke vorm is geoorloofd om het doel te kunnen behalen. Het heeft dan ook geen enkele binding met onze gezondheid te maken, daar ligt nu net de clou. Als mensen de illusie hebben, dat zij hun gezondheid ermee beschermen, dan zijn vele bereid om vrijwillig al hun vrijheden op te geven voor hun gezondheid. Deze oude tactiek werkt bijna altijd. De oude mantra was; van als je niets te verbergen had, hoefde je niets te vrezen. Toen lag de nadruk op veiligheid en moest iedereen zijn privacy maar opgeven. Ook toen gingen hele volksstammen ermee akkoord. Zo werd/wordt door de overheden de bevolking telkens een stukje vrijheid, onafhankelijkheid en eigen verantwoordelijkheid afgenomen. Daarvoor was het; we moesten alles gezamenlijk doen was de mantra. Want iedereen is gelijk aan elkaar. Zo worden we stukje bij beetje het communisme moeras in getrokken, waar de bevolking niets meer te vertellen heeft en de overheid alles bepaald. De volgende stap wordt dat iedereen onteigend wordt en ieder bedrijf genationaliseerd wordt. Zodat iedereen te werk gesteld kan worden en daarvoor een basisloon ontvangt. Zodat iedereen permanent slaaf is geworden. Maar als jij niets meer bezit, ben je een wegwerp product geworden voor de overheden. Met het vaccin kunnen ze iedere onrendabele en/of weigeraar die niet in de pas loopt offline zetten met een muisklik. Maar het vaccin zelf is maar beperkt actief in het lichaam en moet daarom steeds herhaald worden, dat is de redenen van dat er over varianten gesproken wordt. Om zo nog enigszins geloofwaardig voor de onwetende over te komen. Zodat het vanaf nu elk jaar 2 tot 3 maal zo’n prik nodig zou zijn.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.