Bill Clinton voor het Militaire Tribunaal

Hoe de hazen lopen in de spelonken van de politiek maakt de zitting van het Militaire Tribunaal tegen William Jefferson Clinton meer dan duidelijk. Wie weet wat het verschil tussen “hogere politiek” en de onderwereld is, melde zich, wij weten het niet.

In de wetenschap dat zijn vrouw Hillary al ter dood is gebracht zegt hij nu, dat het allemaal Hillary was, hij was slechts een zwakke broeder, die het allemaal aan haar heeft overgelaten.

In de eerste plaats kan hij worden veroordeeld voor de veelvoudige moordopdracht op David Koresh en zijn volgelingen in Waco in 1993. Zijn argument: “Gaan ze dood, dan gaan ze dood, ze hebben toch ook niet op mij gestemd….” Bij dit soort schoften ontbreken heel wat hersencellen in de afdeling geweten. Clinton kon van de 79 levend verbrande mannen, vrouwen en kinderen geen seconde wakker liggen.

De oorlog in Kosovo was voor Clinton een goudmijn, zo blijkt nu.

De militair aanklager kan bewijzen dat Bill Clinton’s motieven om de Verenigde Staten bij dat rituele bombardement van 90 dagen te betrekken ronduit schandalig waren. Zijn ware motivatie, zoals met alles bij de Clintons, was persoonlijk gewin. Er is bewezen dat hij enorme hoeveelheden geld aannam, van meerdere partijen, in ruil voor militaire hulp. Daarmee veranderde hij het Amerikaanse leger in een huurlingenmacht, volgens de militair aanklager een daad van hoogverraad.

Twee weken voor de bommencampagne begonnen de Clintons aanzienlijke bedragen te ontvangen op verschillende bankrekeningen op de Kaaimaneilanden, die de Clintons gezamenlijk beheerden. Vijf miljoen dollar van de secretaris-generaal van de V.N., Kofi Annan. Drie miljoen dollar van de Duitse Bondskanselier Gerard Schröder. Vijf miljoen dollar van de Italiaanse premier Massimo D’Alema. Vier miljoen dollar van Ibrahim Rugova, leider van de etnische Albanezen in de Servische provincie Kosovo.

De rits aanklagen is nog niet compleet, maar bovenstaande twee harde feiten zijn voor een Militair Tribunaal een redelijk eenvoudige optelsom.

U mag het zeggen: wordt het de strop of de kogel.

23 gedachtes over “Bill Clinton voor het Militaire Tribunaal

 1. Hillary ter dood gebracht, Bill Gates het land uit gevlucht en nu Bill Clinton voor het militair tribunaal.
  Welke ongeloofwaardige verhalen zullen nog volgen?

  Like

  • Je kunt beter helemaal niks zeggen!! Je maakt jezelf belachelijk met zulk soort reactie,s. Zorg eerst maar eens dat je nieuwsberichten gaat lezen, zodat je weet wat er gaande is in de wereld.

   Like

   • @ Maryanne.
    De vrijheid van meningsuiting is niet voor iedereen blijkbaar? Als je een andere mening hebt kun je je beter stilhouden….? Maak je jezelf belachelijk?
    Deze zinnen passen perfect bij de strategie van onze onderdrukkers hè. Nou nog een boete of verbod erbij en dan is het net echt…

    Like

 2. De strop is m.i. voordeliger dan de kogel, en het kan ook zonder dat vermaledijde valluik . . . (dat is toch nergens voor nodig?) Voor de zwakkere hijsbeul kunnen enkele katrollen ook hun nut bewijzen. Dan kan het klusje mogelijk zelfs met een arm voldoende (ca. tien cm is immers genoeg?) worden getild.

  Like

 3. Als het waarheid is dat Hillary Clinton is berecht en nu bezig zijn met Bill Clinton dan zouden toch de volksmisdadigers zoals Rutte & Co als gevlucht zijn? Van mij mag het maar waarom zijn daar geen bevestigingen over te vinden?

  Geliked door 2 people

  • @WB Rustig maar niet allemaal tegelijk, dan breekt het lijntje (v ophanging haha) niet! En wat Rutte betreft hebben ze voldoende aan een dun touwtje. Wat Grappenhaus betreft : ook zijn maat touw is in voorraad.
   Bruls is een probleem! Op het ogenblik wordt de hele wereld afgezocht naar de juiste dikte, passend bij zijn opgeblazen postuur, maar ik hoor net dat dat wel meevalt aangezien het vnml lucht betreft inzijn geval.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ze moesten hem aan zijn ballen ophangen, een zeer pijnlijke en langzame dood; heeft hij ook de tijd om te beseffen wat er gebeurd en wat hij anderen aangedaan heeft ….

  Like

  • In sommige landen waaronder het oude en misschien ook wel het huidige communistische china werden de belangrijkste gevangene levend aan reepjes gesneden, met inachtneming van elke keer een paar dagen daartussen i.v.m. het bloeden zodat ze iedere keer weer fris konden beginnen aan de volgende reeks reepjes…
   Lijkt me ook echt iets voor de clintoons.

   Like

    • Bedankt Nooitgedacht, om ons weer even bij de les te halen. Het is slechts één regel die meer dan voldoende is om heel de mensheid vreedzaam met elkaar te laten leven, meer is absoluut niet nodig. En die is al moeilijk genoeg, zelfs voor mensen die bereid zijn hun best te doen volgens dat principe te leven.

     Geliked door 2 people

    • Aanvulling op mijn eerder antwoord: Als anderen je al van alles aangedaan hebben wat je nooit gewild had dat het je zou overkomen, omdat je het die ander ook nooit aangedaan zou hebben. Dan komen er toch een paar andere principes in het geding, mijn natuurlijke recht op zelfverdediging en genoegdoening. Noem het wraak als je wilt, het zit wel in onze oorspronkelijke aard. Oog om oog, tand om tand.

     Geliked door 1 persoon

    • Wel beste Blackpeat, en zo veranderd er dus nooit iets in deze zieke wereld.
     Wat een mens in de buitenwereld ontmoet, is een afspiegeling van wat zich in zijn/haar binnenwereld afspeelt.
     Ik begrijp het dilemma best,ik blijf ook niet op een stoel zitten als iemand mij of mijn dierbaren aanvalt,
     Maar om haatgevoelens te hebben naar mensen die er in deze wereld een teringzooi van maken, mensen die ik nog nooit ontmoet heb vind ik zinloos,
     Weet ook dat al wat wij aandacht geven groeit.
     En dan maakt het niet veel uit of dat positief of negatief geladen is.
     Het is juist de energie die daarmee gepaard gaat waar satanisten op uit zijn zich mee te voeden op energetisch niveau.
     Het is allemaal een kwestie van bewust zijn.
     Vandaar dat wij dus constant geïndoctrineerd en gemanipuleerd worden.
     Met als reden de mens van zich Zelf weg te houden.
     Want wie in zijn/haar eigen macht/kracht staat kan niet overheerst worden.
     Angst creëren is dan een goed stuk gereedschap, en zie, het werkt goed, want zowat iedereen is bang om dood te gaan.
     Als iedereen zou beseffen dat een mensenziel het eeuwige leven heeft, zou het gauw gedaan zijn met dit soort indoctrines.
     Mometeel gaat de mensheid door een transitie naar een hoger bewust zijn, een ander bewustzijn.
     De poppenspelers weten dit en trachten dat te voorkomen, teniet te doen.
     Maar hoe harder ze dat trachten, hoe sneller het bewuste zijn zal groeien.
     Natuurwetten zijn onmogelijk te veranderen, daar zijn wij als mens nu eenmaal niet tot in staat.
     Een ieder creëert zijn/haar eigen werkelijkheid……..
     Be the world you want to see zei Ghandi……..

     Met een vriendelijke groet,

     Nooitgedacht.

     Like

 5. Even off the rec (getver dat eng-els) :

  Kijk kijk ze preluderen of beter gezegd lopen alvast vooruit op wat er met die vaccinatie pandemie sorry pLandemie gaat gebeuren.
  WAT? Nou er schijnt ook een wereldwijde pandemie van de ziekte van Parkinson aan te komen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De zogenaamde ParkinsonpLandemie!
  zie: https://www.youtube.com/watch?v=R8Ub0aFE9aA (sorry moet effe link).
  Slim hoor straks worden ALLE gevaccineerden met ernstige klachten nu Parkinson patienten. Vaccin=>mRNA=>Spike eiwitten =>Plaques in de hersenen = Gekke Koeien ziekte identiek Gekke Mensen ziekte?!
  (zwart-wit tegels is dat toevallig? = nml. Vrijmetselaars vloerbedekking!
  Op YT nog een filmpje van mister Bloem. https://www.youtube.com/watch?v=3JKECIJDFXU let ook op de div data van de div filmpjes…

  Like

 6. De meesten is ontgaan dat in 2014 door Holl_land (Bilderberger Markje R.) 25 miljoen werd geschonken aan de Clinton Foundation (natuurlijk verdekt via de Oranje Postcodeloterij naast de officiele schenkingen door Dijksma, Holl_land was koploper naast Saudi Arabia die ook 25 Miljoen schonk.
  Net zoals in 1937 door Shell (Orenjes) over 50 miljoen aan Hitler werd gegeven,
  In de overige jaren werden ook steeds grote bedragen geschonken onder Bilderberger Markje R. namens Holl_land terwijl hij de meute liet kreperen en hij zich sterk maakte om Demmink af te dekken en de Pedo-strafbaarheid-leeftijd terug te brengen naar 12 jaar en Pedofilie te legaliseren zoals hem opgedragen door de NWO (zie boek John Coleman 1993 “Commitee 300” en waar Balkenende (Balk ellende) zijn leven lang lid van was/is en dus Holl_land net zoals Markje R. met 3 kabinetten onder de duim hield zoals alle voorgaande PM’s Shell-puppets voordien sinds WW2 voor de versetz-“prins”.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.