Pedonazi regime 69Bis

Als we het goed hebben begrepen is Mark – bocheltje – Rutte in het perfecte nest geboren om dit land te verwoesten en de bevolking uit te moorden, zoveel als mogelijk.

“Zijn grootouders aan vaderskant praktiseerden pedofilie. Zijn grootouders aan moederskant collaborateurs met de nazi’s. Deze incestueuze combinatie resulteert in een PEDONAZI in mensengedaante en regeert nu ons land en leest de belasting betalende inwoners de les. Wat er nog aan empathie in het karakter aanwezig moet zijn geweest is met nanobot technologie weggespoten.”

Het is in dat geval voorstelbaar dat deze bio-robot minder problemen heeft met de aantijging dat Joris Demmink zijn pappie is en Benno de Verzetsprinz zijn opa.

Als pas geprogrammeerd jochie van 18 wilde hij al een slaatje slaan uit “commercieel draagmoederschap”. Seks met dieren? Hij was de Dierenpartij in de jaren 80 al te slim af.

Gelukkig is hij begenadigd met vroege dementie.

Wie het laatst lacht…..

Je mag deze ramp op poten NOOIT laten lopen naar bijvoorbeeld Brussel, de VN of NATO. In dat geval kun je beter direct de dijken maar doorsteken.

9 gedachtes over “Pedonazi regime 69Bis

 1. Wat veel mensen, niet weten, of willen weten, is dat er honderden periodes in onze hele wereldwijde ” geschiedenis” zijn geweest, dat de volksverraders werden gelyncht door de , op het randje van uitroeiing gebrachte bevolking. De sociopaten en narcisten, die de dienst uitmaken in alle overheidsdiensten,/politiek hebben nu hun inspanningen globaal gemaakt, om de uitroeiing van het plebs, ditmaal succesvoller te maken. Een lokale purge zal een globaal sneeuwbaleffect hebben.

  Like

  • Ceausescu luisterde naar de lokroep van de VS. Met westerse leningen zou hij van Roemenië een zelfvoorzienende staat kunnen maken werd er in 1974 in zijn oortje gefluisterd…
   Zo kon hij de Roemeense economie moderniseren en zijn eigen en hoogontwikkelde zware en lichte industrie creëren. Sindsdien produceerde Roemenië haar eigen auto’s, tanks , vliegtuigen, en dan hebben we het nog niet eens over de grote hoeveelheden meubel-, voedsel-, textiel- en schoenenproductie. Ook het Roemeense leger werd aanzienlijk versterkt en werd een van de sterkste en best bewapende in de regio (de Sovjet natuurlijk niet meegerekend). Dit alles werd gerealiseerd volgens de socialistische principes. Daarnaast vertelde de VN-agenda de westerse landen om vooral Roemeense producten in te voeren. Het Bbp per hoofd van de bevolking groeide explosief. Washington was zeer ingenomen met Nicolae Ceausescu…
   Maar toen werd hem (Ceausescu) verteld dat hij, als Roemenië deze speciale status wilde behouden, afscheid moest nemen van het Warschaupact en het socialisme.
   Pas toen begreep Nicolae Ceausescu in welke wurggreep hij terecht was gekomen en wie de strop steeds strakker zou aanhalen.
   Binnen een jaar betaalde hij de schulden aan de westerse banken af. Maar het was te laat…, ontsnappen aan die wurggreep was niet meer mogelijk.

   De Verenigde Staten en hun bondgenoten wilden hun plannen om de socialistische ideologie in Oost-Europa snel te vernietigen doorzetten. Daarom begonnen specialisten van de westerse speciale diensten actief een project te ontwikkelen om de verwerpelijke Ceausescu omver te werpen en controle over Roemenië over te nemen. Bovendien is Roemenië, gelegen nabij de grenzen van Rusland / de Sovjet-Unie, altijd van strategisch belang geweest voor het Westen – eerst voor Engeland en Frankrijk, vervolgens voor Hitler-Duitsland en vervolgens voor de Verenigde Staten van Amerika.

   Om in het hele land een ‘volksrevolutie’ op gang te brengen, gebruikten westerse agenten de nationale minderheid als aanstichter. Al snel verspreidde de onrust zich over het hele land en in Boekarest, op het Operaplein, verscheen een “Maidan”. Op 17 december 1989 openden militaire eenheden en medewerkers van de Securitate, in opdracht van het westen, het vuur op de demonstranten. ‘S Werelds toonaangevende tv-zenders toonden beelden uit Roemenië, in een poging de wereldgemeenschap “de bloeddorstigheid van de dictator Ceausescu” te laten zien. Wat een smeerlappen!

   Ceausescu riep als laatste naar zijn beulen; “Wacht! Jullie snappen het niet!”
   En hij had gelijk…, de wereld snapte niet welk een kwaadaardige macht er achter deze misselijkmakende misdaad zat en de belangen erachter.

   Geliked door 1 persoon

 2. We doen even een bird’s eye view over het nieuwe hoofdkwartier van de de NAVO. Nee, niet de gewone link, daar krijg je alleen een virtuele rondgang.

  NATO HQ

  Geliked door 2 people

 3. Monster Markie is de prins van Somerset Belenoff. Het ziet er niet goed uit voor ons als die niet zal worden uitgeschakeld.
  Putin heeft gezegd: Er zijn 3 dingen waar ik in deze wereld bang voor ben en dat is: Somerset Belenoff, ziekte en de dood. En in die volgorde.

  Like

Reacties zijn gesloten.