Nachtmerrie

De rode draad door onze berichtgeving:

“Onze grootste nachtmerrie is dat het bestaande “rechtssysteem” de criminelen gaat berechten. Dit moet ten allen tijde en koste wat kost worden voorkomen. De enige optie is de militaire optie: oorlogsrecht en militaire tribunalen. Tot de laatste crimineel is opgeruimd en de macht eindelijk kan uitgaan van het VOLK.”

Het is jammer dat zo velen kleurenblind zijn geworden door het staren naar schermpjes en daardoor de rode draad missen. Verwarren met al die grijze lijntjes die al vanaf onze geboorte voor ons zijn getrokken.

5 gedachtes over “Nachtmerrie

 1. De “Rechtsstaat” is volkomen verwoest. Vandaaruit kan inderdaad geen Recht worden gesproken, op geen enkele manier!

  Geliked door 2 people

 2. Het ziet er naar uit dat het echt eerst nog veel erger moet worden voordat het beter wordt.
  En dan is het zaak dat we klaar staan om zoveel mogelijk gedachten die we nu hebben om te zetten in daden. Tot die tijd ons bewustzijn hoog houden, onze waarneming niet laten vertroebelen door persoonlijke belangen, en vooral goed voor onszelf te zorgen (energetisch, zo zuiver mogelijke voeding, gedachten “schoon” houden). Met deze instelling kunnen we de opbouw op alle fronten voor een mooiere wereld vorm gaan geven. Hier wil ik me graag aan vasthouden in deze roerige tijd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dus laten wij ons dan ook eens realiseren dat de recentelijk veel genoemde zogenaamde ”’Nuremberg processen 2.0” een verkeerde weergave van de historie zijn.
  De Nuremberg processen waren namelijk een Purim offer!

  Like

Reacties zijn gesloten.