De geplande “uitbraak”

Met een niet aangetoond virus, welke besmettelijk is en alleen maar COVID-19 kan veroorzaken, wordt de aarde nu al bijna anderhalf jaar gesaboteerd. Er was, is en komt geen “virus”. Twee stelregels:

(1) Er was al geen “virus” maar dan muteert het ook nog eens.

(2) ALLE pandemieën worden verspreid via de injectienaald.

Evenals vorig jaar zal tijdens het Haagsche Kamerreces geen sprake zijn van een virus of druk op de zorg. Het is per slot van rekening vakantie.

De “uitbraak” die wordt gepland is een beetje afhankelijk van de vaccinatiegraad van de bevolking. De vorige lockdown werd gerechtvaardigd met de “Engelse variant”, de variant waarvan ze overigens in het Verenigd Koninkrijk nog nooit hebben gehoord.

De volgende “Covidgolf” zal een letter uit het Griekse alfabet meekrijgen.

Het lijkt een beetje op de Amerikaanse orkanen die een jongens- of meisjesnaam krijgen. Orkanen ontstaan in de perceptie van de geprogrammeerde mens als gevolg van klimaatverandering en opwarming van de aarde. Orkanen zijn dus het gevolg van wangedrag van de consumerende bevolking.

Dat idee moeten we ook krijgen bij de en na de andere Covidgolf: het ligt aan ons gedrag, pertinent niet aan de mRNA gentherapeutische injectie tegen iets wat er niet was, maar toch is gemuteerd. De WHO beweert dat immunisatie alleen door totale vaccinatie mogelijk is. Vandaar dat de afstandsregels, mondkapjes en lockdowns nodig zullen blijven.

Wij moeten voorkomen dat de “geplande uitbraak” daadwerkelijk plaats gaat vinden. Daarom moet het Pedonazi-69Bis regime Rutte worden ontwapend en mag het Noodkabinet Balkenende NOOIT de macht overnemen. Ook mag er geen opportunistisch “Zakenkabinet” in het leven worden geroepen. De STAAT is een CORPORATIE onder valse vlag en heeft een managementteam, maar geen Personeel meer.”

Dat moet gebeuren als alle activiteiten van Kabinet 69Bis op het allerlaagste pitje staan:

 • Stoppen met de PCR test en sluiten van de teststraten. Arrestatie van de leidinggevenden GGD.
 • Onder curatele stellen van het RIVM en grootschalig onderzoek in archieven, etc. Arrestatie leidinggevenden RIVM.
 • Ontmanteling OMT en in beslagname alle archieven en onderzoeksrapporten. Arrestatie van alle deelnemers.
 • Reorganisatie van de (Jeugd) Zorg en Ziekenhuizen. Ontslag en arrestatie van leidinggevenden.

Alleen op deze manier is de neppandemie te stoppen en kunnen de organisatoren ter verantwoording worden geroepen.

Departementen Defensie, Justitie en Veiligheid, Havens en Vliegvelden (no-fly zone) alsmede Landbouw en Visserij (voedselvoorziening) worden rechtstreeks onder een Hoog College van Landsbelang geïnstalleerd, gereorganiseerd en met een nieuwe missie aan het werk gezet.

Niet de STAAT moet worden beschermd tegen de bevolking maar de bevolking tegen de STAAT.

18 gedachtes over “De geplande “uitbraak”

  • Denk vooral ook maar eens aan de Spaanse griep-epidemie die geen griep-epidemie was maar een wereldwijde VACCINATIE-EPIDEMIE met een vaccin van de Rockefeller pharmafabrieken doodsfabrieken, dat de meest zware longontstekingen veroorzaakte bij vrijwel alle gevaccineerden/ongelukkigen! Gevolg: ca 30 a 40 miljoen doden anno 1918!
   Als deze zogenaamde Covid epidemie zo doorgaat met eenzelfde percentuele vaccinatiegraad als ‘TOEN’ dan denk ik eerder aan ca 300 à 400 miljoen doden de komende jaren zo niet nog meer…..(depopulatie agenda toch!)

   Geliked door 2 people

 1. Inmiddels mogen we gerust aannemen dat niemand het voor ons gaat doen. We zullen dus echt zelf aan de bak moeten.
  ANBB wil middels zijn laatste enquête peilen of er middels een meerderheid nieuwe verkiezingen af te dwingen zijn, ja fantastisch we blijven dan met dezelfde vieze criminelen zitten. Snappen ze daar niet hoe corrupt het systeem is? dat verkiezingen gewoon gemanipuleerd worden? Dat al die partijen niets anders zijn dan verschillende loketten van één en het zelfde criminele syndicaat? Dat behalve misschien het FVD totaal niemand meer de schijn ophoudt aan “volksvertegenwoordiging” te doen? Hoe naïef kan je zijn, tenzij daar ook al weer hele foute elementen de zooi zitten te manipuleren.

  Geliked door 3 people

 2. Triets om te lezen maar het is i.d.d. de waarheid: de bevolking moet beschermd worden tegen de staat. zo ver zijn we weer afgedaald.

  Like

  • de bevolking moet beschermd worden tegen de staat. zo ver zijn we weer afgedaald.
   Johan, dat is al duizenden járen zo!

   Maar nú hebben we de gelegenheid om er voor de komende duizenden jaren een eind aan te maken!

   Geliked door 1 persoon

   • “Maar nú hebben we de gelegenheid om er voor de komende duizenden jaren een eind aan te maken!”
    Precies Bert,..dat is de opdracht! Hoe?/
    1- Te beginnen met je kind(eren) uit het (onderwijs)systeem te halen.
    2-verenig jezelf,..kom tot je innerlijke stilte, deze kan namelijk nooit gecontroleerd worden (No-mind
    control)
    3-ga leuke dingen doen met je kind(eren) en kom uit de angst energie,..de kinderen geven het voorbeeld
    4-lap de corona regels aan je laars
    5-ontdek nederland!!!
    6-Leer te Luisteren naar je Hart en kies de juiste mensen die je daarop kunnen wijzen (o.a de
    onschuldige kinderen)
    7-omarm het onbekende,..

    Geliked door 2 people

    • 8-Let It Be
     9- Verander de wereld, begin bij jouw Zelf
     10-Denk niet aan god, maar zet wel je fiets op slot.

     Like

    • te beginnen met massaal geweld te gaan gebruiken en ook gewapend verzet. Laten we met een leger van 500.000 mensen opstaan.
     maar ja, iedereen die maar enige sympathie toont, laat staan actief deelneemt, wordt direct geelimineerd door de regerende pedohap (lees: corrupte leiders).
     we kunnen alleen ondergronds iets opzetten in sterk wisselende samenstellingen vergaderen en coordineren. Maar dan!!!!!!!!!!!!! komt die toeteraar met zijn aanhang tevoorschijn.
     Nürnberg is niet meer nodig ook dan, we kunnen ter plekke recht (s)preken..

     Like

 3. Van het departement Justitie zal na een grondige schoonmaak niet veel van overblijven, dit moet geheel opnieuw worden opgebouwd, enkel defensie heeft nu nog de kans om de kant van het volk te kiezen, omdat van het vaderland allang geen sprake meer is, het laatste veroorzaakt door de nep oranjes die voor de cabal hebben gekozen.

  Like

 4. Jammer dat hier niet zoals in vorige corrupte landen geen oude wijze generaals opstaan om een arrestatieteam te vormen en het regime inrekent. Dan vrije verkiezingen die eerlijk verlopen en de misdadigers voor het tribunaal slepen. Het zouden helden zijn die dit teweeg zouden brengen.

  Like

  • “Jammer dat hier niet zoals in vorige corrupte landen geen oude wijze generaals opstaan om een arrestatieteam te vormen en (die) het regime inrekent (inrekenen).”

   War(b ), hoe weet jij dat dit niet gebeurt?

   Like

 5. Even off topic of misschien toch niet,

  De Belgische militair die zichzelf langs de kant van de weg van het leven berooft, met al zijn wapens om hem heen, en was dat vrijmetselaar burgemeestertje opgedragen hem te vinden?

  Echt, een meer lachwekkend triest BULLSHIT verhaal kan je toch niet verzinnen?!
  Allereerst denk ik dat de beste man nooit werkelijk betrokken wAs bij dit verhaal, maar als hij al echt een actie had gepland om een punt te maken kan je mij nooit wijs maken dat een commando van ellende maar zelfmoord pleegt, terwijl deze jongens getraind zijn om tot het gaatje te gaan!

  Maar het is de makkelijkste en meest voorspelbare uitkomst die je kunt bedenken, geen dader, geen getuigen, geen moeilijk fake proces.

  Na elke oorlog worden de NSB’ers geruimd, het is nu ook oorlog en dat kakkerlakken pedofielen narcisten volk met al hun aanhang komen vanzelf aan hun eind.

  Geliked door 2 people

 6. Nederland is geen staat, maar een handels coöperatie. Alle overheidsinstellingen zijn aparte B.V.’s Die alle illegaal onder vlag van de Nederlandse 3 kleur varen. Daar er ook nog eens twee Staat der Nederlanden zijn (1 in het Engels en 1 in het Nederlands geschreven). De 1 geleid door het directielid Rutte en de andere door Alex, om het makkelijk te maken. Zelfs de belastingdienst is een aparte B.V. die weer los staat van de beide staten en een ANBI organisatie is. Dus een commercieel bedrijf dat overleeft door vrijwillige donaties. Zo is ook de politie en het leger aparte B.V.’s die onder het directielid van het ministerie van Justitie vallen, die ook niet onder de coöperatie vallen. De inkomsten belastingen die rechtstreeks naar het Vaticaan gingen, is bij het aantreden van de huidige paus afgeschaft, maar worden nu nog steeds door het ANBI belastingdienst wel geïnd, als een blijvertje. Als we alle een beetje wijzer zouden zijn en worden en consequent toepassen, kunnen we de de handelscoöperatie en alle aparte B.V.’s op zwartzaad zetten. Geen inkomsten = geen macht meer over ons. Want alle belastingen zijn illegaal, zo ook alle wetten ondertekent door Alex en zijn voorgangsters. Zijn onwettig. Want als iemand zijn handtekening zet, geeft hij/zij aan dat hij/zij een fictie is. Een geest of een ding en dingen hebben geen bevoegdheden of rechten. Mensen daar in tegen weer wel alle rechten en bevoegdheden hebben. Als iedereen bewust zou worden dat alle synoniemen van zijn naam handelseigendommen zijn van de coöperatie. Staat jou naam compleet in hoofdletters of jou voornaam(en) enkel in 1 hoofdletter met jou achternaam met punten er tussen of zonder punten, dat ben jij niet. Je bent het alleen als jou naam voluit geschreven staat zoals wat op jou geboorte akte staat. Alle andere post of contracten zijn niet geldig, want die verwijzen naar een fictie. Een fictie = een geest of een ding, maar geen mens van vlees en bloed. Zorg dat je in deze corona tijd autonoom of soeverein wordt, maar geen burger/borger zodat jij niet vrijwillig slaaf blijft en zo verplicht alle mensonwaardige handelingen van de handels coöperatie moet blijven dulden en/of onteigend kunt worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, je hebt geheel gelijk Qvic, zo is het en niet anders.
   Ik zelf doe al jaren niet meer mee, ik was er zo’n 30 jaar geleden al van op de hoogte en heb er toen de stekkers uitgetrokken.
   Ik ben souverein en zorg geheel voor mijn Zelf.
   Heb geen cent schuld en geen cent te makken.
   Maar zowat iedereen die ik ken verkiest in de matrix gevangen te blijven, ook nadat ik ze duidelijk heb uitgelegd wat je hierboven beschrijft.
   En maar klagen………

   Geliked door 1 persoon

   • “ook nadat ik ze (= HEN) duidelijk heb uitgelegd …

    Maar het wordt niet be – grepen, Ng. Je weet wel, fluoride, indoctrinatie, usw, ….

    Toch niet wanhopen! Want dat brengt sowieso niet de oplossing voor de huidige misère.
    Zelfvertrouwen; dus vooral ook vertrouwen in eigen kracht en in eigen helderheid.

    Like

 7. Als je afhankelijk bent van overheidsinstellingen ben je bij voorbaat de klos.
  En daar wordt ik zo moe van zo ook als je ziet dat op een minuut of wat over tien de horeca opfgeschreven wordt!

  Like

Reacties zijn gesloten.