“Coronavirus” aangetoond met rotzooi-wetenschap door een oplichtersbende – Dr. Tom Cowan

Briljant schrijven van Dr. Tom Cowan over het “virus” als iets wat er niet is en waarom alle bewijsvoering neerkomt op een mensonterende criminele handeling, misdaad tegen de mensheid en genocide. Het klinkt erg, maar dat is het ook en waarschijnlijk nog erger.

Zoals wij al 18 maanden schrijven: “Er was niets, er is niets en er komt ook nooit wat. Er is alleen een goedlopende marketingcampagne.”

Beste vrienden,

Dankzij de ijverige inspanningen van een van mijn luisteraars, ontving ik gisteren een artikel dat een nieuwe nagel aan de doodskist zet voor het bestaan van SARS-CoV-2. Het artikel is getiteld “Schijn bedriegt – Virusachtige insluitsels in Covid-19 Negatieve nierbiopten door elektronenmicroscopie.” De auteurs zijn Clarrisa A. Cassol, et al., en de citatie is Kidney360 1:824-828, 2020. Dit is een peer-reviewed tijdschrift dat is aangesloten bij de American Society of Nephrology; met andere woorden, dit artikel komt regelrecht uit wat wordt genoemd aanvaardbare, mainstream wetenschap.

Velen van u hebben waarschijnlijk de elektronen-micrografische afbeeldingen van SARS-CoV-2 gezien, die in zwart en wit, met de zwarte stippen binnen de vage omtrek van de cirkel. Ik heb twee van dergelijke foto’s bijgevoegd uit kranten die beweren dat deze foto’s direct bewijs leveren van het bestaan van het virus. Dit zijn de foto’s die virologen ons laten zien, niet de door de computer gegenereerde, kleurrijke plaatjes die je in tijdschriften en op het internet ziet. Dit zijn de “echte” foto’s van het virus, en ze worden aangeboden als “bewijs” dat het virus bestaat.

Het blijkt echter dat deze foto’s in feite GEEN coronavirussen zijn, en onder meer de CDC weet dit feit al sinds ten minste 2004. Het bovenstaande artikel onderzoekt het bewijs dat wordt gebruikt om te beweren dat deze foto’s virussen voorstellen, in plaats van normale “structuren” binnen een cel, in het bijzonder zieke cellen. Hier is wat het artikel zegt:

“We hebben morfologisch niet te onderscheiden insluitsels waargenomen binnen podocyten en tubulaire epitheelcellen, zowel bij patiënten die negatief waren voor coronavirusziekte 2019 (COVID-19) als in nierbiopten uit het pre-COVID-19 tijdperk” (nadruk toegevoegd).

Met andere woorden, de onderzoekers zagen deze zelfde structuren bij mensen zonder bewijs van Covid en in monsters die zij namen voordat Covid zelfs maar bestond, voordat het virus zelfs maar zou bestaan.

Bovendien zeggen zij:

“Wij stelden dat er endogene mimickers aanwezig zouden kunnen zijn die morfologisch niet te onderscheiden zijn van SARS-CoV-2 virionen ultrastructureel.”

En:

“Virus-achtige insluitsels, bestaande uit zowel afzonderlijke blaasjes met diameters tussen 50 en 138 nm, als opeengepakte groepen binnen grotere blaasjes, werden gevonden in alle 15 gevallen, hetzij in podocyten. tubulaire epithelia, of vasculaire epitheliale cellen (figuur 1).”

In alle 15 gevallen die zij onderzochten, vonden zij structuren die identiek zijn aan wat SARS-CoV-2 wordt genoemd. Deze structuren hadden zich volledig verspreid over nieren en bloedvaten; het zijn geen virussen, maar normale delen van de cellen.

Vervolgens beschrijven ze hoe deze deeltjes tot stand komen:

“Een aantal potentiële natuurlijke mimickers die intracellulaire groepen van ronde blaasjes kunnen genereren die lijken op SARS-CoV-2-virionen kunnen genereren, waarvan endocytische blaasjes en endosomale componenten zoals microvesiculaire lichaampjes die exosomen bevatten, de meest waarschijnlijke zijn. Endocytose leidt tot de vorming van blaasjes van 60-120 nm, wat binnen het voor SARS-CoV-2 beschreven groottebereik (60-140 nm) ligt. Deze endocytische blaasjes kunnen gecoat zijn met verschillende eiwitten, waarvan clathrine één van de meest voorkomende is. De aanwezigheid van coating-eiwitten kan verantwoordelijk zijn voor de aanwezigheid van een elektronendichte zone rond deze blaasjes, waardoor het lijkt op een virale corona.”

Met andere woorden, denk even aan de beroemde “corona” op het coronavirus! Het blijkt gewoon een proteïnelaag op normale blaasjes te zijn, die de kleurstoffen in het elektronenmicroscooppreparaat oppikt. De verschijning van de corona is gewoon een creatieve fictie, verzonnen door virologen en hun grafische ontwerpteams.

Tenslotte wordt in het artikel gezegd dat je natuurlijk meer van deze deeltjes ziet bij zieke mensen dan bij gezonde mensen, wat precies is wat ik het afgelopen jaar heb gesuggereerd. Dode en stervende cellen maken deze deeltjes in het stervensproces en gedeeltelijk om zich te ontdoen van gifstoffen.

Maar de laatste spijker die het “virus” aan het kruis nagelt komt in dit citaat:

“Het potentieel voor verwarring van coronavirusdeeltjes met normale cellulaire componenten werd in feite benadrukt in een gedetailleerde ultrastructurele studie door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) van SARS-CoV dat verantwoordelijk was voor de SARS-uitbraak van 2003.”[1]

Met andere woorden, het CDC wist in 2004 al dat onderzoekers niet op betrouwbare wijze konden weten of deze deeltjes coronavirusdeeltjes waren. Sindsdien is er geen woord meer over gehoord. Alle virologen gebruiken deze foto’s als bewijs voor het bestaan van dit virus.

Het is bedrog, gebaseerd op “rotzooi-wetenschap”, zoals alles wat met “Covid 19” te maken heeft.


17 gedachtes over ““Coronavirus” aangetoond met rotzooi-wetenschap door een oplichtersbende – Dr. Tom Cowan

 1. Nu steeds meer verontruste wetenschappers het erop wagen zich uit te spreken en onthullingen gaan doen die het lopende W.E.F. beleid omver proberen te halen moeten we wel bedenken dat de “foute” machten regeren en alle geweldmiddelen in handen hebben. Ik vrees dat er een pijnlijke ruimte zit tussen gelijk hebben en gelijk krijgen zolang de bestaande orde de geweldsmiddelen in handen heeft. Met andere woorden, helemaal zonder geweld aan de goede en eerlijke kant zullen nodeloos veel mensen sterven. Het is dus belangrijk strijdkrachtonderdelen als mariniers en commando’s te mobiliseren om een einde te maken aan de misdadige regeringen. Het tweede Neurenbergproces is door Reiner Fühlmich al in voorbereiding. Belangrijker is echter misschien nog wel de intelligente zetten die bedacht moeten worden om de elite vleugellam te maken..

  Like

   • Gadver….:
    “Hij laat ons iets na: Zorg voor je medemens. Dat stond bij hem hoog in het vaandel.”

    En dat voor een pedo-psychopaat-deserteur-wapensmokkelaar-overspelig-rondcopulerende-moordopdrachtenverstrekkende-typische-rotmof!

    Geweldige vent, die Benno…. baretje… petje af!

    Geliked door 2 people

  • Dat tweede Neurenbergproces moet dan wel anders gaan verlopen dan zijn voorloper.
   Aangezien dat één grote leugen is geweest omdat daar niet uit naar voren is gekomen dat het om een holohoax ging i.pv. een holocaust.
   En de ware veroorzakers van deze en alle andere oorlogen volledig buiten schot zijn gebleven.

   Geliked door 1 persoon

    • Jawel, in Amerika is de inheemse bevolking al gedecimeerd, dat is een echte holocaust.
     En in WO 2 zijn er in Ethiopië meer dan 20 miljoen slachtoffers van Mussolini te betreuren, ergens ooit iets van gehoord? ( net als meer dan 20 miljoen Russen)
     En wat denk je van Palestina?
     Gepleegd door………. mensen die zichzelf tot het Joodse volk vinden horen.
     Maar laat je maar inpakken door die lui, komt het vanzelf goed.

     Like

 2. De eerste de beste stinkende hond had meer compassie met zijn drol al deze B. met zijn veteranistiserenderwijsachtige klootjesvolk.
  Jammer dat Jan soldaat nog steeds niet (althans voor het kennelijke merendeel) de eigen hersencellen heeft gevonden of leren gebruiken, behalve dan die éne uit het land der Belgen.

  Maar wat niet is, kan wellicht nog komen,
  dus blijven we bidden, hopen en dromen.

  Like

  • Niet zozeer omdat je hem een hersencel toedicht, maar die Belgische Jan Soldaat was ook al een hoax.
   Hij is nu inmiddels gevonden en blijkt zelfmoord gepleegd te hebben, ja ja dat kennen we. Lekker makkelijk, doden praten niet. Gelukkig had hij wel de moeite genomen een afscheidsbrief te schrijven, zo dat we bevestigd krijgen dat het allemaal echt was. Snap je? Net zo iets als terroristen die te pas en onpas overal hun i.d. bewijzen rond laten slingeren, zodat bewezen is dat zij het geweest zijn als ze ge-zelfmoord opduikelen.

   Geliked door 3 people

   • de burgemeester heeft hem gevonden tijdens het fietsen rook deze plots een lijkvlucht. in België zijn burgemeesters de nieuwe speurders. de krant “de morgen” maakt het nog belachelijker met haar publicatie. en iedereen gelooft het weer zelfmoord!!!.

    Like

 3. Dit hele verhaal bevestigd wat we al wisten, viroligie is één grote leugen. En de viroliegen? Zij logen voort. Ook opvallend, virolog-ie / relig-ie. We hebben een nieuw “isme” gevonden.

  Like

 4. En de vinder was volgens het radionieuws een burgemeester die er langs fietste en een lijkengeur opmerkte.
  Hoe doorzichtig wil je het hebben, voordeel is dat die burgemeester waarschijnlijk niemand vertrouwd om zijn mond niet voorbij te praten en dus zelf maar op pad is gegaan richting opgegeven locatie.

  Like

  • Ja Vok,

   ook dit verhaal riekt naar leugen en bedrog. Getrainde politiehonden plus een hele batterij aan manschappen hebben niets geroken en de ‘burgervader’ op z’n fietsje vindt het lichaam in ontbinding… Opnieuw een zwak Hollywood script!

   Dit verhaal is verzonnen om sympathie te kweken voor die ‘arme’ Marc van Ranst die zelf in een toespraak tot journalisten helemaal verlekkerd uit de doeken deed hoe grote paniek te zaaien onder een nietsvermoedende bevolking. Dat alleen is al voldoende om de man voor het tribunaal te brengen!

   Like

Reacties zijn gesloten.