STUDIE: Mondkapjes stellen kinderen bloot aan een gruwelijke reeks dodelijke ziekteverwekkers

In tegenstelling tot wat de medische fascisten en virologische fantasten blijven beweren, zijn gezichtsmaskers totaal niet effectief in het voorkomen van de verspreiding van het zogenaamde coronavirus (Covid-19) en hebben ze negatieve gevolgen op de lange termijn, vooral voor kinderen. De laatste onderzoeksresultaten tonen aan dat vooral jongeren ernstige negatieve sociale gevolgen ondervinden van dit soort gedragsbepalende maskers, vaak op school, om nog maar te zwijgen van de gevolgen voor de gezondheid die de zelfverklaarde machthebbers uit alle macht proberen te negeren.

En hoe zit het met het steeds opnieuw moeten dragen en gebruiken van hetzelfde doekje? Zoals Scott Morefield van TownHall schrijft, vormen de ziektekiemen die in de stof “op de loer liggen” een groter risico dan het vermeende Chinese virus zelf, omdat het voortdurend wordt gehanteerd, in zakken wordt gestopt en op boeken, bureaus en ventilatieroosters wordt gegooid.

Een groep ouders uit Florida heeft de mondkapjes van hun kinderen naar een laboratorium gestuurd om te analyseren wat erop zat en de resultaten waren, hoewel verwacht, ronduit schokkend.

Zes gezichtsmaskers werden onderworpen aan een laboratoriumanalyse, waaruit bleek dat vijf ervan bacteriën, parasieten en schimmels bevatten, waaronder drie met gevaarlijke ziekteverwekkende en longontsteking veroorzakende bacteriën. Interessant is dat op geen enkel masker een virus werd aangetroffen.

De analyse bracht de volgende 11 gevaarlijke ziekteverwekkers op de maskers aan het licht:

 • Streptococcus pneumoniae (longontsteking)
 • Mycobacterium tuberculosis (tuberculose)
 • Neisseria meningitidis (meningitis, sepsis)
 • Acanthamoeba polyphaga (keratitis en granulomateuze amebia encephalitis)
 • Acinetobacter baumanni (longontsteking, bloedstroominfecties, meningitis, UTI’s – resistent tegen antibiotica)
 • Escherichia coli (voedselvergiftiging)
 • Borrelia burgdorferi (veroorzaker van de ziekte van Lyme)
 • Corynebacterium diphtheriae (difterie)
 • Legionella pneumophila (veteranenziekte)
 • Staphylococcus pyogenes serotype M3 (ernstige infecties – hoge morbiditeit)
 • Staphylococcus aureus (meningitis, sepsis)
 • Mondkapjes zijn de voedingsbodem voor ziekten en kweken longontsteking, meningitis, antibiotica-resistente bacteriën.

Dat is een hele lijst, die aantoont dat het dragen van dit soort lappen geen waterdichte manier is om “veilig” te blijven of “de curve af te vlakken” – tenzij die curve iemands gezondheid is.

Het blijkt dat de helft van de geteste mondkapjes besmet bleek te zijn met een of meer longontsteking veroorzakende bacteriestammen. Een derde bleek besmet te zijn met een of meer stammen van meningitis-veroorzakende bacteriën.

Een derde bleek ook besmet te zijn met gevaarlijke, antibiotica-resistente bacteriële pathogenen, evenals andere pathogenen die koorts, zweren, acne, gistinfecties, keelontsteking, parodontale aandoeningen, Rocky Mountain Spotted Fever en tal van andere gezondheidsaandoeningen kunnen veroorzaken.

Dit alles om besmetting te voorkomen met een bedacht en nooit bewezen Chinees virus dat een overlevingskans heeft van meer dan 99,9% bij degenen die er valselijk “positief” op reageren – en een overlevingskans bij kinderen ligt vele malen hoger….

Vergeet niet dat de geteste exemplaren allemaal nieuw of pas gewassen waren, wat erop wijst dat dodelijke bacteriën en andere ziekteverwekkers zich nog steeds in hun vezels schuilhouden, zelfs als ze nieuw of “ontsmet” zijn.

Onderzoekers testten ook gebruikte T-shirts als een soort van controle en vonden niet dezelfde ziekteverwekkers in die vezels. Alleen de mondkapjes die op het gezicht werden gedragen bleken de ziekteverwekkers te bevatten, waardoor zowel kinderen als hun leerkrachten een risico op infectie lopen.

“We moeten weten wat we elke dag op het gezicht van onze kinderen smeren”, zegt Amanda Donoho, een ouder van een van de kinderen wiens mondkapje werd getest als onderdeel van de analyse. “Ze bieden een warme, vochtige omgeving waar bacteriën ongebreideld en volop kunnen groeien.”

Ouders zijn bezorgd dat hun kinderen ziek kunnen worden terwijl ze gedwongen worden om “veilig” op school te blijven, en ze willen dat er veranderingen worden aangebracht in de protocollen om de risico’s weer te geven die het met zich meebrengt dat hun kinderen de hele dag een gezichtsmasker moeten dragen.

Het dwingend voorschrijven van mondkapjes met de wetenschap wat ze kunnen aanrichten is strafrechterlijk vervolgbaar. In de Amerikaanse republiek is de eerste al opgepakt, die verantwoordelijk wordt gesteld voor massamoord: “Doctor” Deborah Birx. In Nederland zullen velen volgen en haar achterna gaan. Ook figuren die in het OMT zitten en beweren dat het niets helpt en vervolgens geen ontslag namen toen de mondkapjesplicht werd doorgedrukt door “de politiek”. Mevrouw Ollongren: “Het is een politieke afweging”. Een dodelijke constatering.

18 gedachtes over “STUDIE: Mondkapjes stellen kinderen bloot aan een gruwelijke reeks dodelijke ziekteverwekkers

 1. Ik las net dat onze ‘overheid’ het niet onwaarschijnlijk acht dat er in het najaar opnieuw een coronagolf komt met mutaties waartegen vaccins onvoldoende bescherming bieden. Dan begint het hele circus weer van voor af aan. Hopelijk zitten dan wat figuren die in het complot zitten achter slot en grendel. Mondkapje draag ik sowieso nergens. Op heel veel plaatsen ook geen probleem.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja dat is ook niet moeilijk te voorspellen, we weten allemaal dat in de herfst de griep weer komt,zoals al eeuwenlang.
   De nieuwe griep heet dan voor de derde keer “corona”.
   Gaan we weer in Lockdown en mogen niet samenkomen.
   Dat tuig dicteert en de schapen volgen.
   Dankzij de nuttige idioten (Jensen) komen we nooit uit deze ellende zolang zij niet wakker worden.

   Like

    • Nooitgedacht.De extreem linkse landverraders zijn nuttige idioten,ze werken bewust/onbewust mee aan de communistische NWO.Extreem links wordt gesteund en gefinancierd door de extreem linkse multimiljardair george soros (bilderberger)

     Like

   • Die zijn nuttig voor de elite,doen alles wat hun wordt opgedragen en daardoor kan deze hele poppenkast doorgaan.Bij Robert Jensen wordt daar regelmatig over gesproken.Hij noemt ze dus nuttige idioten.

    Like

 2. En dan is de psychologische schade nog niet eens genoemd, nog even en een kind die een ongemaskerde ziet krijgt een nog groter trauma dan de christelijken uit de jaren 50 als die een naaktfoto zagen.

  Toen ik een paar maanden geleden in de supermarkt kwam liepen er al een paar kinderen te giechelen toen ze mij zagen, en een andere keer bij binnenkomst was er een heel jong meisje die mij vriendelijk begroette, terwijl ik voor de machtsovername juist eerder eng was.

  Like

 3. Dit is staatsterreur. Net zoals de hittegolven die we momenteel meemaken. En niet te vergeten de stralingsniveaus zoals de 4 en 5G. We leven onder de zwaarste dictatuur die de mensheid ooit meegemaakt heeft. Zelfs als er een Neurenberg II gehouden word zullen de echte misdadigers de dans ontspringen net zoals in Neurenberg I. Ze werden overal heen gebracht en vonden een veilig onderkomen. De macht achter dit alles is vele malen groter en zit veel dieper en wordt boven onze hoofden uitgevochten. Ze wachten op een groot verzet van de massa zodat ze weer een oorlog kunnen beginnen. Tegen de vreedzame acties kunnen ze niet op en dat beseffen ze. Vandaar de zogenaamde versoepelingen. Mensen zijn al blij als de ergste onderdrukkingen worden versoepeld zonder dat ze in de gaten hebben waar ze werkelijk in zitten.

  Vorige week belde er nog iemand waar ik een lange tijd onder behandeling ben geweest wegens een luxatie van mijn heup. We hebben in die tijd erg veel met elkaar gesproken en ik vertelde precies datgene waar we nu mee te maken hebben. Ik legde de geschiedenis uit en wie of wat de organisaties die er achter de machten zitten. Het was een mooie tijd voor ons beiden. Hij wilde me bedanken voor hetgeen ik hem 2 jaar geleden begon te vertellen. Hij zei ga vooral door met mensen wijzer maken. Dat doet een mens goed. Het heeft wel zin om dat te doen maar met hele kleine stapjes zodat er wél vragen komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Je hoeft geen profeet te zijn om te begrijpen dat mondmaskers slecht zijn.even logisch nadenken en iedere bierenlul begrijpt dat je te weinig zuurstof binnenkrijgt
  , je teveel CO2inadem. Doordat die maskers niet ververst worden zijn ze een bron voor bacteriën. En dat verplicht zo’n criminele overheid.

  Geliked door 2 people

  • En vandaar dat ze zelf niet dragen…..
   Tis immers altijd hetzelfde liedje, wie regels en wetten maakt ontrekt zichzelf er aan.

   Geliked door 1 persoon

 5. Ik fiets dagelijks effe een rondje in de buurt. De hele Utrechtse Heuvelrug ligt vol met dat smerige mondkapjes.

  Want het is niet gewoon afval wat ik nog wel eens wil meenemen, je kent het wel jongeren die hebben zitten te zuipen en een zak blikjes Heineken achterlaten op de parkeerplek. Ach die flikker ik wel in de vuilnisbak die overal staan.

  Maar die zooi, die raak ik niet aan. Gadverdamme het idee.

  Geliked door 2 people

 6. wat zo leuk is, las ik heden ochtend in de courant. Het RS virus bij kinderen neemt onrustbarend toe door het afschaffen van de corona maatregelen.
  Maar alles is eerder te wijten aan het introduceren van de corona maatregelen dan aan het afschaffen

  Geliked door 1 persoon

 7. Heb zo’n babymondkapje-marteltuig als bewijsstuk voor t tribunaal,die arme zieltjes weten amper wat hen te wachten staat!

  Like

 8. De politiekers zijn tot geen schoonheid geroepen: De geest om geen schoonheid te denken. De ogen om geen schoonheid te zien. De oren om geen schoonheid te horen. De tong om geen schoonheid te zeggen. De handen om geen schoonheid te geven. Het hart om geen schoonheid in de wereld uit te dragen! -De politiekers met een missie-.

  Like

 9. Ik weet dat de redactie liever geen links plaatst maar als ouders die het filmpje in deze tweet gezien hebben de kinderen nog steeds verplichten een masker te dragen horen ze opgesloten te worden.
  [LINK]

  Like

Reacties zijn gesloten.