Het is oorlog – dus geldt oorlogsrecht, verzoek aan SHAEF, militaire tribunalen, executies en herstel rechtsstaat

Soms zijn er van die dagen dat het ene nieuwsbericht over het andere struikelt. Soms zijn er van die dagen dat er eenvoudigweg teveel nieuws is. Is normaal gesproken een bericht soms een dag later al weer achterhaald, in dit geval is het al achterhaald terwijl we het zitten op te schrijven. Dan is plotseling de pen leeg en denk je al snel: “Waar zijn we mee bezig?” Zo ging dat afgelopen week. We hebben de stoel even onder het bureau klemgeramd en zijn buiten gaan spelen. Niet dat je daar direct vrolijk van wordt, gezien de “dead men walking” op straat, maar in ieder geval heeft het weer meegewerkt. Laten we de draad oppakken bij de militaire tribunalen in GITMO, het bio vakantieoord van het Pentagon op Cuba, waar allerlei kopstukken uit de Amerikaanse politiek worden gehoord en veroordeeld.

Zoals we u eerder al konden berichten is Dr. Deborah Birx enkele weken terug opgepakt en afgevoerd naar GITMO. Birx was na Dr. Fauci één van de hoogst verantwoordelijken met betrekking tot het beleid rond de pandemie. Ze wordt onder meer aangeklaagd omdat is bewezen dat ze wist dat mondkapjes contraproductief voor de volksgezondheid zijn, maar desondanks adviseerde om ze te dragen, al was het maar om de mensen een vals gevoel van veiligheid te geven. Zij had namelijk een goed doel voor ogen: het afbranden van de steun voor zittend president Trump. Terwijl we in Nederland braaf afwachten tot het regime weer wat versoepelt wat betreft het gedragsexperiment van de slaafse en oubollige Chinese koelielapjes, kan het maar zo zijn dat mevrouw wegens hetzelfde feit – genocide en hoogverraad – ter dood wordt veroordeeld. In feite zijn de OMT kopstukken als Van Dissel en Koopmans, “deskundigen” als Osterhaus, de burgemeestertjes Bruls, Halsema, Aboutaleb, de chef van de NS Van Boxtel, de ministers Ollongren, Van Ark en De Jonge hetzelfde lot beschoren. Over de medeplichtigheid van het journalistendom zullen we het nog niet eens hebben. Mondkapjes doden. Het verplichten ervan is genocide. Het consequent de mensen iets wijsmaken wat absoluut niet het geval is, kan op zijn minst volksverraad worden genoemd. In oorlogsrecht heeft dat de dood tot gevolg. Ook de door bovengenoemden zo gewaardeerde Dr. A. Fauci kan emigratie vergeten, aangezien ook hij heeft gelogen dat het gedrukt staat en verantwoordelijk is voor een bloedig spoor van ellende onder de bevolking – willens en wetens. Vrijwel alle staten van de constitutionele Amerikaanse republiek hebben de mondkapjesplicht afgeschaft of het dragen van “gezichtsbedekking” zelfs verboden. Dit is waarschijnlijk gebeurd om aan zekere strafvervolging te ontkomen.

Ook de gewezen chef van de FBI onder Obama – James Comey – is ter dood veroordeeld. Het verhaal van de beschuldigingen heeft een ongekend verloop en een toepasselijk staartje. De jarenlang aanhoudende “complottheorieën” over deze FBI en FEMA praktijken blijken nu als de waarheid te worden bevestigd. Even terug in de tijd. Onder regie van de FBI worden bij calamiteiten en rampen allerlei hulpdiensten geactiveerd en mensen eventueel gered en verder geholpen. Tijdens het regime Obama heeft Comey ter gelegenheid van dit soort acties (denk aan rampenscenario’s als die rond de orkaan Katrina) speciale eskaders in het leven geroepen. Deze groepen hadden het gemunt op daklozen, drugsverslaafden en criminelen. Bij voorkeur mensen die niet snel als vermist zouden worden opgegeven. De doodseskaders van de FBI struinden stad en land af om aan voor de maatschappij “verloren” mensen te komen. Deze werden volkomen anoniem in FEMA kampen gedetineerd en één voor één met de guillotine ter dood gebracht. Zonder een enkele reden vermoord dus. Het tribunaal heeft beslist dat Comey zal worden geëxecuteerd door de guillotine. Voor wat betreft de FBI kunnen we nog opmerken dat het hoofdkantoor in Washington D.C. is dichtgetimmerd en buiten bedrijf is gesteld. Washington D.C. is een spookstad aan het worden. De meeste IRS (Belastingdienst) kantoren zijn gesloten, regeringsgebouwen zijn dicht, verscheidene banken hebben de deuren gesloten en het valt op dat het openbaar vervoer grotendeels plat ligt of leeg rond rijdt. Ook in de verschillende (zelfstandige) staten van de constitutionele Amerikaanse republiek is weinig FBI activiteit meer te bespeuren.

Het is oorlog. De STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE – varend onder de valse vlag te weten de Nederlandse driekleur – heeft de inwoners van het Grondgebied der Nederlanden de oorlog verklaard. Direct na deze oorlogsverklaring is de bevolking in hechtenis genomen, krijgsgevangen gemaakt, nota bene zonder dat er één schot is gelost. Om ons in bedwang te houden worden oude en beproefde CIA-methoden jegens krijgsgevangenen toegepast. Afstandsregels en mondkapjes zijn bedoeld om de bevolking (kampbewoners) te monitoren en zichzelf te laten controleren. In een eerder artikel hebben we al eens uitgelegd, dat wij uitsluitend tegen onszelf aan het vechten zijn. De “vrijheid” kan worden herwonnen nadat de hele procedure is doorlopen, tot en met de spike-eiwit injectie. Daarna is het overigens wel de bedoeling dat we met een enkelbandje blijven lopen zodat we bij recidive weer in hechtenis kunnen worden genomen. Na de injectie is het namelijk nog steeds mogelijk ziek te worden en blijven we “besmettelijk”, daarom zullen de “maatregelen” van kracht blijven. Vandaar dat we een dringend verzoek aan SHAEF hebben gericht in te grijpen zolang de Nederlanders zichzelf niet kunnen bewapenen. Bovendien kunnen we de “autoriteiten” inlichten, dat zij hun door de CORPORATIE uitgevaardigde opdrachten met onmiddellijke ingang moeten stoppen om strafvervolging onder militair bewind te voorkomen. Hiertoe hebben we in navolging van de Canadese republiek een BEVELSCHRIFT opgesteld die iedere Nederlander kan deponeren op de plaatsen waar die uitgevaardigde opdrachten ten uitvoer worden gebracht door de “autoriteiten”. In voorkomend geval kan dan niemand staande houden dat men er niets van heeft geweten. Het HANDELEN IN OPDRACHT is een volledige schuldbekentenis.


Het is oorlog. Ontkennen helpt niet meer. De STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE moet worden teruggebracht naar enkele vierkante kilometers in Den Haag, waar de delinquenten kunnen worden opgesloten. Er is geen ontkomen aan, dat het Malieveld de geschiedenis in zal gaan als GALGENVELD. Het werkwoord “regeren” zal de geschiedenis ingaan als het TEGENWERKEN van de creatiekracht van de oorspronkelijke, empathische mens met oerkrachten. De laatste zet in dat proces van tegenwerking is het gericht kapot spuiten van de laatste restjes oorspronkelijke oerkracht. De wankelende mensheid is al dusdanig geprogrammeerd, dat men er om vraagt te worden mishandeld, in alle opzichten.

39 gedachtes over “Het is oorlog – dus geldt oorlogsrecht, verzoek aan SHAEF, militaire tribunalen, executies en herstel rechtsstaat

 1. Pingback: Het is oorlog – dus geldt oorlogsrecht, verzoek aan SHAEF, militaire tribunalen, executies en herstel rechtsstaat – Econamic Global Organizations

   • Gelukkig om te weten 🙂 ondertussen heel goed artikel van Eric Zuesse in Zerohedge via SouthFront.org over het Hoernalistendom in dienst van de NAVO. Een exemplaar hiervan (BBC commentator) is voor een schreeuwende massa gevlucht voor shelter bij ingang nummer 10 Downing Street. Hilarische beelden, ook via Zerohedge…..(links niet toegelaten).

    Like

 2. Tribunaal Neurenberg 2. zal geheel op zijn plaats zijn. Zij die zullen vluchten zoals dr. Mengele na de vorige W.O.,zullen de rest van hun leven over hun schouder moeten blijven kijken. Ook dan weten zij wat angst is!

  Geliked door 3 people

  • Dit duurt te lang, er wordt nu nog steeds dodelijke injecties gegeven, elke dag is te laat. De kinderen worden nu naar voren geduwd ook zij worden geïnjecteerd! Kinderen vertrouwen op hun papa en mama ! Dit mag niet. Wij kunnen beslissen, zij niet !. En dan die verschrikkelijke kinder misbruik ! Stop liever vandaag dan morgen. Duurt te lang !

   Geliked door 1 persoon

 3. Wat onze regering ons aandoet, is gewoon crimineel. Ze verdienen de doodstraf. Helaas zal dat niet gebeuren. Net als na WOll die laffe Wilhelmina weigerde doodvonnissen te tekenen, zal haar kleinzoon ook wel met zo’n rotsmoes komen.
  Er is wereldwijd een grote schoonmaak nodig onder die psychopaten van een globalisten.

  Geliked door 3 people

 4. Ik ben de wanhoop nabij dat het zo tergend lang moet duren voordat duidelijk zichtbaar wordt dat het recht zal zegevieren. Het enige wat ik kan doen is me verzetten door zo lang mogelijk niet te gehoorzamen aan de overheid, (lees onze vijand) en dat van de daken te schreeuwen. Nog steeds echter, kom ik en mijn vrouw daardoor steeds meer alleen te staan omdat de meesten om ons heen niet meer in staat zijn door de hersenspoeling en bijbehorende angst heen te kijken. Daar komt bij als je als niet-corona-gelovige jezelf al te veel in de kijker speelt, je leven door de overheid, de politie, de handhavers en hardnekkige corona-gelovigen totaal onmogelijk wordt gemaakt. Het is meer dan hoog tijd voor de onthulling van de overduidelijke waarheid. Wanneer valt het doek ????

  Like

  • D-DAY 21 juni 2021 om 12.21 uur ALLE mondkapjes af

   Laten we maar beginnen om 21 juni tot D-DAY uit te roepen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Wat is D-DAY? D-DAY = Demasqué Day! De dag dat de maskers vallen. In dit geval de muilmaskers, die gore mondkapjes die ik eerder aan wil duiden met GSM-tjes Gehoorzaam Slaven Maskers.

   Dus zegt het voort , geef door aan iedereen via via 21 juni 2021 om 12.21 u ALLE mondkapjes af, gewoon de vuilnisbak in (eh niet zomaar op straat gooien hè) vanwege het milieu, anders wordt de klimaathoax nog groter en absurder.

   P.s. Ik zie nu al tientallen mensen in de diverse winkelcentra puffens, steunend en zelfs bijna stikkend daar als zombies rondlopen.

   Geliked door 3 people

   • De laatste weken loop ik al zonder muilkorf rond in de winkels en eerlijk gezegd heb ik nog geen commentaar gehad.Ook zijn er steeds meer die de dweil onder de neus of kin hebben.
    Maar zonder zie ik langzaam ook steeds meer,al gaat dat wel echt langzaam.

    Geliked door 2 people

    • Mijn vrouw en ik hebben vanaf dag één niet meegedaan aan de illegale maatregelen. En nog steeds wanen wij ons in een open kliniek als wij buiten komen en in supermarkten zijn. Allemaal zombies. Goed dat je daar niet meer aan meedoet.

     Geliked door 1 persoon

   • Als het de 21e kan dan kan het nu ook. Overigens heb ik het slavenmasker nog nooit aangeraakt en als iedereen dat had gedaan dan was de boevenbende direct in zijn eigen zwaard gevallen.

    Het voordeel van de huidige procedure is echter dat we nu weten wie de schapen zijn, wie de psychopaten zijn en wat er daarna nog overblijft aan echte mensen.

    Dus . . . bijltjesdag binnenkort, hoezee, holadiee en hupsakee en het voordeel van een galgenveldje is dat het dan droog blijft en minder rommel geeft. Bovendien, als je de boel laat hangen, ruimen de kraaien het zelfs nog voor je op. En de grote windgong die daarvan overblijft, is ook wel weer mooi voor het toerisme vervolgens. Een typische win-win-win-situatie dus. Wanneer???

    Geliked door 2 people

  • Houd vol en jullie zijn zeker niet alleen. Houd je rug recht en lach, lach ze uit. Lachen is trouwens heel gezond. Veel liefs Agnes

   Geliked door 5 people

  • Leun nog maar even achteruit, dit gaat nog langer duren. Eerst de PCR weg (hierdoor Noodwet uitgeschakeld).
   Dit heeft zijn tijd nodig.

   Like

  • Troost u. Ik woon in België en ik strijd al alleen vanaf dag 1. Jij hebt je vrouw nog. Ik heb ruzie met mijn hele familie en ben al mijn vrienden kwijt. Ik moet alles alleen verwerken en ik kan u verzekeren dat ik soms door een hel ga. België is op dit moment een van de zieligste putten van de wereld. Allemaal achterlijke schapen ! MAAR OPGEVEN STAAT NIET IN MIJN WOORDEBOEK. IK ZAL VECHTEN TOT DE DOOD ALS HET MOET. Ja het duurt verschrikkelijk lang. Maar wees gerust. Wij, de kinderen van het licht, zullen winnen. IK KAN DE OVERWINNING AL RUIKEN ! NIET OPGEVEN ! JE BENT NIET ALLEEN !

   Like

 5. Niet Gitmo op Cuba fungeert als kijk-, speel- en doepark van het Pentagon, maar ook U.S. Air Force Space Base (sinds 1943) op het immense Deense eiland Groenland vervult deze rol. Duizenden delinquenten wachten in ondergrondse ruimtes op hun berechting.

  Geliked door 4 people

 6. Pingback: Het is oorlog – dus geldt oorlogsrecht, verzoek aan SHAEF, militaire tribunalen, executies en herstel rechtsstaat | flashyflasch

 7. Ik ben geen schrijver, maar wat heb je weer mooi mijn woorden verwoord. Ik heb m doorgeplaatst op mijn WP. Laat me maar wanneer dat niet ok is, dan gaat t eraf. Thx

  Like

  • So what. Op dit moment is het toch het belangrijkste dat we iedereen informeren ! OF NIET SOMS ?
   Ik heb een hekel aan muggenzifters !

   Like

 8. Het Neurenberg tribunaal 2.0 is niet mogelijk, want zelfs de rechters zijn door en door corrupt. Net als de rest in de EU. Alle schuldige zijn onderdeel van het zelfde verrotte systeem, die elkaar constant indekken. Het is de zelfde werkwijze als de maffia, zolang iedereen zijn kaken dicht houdt als dat moet, dan gebeurt er niets en diegene die dat wel doet, wordt geruimd door hun eigen soort. Om het stil zwijgen te kunnen handhaven. Natuurlijk zitten er wel goeden tussen, maar die zullen ook geruimd worden, als zij hun mond voorbij praten. Dus strafrechtelijke veroordelingen zullen er niet komen. Daar ook nog te veel medelanders slaafs hun prikje laten zetten, na de uitnodiging en er zelfs trots op zijn, dat zij geprikt zijn. Ook diegene die eerste instantie nog zo op tegen waren, zoals in mijn vriendenkring. Het bleken allemaal helden op sokken te zijn, die bij de eerste poging van weerstand al bezwijken. Ik heb ze gefeliciteerd, dat zij daardoor amper nog 2 à 3 jaar te leven hebben. Hoeven zij in ieder geval zich niet meer druk te maken als zij hun pensioen te laag is om van te leven.

  Like

  • kreeg gisteren voor de derde xxxx een brief of uitnodiging van de belasting dienst om te vaccineren maar mijn versnipperraar had honger was al een paar weken niets in dat mondje gedaan dus was die brief ineens SPOORLOOS !!

   Geliked door 1 persoon

    • Ik kreeg er ook een. Deze was verzonden door het RIVM ofwel Rijksinstituut voor Volkerenmoord en Massaindoctrinatie.

     Je broekt zakt er haast van af 🙂 🙂 🙂 ! Met kreetjes als: ‘Waarom een prik tegen crona? Nou ja er staat tenminste nog een vraagteken achter, dus als de mensen goed nadenken en/of voldoende wantrouwig zijn zouden ze zich inderdaad kunnen afvragen waarom? Antwoord nergens om, iig niet voor een niet-bestaand nepvirus.
     En verder “U krijgt 2 prikken etc”. Heerlijk dat eufemisme (verzachting) PRIK.
     Tis GVD gewoon een executie vd doodstraf maar dan met een gif waardoor je niet direct dood neervalt (hoewel zeer soms wel) maar op langere termijn zodat ze die 4e, 5e … 7e golf de schuld kunnen geven.
     Dan een eindeloze vragenlijst over UW gezondheid: Alsof ze dat ene moer kan schelen als je daar bezig zijn je MORSDOOD te prikken(sic) en kom alleen naar de PRIK-locatie en neem geen begeleider mee anders zijn er teveel getuigen maar ze zeggen vanwege de drukte (haha STERVENSDRUK is het daar jaja 🙂 beetje galgenhumor moet toch kunnen?)!

     En O ja voor de echte Neanderlander: De prikken zijn gratis. Inderdaad moet er nog bij komen 1,50 E voor een prik nou dan weet je zeker dat er geen een Neanderlander komt. Hoezo krenterigheid kan levensreddend zijn???

     Tot slot (noudas toch wel aardig) Heeft u al een vaccinatie tegen corona gehad? Of heeft u geen toestemming voor registratie gegeven? Dan mag u deze brief weggooien.
     (laatste zin letterlijk weergegeven in drie-en.)

     Ik hoop dat iedereen die brief in gedachten weggooit maar hem bewaard zodat ze met een verjaardag of met Sinterklaas nog eens kunnen lachen.

     Like

  • Qvic, dat heb je goed gezegd
   Afgelopen de red pill journal gezien op Twitch ??
   Daar wordt echt alles aangeveegd met de corrupte manier van ” onze rechtstaat “.. zeker de moeite waard , gezien de inhoud alleen al
   HULDE aan wouter joost en kat!!

   RED PILL JOURNAL, elke avond LIVE op Twitch

   groet, en hou je haaks met je ” vriendenkring “.. ik heb het zelf ook en in de familiekring.. dus ja.. jij ziet het als de meeste hier ook zo, daar ben ik dankbaar voor !

   Like

 9. Op Xander probeer ik steeds een reactie te zetten, die meteen weer wordt weggemodereerd. Het gaat over het artikel van Mike Yeadon ex BOBO bij Pfiezer die NU eindelijk de machthebbers beschuldigt van genocide ofwel in gewone menselijke bewoordingen: massamoord. Blijkbaar geloven de gelovigen nog steeds in het bestaan van een ECHT virus covid19 o.i.d. 🙂 🙂 🙂

  Mijn laatste reactie:
  “We zijn voorgelogen over de ernst [van] het virus, dat is helemaal zo gevaarlijk niet.”
  Hier gaat Yeadon dus in in de fout, want covid-19 bestaat niet (en ook covid-20,21,22,etc)
  en
  “Pak dus op vreedzame wijze uw vrijheid terug”, zegt ie.
  Dat is de vraag. De machthebbers zullen nooit hun privileges prijsgeven en hun leugen terugnemen, niet vrijwillig in ieder geval!

  Like

 10. Op Reuters. Com
  3 juni

  American physician and White House Coronavirus Response Coordinator under President Donald Trump Dr Deborah Birx has not been arrested, as some social media posts claim. A screenshot being shared shows a story featured on an untrustworthy website that publishes satirical articles.

  One popular post with over 9,000 likes on Instagram can be seen here . The post has a screenshot with text that reads, “U.S. Military Arrests Dr. Deborah Birx” published on May 29, 2021.

  Apnews.com
  2 juni
  AP’S ASSESSMENT: False. Birx, former coordinator of the White House coronavirus response, has not been arrested. This false claim spread as real after appearing on a website known for its satire and parody content.

  THE FACTS: Social media users this week are sharing a story that falsely claims Birx has been arrested.

  Is ze nog in het openbaar gezien?
  In hoeverre kloppen de berichten van welke kant dan ook

  Like

  • Reuters? Ik geloof per definitie mijn CIPIERS nooit.
   Dus dan elimineer je al 90% van de ontkenningen.
   Birx wordt op 23 juni a.s. voorgeleid.
   Aanklacht: volkerenmoord.

   Like

Reacties zijn gesloten.