Fauci’s testament: de e-mails


Er wordt door de gecontroleerde pers en Staatsomroep steeds gesproken over de “gelekte e-mails” van Dr. Anthony Fauci en daarmee is een goede smoes voorhanden om er niet veel woorden aan vuil te maken. “Lekken” staat vaak gelijk aan “hacken” en dat is stout.

Geraffineerde misleiding.

De e-mails zijn opgevraagd via de Freedom of Information Act – de Amerikaanse WOB procedure – en zijn daarmee geen lekkage meer. het zijn de harde bewijzen van ’s mans gangen achter de schermen, waarbij ook dubieuze figuren als Koopmans en Fouchier – de Frankenstein-kloontjes van de Erasmus virus- en patentenfabriek – achter de tralies zullen belanden. Als het meezit…..

Hier de volledige PDF:

Wat is de FOIA?

11 gedachtes over “Fauci’s testament: de e-mails

 1. Pingback: Fauci’s testament: de e-mails – Econamic Global Organizations

 2. Ik hoor dat Fauci nu beweert dat je baby’s veilig kunt injecteren.
  Iemand die de kluit al zijn hele leven belazert is bij voorbaat verdacht.
  Toch gaan ze – ja, ook ouders – dat gewoon laten doen. het is een test van de “topdokter”. Hij wordt door de hele wereld afgemaakt en dendert maar door met zijn achterbakse verhalen.
  Gewoon, omdat het kan.

  Geliked door 2 people

  • Het is triest dat het zovelen nog niet duidelijk is, in de US nota bene verslaat het MSM de vaccinatiedoden. Er zijn zenders die er verslag van doen en zich zorgen maken nu de jeugd aan de beurt is. Dat daar kinderen dood neer vallen en hartfalen hebben is voor hen toch ook stap te ver. Nu is dit natuurlijk niet zo verslagen als de plandemie op alle zenders en de gods ganse dag maar er komt meer naar buiten dan hier zo lijkt het. En dan zou je als ouder van een kind toch verwachten dat die wel even meer doet dan alleen het corrupte nieuws kijken en de gommertjes, koopmannetjes, en osterhausjes aanhoren. Dit soort ouders verdienen geen kinderen wat mij betreft, dit zijn slechts gudmenschen die hiermee denken dat ze goed zijn. Allemaal zaken waarvan zij denken, het is een kleine moeite en iets wat een ieder gewoon over zou moeten hebben voor een ander. Wat ik over heb voor deze mensen is elke dosis die ongevraagd voor mij is ingecalculeerd af te staan aan het goede doel. En dat is het clubje wat zichzelf onwetend houdt en graag goed doet zonder te snappen waar ze aan mee werken.

   En wat onze media betreft, ik denk dat die zich ingraven zodra dit allemaal bekend gaat worden bij het grote publiek. Iets wat haast niet anders kan maar daar kan ik me in vergissen. Het zou nu namelijk toch wel al bij veel meer mensen iets los moeten maken. Ik kan alleen maar stilletjes blijven hopen dat dit fout gaat voor de elite.

   Like

 3. Je moet wel eventjes geduld hebben, want er zijn heel veel pagina’s te downloaden. Hier werkt de link perfect.

  Like

  • Allemaal leuk en aardig, maar jullie halen van alles en nog wat door elkaar. Een “virus” bestaat niet, een injectie wel. De injectie is een “bypass” operatie. Waarom zouden artsen zich zo druk maken over de overdracht van de inhoud van de injecties naar anderen, denk je? Allemaal controlled opposition en fact-checks? Ik heb het idee dat jullie soort “kritiek” alleen maar is om aandacht te trekken door het overal neer te plempen. Deze “informatie” hoort niet onder dit artikel. Feitelijk is het rommel. Ik plaats die link dan toch maar, om de lezers ervan te overtuigen dat dit alleen maar veredelde spam is. Ik stel dat gespam niet op prijs. Bovendien ben jij eigenlijk al gediskwalificeerd als notoir onbetrouwbaar, gezien het leunen op “fact checkers” van staatswege. je loopt jaren achter de feiten aan. Waarom loop je met je onvermogen te koop? Iedereen is dom behalve jij en je vriendje. Jullie weten alles beter, je kunt zo het onderwijs in. Nog beter: de politiek. Schuift nog beter ook dan jullie omgekochte blogjes.

   PS: Iedereen die hier standaard iedere dag op het knopje “zeer oneens” zit te drukken (worden jullie daar voor betaald?) gaat maar Staats TV kijken. Kun je zappen, veel leuker.

   Geliked door 2 people

   • Administrator.De nazi E.U. heeft een heel leger betaalde trollen ingezet om te trollen en te stoken op social media en alternatieve websites.Ik herken ze meteen.

    Like

 4. Het wordt tijd dat de nieuwswereld toegeeft dat “fact-checking” een vermoeiende, misleidende en oneerlijke aantasting is van de feitelijke berichtgeving.

  Fact-checking is in de afgelopen 25 jaar onherkenbaar gegroeid en verstikt de nieuwsindustrie als een parasitaire liaan.

  “Fact-checkers”, vaak in dienst van full-time “fact-checking” organisaties, krijgen op grote schaal zwaarwegende bevoegdheden die ze niet hebben verdiend en ook niet verdienen. Leden van de fact-checker soort hebben niet meer kans om gelijk te krijgen dan de verslaggevers wier werk zij veronderstellen te beoordelen. Zij zijn zelf vaak slechts voormalige verslaggevers die hun plafond in de echte journalistiek hebben bereikt, of jonge beginnelingen die nog moeten leren hoe het moet.
  Toch wordt hun een buitenmaats gewicht toegekend. Daarom worden oppervlakkige weerleggingen, die eigenlijk niets meer zijn dan opiniestukken, vaak bestempeld als “fact checks”.
  Hun gestolen autoriteit verbergt eerder de waarheid dan dat ze die blootlegt.

  Factchecking zich als een nare uitslag verspreid .
  De mensen die “pinocchio’s” en “broek in brand”- waarderingen geven, baseren hun beslissingen waarschijnlijk op criteria die minder te maken hebben met nauwkeurigheid dan met persoonlijke smaak, ideologie, of slaafse aanvaarding en oplegging van een tirannieke orthodoxie.

  We hebben geen leger nodig van kermende en hoongelach zaaiende “fact-checkers” die, als boze fans op de tribune, de spot drijven maar niet zoveel weten of kunnen schelen als de mensen die zij veroordelen.

  Like

 5. Dr Fraudci is gewoon een gewetenloze opportunist , net zoals zijn volgertjes Rutte en de Jonge en hun onderhorigen . Het draait allemaal om geld , heel veel geld van de totaal verrotte elite .

  Like

Reacties zijn gesloten.