BEVELSCHRIFT (Staak en beëindig) voor ALLE autoriteiten in Nederland

Berichten omtrent de val van Mark Rutte, zijn ontmaskering en arrestatie zijn gestoeld op gevoelens.

Terwijl politiek Den Haag net doet alsof ze een coalitiekabinet in elkaar probeert te draaien, staat het onvermijdelijke noodkabinet in de startblokken. Dit noodkabinet is nodig om de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE en haat meer dan 2000 filialen wereldwijd overeind te houden. Denk aan de VOC. En de mentaliteit daar daarmee gepaard gaat.

Kabinetschef en CEO van de CORPORATIE zou in de figuur van J.P.Balkenende moeten worden verwezenlijkt. De kop van Baphomet kan na meer dan 10 jaar rampenkabinetjes Rutte weer terug naar de vorige eigenaar.

De 65-jarige Balkenende is anti democraat bij uitstek. Het was deze Balkenende die het anti EU referendum van 2005 aan zijn laars lapte en alsnog doordrukte. Om een hoge positie als “tegenwerker” en “stoorzender” jegens de bevolking te bereiken, een uitstekende prestatie. Uitermate geschikt om zijn praktijken na 10 jaar luwte nog eens een extra dimensie te gaven als premier dictator onder een noodwet.

De klap die als gevolg van de arrestatie van Rutte over de hele wereld te horen zal zijn, laat de Nederlanders in de grootst mogelijke puinhoop achter.

De politieke vereniging van Rutte zal van het toneel worden weggevaagd. Ook andere politieke partijen verliezen alle vertrouwen onder de bevolking. Daarom wordt een noodgreep gedaan en Balkenende van stal gehaald, die ervoor moet zorgen dat het CDA de macht van de VVD overneemt. Wie verder nog in het noodgreepkabinet zit, is wel bekend alleen niet bij ons. Het zouden stuk voor stuk bekende politieke kopstukken zijn, aangevuld met mensen uit het bedrijfsleven. Het Nederlandse volk raakt van de regen in de drup en de NWO agenda met non-pandemie wordt even straf doorgevoerd als al het geval was onder Rutte. Er zijn andere machten en krachten die bepalen wat er in dit land gebeurt. Niet het volk, de mensen. Verkiezingen zijn niet meer aan de orde, veel andere politici zullen ook worden gearresteerd.

Maar nog steeds is de regie in handen van de veroorzakers van de puinhoop.

WIJ HET VOLK kunnen dit niet toestaan. Voordat de herfst invalt, moet politiek Den Haag zijn ontmanteld. Men moet nooit meer de kans krijgen om de touwtjes via lockdowns en vaccinatiedwang strakker te trekken. Een noodgreepkabinet zal direct proberen de bevolking te bedreigen en de rechten in te perken. Niet alleen met een nep-pandemie of een nep-test, maar meer nog met financiële rampspoed, voedseltekorten en cyberaanvallen. Men zit te wachten op de grote dambreuk in China. De huidige wereldleiders zullen alles in het werk stellen om een wereldramp te veroorzaken. De VOC-mentaliteit.

Het noodgreepkabinet mag niet aan de macht komen.

De Republiek Canada

De legerleiding van Canada – een Britse Kroonkolonie – heeft van de Amerikaanse legerleiding te horen gekregen dat per 14 januari 2021 het bewind in de Amerikaanse Republiek van verenigde staten in handen is van The US Armed Forces. Volgens de leiding van de Canadese Republiek is minister-president Justin Trudeau sinds diezelfde datum door het Pentagon in hechtenis genomen en in afwachting van zijn proces onder controle gebracht. Trudeau kan alleen nog maar orders stipt opvolgen, verder niets.

De leiding van de Canadese Republiek – met backup van de Amerikaanse legerleiding – heeft een bevelschrift uitgevaardigd om met onmiddellijke ingang te staken en beëindigen alle operaties met betrekking tot de nep-pandemie en de economie volledig open te stellen. Inclusief het grensverkeer. Iedere Canadese burger kan dit bevelschrift deponeren bij overheidsinstantie, bedrijven enz.

Het bevelschrift voor de Republiek der verenigde staten ziet er zo uit:

Voor de Nederlanden kan het op deze manier:


Samenvattend

De kabinetsformatie wordt gerekt over de zomer heen. dan barst de bom en is er nog steeds geen kabinet. Het noodgreepkabinet wordt uit de blauwe lucht op ons neergelaten. De noodwetten worden aangescherpt. Alles dreigt fout te gaan en vervolgens wordt Rutte door eigen loyale troepen gearresteerd wegens nalatigheid en waarschijnlijk hoogverraad en pedofilie/misbruik.

WIJ HET VOLK is samengesteld uit vrije mensen van vlees en bloed en enig erfgenaam, rechthebbers op ons kapitaal na afwikkeling van de CORPORATIE.

Wij behoren de macht te hebben. De afgelopen 200 jaar hebben bewezen, dat dat in een “democratie” niet mogelijk is, integendeel. WIJ HET VOLK wordt tegengewerkt, in onbalans gehouden en uitgekleed. Wij moeten onder controle worden gehouden. Koste wat kost.

We kunnen niet wachten tot een noodkabinet ons uit de shit gaat halen, want dat gaan ze niet doen.

Wij zullen alle verantwoordelijken voor alles wat met de nep-pandemie heeft te maken met het bevelschrift bedienen. Vanaf dat moment zijn alle autoriteiten en politici in overtreding en kunnen later worden aangeklaagd voor wetsovertreding, hoogverraad, volkerenmoord en aanzetten tot volkerenmoord. Dat geldt inderdaad voor iedere arts en iedere student die de medemens injecteert. Het doet niet ter zake, als die medemens daar expliciet om heeft gevraagd en er zelfs voor heeft getekend: het blijft een poging tot doodslag.

Iedereen die het bevelschrift heeft gekregen of er kennis van heeft genomen, moet alles laten vallen om aan strafvervolging te ontkomen.


44 gedachtes over “BEVELSCHRIFT (Staak en beëindig) voor ALLE autoriteiten in Nederland

 1. Dus de ene bak ellende verruilen voor die andere bak ellende, die we overigens nog vers in ons geheugen hebben. Die bak ellende heeft samen gestudeerd,welk instituut weet ik niet meer, met Bush Sr, Tony Blair, Sarkozy en meer figuren aan de top. Presidenten worden niet gekozen door het volk maar al van tevoren klaar gestoomd door de Cabal. Niets is toevallig in deze. Zoals het ook niet toevallig is dat ene rotte figuur een derde termijn heeft gekregen, zogenaamd door volksstemming hahahahaha. Mijns inziens wordt ook hier te lande flink gefraudeerd met de volksstemming.

  Geliked door 1 persoon

  • Die bakellende is een vrijmetselaar en toendertijd bilderberger,kutte een vrijmetselaar,psychopaat en bilderberger,kaag terroriste en bilderberger etc.etc..Het is de (nazi) bilderberg groep die de macht heeft in nederland en europa.Politici worden omgekocht of gechanteerd en voeren braaf de communistische NWO agenda uit.

   Like

 2. Balkenende heeft land verraden aan de globalisering, met de hoop-scheffer ,door met Bush mee te gaan in de oorlog met irak.
  Dit is allang duidelijk bij het volk en die zitten hier niet op te wachten

  Geliked door 1 persoon

 3. Erg gerustgesteld, dat de regering binnenkort wordt gezuiverd!
  Rijken op aarde (de illuminatie) moeten worden vernietigd!
  Niemand mag superrijke mensen meer bestaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. @ Administrator
  9 JUNI 2021 OM 21:45

  Het “virus” werkt nog steeds volgens mij, gezien het aantal prikken wat per dag wordt gezet. Ook is “het volk” blij dat ze mogen opdraven voor een tweede, derde en misschien in het voorjaar vierde prik.

  “wij het volk” bestaat volgens mij ook niet meer, is er nog eenheid en wie voelt zich nog verbonden met dit land?
  Nederland, een stukje EU grondgebied dat naar internationale maatstaven vanuit Brussel naar behoeven wordt volgepropt en de autochtone lagere rang in de bevolking die in het verleden hard heeft gewerkt/gespaard voor iets “bezit” wordt uitgezogen.
  Een groot deel van “wij het volk” vindt dat we het nog niet zo slecht hebben, ‘het kan altijd slechter’, dus er zal volgens mij door het murw geslagen volk waar geen eenheid in zit ook weinig actie worden ondernomen.

  Geliked door 1 persoon

  • EENHEID
   Op het schoolplein werd het eerste kind dat een brilletje op moest collectief uitgescholden voor “brillejood”.
   Als één blok stonden de kinderen om dat brildragende eenlingetje heen.
   Als één blok vermaakten de kinderen zich om dat eenlingetje, dat ineengekrompen begon te huilen.
   Sommigen uit dat blok begonnen te gooien met sinaasappelschillen en afgekloven klokhuizen.
   Er is niets zo machtig als “vereniging”. Iedereen doet daar graag aan mee.
   De één is nog moediger dan de ander en gooit zelfs al met een steentje.
   Totdat er een brilloos kind naast het brildragende kind gaat staan.
   Dan is de lol er af.
   En is de eenheid verdwenen.
   Dan zegt 80% dat ze het altijd al tegen heeft gestaan.

   Geliked door 6 people

   • Dat jongetje had er ook 1 uit de groep kunnen kiezen en kapot kunnen slaan. De groep doet echt niks, sterker ze zijn blij dat ze zelf niet gepakt zijn en dan loopt het jongetje zonder gedoe zijn schooljaren door. Zo werkte het bij mij. Je wordt altijd een keer gepakt, dan is de aanval de beste verdediging.

    Geliked door 1 persoon

    • Waar het meisje van toen zei:
     Schelden doet geen zeer, slaan veel meer! Waarna ze verder ging met elastieken of touwtje springen 💃

     Like

   • Dat ene kind ben ik altijd geweest en heb mijn kinderen dat ook geleerd. Kom op voor de eenling die getreiterd wordt. Ook mijn kleinzoons leer ik dat. Niemand heeft het recht om een ander iets aan te doen. iedereen is ongelijk maar heeft dezelfde rechten. Ik ben hierdoor zelf heel veel gepest. Zo erg zelfs dat iemand er na 40 jaar last van kreeg. Het was de zwager van een vriendin van mij. Ik heb hem vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en we hebben het uitgepraat. Hij werd zelf gepest door zijn ouders.

    Like

   • Je bedoeld zoals ze in 40/45 massaal de joden aan het “gas¨ hielpen, en na “de bevrijding” allemaal in het verzet gezeten hadden?

    Geliked door 2 people

 5. Op 03 september 2003 mocht Jan Peter Balkenende met minister van Buitenlandse zaken Jaap de Hoop Scheffer komen ontbijten op het Witte Huis bij oppercabalist George Bush (eigenlijke naam Scherf).Balkenende scheet in z’n broek in de buurt van Bush. In maart van dat jaar was de inval van Irak en dankzij mensen als Balkenende en De Hoop Scheffer zijn we deze oorlog ingerommeld met honderdduizenden doden tot gevolg. De Hoop Scheffer mocht als beloning secretaris-generaal van de NAVO worden tussen 2004 – 2009.
  In 2005 heeft de meerderheid van de Nederlandse bevolking tegen de Europese grondwet gestemd en na een paar cosmetische veranderingen ondertekende deze landverrader en 33ste graad vrijmetselaar in 2007 het Verdrag van Lissabon.

  Geliked door 6 people

 6. Ik denk dat de “eenheid” de “school” verlaat en naderhand af en toe terugdenkt aan die tijd met vaag in het achterhoofd ‘dat hadden we misschien anders moeten doen, maar het is voorbij en “wij” gaan dooorrrrrr.’

  Geliked door 1 persoon

  • Sinds die tijd op het schoolplein hoor ik niets anders dan: “dat had anders gemoeten” en “dit mogen we nooit meer laten gebeuren”. Vervolgens is het helemaal niet voorbij en gaat het gewoon door.

   Geliked door 2 people

 7. Loepzuiver gezien Administator,zeg je er in de praktijk wat van ,bijvoorbeeld op schoolplein dan ben je ineens geen deugmens meer op zichzelf christelijke noenemde school.
  Dat was 30 jaar geleden al zo en nu nog een stuk erger met al deugmensen.

  Like

 8. Toevallig las ik het ergens van -Gandhi-.
  Als ik wanhoop, weet ik, dat in de geschiedenis de waarheid altijd hebben gezegevierd….
  Er bestaan tirannen en voor bepaalde tijd lijken ze onoverwinnelijk, maar uiteindelijk komen ze altijd ten val…… ALTIJD…..!

  Geliked door 3 people

 9. @offtopic maar ook niet weer helemaal Laten we Den Haag om te beginnen eerst maar eens hiermee confronteren op de eerste ZOMERDAG 21 juni a.s.

  Allemaal Maandag 21 juni ’21 om 12.12 uur MONDKAPJE AF

  Geef dit door op: Mail, Facebook, Twitter, TikTok, Telegram…etc.
  Samen krijgen we het Covid-bijgeloof eronder!
  Geef dit door aan heel Nederland 🙂 🙂 🙂
  Laat het VIRAAL gaan net als de Covid leugen!

  Geliked door 3 people

 10. Misschien heb k het niet mee gekregen Administrator, maar is het meest dissidente blog van Nederland offline? Of is de Administrator met vakantie, ik mis nieuwe berichten.

  Met vriendelijke groet
  Adriaan W.

  Geliked door 2 people

 11. Christian Eriksen is zaterdagavond tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland in elkaar gezakt. De middenvelder werd op het veld gereanimeerd en werd na een behandeling van ongeveer een kwartier afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is hij gestabiliseerd etc….
  En dan lees ik dat er zoveel jongeren in de VS plotseling ook zonder aanwijsbare oorzaak overlijden aan cardiomyelitis = hartspierontsteking.
  Hij (Erikson) zal toch niet gevaccineerd zijn???

  Like

  • Dat laatste zou me niet verbazen, Schnijder. Uiteraard wordt daar nergens over gerept, want als dat de oorzaak is moet het wel onder het tapijt blijven. Zoals het verband tussen de explosieve toename van hartspierontstekingen onder jongeren in de VS en de gifspuit in de media fors ontkend wordt. Ouders moeten zich natuurlijk geen zorgen maken en hun kinderen gewoon kapot laten spuiten. Wat in de VS (elders mogelijk ook) de laatste anderhalf jaar ook explosief is toegenomen, het aantal zelfmoord pogingen onder jonge vrouwen. Het conservatieve Westernjournal durft in ieder geval wel aan te nemen dat dit door de lockdowns en beperkende maatregelen komt. In een poll werd de lezers gevraagd: “Do you think lockdowns were a mistake?”
   100% van de stemmers zegt JA! En dat is jammer want het geeft blijk dat mensen het massaal nog steeds niet begrijpen. De lockdowns waren helemaal geen “mistake”, die worden bewust gepland om de hele maatschappij te ontwrichten en mensen psychisch kapot te maken.
   Hoogtijd dus dat ook WIJ HET VOLK van het Grondgebied der Nederlanden naar Den Haag optrekken en het bevel tot staken en beëindigen AFDWINGEN!

   Geliked door 1 persoon

  • Het hele Deense team heeft op 31 mei de tweede Pfizerspuit gehad. Ze hebben zelfs nog geklaagd dat niet alle spelers van andere teams waren ingeënt. De MSM zwijgt hier in alle talen over, en er zijn trollenlegers in de weer om dit feit te ontkennen.

   Like

 12. Wat is er aan de hand op de Bataafse courant?? Helemaal geen artikelen meer sinds 9 juni… vreemd.

  Like

  • het is zomer + ze hebben genoeg donaties nu om grote sier te spelen met het geld van hun volgelingen

   Like

   • En nog meer ongedierte, kom op trollen gooi het er maar uit. De kat geeft even niet thuis dus grijp je kans en leef je uit.

    Geliked door 2 people

   • Dag justus, ik kom hier al meer dan 10 jaar op deze site en niemand heeft me ooit om een donatie gevraagd.
    Sterker nog, heb nog nooit gezien dat ze om een donatie vroegen/vragen.
    Denk dat je een beetje gefrustreerd bent omdat je geen vriendje hebt maar daarvoor heb ik gelukkig een hele leuke tip voor je, bezoek eens zo’n leuke gay site, denk dat je je daar meer op je gemak voelt en eerder contact legt bij gelijk gestemden. Succes!

    Like

 13. Soms komt oom herman even op de stoep.
  Bij de een ‘gewoon’ wat vragen stellen.
  Bij de ander ‘eventueel’ om eerst het logee te regelen en dan nog wat te praten.

  Rust of een andere reden, ik hoop in elk geval niks vervelends.

  Like

Reacties zijn gesloten.