PCR-test misbruikt als DNA databank

Sinds het begin van de non-pandemie vroegen wij ons af: “Wat ze met die PCR-test uit je halen is wel duidelijk. Maar wat stoppen ze er in?” Dat laatste laten we even voor wat het is. Wat ze er uit halen is een monster om te kijken of er stukjes DNA zijn te traceren van het non-virus. De PCR-test is een forensisch hulpmiddel om door vermeerdering “iets” meer te kunnen zien. Het RIVM misbruikt de test op een onbeschoft onwetenschappelijke manier door de Ct-waarde te manipuleren en niet op 3 primers (“eigenschappen”), maar slechts op één primer te testen. Het resultaat is dat alle uitslagen negatief zijn. Met een Excel-spreadsheetje worden de cijfers “gepresenteerd”. Iedere sukkel kan dat aanpassen na een telefoontje uit Den Haag, om ervoor te zorgen dat de “besmettingen” in de pas lopen met bijvoorbeeld de ziekenhuisbezetting.

Dus: wat halen ze eruit? Uw DNA, maar wat doen ze daar mee? Officieel wordt het vernietigd, maar het kwaad is al geschied: u zit in de DNA databank zonder dat u het weet en zonder dat u daar toestemming voor heeft gegeven. U zit in het systeem en u komt er NOOIT meer uit.

Vele kritische waarnemers vragen zich terecht af waarom er maandenlang zoveel druk en dwang is uitgeoefend op bevolkingsgroepen om zich voortdurend te laten testen op het Coronavirus. Niet alleen is er een ernstig risico van hersenletsel door de voortdurende tests, maar wat er op de teststaafjes zelf staat en wat er gebeurt met het DNA dat onvermijdelijk wordt verzameld, is controversieel. Het moet nu duidelijk zijn dat massale tests ook het verzamelen en categoriseren van massa’s DNA van mensen inhouden.

Bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt biometrische gegevens van de Corona tests

In de VS is bekend geworden dat een Chinees bedrijf, gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, biometrische gegevens van Amerikaanse burgers verzamelt, opslaat en verwerkt. De gegevens worden verkregen door middel van de coronatesten, die op grote schaal worden toegepast.

Het bedrijf in kwestie is BGI Genomics – een genomicabedrijf dat banden heeft met de Chinese Communistische Partij en intensief samenwerkt met de Bill & Melinda Gates Foundation. Het was immers Bill Gates die de weg vrijmaakte voor het bedrijf om naar de VS te komen na bezoeken aan China in 2010. Zijn stichting financierde de opzet, vestigde het bedrijf in dezelfde staat als de Gates Foundation (Washington) en detacheerde de voorzitter van het wereldwijde “gezondheidsprogramma” van de stichting in de raad van bestuur van het bedrijf.

Het Menselijk Genoom Project

In zijn ondoorzichtige en dubieuze plan om een revolutie teweeg te brengen in de wereldgezondheid en de hele mensheid voortdurend in te enten tegen alles wat mogelijk is, past ook de strategie van Bill Gates die hij met BGI Genomics volgt. Alle biometrische gegevens van mensen worden voor onbekende doeleinden verzameld en vervolgens voor onderzoek gebruikt. Oppervlakkig gezien om toekomstige ziekten en pandemieën te kunnen verslaan, maar oppervlakkig gezien zal waarschijnlijk precies het tegenovergestelde gebeuren, namelijk onderzoek naar resistente biologische strijdmiddelen, zoals critici vermoeden.

Laat.u.niet.testen.

16 gedachtes over “PCR-test misbruikt als DNA databank

 1. Ik vetrouw al vanaf dag 1 helemaal niets hiervan en wat ze hier doen is m.i. idd een database opbouwen met al het DNA wat ze maar kunnen vinden. Ik denk nu dat ze dat om meerdere redenen doen en omdat het een experiment is ze dit dus doen om te zien wat het effect is. Ongetwijfeld is dit al te uit en te na getest in het geheim op de gewenste werking. Maar nu moeten ze nog weten hoe dit in de praktijk op grote schaal zijn werk doet. Die uitvoerige testen zijn waarschijnlijk in India en Afrika gedaan op een weerloze bevolking. Ongetwijfeld onder een hele andere noemer maar gezien de snelheid waarmee alles “klaar” was lag dit al op de plank. En met al die goedgelovigen die zich hebben laten testen en hun DNA hebben afgegeven kunnen ze na vaccinatie zien wat het doet met ons DNA. Dus ome Hugo liegt niet over het te uit en te na testen, het is alleen doublespeak en daarom kan die zo overtuigend liegen.

  Geliked door 2 people

  • Als je the EVENT 201 KIJKT DAN WEET JE DAT ZE GETRAIND ZIJN OM GLASHARD IN ONZE GEZICHT TE LIEGEN. ELKE GROEP KRIJGT HUN LES IN EEN GROTE ZAAL .DAT WAS IN 2019 DAT ZE DIE CURSSES KREGEN. DAT IS OOK WAT IK ZO MEE KREEG DAT DIT GELEKT IS. NEEM EEN KIJK DAN ZIE JE OOK HOE ZE AAN HET LACHEN ZIJN. ZE LIEGEN DAT HET GESCHREVEN STAAT.

   Like

 2. Vaccinatie d.m.v. een ‘wattenstaaf’ is een methode die al langer gebruikt wordt bij vee.
  Ja maar…hallo zeg..Wij zijn toch geen vee?
  ik kan me voorstellen dat die gedachte opkomt bij mensen als ze dit lezen.

  Nee wij zijn geen vee.
  Maar het afgelopen jaar is ons mens zijn op alle fronten overtreden .

  In 1948 beloofde Nederland plechtig goed voor jou als burger te zorgen door de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) te ondertekenen.

  Geliked door 1 persoon

  • Iets ondertekenen en je daar aan houden zijn twee verschillende dingen.
   Beter is niets te ondertekenen, en het gewoon te doen, vanuit de eigen bewuste keuze.

   Geliked door 2 people

  • Weet je zeker of we hier te maken hebben met een vaccinatie dmv het wattenstaafje? Is daar enig bewijs voor te vinden?

   Like

 3. Als je the EVENT 201 KIJKT DAN WEET JE DAT ZE GETRAIND ZIJN OM GLASHARD IN ONZE GEZICHT TE LIEGEN. ELKE GROEP KRIJGT HUN LES IN EEN GROTE ZAAL .DAT WAS IN 2019 DAT ZE DIE CURSSES KREGEN. DAT IS OOK WAT IK ZO MEE KREEG DAT DIT GELEKT IS. NEEM EEN KIJK DAN ZIE JE OOK HOE ZE AAN HET LACHEN ZIJN. ZE LIEGEN DAT HET GESCHREVEN STAAT.

  Like

 4. Ja, natuurlijk…
  Hielprikken, uitstrijkjes en nu de PCR-testen…
  Het zijn allemaal uitgelezen kansen om — met naam en toenaam — het DNA van burgers te verzamelen!
  En dat dit gebeurt, roep ik al vanaf 1996!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.