Magnetisme en “vaccins” – een verklaring

Pierre Gilbert is theoloog. Daarmee heeft hij zich natuurlijk direct al weer gediskwalificeerd. Hij maakt geen deel uit van de Pharmaffia en zijn argumenten zullen worden gezien als waarschuwing tegen de duivel, satan, Beëlzebub en weten wij veel wie nog meer.

Een “donderpreek” tegen het kwaad als het ware. Niet serieus te nemen.

Toch maar even luisteren en dan vooral de laatste zin.

Prof. Dr. Pierre Gilbert in 1995:

“Biologische vernietiging moet geschieden door de georganiseerde stormen op de magnetische velden.

Wat zal volgen is een besmetting van de bloedbanen van de mensheid, waardoor opzettelijk opgewekte infecties ontstaan. Dit zal worden afgedwongen via wetten die vaccinatie verplicht stellen. En deze vaccins zullen het mogelijk maken om de mensheid te controleren. De vaccins zullen vloeibare kristallen bevatten die een gastheer worden in de hersencellen, die micro-ontvangers worden van elektromagnetische velden waar golven van zeer lage frequenties zullen worden heengezonden. En door deze lage frequentie golven zullen mensen niet meer kunnen denken, zullen in zombies veranderen. Zie dit niet als een hypothese. Dit is al gedaan. Denk aan Rwanda”

In 2016 verscheen in The Guardian onderstaand artikel over het “magnetiseren van spike-eiwitten”:

https://amp.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour?__twitter_impression=true

25 gedachtes over “Magnetisme en “vaccins” – een verklaring

 1. De factcheckers hebben dikbetaalde overuren gemaakt om dit te ontkrachten, al die filmpjes zijn niet waar, dat is plakresten van de prikpleister etc. Nu neem ik niets zomaar aan maar dit zijn even teveel filmpjes die er van te vinden zijn en er is over alles wat in de complothoek wordt gedrukt toch echt wetenschappelijk bewijs te vinden. Nu ook weer het magnetisme, ik sluit het dus niet uit.

  Daarbij is mij al langer duidelijk dat er echt een klein clubje is wat terreur over de wereld stort waarbij ze over lijken gaan. Is alles wat ik er over hoor en zie waar? Dat denk ik niet, er is weer een hoop georganiseerde misinformatie te vinden. Het is niet makkelijk om te weten wat waar is of niet en dit is voor mij waar tot het tegendeel is bewezen. Er is namelijk veel aan gewerkt en er is veel over terug te vinden. Ben het echt wel een beetje zat dat we nog met mensen zitten die dit allemaal toe laten en gewoon tv blijven kijken. Zonder deze sukkels zaten we al in een nieuwe samenleving gebaseerd op vrijheid en eigen verantwoording.

  • Dan hadden de “fact checkers” 5 jaar geleden ook met The Guardian aan de gang gemoeten.

  • HET KLOPT HELEMAAL . Even uit bovenstaand artikel dat @Adm aanhaalt:
   “Several earlier studies have shown that nerve cell proteins which are activated by heat and mechanical pressure can be genetically engineered so that they become sensitive to radio waves and magnetic fields, by attaching them to an iron-storing protein called ferritin, or to inorganic paramagnetic particles. These methods represent an …..”

 2. Als je, zoals ik, al sinds minstens 1996 alles in de gaten houdt dat te maken heeft met vaccinaties en Westerse patentgeneeskunde, dan weet je dat je in de hogere, besturende organen daarvan niets ontziende schurken en psychopaten aantreft.
  De Westerse patentgeneeskunde is al heel lang geheel in handen van het Rockefeller cartel, zorgvuldig daarin ondergebracht sinds het Flexner Report in 1910. Met grote sommen geld zijn universiteiten over de hele wereld omgekocht om alles te laten vallen dat een natuurlijke geneeswijze kan worden genoemd.
  Westerse patentgeneeskunde is een farmaceutisch gebaseerd slow kill business model dat alleen baat heeft bij veel ziekten en veel zieken. Het motto is ‘behandelen”, nooit genezen!
  Vaccinatie is al evenzeer een kwaadaardig construct. Met zijn koepokvaccinaties tegen pokken heeft Edward Jenner in 1798 de wereld in het onheil gestort. Net zoals Louis Pasteur heeft hij de boel bij elkaar gelogen en is hij verantwoordelijk voor de ellende en de dood van talloze miljoenen argeloze burgers.
  Over Louis Pasteur zijn boeken verschenen van zijn wetenschappelijke leugens en bedrog met experimenten… (prof. Gerald Geison, The Private Science of Louis Pasteur, 1995).
  En toch worden de bedriegers Jenner en Pasteur binnen de Rockefeller “genees””kunde” als helden vereerd.
  Check zelf de geschiedenis, en je zult schrikken van wat je op de mouw is gespeld…

  • Precies zoals op de Basisschool al kindertjes worden gehersenspoeld met transgenderagenda en wat al niet, zo worden op de Universiteiten waar al die ‘hooggeleerde’ maar ‘laaggevoelende’ dames en heren worden opgelijd ook de waarheid en de echte belangrijke dingen van het leven ingebed in de menselijke maat, in de gevoelens die er echt toe doen, zoals empathie, liefde en respect voor het leven, de mens en de natuur, onthouden.!!!

  • Dank Désirée voor je schrijven ook hier 👌
   Wil hierbij tevens het interview aanbevelen van Désirée met Delilah Theunisz van een jaar geleden.
   Vaccinatie: wat je niet weet kan je je Kind kosten

 3. Dit zou betekenen, dat degene die niet direct ‘dood’ neervallen, straks via laagfrequent velden aangestuurd kunnen worden als zombies.

  Even alles op een rijtje:
  De ‘elite’ (lees; het tuig de illuminatie, de cabal) denkt dus de wereld te kunnen veroveren eerst door divide et impera, (via verdeel en heers, groepen mensen tegen elkaar opzetten) en ordo ab chaos (eerst chaos, oorlog ziekte e.d. veroorzaken en daarna de orde herstellen, waarbij zij vele milliarden rijker en wij armer zijn geworden).
  Echter nu culminerend in de “eindtijd (vgl: De Bijbel, Openbaring), die zij voor het/hun gemak vertalen in een wereldwijd “depopulatie” programma (bedoeld wordt concreet het uitmoorden, een genocide op 7 milliard mensen) zoals ‘keurig’ op de Georgia Guide Stones is beschreven.

  Ergo moeten er 700 miljoen mensen overblijven om hun huizen, auto’s, vliegtuigen etc. te bouwen en te onderhouden en verder hun schoenen te poetsen en hun onderbroeken te wassen enz.
  Dan moeten deze overgebleven slaven (zullen we maar zeggen) wel een beetje nuchter zijn, maar mochten ze in opstand komen (en dat gebeurt wel eens vaker) dan zetten ze de 5G masten waar dus stiekem ook de laagfrequent golven in zitten of wat voor electro-magnetische golven dan ook, even aan om ze tot “KALMTE” te manen danwel een aantal een millioentje of 2,3 uit te schakelen of te killen!
  (pers. denk ik dat het misschien wel die 5G hoogfrequenties zijn die dit moeten doen, maar goed laag of hoog, het komt op hetzelfde neer).

  Inderdaad een uitgekookt plan en waarschijnlijk zeker al heel lang voorbereid en getest op dieren maar zeker ook op MENSEN in geheime laboratoria, want als ze 7 milliard mensen over de kling kunnen jagen dan draaien ze voor een paar honderd of duizend “PROEF” personen echt de hand niet om.

  REMEDIE: Je NIET laten vaccineren, maar nog beter met z’n allen op een gegeven moment (wanneer de maat echt vol is) tegelijk in opstand komen, waarbij ook politie en militair mee moeten doen want ook zij zijn met te veel maar ook zij hebben vrienden, kennissen en familie!
  Te hopen dat dat tijdig doordringt in al die botte gehersenspoelde koppen!!!

  • Wanner de maat echt vol is, schrijf je tussen haakjes. Beste Schnijder, we kunnen amper nog de neusgaten boven water houden. Het lijkt mij dus dat we het kantelpunt al ruim voorbij zijn.
   Alle goede bedoelingen van de “hoop porno” die ons regelmatig bereikt ten spijt, eerst zien en dan misschien geloven. Het enigste wat rest is als individu vasthouden aan je zelf en tot de laatste snik blijven verzetten tegen alles wat probeert tussen jou en je oorsprong te komen. Mooier kan ik het niet meer maken, we zitten tenslotte op de zinkende Titanic en de bemanning is hem gepeerd met de reddingsvlotten.

   • De Titanic…!!!
    Ik ben en blijf de kapitein op mijn eigen Schip, de engineer, de navigator en de pilot… het roer in eigen handen.
    De ‘Lili Marleen’…
    Twaalf jaar geleden is het feest daar begonnen, the White Party op speciale Uitnodiging.
    Happy Sails, fair waves 🐳🌊🐬

    Margie💃
    Gypsie from A Sea

 4. “Te hopen dat dat tijdig doordringt in al die botte gehersenspoelde koppen!!!”

  Wel Schnijder, Nooitgedacht heeft er een hard hoofd in.
  Als ik de informatie uit de artikelen hier voorzichtig tracht te delen met mensen om mij heen, loop ik steevast tegen de muren omhoog en weer naar benee.
  Mensen begrijpen het niet en willen het niet begrijpen.
  Het gaat hen boven de pet, met een bewustzijn vooral gericht op het materïele en financïele vlak,
  En bar weinig op het spritüele, en dat maakt het erg ingewikkeld de neuzen dezelfde kant op te krijgen.
  Ik heb geleerd om in de meeste gevallen geen antwoorden meer te geven als er geen vragen worden gesteld, of zoals Margie mij schreef: “In de stilte wordt het meest gesproken..”.
  Het is een erg bizarre toestand waar de mensheid thans in verkeerd, en het bizarste van alles is dat zo weinig dat beseffen.
  Hoe hun levens tijdens deze incarnatie worden verwoest, hoe alles wat er is opgebouwd moedwillig wordt vernield, hoe hun geesten worden vergiftigd.
  Ik heb er persoonlijk weinig last van, ik leef ver weg van het C-circus in de natuur met de dieren, bomen en plantenwereld om mij heen, maar ervaar de invloeden er natuurlijk soms wel van.
  Ik verrek het een masker op te zetten,; en word dus steeds vaker winkels uitgegooid door stompzinnige Gestapo handhavers die niet eens beseffen waar ze zelf mee bezig zijn.
  Befehl is befehl.
  Tevens beseffende dat alles in het leven een reden heeft, zelfs als de rede ver te zoeken is.
  Dus, laat ons trachten voorwaarts te blijven gaan, trouw te blijven aan ons zelf, nothing to loose!
  En wellicht komen we dan op een punt waar wij elkander weer kunnen gaan ontmoeten.

  Bon courage,
  Nooitgedacht.

  • The final victory in the battle of life for every soul is when he has risen above the things which once he most valued 🙌💫💙

   The Road Less Traveled 👣
   Happy Earthing,
   From a distant,
   Keep the Magic
   Margie💃

 5. Ik ben zover dat ik het allemaal goed vindt. Ga die spuit halen maar halen. Ik nooit.

  Als je niet ziet dat het een fake vaccin is voor een fake virus, een fake epidemie bij fake politici en fake media.

  In ieder geval heb ik wel voor mezelf gevochten met het RIVM met de burgemeester, met het ministerie en wist daardoor heel snel dat het fake was. Dus wie het allemaal weten is me een raadsel maar burgemeesters ook. Toch openen ze trots teststraten terwijl 3 straten verder bevriende aannemers hun zakken vullen. Zoals vanouds.

  Let het er eens op en vraag je zelf ook af waarom aannemers wel en horeca niet. En stel die vraag ook eens aan je eigen burgemeester en waarom andere wel bekeurd worden. Daar krijg ik tot nu toe geen antwoord op. Dan maar de ombudsman. Die moeten we met ‘n allen doen

  En gisteren ben ik hier op deze website tuig genoemd. Best zo stoppen we het nooit. Dit moeten we me z’n allen doen. Ik ga straks eens in andere dorpen fietsen of het daar het zelfde is met aannemers. Weet wel zeker van wel.

  En vergeet niet, toen de horeca werd gepakt hadden we met zo’n allen solidair moeten zijn. Ook de bouw. Dan was het nooit zover gekomen. Maar helaas zo werken aannemers niet. Overigens hoef je geen namen van aannemers te noemen. Constateren is genoeg. De gemeente weet zelf we wie bedoeld wordt.

  En hier hebben mensen voor moeten creperen in verpleeghuizen, mochten hun kinderen niet zien, raakt familiebedrijven kwijt. Konden niet fatsoenlijk rouwen met familie.

  Ziek andere woorden heb ik er niet voor. Oplossingen heb ik ook niet. Ik probeer alleen maar wat. En wacht op de tribunalen. Dan stel ik de documenten beschikbaar.

  • Horeca….
   Er is de “Koninklijke Horeca Nederland”, de overkoepelende organisatie, waar je lid van moet zijn als horeca ondernemer.
   Als je ergens tuig van de richel c.q. NSB-collaborateurs vindt dan zijn dat die zogenaamde overkoepelende organisaties, waarvan de vakbonden het allerergst zijn.
   Ondernemers laten zich nu al meer dan een jaar chanteren voor vergoedingen.
   De overheid is met de “toeslagenaffaire” al goed warmgedraaid. Zo gaat dat straks met de “ondernemers” die hun hand ophouden precies zo. Ze krijgen niets, want, problemen, problemen en nog eens problemen.
   De middenklasse moet kapot, de natte droom van Marx en Engels. Of Weishaupt en zijn jezuïeten leermeesters.

    • Heb ik trouwens ook contact mee meegezocht. Precies het zelfde waarom zitten de cafés dicht en mogen aannemers voor mijn deur alles. Ik heb ze nog aangeboden om bij mij te komen kijken. Dan konden we daarna ook nog even kijken hoe de gemeenteambtenaren die boompjes aan het planten zijn zich ook niet aan de regels hoeven te houden. Rechtzaakje en het was over zou je zeggen.

     Geen antwoord. Was vorig jaar al. Baudet, geen antwoord. Zo leer je het land wel kennen. Ik ga zo eens naar Tiel fietsen. Kijken hoe ze het daar doen met ambtenaren en aanmeren. Arnhem is ook goed te doen voor mij, zelfs Utrecht en Amersfoorts. Ik ga hier wat aan doen, ben het zat.

     Gewoon direct per mail vanaf mijn telefoon naar de gemeente Tiel, ik constateer daar en daar dat er wordt gewerkt dor aannemer of ambtenaar zonder zich aan de regels te houden. Vast een incident maar als ik het weer zie kunt u een klacht verwachten wegens niet handhaven van de Coronaregels

     Je moet toch wat. Ik weet het anders ook niet meer.

 6. Aanvulling al je wilt plaatsen tenminste, dit is de laatste zomer dat we een kans krijgen. Dan wordt het weer vroeg donker en koud en als we dan weer worden opgesloten is het done deal, dan hebben ze gewonnen. Het is nu of noot om dit geweldloos op te lossen.

  • In de grote supermarkten ben je ook veilig. Nog nooit een besmettingshaard geweest.
   RIVM manipuleert alles naar de NWO agenda. Met spread-sheetjes lukt alles. Niet te controleren.
   Met echte cijfers hebben ze niets. Ze rotzooien maar wat aan en helpen het sociale verband naar de kloten. Opdracht.

   • Over die supermarkten wilde ik net schrijven, synchroniciteit alom, ook in andere landen géén uitbraken bij grootgrutters 🤔 beetje vreemd luchtje…

    💃

 7. Die ultra lage frequenties worden elke nacht al uitgezonden, dit wordt al meer dan 30 jaar gedaan in het west Europa. Dit fenomeen zorgt ervoor dat je niet tot rust komt en gemakzuchtiger wordt. De promotie vanaf de jaren ’70 om meer (koe)melk te gaan drinken, wat ervoor zorgde dat onze pijnappelklier teveel calcium kreeg te verwerken, wat resulteerde in een onbalans van onze gezondheid. De verandering van de frequentie van de muzieknoten na de tweede wereldoorlog van 432Hz. naar 440Hz. resulteerde dat we onverschilliger worden. De frequentie 440Hz. wordt ook wel het kanker frequentie genoemd een soort van desoriëntatie. Het toevoegen van fluor in tandpasta en/of aan het drinkwater, wat valselijk als een sterker gebit zou opleveren. Maar in werkelijkheid jou pijnappelklier aanvalt, waardoor je sneller in de pubertijd komt en jou slaap – waak ritme verstoort. Zodat je moeilijker opgedaan de kennis kunt onthouden en sneller afgeleid bent. Met de komst van de computer en de mobiele telefoon, die jou innerlijke frequenties verstoren. De beeldschermen zorgen ervoor dat jou zinkgehalte drastisch naar beneden gaan, waardoor vele lichamelijke functies minder worden en daardoor jou immuunsysteem steeds zwakker wordt. Doordat we steeds meer en langer kijken naar de beeldschermen, waardoor we veel minder buiten komen om vitamine D op te doen en later opblijven, waardoor we minder methionine aanmaken draagt het bij dat ons slaap – waak ritme verstoren en ons immuunsysteem continu ondermijnen. Hierdoor worden we veel sneller ziek en worden zo klant van de farmaceutische fabrikanten. De levensmiddelen, die we tegenwoordig in de supermarkt halen, is eigenlijk niets meer dan maagvulling geworden. De benodigde voedingswaardes zitten er niet meer in. Hierdoor degraderen we steeds verder. Nu met het zogenaamde vaccin of een PCR test, die jou pijnappelklier min of meer buitenwerking zet met alle gevolgen van dien. Deze pijnappelklier zorgt voor jou bewustzijn. Die dan overgenomen kan worden door externe magnetische pulsjes, of te wijl je wordt programmeerbaar op afstand. Alleen dat maak jij niet bewust mee, jij bent dan de ideale bio robot geworden zonder dat jij het zelf beseft. Dat is dan ook de redenen van waarom er zo gedwongen wordt om iedereen te vaccineren. Zodat het zombie leger tot stand kan komen, die zelf niet meer kunnen nadenken. Enkel en alleen commando’s kunnen uitvoeren. Elk gevoel en wilskracht is dan geëlimineerd bij hen. Dan zijn zij een onderdeel zoals in de Matrix van een computersysteem. Zij kunnen ingezet worden als moordmachines zonder geweten, tegen elke denkbare vijand. Zoals de ongevaccineerde.

  • ALLES draait om “TEGENWERKING” en “ONBALANS”.
   En de collaborateurs, die denken hun vege lijf te kunnen redden met “meedoen”.

   Rwanda – look no further…..
   Moordmachines, bio-robots zonder geweten. Doet me denken aan….psychopaten, zelfde kwaal. Er mist iets bij een psychopaat wat bij geïnjecteerden alsnog (op termijn) wordt uitgeschakeld.

   • Psychopaten zijn het meest bruikbaar. Werken hard geen scrupules. De ideale robot. Ze zien niet wat ze kwijtraken want het boeit ze niet. En wat we kwijt raken is verschrikkelijk. De hele Betuwe wordt verampeneerd. Alles voor de bouw. Stadsstaat Nederland. Gruwelijk.
    Aannemers en ambtenaren. Het waren al beste in de vorige oorlog. Psychopaten moet je uitnemen.

   • Het verschil tussen een psychopaat en gevaccineerde zitten duidelijke verschillen. Psychopaten denken alleen aan hun zelf, van als zij het maar goed hebben. Zij missen medeleven met andere, zij gunnen namelijk andere helemaal niets wat aan waarde of gunsten zijn. Zij trappen liever iedereen de grond in, om er zelf beter van kunnen worden. Psychopaten kunnen met een stalen gezicht liegen, zelfs met een leugendetector kunnen ze deze misleiden. Het is hun 2e natuur geworden, hun zwakke plek is zelf confrontatie, letterlijk op de man spelen. Want dan lok je ze uit de tent en struikelen zij zelf over hun eigen leugens. Daar moet jij zelf wel heel stevig in de schoenen staan, want zelfs bij heterdaad een psychopaat betrappen, dan zou hij/zij het nog ontkennen. De gevaccineerde daar in tegen worden langzamerhand steeds minder gevoelig voor hun omgeving en hun naasten, zo ook in hun eigen wilskracht. Ze worden eigenlijk geestelijk gereset en zo her geprogrammeerd voor doelen die de programmeurs hen opdragen. Zij beseffen dan geestelijk niet meer wat goed of slecht is. Zij voeren enkel het programma uit waarvoor zij geprogrammeerd zijn. En als zij overbodig zijn geworden, kunnen zij simpel offline gezet worden. Dat is een andere benaming dat zij dood gaan.

    • Die geïnjecteerden hebben eerst hun zuurstof toevoer regelmatig afgeknepen, dus zelf denken wordt dan een stuk moeilijker.
     De meeste nemen de bislissing niet eens zelf, er wordt voor ze beslist.
     Voor de jongere mensen vind ik het nog het ergst, verwarring alom en de druk er omheen.

     Voor mij is het redelijk simpel: als er nazies aan de deur staan om een verplichte injectie uit te voeren gaan er zo veel mogelijk aan en zullen ze iets anders moeten verzinnen dan een injectie.

Reacties zijn gesloten.