“Corona zelftest” op scholen: hoe een advies een plicht wordt


Bijgaand krantenberichtje is het zoveelste voorbeeld van misleiding, bedrog en bangmakerij als het gaat om het niet aangetoonde SARS-CoV-2 “virus” wat de registratie “COVID-19” zou veroorzaken, zonder dat is bewezen dat iets wat er niet is besmettelijk is en bovendien ook nog eens kan muteren in iets anders wat er niet is. Nee, we hebben het niet over de Nationale Schijtlijster Colonne van het bibberende onderwijzend personeel. Die geloven ALLES en liegen dat wat ze geloven ook uw kinderen voor. We hebben het over subtiele misleiding van overheidswege die iets “gratis” leveren en de collaborerende media die “drukken” wat niet waar is.

De laatste alinea.

“Ook MOETEN ze twee keer per week een zelftest doen”.

Dat is gelogen. Bewuste misleiding. Het is een advies. De scholieren MOETEN niks. Het hoeft niet, maar als je het zelf nodig vindt, doe je wat je niet laten kunt. Het is geen plicht. De scholen mogen dat dus NIET afdwingen, maar vermoedelijk doen ze dat wel.

Iedereen zou nu moeten weten, dat de test niets om het lijf heeft. Vrijwel iedere positieve test is in werkelijkheid negatief.

Iedereen is volledig losgezongen van de werkelijkheid – het is maar een trieste bedoening.

16 gedachtes over ““Corona zelftest” op scholen: hoe een advies een plicht wordt

 1. Gelukkig Is nog niet iedereen gek. Sowieso is er geen pandemie want in de bouw kan niemand zich aan de 1,5 meter houden en burgemeesters handhaven juist daar niet. Ik zie het voor mijn huis gebeuren. Bouwvakkers zijn kennelijk niet besmettelijk, of mogen die gewoon dood?
  Anderen worden wel bekeurd.

  Dat heb ik aan de burgemeester geschreven, dat hij door niet te handhaven een gevaar is voor de volkgezondheid, ook naar het RIVM, cda fractie en het ministerie van Hugo zelf. Ze wijzen allemaal naar elkaar en niemand doet wat.

  De gemeente belde me op dat ze niet konden handhaven op de bouwplaats, ik bel een fractievoorzitter en die zei wat een onzin dat moeten ze wel.

  Kortom pure fake, Ik moet er wel om lachen en zit ze allemaal te treiteren als de bouwvakkers teveel herrie maken en ik niet aan mijn werk kan komen. Dan vraag je erom.

  Like

   • Alleen de ene sector wordt Kapot gemaakt, sommige klanten van mij zijn technisch failliet. En de ander heeft geen last. Dat kan ik ook niet uitstaan.

    Overigens heb ik ook een klacht naar de ombudsman gestuurd. De burgemeester bekeurd de een wel en de andere niet, Winkels zijn hier doodsbang voor de BOA’ s en de bouw doet gewoon waar ze zin in hebben.. misschien niet allemaal want ken wel bouwbedrijven die 1,5 meter zelfs op hun hesje hebben. En die moeten met 1 hand op de rug werken terwijl anderen gewoon alles negeren. Daardoor kunnen ze sneller werken en dat vind ik ook fraude.

    Ik ben benieuwd wat hier weer op komt maar ik ben Corona Spuugzat. En de bouwvakkers ook dan maar een beetje treiteren misschien helpt het.

    Like

  • Dus er zijn gelukkig mensen die NORMAAL doen en die probeer jij erin te luizen? In de oorlog zou jij zeer welkom zijn bij de NSB. Tuig.

   Like

   • Ik zeg gewoon “ gelijke monniken gelijke kappen” . Bovendien moest ik erachter komen dat de pandemie echt of fake was. Nu geloof me maar, fake dus.

    En weet je wie in de oorlog de bunkers bouwde voor de nazi’s. En als ik niet kan werken door hun lompheid ga ik naar ze kijken. Is het stil zie ik ze niet. Ik begin echt te kotsen de geluidsoverlast, letterlijk. En ik kan nergens anders werken, misschien straks bij van de Valk maar nooit met registratie.

    Dus iedereen een beetje inschikken. Of de boel open gooien zodat iedereen weer wat meer adem heeft. Iedereen die thuis werkt en zich moet concentreren wordt ondertussen gek. We bouwen ons uit de crisis maar niet over mijn rug.

    Google maar, bunkerbouwers en er is niks veranderd.

    Like

 2. Wordt weer eens tijd voor een nieuwe generatie RaRa activisten.
  Als het dan kapot moet, dan gelijk goed doen.

  Like

 3. De -test- heeft -heel -veel -om- het -lijf.

  De Covid PCR-tests zijn waarschijnlijk een heimelijke manier
  om mensen te infecteren of iets bij hen te implanteren.
  Ik heb deze vaststellingen niet van mijzelf, maar van Jon Rappoport.

  Like

  • Had ik ook gelezen Jenna, ergens doen ze het voor. Dit zou zo ziek zijn als het waar zou zijn. Vertrouwen doe ik ze niet. Maar is het niet om de angstpsychose in stand te houden?

   Ik denk nog steeds dat het financiële systeem kapot is. Libor gaat eraan. Iedereen die schulden heeft is straks al automatisch slaaf. Ze accepteren alles als ze murw gebeukt zijn. Maar weten doe ik het uiteraard niet,

   Like

  • @Jenna Zeker, maar zoals gewoonlijk kan het meerdere doelen dienen, b.v. een “gehoorzaamheids training” van de slaven annex burgers?!!

   Like

   • …en om de SCHWUNG lees de angst etc. erin te houden. Men (=DDB-ers = DE DOMME BURGERS) moet vooral niet verslappen, zomer of niet dat vierrus blijft rondwaren en iedereen besmetten hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

    Like

 4. Die leraren zijn het grootste gevaar voor de samenleving en ze denken ook nog dat ze belangrijk zijn. Ik kom die idioten tegen in hun eigen omgeving, thuis dus. Met werkzaamheden voor netbeheerders en ik houdt mij nergens aan, al vanaf dag 1 niet. Kom ik bij zo een kneus met zo een scherm die angstvallig probeert afstand te houden en direct vermeld dat ze lerares is. Alsof dat iets uitmaakt en even later zonder die onzinkap die toch niets doet behalve je er uit laten zien als hersenloze gewoon bij me komen staan en een praatje maken. En me dan vertellen hoe erg en gevaarlijk het is en dat ze de scholen dicht moeten houden. Dat deze mensen het zelf geloven is een wonder maar ik denk dat ze het vooral erg fijn vinden. De volle mep beuren en zo min mogelijk doen, het bevalt ze prima deze paria’s. Ze zijn te dom en te lui en dat moet onze toekomst zeker stellen. En dat doen ze door geen enkele kritiek te uiten en elk programma uit te voeren. Of dit nu het opdringen van allerlei gendertjes is of leugens over slavernij verkondigen en white supremacy te promoten, het maakt ze niets uit. Betaal en het komt goed, het zijn usefull idiots zonder enige ruggengraat of empathie.

  Like

 5. Toch nog even een aanvulling, misschien is dat het wel. Geloof het bijna niet maar wordt misschien een merkteken gegeven en kunnen ze je later onderling verhandelen. Slaven kregen ook een brandmerk.

  Like

Reacties zijn gesloten.