Dr. Fauci en zijn handlangers gaan vallen. Maar om de foute argumenten.

Kunt u zich nog herinneren, dat de Nederlandse Staatstelevisie via “Nieuwsuur” in het begin van de Corona Soap de “gewaardeerde wetenschapper” Dr. Antony Fauci een interview afnam? Hem werrd als “topadviseur” van het Witte Huis gevraagd of Van Dissel wel of geen gelijk had over het dragen van mondkapjes. Fauci was resoluut in het afkraken van de Nederlandse “topadviseur” Van Dissel die bleef volhouden dat het klinkklare onzin was, die muilkorfjes:

De 80-jarige topadviseur van de Biden poppenkast staat thans onder druk van de Amerikaanse senaat, vanwege een gigantische e-mail dump, waarin hij wat anders schrijft dan wat hij altijd heeft beweerd. Dat zou hét argument moeten zijn om deze genocidale papist op te pakken en voor het Militaire Tribunaal te slepen. Dit is de gedeeltelijke tekst van één van de gewraakte e-mails:

“Masks are really for infected people to prevent them from spreading infection to people who are not infected rather than protecting uninfected people from acquiring infection.”

“The typical mask you buy in the drug store is not really effective in keeping out virus, which is small enough to pass through material. It might, however, provide some slight benefit in keep out gross droplets if someone coughs or sneezes on you.”

“I do not recommend that you wear a mask, particularly since you are going to a very low risk location.”

Fauci e-mail 5 feb 2020

Intern zeggen dat het niets helpt, maar de Nederlanders keihard voorliegen dat het moet?

Dit is echter niet de hoofdreden van de implosie van deze vermeende “topdokter”, die zoveel respect afdwingt bij het verenigde Nederlandse journalistendom.

De hoofdreden is de hand die hij gehad zou hebben in het fabriceren van een “killer virus” in Wuhan. Want een “virus” zal het zijn.

De reden waarom hij zal worden gearresteerd zal dezelfde zijn als waarom zijn handlanger Deborah Birx is gearresteerd: het afdwingen van de levensbedreigende mondkapjesdracht in de wetenschap dat ze niets helpen. Een gedragsexperiment met verregaande gevolgen, afgezien van de psychologische.

In Nederland was het een “politieke afweging” omdat er zo verschrikkelijk veel verwarring over was ontstaan. De mensen wilden zich veilig voelen, dus werden ze voor iedereen verplicht. In een normale situatie zou je zeggen dat ze bij twijfel moeten worden verboden. Het experiment is gedragsbeïnvloeding.

De ware reden waarom deze verzameling fantasten moeten worden gearresteerd is vrij simpel: “Toon aan dat er een virus is en waarom er geen Influenza meer is”.

 • Toon aan dat er oversterfte is in plaats van ondersterfte.
 • Toon aan de de PCR-test functioneert als diagnostisch hulpmiddel.
 • Toon aan dat er niet wordt gerotzooid met procedures, cijfers en rapportage.
 • Toon aan dat pre-medicatie met oude (en effectieve) geneesmiddelen niet werkzaam zijn.
 • Toon aan dat…..etc.

Zo kunnen we een ellenlange lijst van vragen omzetten in aanklachten, omdat er nooit antwoorden zullen komen.

Dr. Anthony Stephen Fauci S.J. hangt en met hem zijn handlangers, ook in Nederland. Fauci had op dagbasis contacten met de achterbakse kinderhaatster Marion Koopmans en de manipulerende gluiperd Ron Foucher, beiden van het Erasmus MC.

Ze verdienen allemaal een eerlijk proces voor een Militair Tribunaal.

 • HOOGVERRAAD
 • NALATIGHEID
 • AANZETTEN TOT MISDAAD EN WANBELEID
 • MISDADEN TEGEN DE MENSHEID

Op elk van deze overtredingen staat in oorlogstijd de doodstraf. En het is oorlog!

9 gedachtes over “Dr. Fauci en zijn handlangers gaan vallen. Maar om de foute argumenten.

 1. Die komen als vanouds bekend er toch goed vanaf, je zult zien krijgen nog postuum een lintje.
  Velen zijn hen voortgegaan!

 2. Het vaccin is perfect getest, ze hebben gekeken of alle proefdieren wel echt dood gingen.
  Toen dat het geval was wisten ze dat ze voor de depopulatie van de mensheid ook zeer geschikt waren.
  Ze doen immers precies waarvoor ze ingezet worden….mensen doden en of ernstige schade toebrengen.

  Geen enkel vaccin wordt ooit getest ondanks alle bull shit die ze daarom heen beweren. Er is geen enkele studie te vinden die de veiligheid van vaccins kan aantonen.
  Elk vaccin op de “markt” is bedoeld om ons te schaden. En elk vaccin is onvermijdelijk onveilig, volgens een uitspraak van het Hogerechtshof in Amerika.

 3. als ze nog een beul zoeken.ik ben tegen geweld, derhalve zal ik ze geweldloos uitzwaaien.
  Marion Koopmans voorop, Dan de rest van de regeringsadviseurs en ook Rutte en de Jonge, laten we de groep maar meteen completeren met alle kpstukken van de SocialMedia giganten, Gill Bates en the WHO kopstukken en de government advisors over de hele wereld.
  Doe daar ook dan maar alle domme regeringsleden maar bij die als schapen de adviezen opvolgden om de mensen maar te kunne kleineren en de dood in te jagen.
  Ik verwacht dat Brabanthallen voldoen groot is voor een finale party.
  Dan laten we hen het gif zuipen dat ze ons in ons lichaam. (trachten te) spuiten.
  Moet toch aanvoelen als een heerlijke ontspannen euthenasie. Want uiteraard zullen we er een aangename alcoholische mix van maken, zodat iedereen lam van het aardse vertrekt………

 4. Vannacht zijn ook emails van de ECO Health Alliance op het internet gepubliceerd. Daarin komen ook de namen van Ab Osterhaus en Marion Koopmans voor. Beiden waren zo slim om de supportbrief voor “belaagde” virologen in februari 2020 in de Lancet niet te tekenen.

  Minder slim waren de “Nederlandse” virologen Dr. Bart Haagmans (Erasmus MC, Rotterdam) en Dr. Alexander Gorbalenya (LUMC, Leiden) die beiden het document hebben ondertekend.

  Uiteraard was ook Professor Dr. Christian Drosten één van de ondertekenaars. De man waarvan ondertussen is aangetoond dat hij noch professor, noch Dr. is.

  Medeondertekenaar Dr. Peter Palesi, Icahn School of Medicine at Mount Sinai in New York, heeft ondertussen zijn spijt betuigd aan het ondertekenen van het document met als motief: er zijn zoveel tegenstrijdige berichten over het virus naar buiten gekomen recentelijk. Ja, het kan verkeren….

  Uiteraard zijn al deze experts druk bezig om het virus te isoleren. De subsidie/bonus op een potje met geïsoleerd virus kun je natuurlijk niet laten lopen :).

 5. Als U toch bezig ben, het volgende.
  U heeft Uw zuur verdiende centjes even op een veilige plek buiten het bisdom Nederland gestald.
  Oh, U vergat dit op te geven bij de belasting dienst, maar zij krijgen Uw gegevens van de bank.
  Foei, U bent geen Internationaal bedrijf U moet daar over wel belasting over betalen en U krijgt een boete.
  Och arm internationaal bedrijf wat zielig U moet belasting betalen?
  Wij helpen U graag om de belasting te ontduiken.
  Was getekend Rutte en Hoekstra.
  Wanneer worden zij voor aangeklaagd voor betrokkenheid bij belasting ontduiking.
  De godfathers gaan vrij uit? Willem ben ik niet vergeten.

 6. Als ik Fauci intik maakt m’n T9-functie er Fascist van… Anyway:

  Fauci, Gates en één van de 3 pausen (de grijze?) hebben gezamenlijk hun jezuïeten opleiding gedaan. Kan helaas geen foto toevoegen.
  Verbaast me niets als Marion Koopmans (MK) al sinds haar kleutertijd op deze cabal-taak is voorbereid en begeleid. MK-Ultra programma.

Reacties zijn gesloten.