De depopulatie agenda en het leugencircus op het platte scherm

Een lange periode van afname bedreigt de wereldbevolking, met verstrekkende gevolgen.

Op 22 mei 2021 verscheen er in de New York Times een hoofdartikel met als onderwerp de reeds in gang gezette afname van de wereldbevolking. Het is meer dan duidelijk dat het verhaal moet gaan over de bevolkingskrimp als gevolg van van alles en nog wat, maar niet vanwege het “vaccin” wat een gentherapie onder een noodverordening is. Miljarden gezonde en zelfs jonge mensen worden behandeld met een chemokuur, terwijl ze geen kanker hebben. Het enige virus is ANGST, aangepraat door een oude kongsie vanuit een zelfverklaarde elitaire “boven het gepeupel gestelde” inteeltbende.

Screen Shot 2021 05 27 at 11.02.37 PM

“Minder huilende baby’s. Meer verlaten huizen. Tegen het midden van deze eeuw, zullen er meer sterfgevallen dan geboorten zijn. De veranderingen moeilijk te bevatten.”

“Over de hele wereld worden landen geconfronteerd met een stagnatie van de bevolkingsgroei en een daling van het geboortecijfer – een onthutsend gegeven zonder precedent in de geregistreerde geschiedenis. Het zal ertoe leiden dat het vieren van een eerste verjaardag zeldzamer wordt dan een begrafenis. Leegstaande huizen tekenen het toekomstige landschap.”

“In Italië worden de kraamklinieken al gesloten. In het noordoosten van China duiken steeds meer spooksteden op. In Zuid-Korea kunnen de universiteiten niet genoeg studenten vinden, en in Duitsland zijn honderdduizenden panden gesloopt en de grond in parken veranderd”.

Nergens in het artikel in de New York Times wordt melding gemaakt van het eugenetische karakter van de opzettelijke bevolkingsvermindering, in combinatie met de gedwongen en in veel gevallen giftige vaccinatiecampagne, waarbij geen vaccin wordt gebruikt, maar een nieuw en totaal ongetest type “gentherapie” mRNA dat de Amerikaanse CDC heeft doorgedrukt als “noodmaatregel” onder deze nijpende omstandigheden van een pandemie die eigenlijk alle kenmerken van een pandemie ontbeert. Een “noodmaatregel” in deze schrijnende omstandigheden van een pandemie die eigenlijk geen kenmerken van een pandemie vertoont, maar moest worden opgeblazen om op een pandemie te lijken – waarbij letterlijk bijna alle sterfgevallen door welke oorzaak dan ook, zelfs auto-ongelukken, kunnen en “moeten” worden geclassificeerd als sterfgevallen door covisten.

In de VS ontvangen ziekenhuizen $13.000 voor elke patiënt met de diagnose covid, en $39.000 voor elke “covid-patiënt” die aan de beademing wordt gelegd. Eerder dit jaar concludeerden artsen in New York dat meer dan 80% van de beademde patiënten niet overleven op beademingsapparatuur en er in de eerste plaats ook al niet eens thuishoorden.

De NYT probeert vooral uit te leggen waarom de wereldbevolking in een totale recessie terechtkomt en daardoor afneemt. De Covid agenda wordt angstvallig als oorzaak verzwegen.

“Hoewel de bevolking in sommige landen, met name Afrika, blijft groeien, dalen de vruchtbaarheidscijfers bijna overal elders. Demografen voorspellen nu dat de wereldbevolking in de tweede helft van de eeuw, of mogelijk eerder, haar eerste aanhoudende daling zal meemaken”.

Waarom zou het al jaren stagnerende geboortecijfer in “ontwikkelde” landen plotseling scherp gaan dalen? Omdat mensen zich realiseren dat de wereld minder, veel minder “nutteloze opvreters” en consumenten nodig heeft om de planeet te redden? Of heeft het meer te maken met de wijd en zijd gepropageerde en opgelegde nep “vaccinaties”?

Is dat niet precies wat de Gates-Rockefellers-Kissinger kongsie al decennia lang propageert?

Is dat de reden waarom de mRNA-injecties die door de CDC en FDA (en dus het EMA en RIVM) niet als VACCIN maar als “gentherapie” zijn goedgekeurd? Waarom bevatten deze “vaccins” sterilisatie- en anti-vruchtbaarheidsbestanddelen?

Het is wel duidelijk dat de mainstream media de leugenpraktijken onverminderd voort gaan zetten, zolang de potientiële slachtoffers niets doen, de bui afwachten en de paraplu hebben afgeschaft, want ze waren immers “beschermd”.

Van hetzelfde kaliber…

… is het verhaal rond het ontsnapte Wuhan virus uit China. Het maakt niet uit hoe de “pandemie” is ontstaan, als het maar een “virus” is. het doet niet eens terzake dat mensenhanden verantwoordelijk zijn voor het “virus”. Als het maar een “killer virus” is. Een notoire leugenaar als Fauci wordt opgeofferd om het “virus” verhaal maar in stand te houden. Dit is nu asymmetrisch oorlogvoeren op het niveau van Sun Tzu. Iedereen kijkt naar een brandend tuinhuisje, is in volslagen paniek en schreeuwt om hulp. Die komt er in de vorm van de brandweer, die de woning onherstelbaar beschadigt door preventief bluswerk.

Anders gezegd….

….. de wereld om ons heen is het platte scherm, van waaruit een “pandemie” over ons wordt uitgestort. Er is niets anders meer dan dood en verderf, zij het virtueel. Als u naar buiten gaat, is er de werkelijke wereld, waar u van moet worden losgekoppeld. Bij velen is dat inmiddels gelukt. De werkelijke pandemie komt zoals altijd uit de spuit. Een injectie die we kunnen vergelijken met een “killer bypass”. Uw weerstandsregime wordt gepasseerd door een vuile naald.

De sterftecijfers

Deze spreken boekdelen. het ultieme bewijs, dat er alleen maar een “pandemie” op dat platte scherm is geprojecteerd, als een soort hologram. Maar sinds het leven slechts een optelsommetje is, is het harde bewijs dat er niets is heel simpel aan te dragen.

Het door ons betaalde CBS presenteert nu deze cijfers eens per 14 dagen. De sterftegrafieken worden afgestemd op de politieke agenda. Door gewoon te schuiven in de leeftijdsgroepen. Want: er liggen nu ook veel meer jongere coronapatiënten op de IC. Bij het CBS en het RIVM hebben ze een gruwelijke hekel aan percentages. Want het zijn de percentages die het bewijs leveren:

ER WAS, ER IS EN … ER KOMT GEEN “PANDEMIE”.

Althans niet als gevolg van een “killer virus”. De echte pandemie komt uit de spuit. Er zijn in de geschiedenis van de mensheid nog nooit zoveel slachtoffers aan bijwerkingen gevallen als de eerste 4 maanden van dit jaar.

De definitie van “bijwerkingen” moet worden aangepast. De gentherapie kent alleen maar “bijwerkingen” en daarom is een betere omschrijving: “werking”. Der injectie kent talloze verschillende werkingen, maar niet tegen iets wat er “uberhaupt niet was, is of komen zal.

ALLES is gelogen, maar 90% wil niet anders meer horen.


“Ja ik laat me vaccineren. Ik wil niet worden uitgemaakt voor ASO of wappie. De meesten hebben nergens last van. Ik bescherm mijn opa en oma door me te laten vaccineren en voor de zekerheid een mondkapje te blijven dragen. Ook houd ik afstand en blijf thuis werken. Opa en oma zijn natuurlijk ook gevaccineerd, maar willen voor hun veiligheid geen bezoek ontvangen, anders worden de buren boos en zijn ze bang uit huis te worden gezet. Ik wil mijn vrijheid terug, vandaar….”

Jan met de Pet

14 gedachtes over “De depopulatie agenda en het leugencircus op het platte scherm

 1. Er zou geen wetenschapper of journalist met ergens een greintje integriteit of zelfrespect te vinden moeten zijn, die deze overduidelijke leugens ongehinderd op het volk los laat, die het volk onophoudelijk torpedeert met desinformatie. Wat is er in hemels naam met al die mensen gebeurd ? Hoe kan dit überhaupt plaats vinden ? Ik vraag het me nog steeds elke dag af.

  Like

   • Vermoedelijk heeft de mensheid net voor de Romeinse-tijd zijn hoogtepunt in de evolutie bereikt. Vanaf dat moment is de devolutie (de-evolutie) vol ingezet.

    Like

    • Met dank aan de Romeinen en hun opvolgers, de papisten.
     In de tijd van de Romeinen warenb er wereldwijd naar schatting 400 miljoen van onze soort.
     Ondanks 2 millennia tegenwerking is het geheel uit de hand gelopen.
     Abominabel slecht management, ontslaan en op de brandstapel opstoken, dunkt mij.

     Geliked door 1 persoon

  • nou ?? ik denk dat ook daar goed met geld gestrooid is geworden ! de zakken goed gevuld en lieg maar mee met deze ROVERHEID MEE .het zou goed zijn om ook deze geldgeile mensen op te pakken en ze van deze centjes af te halen m a w in beslag name van de MONNY?

   Like

  • Het gemene volk is het lezen professioneel afgeleerd. Men kijkt hooguit nog naar één of enkele regeltjes op een schermpje, maar zodra een hele pagina met letters verschijnt in het gezichtsveld van de gemiddelde eigentijdse ‘mens’ dan slaat deze gillend op de vlucht om vervolgens te gaan ‘binchwatchen’ naar een of andere satanistische Netflix-serie. Daar is gek genoeg altijd wel tijd voor.

   Like

 2. Er zijn al websites die het verhaal naar buiten brengen dat gevaccineerden niet meer mogen vliegen vanwege het verhoogde gevaar op trombose wat deze mensen lopen.
  Wat jammer nou voor degenen die zich hebben laten enten omdat ze naar het buitenland op vakantie wilden, met een beetje geluk zit een reisje naar Texel er nog net in.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gisteren de monteur van de verwarmingsketel gehad. Of ik even anderhalve meter achteruit wilde gaan. Nee, dat wil ik niet was mijn antwoord. Ik ben niet ziek of wat dan ook. Hij zou anders niet binnen komen. Bent u gevaccineerd vroeg ik hem. Zijn antwoord wat dat hij dat inderdaad was.
  Waarom bent u dan bang? Daar wilde hij het niet over hebben. Ik zei nog dat niemand mij zo gek zou krijgen om zoiets bij mij in te spuiten en vertrouw op mijn eigen immuunsysteem.
  Eigenlijk moet je medelijden met dit soort bang gemaakte mensen hebben. Bij het afscheid wenste hij me een fijn weekend toe en hem veel sterkte in de komende tijd.

  Like

 4. Pingback: Steeds minder mensenrechten en steeds meer dictatuur! | E.J. Bron

Reacties zijn gesloten.