De Australische Konijnenplaag en de Wereldwijde Mensenplaag. De overeenkomsten zijn schokkend.

Zelfverspreidende vaccins zijn geen mythe…het is harde wetenschap

Een brief aan Jeff Rense over eugenetica en en de Georgia Guidestones. De familie Gates beschouwde het als hun roeping de mensheid uit te dunnen. Als u zich altijd al heeft afgevraagd wie op 22 maart 1980 die stenen daar heeft neergezet, dan weet u het nu: William Gates Sr. Samen met een vriend, Sir McFarlane Burnet (viroloog) heeft hij de tekst bedacht en de Rockefellers hebben het project betaald. Waarom ze daar nog staan mag een raadsel heten.


U heeft ook vast wel eens gehoord over de Australische konijnenplaag, hoe dat geïmporteerde beestje daar heeft huisgehouden en hoe het probleem werd opgelost. Myxomatose, de “konijnenziekte”.

U heeft vast nog weinig gehoord van de wereldwijde mensenplaag, hoe het geïmporteerde hybride ras op de wereldbol heeft huisgehouden en hoe dat probleem wordt opgelost?

Zelfverspreidende vaccins zijn geen mythe. Johns Hopkins University bevestigt het.

Je krijgt het “vaccin” of je het leuk vindt of niet. Je wordt “gevaccineerd” zonder dat je het weet en zonder dat je er toestemming voor hebt gegeven.

Zelfverspreidende vaccins zijn bedacht door de Australische Nobelprijswinnar viroloog Sir Macfarlane Burnet.

Burnet ontwikkelde met zijn protégé Sir Gustav Nossal, en de CSIRO, het Myxomatose virus. Voor het eerst gebruikt in Australië tegen de steeds schadelijker wordende konijnenplagen. Het was ’s werelds eerste zelf-propagerende virus dat – zichzelf herkende, en fungeerde als een vaccin dat immuun onderdrukking veroorzaakte. AIDS voor konijnen!

Australië is ground zero voor de zich nu ontvouwende Covid genocide.

Burnet en William Gates Sr. waren vrienden.

William Gates begon de William Gates Stichting, later omgedoopt tot de Bill & Melinda Gates stichting. Burnet’s protégé, Gustav Nossal ging werken voor de stichting en ging werken voor de WHO nadat Burnet overleed in 1985. Hij voerde onder de paraplu van de WHO het Burnet-Gates Senior plan voor genocide uit.

Gates Sr. en Burnet bedachten en financierden de genocidale boodschap op de Georgia Guidestones.

De twee waren bevriend met de eugenist William Shockley die een vriend, Dr Herman Kermet, inhuurde om dat werk incognito uit te voeren. Zie ook de documentaire Dark Clouds over Elberton. [LINK]

Het VS bio wapen lab in Fort Detrick gaf opdracht aan Burnet die voorstelde een Influenza Corona Virus los te laten op China in 1947. De technologie van die tijd kon niet garanderen dat het virus niet terugsloeg, dus werd het opgeborgen. Hij werkte ook voor het Britse equivalent in Porton Down [LINK] . Burnet had serieuze connecties…..

Eind jaren ’70 ontwikkelde de Australische CSIRO CRISPR genbewerking voor tabaksboeren in Myrtleford, Victoria. Ze noemden het oorspronkelijk Gene Shears. De toenmalige minister van wetenschap, Barry Jones, verklaarde dat de technologie de wereld zou veranderen. Dat is ook uitgekomen. We hebben nog niet de volledige gruwel gezien van chimera mensen en ethisch DNA doelwitten biowapens, wat Burnet’s droom was. [Bedoeld wordt “discriminerende” biowapens, gericht op rasseneigenschappen].

De CRISPR biotech wordt gebruikt voor het Covid Myxoma zelfverspreidende ‘vaccin’ biowapen.

Melbourne, Australië is ground zero voor de Covid technologie en het Gates familieplan. Het was ook het beginpunt van uitgaansverboden, lockdowns, ontzegging van bewegingsvrijheid en het dragen van maskers. De technieken verspreidden zich vervolgens over de hele wereld.

Zowel Burnet als Gates waren eugenisten die verbonden waren aan de Londense Eugenetica vereniging (omgedoopt tot het Gaulton instituut om de term ‘eugenetica’ te laten vallen en de beweegredenen te verdoezelen). Bill Gates is geïndoctrineerd met deze waandenkbeelden vanaf zijn kindertijd. Hij voert namens de wereldelite en het Centrale bankensyndicaat de plannen uit van zijn vader volgens de absurde ideeën van de maniakale Sir Macfarlane Burnet.

In 1967 schreef Burnet ‘Endurance of Life’ (1978). Het werd kritisch ontvangen vanwege zijn eugenetische en sociobiologische opvattingen. In feite dus RASSENLEER. Het veroorzaakte een grote controverse. Die opvattingen betroffen onder meer de doodstraf om de samenleving te bevrijden van ongewensten en geestelijk ongeschikten, abortus voor bevolkingsselectie en euthanasie voor de onwaardigen. Dit omvatte in het bijzonder het doden van gehandicapten en ouderen wanneer zij niet langer productief waren. Dit ondanks het feit dat hij, zelf, 79 was toen hij dat boek schreef. Burnet’s andere 13 boeken die hij schreef tijdens zijn pensioen bevatten bijna woord voor woord wat we lezen op de Georgia Guidestones. Hij schreef de Guidestones samen met zijn advocatenvriend William Gates, die op zijn beurt advocaat en goed bevriend was met David Rockefeller.

We kijken naar een genocidaal transgenerationeel plan dat zich ontvouwt. Bill Gates voert het uit namens dode mannen en anderen die hun doelen deelden.

Dit is duivels. Satanisch. Uiterst bedreigend!

 • Vince Morreno

Het toppunt van nihilisme is in graniet uitgehouwen. Het is allemaal “eerlijk, rechtvaardig, evenwichtig, harmonieus en oneindig gematigd en redelijk”. dat is te bereieken door “een nieuwe taal, sociale plichten, een wereldrechtbank en verenigen, belonen, beheersen”. Iets boven de hoofden van de resterende 500 miljoen beslist over hun lot. De plaatsvervangers van “GOD” schrijven hun eigen wetten en regels, de bevolking wordt niets gevraagd.

De richtlijnen van de Georgia Guidestones

 • Handhaaf de mensheid tot onder de 500.000.000 in een tijdloos evenwicht met de natuur.
 • Ga wijs om met de reproductie (voortplanting) en verbeter zo de gezondheid en diversiteit van de mensen.
 • Verenig de mensheid met een nieuwe levende taal.
 • Beheers passie, geloof en traditie met een gematigde redelijkheid.
 • Bescherm mensen en landen met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
 • Laat alle naties hun geschillen zelf regelen en laat onderlinge onenigheden oplossen door een wereldrechtbank.
 • Vermijd onbelangrijke regels en overbodige overheden.
 • Weeg persoonlijke rechten af tegen sociale plichten.
 • Beloon waarheid schoonheid liefde en zoek harmonie met het oneindige.
 • Wees geen kanker op de aarde, geef natuur de ruimte, geef natuur de ruimte.

Komt het u ook bekend voor: één wereld, één natie, één Führer….. één taal, één rechtbank, één munt, één leger….?

Adam Weishaupt S.J.

Of meer specifiek de Weishaupt doctrine, welke later onder een lappendeken van dekmantels mensen op het verkeerde been hebben gezet: nihilisme, communisme, socialisme, zionisme…. fascisme, liberalisme, nationaal-socialisme….. het komt allemaal uit dezelfde koker. Die koker heer: illuminisme, verlichting. De laatste oprisping van dat toneel in vele bedrijven: “The Great Reset”. Vergelijk het met nihilisme: we worden ultra gelukkig van niets. Is het nieuw? Ken uw geschiedenis en begin eens te lezen. De Weishaupt Jezuïetenleer van 250 jaar geleden:

(1) Onderdrukking van alle religie, inclusief alle communes en doctrines die niet kunnen worden onderworpen als werktuigen voor het Illuminisme of één van haar afgeleide doctrines.

(2) Onderdrukking van alle gevoelens van nationaliteit en – op termijn – afschaffing van alle naties en invoering van een Illuministische wereldstaat.

(3) Opeenvolgende overdracht van alle particuliere en nationale eigendommen in de handen van de Illuminati. De methoden om dit te bereiken steeds weer nieuwe belastingwetten die Illuministische ambtenaren zullen invoeren. Weishaupts oorspronkelijke plannen omvatten ook een progressieve inkomstenbelasting (dus dit is geen nieuwe uitvinding!) en een nog confiscerender successiebelasting. Ook Karl Marx wilde een hoge, progressieve inkomstenbelasting in zijn “Communistisch Manifest.” De bedoeling was om de samenleving te verzwakken.

(4) Een allesomvattend spionage- en bewakingssysteem met de “insinuerende broeders” (populair: NSB’ers) als prototype. Het symbool hiervan is het alziende oog, een oog in een piramide, wat het machtssymbool van de Illuminati is.

(5) Een wereldwijde morele heerschappij, een volledige standaardisatie van de diepste menselijke wil. Wensen en aspiraties van alle mensen moeten passen binnen “die ene wil”; de wil van de Illuminati, de doctrine, het ideaal.

(6) De Illuminati willen alle vormen van geordend bestuur, patriottisme, religie en het gezin afschaffen om uiteindelijk een uniforme wereldregering in te stellen.

Het Communistisch Manifest is er op gebaseerd. De Georgia Guidestones zijn er op gebaseerd. The Great Reset is er op gebaseerd.


Waarschuwingen van de Club van Rome

Het was ook de periode van de Club van Rome. Dit is een organisatie van onderzoekers, technocraten en zakenmannen die in 1972 het rapport Grenzen aan de groei naar buiten brachten. Zij voorspelden dat als de westerse wereld in hetzelfde tempo blijft consumeren, de rek er binnen honderd jaar uit is. De samenvattende conclusie van de Club van Rome was:

“De mensheid kan niet blijven doorgaan zich met toenemende snelheid te vermenigvuldigen en materiële vooruitgang als hoofddoel te beschouwen, zonder daarbij in moeilijkheden te komen. (…) Dat betekent dat we de keuze hebben tussen nieuwe doelstellingen zoeken teneinde onze toekomst in eigen handen te nemen, of ons onderwerpen aan de onvermijdelijk wredere gevolgen van ongecontroleerde groei.”

Als we niet ingrijpen, ontstaat binnen vijftig jaar de chaos, de catastrofe, de door de technologische geïndustrialiseerde vooruitgangsmaatschappijen zelfgegenereerde Endlösung voor de mensheid.

Een eeuwig lidmaatschap is weggelegd voor het Sekreet van Drakenstein.

Nelson Rockefeller op reis met Beatrix

Beste Nederlanders: u zit er middenin. De grootste verraders zijn onder ons. Het zijn vermeend voorname mensen die mooi weer spelen, filantroop zijn en u ondertussen uit de weg willen ruimen. Zij zeggen het LICHT te hebben gezien en zetten ons in het duister. Het is al eeuwen aan de gang.

25 gedachtes over “De Australische Konijnenplaag en de Wereldwijde Mensenplaag. De overeenkomsten zijn schokkend.

 1. Weer een prima artikel, @Admin.

  Wat u zegt: “…een zich ontvouwend genocidaal transgenerationeel plan”.

  Dit soort Übermenschen nemen alle tijd om een dergelijk vooropgezet ziek plan uit te rollen, maar nu er (mede door de CoJona hoax) minder mensen het vermeende nieuws van de MSM slikken en zélf op onderzoek uitgaan, hebben vooral de WEF-adepten hun agenda versneld.

  Drie zaken zijn in deze omgekeerde tijd vooral van belang:

  Een associatief geheugen (verbind gebeurtenissen die op het eerste ook los van elkaar lijken te staan)
  Denk zélf na en doe zélf onderzoek (zet die tv uit: staatspropaganda)
  Zet de veroorzakers van de genocidale smeerzooi vol in het licht.

  Voorbeeld van punt 1 t/m 3 is het bovenstaande artikel. Dat er nog vele mogen volgen.

  PS: Ervaring en intuïtie zeggen me dat nu plots (te)veel aandacht op Wuhan wordt gericht, waar wij vooral de freemason (en erger) bolwerken #RIVM en #ErasmusMC geen seconde mogen onderschatten.

  • Het is zo doorzichtig, je gaat bijna nog twijfelen . Maar wees gerust: het nooit ontdekte virus is door een idiote Chinees in Wuhan gemaakt. Vervolgens is het ontsnapt. Nu moeten de schaapjes het weggetje van de biowapens inslaan, Facebook als de rattenvanger van Hamelen:

  • Volledig eens CoronaWaarheid! Inclusief het P.S.: al die verhalen over Wuhan zijn m.i. niets anders dan afleidings-manoevres evenals alle “virus” verhalen. Het gaat niet om virussen, maar om duivelse injecties, zogenaamde “vaccinaties”.

  • Kan iemand die ‘groteske’ en ‘belachelijke’ stenen niet even omduwen, opblazen of tot gruis vermalen, desnoods oplossen in een paar ton zoutzuur?

   De resten in een raket de ruimte in, want wij Patriotten willen dit soort door achtelijke boy-scout annex kwajongens verzonnen rotzooi niet eens op onze aarde hebben.

 2. Filantroop zijn!?!??

  Kom op zeg, ze hebben nog nooit een cent van zichzelf uitgegeven. Het geld van de massa eigenen ze zich toe, misschien her en der een broodkruimel, maar ze zijn zo gierig als wat.

 3. Die ” guiding stones ” zouden met dynamiet verpulverd moeten worden tot onherkenbaar kleine deeltjes. Er zou een nieuw monument voor in de plaats moeten komen met maar een enkele regel die alle andere overbodig maakt : Doe een ander niet…… wat u niet wilt dat u zelf geschiedt.
  Daarmee kunnen alle wetboeken ter wereld worden samengevat en regelrecht de prullenbak in.
  We moeten terug naar waar het om gaat. Verban alle onzin en ga terug naar wat natuurlijk is en wat volstrekt logisch is. De mens is verblind doordat alles in het leven tot in het kleinste detail gigantisch ingewikkeld wordt gemaakt onder het mom dat het gemakkelijk zou zijn. We zijn het contact met de werkelijkheid volledig aan het verliezen en daarom kunnen ze letterlijk alles met ons uitvreten zonder dat de meesten onder ons ook maar iets in de gaten hebben. Gemakzucht en daar uit voortvloeiende goedgelovigheid is onze grootste vijand niet het gajes wat daar handig gebruik van maakt. 1 plus 1 is pas 2 als wij zelf de eerste 1 vrijwillig hebben afgegeven. Dat besef zal moeten indalen, anders zijn we reddeloos verloren.

  • @exegese01 Sorry Je was mij voor had je reactie nog niet gelezen, MAAR ik ben het helemaal eens:

   “Wat ghij niet wilt dat U geschied, doe dat ook een ander niet”.

 4. En wederom een geniale analyse, dit soort artikels zijn de kersen op de taart en waarom ik ooit verslaafd geraakt ben aan deze site.
  Inderdaad, alle sociaal, maatschappelijke en politieke doctrines hebben zoveel opvallende overeenkomsten dat ze allen terug te voeren zijn naar één en dezelfde herkomst. Zo is ook de “great reset” met zijn pakkende reclame slogan “build back better” de zoveelste variant en poging om de mens te onderwerpen. Het grote gevaar, zo als ook benoemd in het artikel, de redelijkheid die er op het eerste gezicht van uit gaat als je de manifesten leest. Het merendeel van de massa gaat er met open ogen in mee, duidelijk niets geleerd van de geschiedenis door collectief geheugen verlies. Hoe verklaar je anders dat mensen continue de zelfde fouten blijven maken, en dan toch een andere uitkomst verwachten?
  Het enige punt van de “verlichten” waar ik mij als misantroop nog in zou kunnen vinden, de mens is een veel kwaadaardigere plaag voor de planeet dan het konijn. Echter die uitlating wil ik graag nuanceren, de schuld hier van moeten we namelijk wel bij de “verlichten” zoeken. Zij hebben de mensheid voor eigen gewin duizenden jaren lang zodanig gemanipuleerd en geïndoctrineerd, tot de plaag die het nu is. Dus ruimen ja, maar wel topdown beginnen. Dan zal mogelijk blijken dat het zonder de “verlichten” en hun (helaas) vele volgelingen nog best meevalt met de overbevolking.

  • Dat hele sp(r)ookje van overbevolking uitbuiting van de planeet is quatsch. Nou ja uitbuiting wel maar vooral van de ‘gewone’ man, ‘de man in the street’. Maar dat is een gevolg van een paar hoge(?) heren die zich het recht toeeigenen en de waan dat zij over anderen mogen heersen en uitbuiten.
   De Aarde kan makkelijk 20 miljard mensen en ook 50 miljard nog handhaven voeden en behuizen, mits
   men eens leerde a) de koek eerlijk te verdelen b) de natuur te volgen. Dus kleine huizen, goed gespreid , geen massale steden, decentraal voedsel gezond verbouwen geen ratrace in technologie en dergelijke.

   Vind men sorry vinden wij dan nog met zn allen dat HET (de mensen, de landbouw de industrie) wat minder kan dat gewoon op scholen leren en op positieve en eerlijke manier communiceren naar de mensen, middels “MENSE”-TV.
   ps. nouja zo noem ik het maar even tot een betere term en organisatie wordt bedacht.

   • Resumé: Zonder de “verlichten” en hun volgers is er geen overbevolking, er zal zelfs een overvloed aan middelen ontstaan waardoor uitbreiding zelfs geen probleem is.
    Schiet mij gelijk een liedje van jaren geleden te binnen:
    ER IS GENOEG VOOR IEDEREEN
    Dus drinken we samen
    Sla het vat maar aan
    Dus drinken we samen, NIET ALLEEN.

 5. Je kan het altijd zien.
  Het Goddelijke zit in de verscheidenheid.
  Dit zie je in de natuur, er is nog geen grassprietje hetzelfde.
  De DNA streng van iedereen is anders.
  Ook de verscheidenheid aan geloven is Goddelijk.
  Jezus zei immers dat hij was gekomen om verdeeldheid te zaaien.
  Verscheidenheid is ook het beste recept voor overleven.
  Monoculturen zijn altijd kwetsbaar.
  Dus wat deze ‘heren’ willen, alles en iedereen hetzelfde duidt niet op iets Goddelijks, in tegendeel.

 6. @Admin.Wat een enorm goed artikel,
  daarnaast begrijpelijk & leesbaar voor iedereen

 7. Hoe willen die “verlichten” dan ontsnappen aan die menselijke konijnenplaag? Hebben ze een remedie achter de hand die een half miljard mensen kan redden?

  • Nou William, er is veel meer kennis dan wij mogen weten. Zij beschikken zonder twijfel over kennis, middelen en technologie waar wij nooit bij zullen komen. Alle nieuwste technologische snufjes die met veel bravoure op onze markt mogen komen zijn al lang achterhaald en alleen als ze overtuigd zijn dat de massa zich er alleen verder mee in de nesten zal werken mogen wij er over beschikken. Alleen het internet hebben ze onderschat qua impact.

  • Dr. Judy Mikovits noemt Suramin of nog beter, dennenaaldenthee.
   Tegen nanobots/morgellons schijnt boronwater te werken of een Don Croft zapper.

 8. Succes verzekert: miltvuur, koudvuur de wapens om de indianen te bestrijden, USA.
  Punt drie en vier worden nu al uitgevoerd en gaan straks nog intenser gebruikt worden voor de lokale bevolking. De multi-nationals zijn volledig vrij gesteld voor belasting heffingen.
  Hoe bedoelt u “In gelijke gevallen, gelijke behandeling”.
  Het stoeltje in de raad van commissarissen staat er al.
  Wat wel waar is dat de homosapiens meer vernielen dan andere diersoorten en door het eindeloos consumeren van niet vervangbare grondstoffen het milieu schade toe brengen.
  op=op.
  Nederland heeft geen 18 miljoen mensen nodig om de soort in stand te houden.
  De soort bestaat niet meer.
  Al die domme spelletjes om de idioten bezig te houden, waarom? U heeft toch geen oranje toetertje, hemdje , petje, …….aangeschaft?

 9. @peteroosterum
  Even “VIRUS MANIA” van Torsten Engelbrecht and doctor of internal medicine Claus Köhnlein, MD lezen en je weet genoeg.
  Alvast een voorschotje: HIV bestaat niet (zoals alle virussen conform Robert Kochs 4 postulaten niet bestaan), maar AIDS wel. Kwestie van niet gezond, maar buitensporig wild leven !!!
  Helaas in onze vervuilde steden, voedsel en door de MSM(tv) ook vervuilde denkwijzen worden we ziek, maar vooral van die leugens, bagger en andere gore troep die de TV uitstraalt word je ziek, DOODZIEK! Compris?

 10. Pingback: De ondergang van de mensheid? | petervanoosterum

 11. Op de foto zie je het secreet van Drakensteyn jkvr. Trix van Oranje (1938) in 1959 in de auto zitten met gouverneur Nelson Rockefeller (1908 – 1979). Trix bracht in dat jaar een bezoek aan de VS vanwege de stichting van Nieuw Amsterdam in 1609 door kolonisten uit de Republiek.
  Nelson Rockefeller (kleinzoon van Standard Oil of Ohio-stichter John D. 1839 – 1937) was gouverneur van Empire State New York 1959 – 1973 en tussen 1974 en 1977 vice-president onder Jerry Ford (1913 – 2006). Nelson is de oudere broer van berucht cabalist en notoire Bilderberg-conferentiebezoeker David Rockefeller (1915 – 2017).
  Nelson Rockefeller is door president Eisenhower (1890 – 1969) in 1953 belast met het reorganiseren van de uitvoerende macht. Mede hierdoor had de Eisenhower-regering (1953 – 1961) relatief weinig in de melk te brokkelen en konden de grootbanken (bijvoorbeeld Rockefeller-bank Chase-Manhattan) en multinationals steeds meer hun eigen gang gaan. De farewell speech op 17.01.1961 waarom Eisenhower de term militair-industrieel complex heeft gemunt is hierop terug te voeren.

 12. Dus: de techniek van -“De CRISPR biotech wordt gebruikt voor het Covid Myxoma zelfverspreidende ‘vaccin’ biowapen.”- is inmiddels “losgelaten” in de vorm van het corona virus of vaccin? Of beiden? Als ik het goed begrepen heb dan kan de crispr techniek, eenmaal in een lichaam zijn programma uitvoeren en doen waar het voor bedoeld is en dat is ?? spike eiwitten maken?? In een eerder artikel hier op deze site bleek dat die witte puntjes in het bloed na vaccinatie (waarvan ik nu het vermoeden begin te krijgen dat het spike eiwitten zijn) zichtbaar werden. In andere artikelen heb ik gelezen dat die spike eiwitten via de longen zich naar buiten werken en zodoende door degenen die dicht in de buurt zijn ingeademd kunnen worden en dus ook “besmet ” worden met deze “fabriekjes”. En dus ahw ook “gevaccineerd” zijn of ze dat nu willen of niet. Zijn wij als mensen opgewassen tegen deze spike eiwitten of de crispr techniek en hoe kunnen we ze neutraliseren als dat al kan???Want ik heb ook gelezen dat wanneer je eenmaal geïnvaseerd bent met dit goedje dat het dan onomkeerbaar is?? iemand die hier een zinnig woord over kan vertellen? Honden schijnen er ook gevoelig voor te zijn. Broodje aap? of toch iets wat waar kan zijn?

Reacties zijn gesloten.