Voormalig CIA-directeur John Brennan door Militair Tribunaal ter dood veroordeeld. Next!


John Brennan diende als CIA directeur onder Obama en heeft een waarachtig doodseskader talloze politieke tegenstanders laten vermoorden. Waarschijnlijk in opdracht van toenmalig president Obama.

Een ex-CIA agent – John Gaeffer – is als kroongetuige voor het Militair Tribunaal opgetreden en zijn ex-baas virtueel opgeknoopt.

Het gehele verslag komt nog, hieronder alvast de getuigenis van Gaeffer.

“Hij vertelde me meteen dat Breitbart crimineel schuldig was voor het onthullen van Anthony Winer’s sexting sms’jes met een minderjarig meisje, voor het in twijfel trekken van Obama’s nationaliteit, voor het helpen onthullen dat Michelle Obama eigenlijk een man is. Ik moest hem verwijderen zonder enige aarzeling,” zei Gaeffer.

“Heb je andere mensen vermoord op Brennan’s verzoek?”

Gaeffer gaf toe dat hij dat had gedaan, en noemde specifiek een journalist voor Rolling Stone Magazine, Michael Hastings, die in 2013 omkwam bij een fataal auto-ongeluk nadat hij had onthuld dat hij werkte aan een profiel van Brennan voor het tijdschrift. Zijn artikel belichtte Brennan’s oorlog tegen journalisten die vraagtekens zetten bij de drone-aanvallen van het Obama-regime op Amerikaanse burgers in binnen- en buitenland.

Hoewel de omstandigheden rond zijn dood aanvankelijk als verdacht werden beschouwd, counterde WikiLeaks de officiële bevindingen, door op 19 juni te tweeten dat “de dood van Michael Hastings een zeer ernstige niet-publieke complicatie heeft,” maar daarna dreef het incident in de schaduw en werd er zelden meer over gesproken.

“Dus, je hebt Hastings vermoord, op Brennan’s verzoek?” vroeg vice-admiraal Crandall aan Gaeffer.

“Dat heb ik gedaan. Ik wist waar hij zou zijn, wanneer hij zou zijn. Het was allemaal heel simpel,” zei Gaeffer. “Ik heb vele anderen gedood op zijn bevel, en ik ken ook andere agenten die goede mensen hebben gedood omdat Brennan hen simpelweg dood wilde. Ik heb spijt van wat ik gedaan heb, voor wat het waard is, maar ja, ik ben net zo goed schuldig.”

John Brennan sprak vervolgens feitelijk zijn eigen doodvonnis uit met de tekst:

“Ik diende mijn land zoals bevolen. Ik geef niets toe. Ik ontken niets. Het enige wat ik hier zie is een stelletje watjes die zich achter Donald Trump verschuilen. Jullie zijn allemaal lafaards.”

“Elke actie die ik ooit heb ondernomen was in het belang van de nationale veiligheid en het beschermen van deze eens zo grote natie van ons tegen subversieve bedreigingen. Jullie zijn allemaal te stompzinnig om dat te begrijpen.”

“Ik zeg nogmaals, mijn acties werden ondernomen voor de verbetering van dit land, tegen mensen die het proberen te vernietigen of verzwakken. Als jullie willen me veroordelen voor het opvolgen van legale bevelen die hielpen om dit land te beschermen, doe dat dan. Alles wat ik deed, zou ik weer doen. Jullie zijn allemaal lafaards. Ik spuug op jullie allemaal,

“De enige echte leiders van dit land in de laatste dertig jaar waren William Clinton en Barack Obama, al het andere is een farce. Wil je me ter dood veroordelen? Doe het dan. Doe het dan nu. Ik ben niet bang om te sterven. Ik ben er trots op dat ik dit land gediend heb op de manier zoals ik dat gedaan heb.”

Na enkele minuten beraad veroordeelde het 3-koppige Tribunaal deze man ter dood door de strop. Vonnis wordt voltrokken op 7 juni a.s.


In dit tempo gaat de kruistocht van Donald Trump tegen een leger landverraders, criminelen en moordenaars behoorlijk tijd in beslag nemen. We moeten ons voorbereiden op een zeer langdurige aanloop naar het Militaire Tribunaal in Nederland. Hetgeen uiteraard niet uitsluit, dat we de delinquenten alvast op water en brood kunnen zetten.

6 gedachtes over “Voormalig CIA-directeur John Brennan door Militair Tribunaal ter dood veroordeeld. Next!

  1. Ik betwijfel de waarheid van dit soort berichten. Teveel details om het waar te laten lijken.

    >

  2. Het gaat de goede kant op. Volgende in de rij: James Comey, Huma Abedin en Bill Clintonn. Het gaat gebeuren!!

  3. In antwoord op de slot conclusie van het artikel: Als we in staat zijn die delinquenten op water en brood te zetten, waarom dan niet gelijk doorpakken? Wachten op SHAEF en de (mogelijk) herstelde republiek der Verenigde Staten met Trump aan het roer, dan geven we ons over aan “America First”. Wat mij betreft net zo onacceptabel als “Build Back Better”.

    • Wie zegt dat tussen ’t gevangen nemen en tribunaal een humane tijd moet zijn voor de schuldigen?

      Laat ze d’r maar een tijdje op water en brood zitten. Koude en kale cel. Geen tv, radio, enz. En dan ’t liefst nog met z’n zware kogel aan ’t been vast. Gewoon old skool😇

Reacties zijn gesloten.