Het COVID-‘vaccin’: een genetische donderbui waar niemand naar luistert

Het is een ongekend grof schandaal hoe een genetisch experiment op de wereldbevolking wordt losgelaten, zonder dat er ook maar een flinter bewijs is, dat het “vaccin” doet, wat de zogenaamde wetenschappers zeggen dat het doet. Geen enkel bewijs betekent zo veel als een draai aan het roulettewiel en “maar kijken waar we uitkomen”. De bedenkers van dit experiment zullen zelf NOOIT een injectie nemen, ze kijken wel uit!

Door Jon Rappoport

Ik heb hier al eerder over geschreven, en ik weet zeker dat ik er weer over zal schrijven.

Ons is verteld dat de RNA COVID vaccins de cellen van het lichaam dwingen om een vreemd “spike” eiwit te produceren.

Er is een kleinigheidje waar je misschien wel eens van gehoord hebt. Het heet “BEWIJS”.

Met andere woorden, toon me een goed uitgevoerde studie, met een paar duizend mensen die gevaccineerd zijn, die bewijst dat de cellen van al deze mensen dat lichaamsvreemde eiwit produceren en ALLEEN dat lichaamsvreemde eiwit.

Zo’n studie is er niet.

Maar als die er wél zou zijn….

“Kijk, een paar honderd mensen maakten helemaal geen spike-eiwit aan. Ik vraag me af wat ze dan eigenlijk wel produceerden.”

“Ik zie honderd mensen van de tweeduizend die een enorme overmaat van het spike eiwit produceren. Ik vraag me af wat voor effect dat heeft.”

“Ik zie 200 mensen die het eiwit produceerden plus een hoop andere vreemde proteïnen. Een paar van die vreemde verbindingen heb ik nog nooit eerder gezien. Dat is helemaal niet goed.”

Kort en goed: Toon me een grootschalig onderzoek waarin een injectie is ontworpen om het menselijk lichaam te dwingen EEN specifiek eiwit te produceren. Laat me de resultaten zien.

Kun je die studie ook niet vinden?

Door simpelweg te geloven wat genetische onderzoekers je vertellen is hetzelfde als geloven wat een oplichter je wijsmaakt over hoe je roulette kunt winnen.

Weet u bijvoorbeeld dat er, na tientallen jaren genetisch onderzoek en tienduizenden studies die genen aan ziekten koppelen, geen enkele gen-behandeling is die een ziekte over de hele linie kan genezen?

Wat er wel is, is een grote hoeveelheid geld die de oplichters hebben ingezameld voor bio-tech bedrijven. En er zijn veel schitterende beloftes.

En o ja, er zijn veel voorbeelden van fouten, waarbij experimentele geninserties onverwachte resultaten opleveren. Onbedoelde en gevaarlijke resultaten. Onvoorspelbare veranderingen in genomen.

Dus de enorme aantallen gerapporteerde schadelijke bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de COVID RNA-vaccins zijn zeker het gevolg van meer dan alleen de productie van het spike-eiwit.

Waarom praat niemand hierover?

Omdat men aanneemt dat het probleem het spike eiwit wel moet zijn en alleen dat eiwit.

De mensen van de planeet Aarde maken deel uit van een proefkonijn-vaccin-experiment dat veel breder is dan dat. We worden onderworpen aan een onbeperkte genetische draai aan het roulettewiel.

En er zijn geen voorzorgsmaatregelen en geen uitgebreide follow-ups.

Alleen al om deze reden had de hele poging om RNA-injecties te ontwikkelen vanaf het begin verboden moeten worden – totdat de onderzoekers overtuigend hadden aangetoond dat de risico’s minimaal zouden zijn. Natuurlijk konden ze die garantie niet geven.

Maar het programma, met de noodlottige naam Warp Speed, schoot geweldig uit de startblokken. Gebaseerd op pretentieuze en speculatieve “wetenschap.”

Mensen denken vaak – omdat ze science fiction films kijken – dat wetenschappelijke boosdoeners een perfect vernietigende pijl op het hart van de mensheid afvuren. Maar boosdoeners zijn heel goed in staat om een onweersbui van meervoudig pyrotechnisch vuurwerk te ontketenen waar zij geen controle over hebben.

Zoals ik in eerdere artikelen over dit onderwerp al heb aangegeven, zit het analoge gebied van de genetica van GMO-planten vol met ongecontroleerde effecten, waaronder genenverspreiding, waarbij geïnjecteerde Monsanto-genen van planten naar bodembacteriën en menselijke darmbacteriën overgaan.

Genetische effecten in een organisme kunnen de onnatuurlijke productie van een aantal verschillende eiwitten forceren, terwijl andere worden gewijzigd.

Dit is NIET goed; en sommige van de manieren waarop het niet goed is, zijn onbekend.

Gebaseerd op het huidige kennisniveau op het gebied van gen-onderzoek, is het hele programma van fabricage en injectie van RNA in het lichaam een krankzinnige criminele onderneming.

Naarmate de tijd verstrijkt, verwacht ik dat onderzoekers nieuwe manieren zullen ontdekken waarop deze RNA shots mensen schaden. En sommige van die onderzoekers zullen zeggen: “DIT blijkt het vaccin te doen. Dit ene ding.” En ze zullen het mis hebben.

Het zijn vijf, tien, twintig verschillende dingen. Veroorzaakt door rimpeleffecten door het hele menselijke genoom.

3 gedachtes over “Het COVID-‘vaccin’: een genetische donderbui waar niemand naar luistert

 1. M’n moeder, 92 jaar, covid gehad, 2 x gevaccineerd, altijd gezond geweest, nu al weken lang griep, ontstekingen overal op d’r lichaam.
  Maar niets aan de hand.
  Dit is de tijd dat de bokken van de schapen worden gescheiden.
  De “bewuste” mens is nu aan zet om de “wapens” op de pakken en het corrupte systeem aan te pakken, te beginnen met je minachting te tonen aan degenen die denken “”boven” ons te staan maar in werkelijkheid van ONZE centen worden betaald.
  1 grote sociale werkplaats die overheid, en tot overmaat van ramp de corruptie in stand houdend en de kop in het zand houden.
  Denk dat bijltjesdag niet beperkt gaat worden tot het Binnenhof…….

Reacties zijn gesloten.