Gevaccineerde mensen testen te vaak positief. Dus worden geruisloos de richtlijnen voor de PCR-test ‘aangepast’.


Je verwacht het niet…..

Omdat gevaccineerde mensen te vaak – bijna altijd – positief testen, zijn stilzwijgend door het Amerikaanse RIVM de richtlijnen voor de PCR-test aangepast. In het voordeel van de vaccinproducenten.

VS: CDC verlaagt PCR-testrichtsnoeren om ervoor te zorgen dat 95% van de gevaccineerden niet langer positief test op COVID.

Mensen die reeds zijn gevaccineerd, krijgen een testresultaat op basis van slechts 28 cycli, en niet tot 50 cycli, zoals de ongevaccineerden.

De reden voor het maximum van 28 CT is dat vals-positieve uitslagen – ja, dan opeens wel “vals-positief”- bij gevaccineerde personen, die daardoor de acceptatie van het vaccin negatief zouden beïnvloeden, moeten worden voorkomen.

Dit is weer een voorbeeld van het volgen van de “wetenschap” alleen wanneer het past in een politiek doel. Dat wil zeggen, de CDC discrimineert en beveelt de lagere drempel niet aan voor iedereen die wordt getest. Valse positieven moeten worden vermeden om vaccinaties te bevorderen, maar valse positieven om de vaccinatiebereidheid te bevorderen, kinderen van school te houden of andere overheidsbeperkingen in stand te houden, worden door de CDC NIET aangepast.

Hieronder het bewijs:

TIP voor het RIVM.

Wij gaan ervan uit dat het RIVM dit al vanaf het begin doet. In samenwerking met het GGD wordt de kluit 24/7 belazerd. Iedereen die een testafspraak maakt, maar niet op komt dagen, krijgt sowieso een testuitslag. Hoe kan dat?

We gaan er dus ook maar vanuit, dat de uitslagen nu worden bepaald aan de hand van het vaccinatie-certificaat.

Mensen die aan vaccinatieschade overlijden gaan nu dood aan onderliggende ziekten, longontsteking, zelfmoord of een verkeersongeluk.

Vóór de injectiecampagne ging iedereen nog dood aan COVID-19.

De sterfgevallen nemen weer toe, de “coronadoden” zijn verwaarloosbaar. Hoe kan dat?

17 gedachtes over “Gevaccineerde mensen testen te vaak positief. Dus worden geruisloos de richtlijnen voor de PCR-test ‘aangepast’.

 1. Meerdere keren per dag vraag ik me af hoe het mogelijk is dat mensen hier massaal intrappen. Onbegrijpelijk

  • Eeuwenlange conditionering.
   Unam Sanctam
   Mensen willen nu eenmaal graag worden “verlost”. Maar dan moet je ze eerst wel gevangen zetten.

  • HET IS ALLEMAAL LEUGEN X LEUGEN X LEUGEN ad inf !

   Behalve het : “Oh heer verlos mij syndroom” zitten de mensen constant de hele dag, als een konijn naar een lichtbak, naar een beeldscherm, ookwel televisie te staren.
   En bleef het nou maar bij staren maar klakkeloos geloven ze (omdat mieneer de tillevisie het segt en die mieneer of frauw van die tillevisie het wel sal weette) alles, ik zei ALLES wat dat ding uitbraakt!

   Maar denk nou niet dat alleen volkse mensen(met alle respect!) maar ook intellectuele, gestudeerde en zelfs zwaar gestudeerde mensen (CUM laude gepromofeert) nemen ook de leugens, de angstzaaierij klakkeloos(zonder navraag, zonder verder diep nadenken, zonder verifiëeren van andere bronnen) aan!
   Als mensen dachten dat Georg Orwell een sadistische totalitaire wereld als utopie sorry als dystopie verzon in zijn boek “1984”, dan hebben ze het mis want die wereld is zo’n beetje werkelijkheid aan het worden.
   Misschien zouden we onze situatie anno 2021 al als “1984 2.0” kunnen noemen.

   MENSEN LET OP UW ZAAK< GELOOF NIETS ZOMAAR WAT DE HOGE HEREN (sic) van de TV , de REGERING of uw TESTSTRAAT annex VAXXinazie centrum zeggen !!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Goed artikel weer, de vrij metselende RIVM top (idem OMT en GGD) doen inderdaad balletje-balletje, meer is het niet. Zijn die CoJona modellen al vrijgegeven, incl. alle brondata? Retorische vraag.

    Orwell schreef “1984” rond 1948. Gevalletje 180° omkering, wat een toeval weer…

    George Orwell was dan ook een hoge freemason, vandaar dat ie wist dat de huidige dystopische tijd zou aanbreken. En wordt dit alles vele decennia eerder al in gang gezet: freemasons nemen er de tijd voor hun plannen nauwgezet uit te voeren, ook al wordt het over je dood heen getild.

    Ik denk dat menigeen zou schrikken van het grote aantal vrijmetselaars in ons kleine kikkerlandje, de meeste anderen zullen het (door cognitieve dissonantie) ontkennen en verwerpen.

    Goed en uitgebreid boek hierover: “De Orde” van John Dickie.

   • En de reclames 🙂 ……………. op T.V.

    Vol subliminale boodschappen, (verborgen boodschap) die is ontworpen om onder de normale grenzen van de waarneming door te gaan.

    Ze zijn onhoorbaar voor de bewuste geest, maar hoorbaar voor de onbewuste, of diepere, geest.

  • @Suus Nogmaals De mensen zitten de hele dag als konijnen naar lichtbak naar hun TV-scherm te staren en de meeste mensen nemen klakkeloos aan wat al die “deskundigen” daar uitbraken.

   En wat iedereen MOET weten is dat het voornamelijk PURE LEUGENS en PROPAGANDA (hersenspoeling) is wat ons, de bevolking wordt ‘wijs’ gemaakt!!! Zelfs zwaar gestudeerde mensen trappen daar vaak ook in.

   HET is allemaal puur leugen en bedrog en verder wordt er voornamelijk “bagger” uitgezonden en hier en daar een enkel leuk, onderhoudend en zelfs (maar wel heel zeldzaam) leerzaam programma.

   EN vooral zegt het voort , vertel iedereen over die leugens op TV en vergeet niet op radio en in kranten!!!

 2. Ik heb dat ook en wordt er soms moedeloos van. Nu ook weer zal het ze lukken de slapende mens te misleiden. Sommigen zullen het te weten komen maar die hoeven we niet te overtuigen, die snappen het wel.

 3. Waar vind ik op de site van het CDC dat ongevaccineerden een test tot 50 Ct krijgen? Ik zie alleen <28, maar niet tot 50.

  • CDC: Centers for Distraction and Control. Onbetrouwbare club.

   Idem RIVM, OMT & GGD met hun vele dwarsverbanden en belangenverstrengelingen, zie art. van @Admin uit februari 2021: “OMT, een onfris belangenclubje”.

  • Oorspronkelijk de 1e WHO richtlijn: minimaal 45 (Drosten/Koopmans)
   Na de inauguratie van Joe Biden werd het drastisch bijgesteld door de WHO.
   Had ook te maken met het “vaccinatie effect”.

 4. Je moet ook nog goed OPLETTEN dat je geen ongeluk krijgt met veel bloedverlies.
  Voor je het weet lig je aan een bloedtransfusie…met bloed..van..een..gevaccineerd persoon.

 5. Pingback: Gevaccineerde mensen testen te vaak positief. Dus worden geruisloos de richtlijnen voor de PCR-test ‘aangepast’. | Artsen Voor Vrijheid

 6. Misschien gewoon even het document van de CDC zelf lezen, dan zie je dat het ergens anders overgaat.
  Of je kunt natuurlijk als een schaap andere mensen na-bleren.

  • O ja, joh?
   Het gaat bij het CDC maar om 1 ding: vaccinatiebereidheid.
   Als jij dat niet ziet, of zelfs niet WILT zien, wie is er dan het slachtrijpe schaapje.

Reacties zijn gesloten.