De PCR Test en kanker – het verband

De PCR test is oorspronkelijk door de uitvinder ontworpen als een forensisch hulpmiddel. Als er op de plaats delict door de misdadiger een deeltje DNA was achtergelaten, kon dit door middel van de RT PCR test worden vermeerderd om te zien wat het precies was. Op deze manier kregen onderzoekers een beter zicht op het spoor naar de dader. Het is onmogelijk om met de testuitkomsten een diagnose te stellen.

In het kader van de vermeende pandemie, veroorzaakt door een registratie van vele aandoeningen onder één noemer, veroorzaakt door een “virus” dat nog moet worden ontdekt, maar alvast wel een naam heeft gekregen te weten SARS-CoV-2, wordt de PCR test misbruikt voor diagnosticering.

Niet alleen misbruikt.

Er wordt algemeen aangenomen dat er alleen iets aan “verdachte” patiënten wordt onttrokken. Minder bekend is dat er hoogstwaarschijnlijk ook iets wordt “ingebracht”.

We kregen een video door van een Duitse arts, Dr. Josef Thoma die door de Stiftung Corona Ausschuß is gehoord.

Ook nu weer zouden alle seinen op rood moeten staan zolang de effecten van de PCR test niet afdoende zijn onderzocht. Ook als iemand zich laat testen, zou men juist moeten zijn geïnformeerd alvorens men toestemming geeft (Informed consent). Maar dat gebeurt niet. Met alle kwalijke gevolgen van dien. We weten al van verschillende nadelige effecten als gevolg van “vervuilde” wattenstaafjes. Dr. Josef Thoma waarschuwt met klem u nooit te laten testen. Wat bij u wordt binnengeduwd heeft een relatie met kanker. Het is niet uit te sluiten dat de PCR test een ravage gaat aanrichten op de wereldbevolking. Voor wie het Duits machtig is:

De Bataafsche TV

6 gedachtes over “De PCR Test en kanker – het verband

 1. En dit noemt men een experimenteel vaccin? Ze wisten het. Dieren overleefden de testen niet en toen lieten ze het op mensen los. Dat is moord met voorbedachten rade. Als ik zoiets uit zou vreten en zou iemand vergif in het eten doen dan is dat toch hetzelfde? Ik werd voor ik weet niet hoeveel jaren opgesloten. Wat gij niet wilt dat U geschiedt doet dat ook een ander niet.

  Geliked door 4 people

 2. ik snap niet dat de bevolking NIET massaal in opstand komt en die hele teststraten de plomp in kiepert.
  Maar ja ik snap het anders wel:
  a) Ze lezen dit allemaal niet
  b) Ze denken het zal allemaal wel meevallen, straks is het over (ma nie heus)
  c) Ze ‘geloven’ allemaal dat het echt waar is
  d) De overheid en al die deskundigen als van Pissel, sGommers, huigo de stomme, pRutte etc zullen toch niet zomaar een potje staan te liegen
  e) Wij willen toch wel weer op vakantie, kunnen reizen en haha leuke dingen doen
  f) Ze zijn te stom om ook maar iets hiervan te begrijpen
  g) h) i) j) H) ….enz.enz.

  Geliked door 2 people

 3. Ik hoop eigenlijk maar op 1 ding, dat de Neurenberg tribunalen snel worden opgestart en over kunnen gaan tot berechting van alle verantwoordelijken die zich momenteel schuldig maken aan genocide.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.