Senaatscommissie: “Dierproeven met Covid-vaccins zijn gestopt wegens massale sterfte?”

Het experimentele COVID-“vaccin” is direct op mensen toegepast omdat bij dierproeven de dieren doodgingen.

Hoorzitting van een speciale senaatscommissie van de staat TEXAS over het “Covid-vaccin”:

Heeft u ooit meegemaakt dat vaccins werden toegepast, waarbij de dierproeven zijn overgeslagen?

Nee, dat is nog nooit gebeurd. Zeker niet bij vaccins voor kinderen.

Ik heb gelezen dat ze wel op dieren zijn getest, maar dat ze daarmee zijn gestopt omdat de dieren massaal doodgingen?

Correct.

Ik denk dat het belangrijk is om te begrijpen waar we hier over praten.

Dat is dat Amerikaanse burgers nu als proefdieren worden gebruikt en dat dit het testprogramma is, wat nu wordt uitgevoerd. Ze hebben de testen op mensen niet gedaan en zijn bovendien met de dierproeven gestopt. Omdat die dieren doodgingen. Vervolgens werd het [vaccin] vrijgegeven voor publiek gebruik….. En nu zijn er dus bedrijven, die de vaccinatie willen verplichten. Verplicht stellen om dit experimentele vaccin te nemen als uitsluitende voorwaarde om hun werk te kunnen blijven doen. Daarnaast hebben we een steeds stijgend aantal doden als gevolg van dit experiment, welk dodental compleet wordt verzwegen.

BRON: Op 43 minuten

Ieder weldenkend mens weigert aan dit experiment mee te doen.

Bedrijven die het verplichten kunnen niet worden aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade. De werkgevers moeten dus persoonlijk strafrechtelijk worden vervolgd.

Iemand die doet wat “de baas” zegt en uitvoert vanwege “overheidsvoorschriften” heeft al schuld bekend en kan worden gevonnist.

6 gedachtes over “Senaatscommissie: “Dierproeven met Covid-vaccins zijn gestopt wegens massale sterfte?”

 1. Het gaat nog druk worden bij de gouvernementele reparatiekit zoals die onlangs nog zo koddig door uw prachtige periodiek werd verbeeld.
  Laat het merendeel der parlementsleden en de hele boevenbende daar omheen maar alvast in de rij gaan staan want er was zo te zien slechts plek voor drie tegelijk.

  Geliked door 2 people

 2. “ Iemand die doet wat “de baas” zegt en uitvoert vanwege “overheidsvoorschriften” heeft al schuld bekend en kan worden gevonnist.”
  Maw. Alle overheids”dienaren” zijn bij voorbaat al veroordeeld…..perfect.
  Waarvan akte.
  Kan Frans Kafka verder rusten.

  Geliked door 1 persoon

  • Ook wel “ambtenaren” geheten. Het enige schetenwappelijk aantoonbare kwaadaardige virus.
   Of zijn het nou toch parasieten???

   Like

 3. Het Covid-19 vaccin is een volledig uitgewerkt product om 100% dodelijk te zijn. Van de 3 gebruikelijke ontwikkelingsfasen zijn er 2 gebruikt: ontwikkeling van het middel (1) en testen op proefdieren (2). Alle dieren stierven na een injectie na blootstelling aan een echt virus. Het doel was bereikt. De 3e fase zal ook 100% van de proefpersonen doden. Om toch een toelating van de FDA te krijgen is een begin gemaakt met de 3e fase (met gemanipuleerde cijfers), die onmiddellijk overging naar fase 4, het toedienen aan iedereen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Het is de bedoeling dat 90% van de wereldbevolking sterft aan die dodelijke corona vaccinazi,s.Dit is allemaal onderdeel van de satanische NWO agenda.

  Like

Reacties zijn gesloten.