DE FOTO’s: Niet endogene Nano deeltjes in het bloed ná de Covid injectie

Op de redactie kwam gisteren een bericht binnen die het luchtalarm zou moeten laten afgaan.

Ieder normaal denkend mens doet niet mee aan dit experiment.

Iedereen die propaganda maakt voor deze injectie kan worden aangeklaagd waar Mengele voor zou worden aangeklaagd.

19 gedachtes over “DE FOTO’s: Niet endogene Nano deeltjes in het bloed ná de Covid injectie

  • wanneer spuiten ze hem ? en zijn gezin eens hiermee in alleen met feizer niet met een zoutoplossing of zo .

   Like

 1. Dit was te verwachten maar toch weer schokkend om te zien en te lezen. Ongelooflijk dat zoveel mensen hieraan meewerken. Bizarre wereld leven we in.

  Geliked door 3 people

 2. Nogmaals: genocide, Genocide en nogmaals (1000x) GENOCIDE !!!

  En de idioten die zich nu nog laten volspuiten met de rotzooi, sorry GIF moeten maar zelf de gevolgen dragen. Helaas zijn het ook hun familieleden, hun vrienden en kennissen die ook -op termijn- op de hoogte zullen moeten worden gesteld middels een duidelijke rouwkaart.
  En nogmaals helaas heeft en zal dit en niet op termijn maar nu al zijn weerslag hebben op de hele maatschappij!

  Geliked door 3 people

  • DIt lijkt een cynische grap, maar ik ben bang dat …… Snappez vous ?!

   [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/76qTKRCM/Grap-1-A.jpg[/img][/url]

   Geliked door 1 persoon

 3. En dan komt de vraag:”In hoeverre kunnen deze deeltjes migeren naar het huidoppervlak en zodoende “overstappen” van het ene huidoppervlak naar het andere huidoppervlak? Om zich daar verder te vermenigvuldigen…. Doodeng als dat waar is. , maar is dat waar? Kost me wel moeite om bij deze “aanname” van ( wellicht ook anderen) en nu mezelf, rustig te blijven…

  Like

  • @Mia Ik zou heel rustig blijven. Als het zo is dat die deeltjes zomaar als vlooien overspringen dan hebben we inderdaad een ( 🙂 🙂 ) echte pandemie van nieuwe melaatsen! Kunnen de pesthuizen weer open, alwaar niet de ongevaccineerden, maar de gevaccineerden worden opgesloten.

   Maar ik denk dat deze deeltjes niet via de huid kunnen worden overgebracht.
   Al die “rotzooi” die ze inspuiten kan volgens mijn bescheiden (niet dus! 🙂 ) mening ALLEEN middels bloed-bloedcontact (vandaar ook die injectie) worden overgebracht. Het moet dus echt in je bloed komen. Een theorie zou kunnen zijn dat mRNA in het vaccin de menselijke cellen aanzet danwel aantast en voordat ze afsterven pakketjes spike-eiwitten(prionen) afgeven a.h.w. de verval, de afval producten van die cellen zijn. Bij koeien veroorzaakt dat BSE, de “Gekke Koeien Ziekte”.
   Bij mensen zou dat dan idem dito Bovine Humane Spongiforme Encephalopathie. ofwel HSE ofwel “Gekke Mensen Ziekte veroorzaken!

   Ik denk niet eens zo’n gekke(sic) benaming, want je moet wel een beetje -wat zeg ik!!!!– hartstikke GEK, Mesjogge, Nietgoedwijs etc etc etc zijn, om die spuit te nemen!!!


   [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/gJP7cQ4Z/A5A.jpg[/img][/url]

   Like

   • Dank je voor je duidelijke uitleg en tegelijk heb ik erg gelachen toen ik jouw stukje las, want het is echt een maffe toestand waarin we ons bevinden.

    Geliked door 1 persoon

 4. wat dacht je van vervuiling van de grond als ze begraven worden die mensen,want het is al bekend bij planten dat die besmet worden door de planten waar ze z.g.n. veredelt hebben door middel van gesleutel aan het genetisch gemanipuleer ervan.Zie het monsanto italie met al zijn gesleutel.
  Daarom werkt het nog veel verder ,ook het dier leven in de zee word er door aangetast.
  Alle grote dieren zullen er door sterven en dat komt echt niet van het klimaat maar het gesleutel aan de DNA en GENEN.
  Die lui plegen misdaden die hele grote gevolgen hebben en er zullen heel veel mensen sterven.

  Geliked door 1 persoon

  • @Rosientje. Dan worden de DADERS *) zelf ook gepakt. Zeker zullen ze iets hebben tegen deze vaXXins, maar als al het plantenleven of ook maar een deel daarvan en evenzo het dierenleven afsterft en uitsterft, dan zijn ze zelf ook “het haasje”.
   *) de Rotschilds, de Warburgs, de rest vd Cabal, bankiers e.d., en Klaus(neus)Schwab, Tedros, Gates, Biden, Ping, Rutte, Kaag, de Jonge, Koopmans, van Dissel, Gommers, Mehehehrckel, Micron, en de rest van dit totaal verderfelijke aardse tuig(psychopaten, pedo’s, vaxxinazie, weeduwel.

   Geliked door 1 persoon

 5. Mia, ik volg je helemaal. Kunnen ze migreren en overstappen… Tja.

  En het kost mij ook moeite rustig te blijven, laatst 2 vrienden op bezoek. Leuke avond tot 3 s’nachts. Met een doos wijn het niet gered. Alles vanouds maar het zit me niet lekker dat ze zich hebben laten vaccineren om vrijheden terug te krijgen. Dit lijkt me iets wat volwassen mensen niet zouden moeten willen. Die zieke pakken en dito schoenen, met hun persconferenties moeten zich toch kapot lachen. Tot ze niet meer lachen want een tribunaal lijkt me eigenlijk niet meer te voorkomen. Wachten maar op het momentum.

  Maar ik blijf toch voorlopig een beetje uit de buurt van ze.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.