De arrestatie van Mark Rutte – lost het iets op?

Soms moeten we als redactie een stapje terug doen, een stapje terug van waar we zijn gekomen: de werkelijkheid.

Een kijkje in ons collectieve bewustzijn door Marianne Stelling leert ons, dat het geen bal uitmaakt of hier nu wel of geen kabinet aan de touwtjes trekt. De ‘Volk Val Dood’ partij van alleenheerser M. Rutte is compleet geïmpregneerd met controle mechanismen vanuit allerlei spelonken van machten en krachten die met de Nederlanders volstrekt niets te maken hebben. Er wordt voor de bevolking een schijnwereld in stand gehouden door de gecontroleerde pers, de ‘gesensibiliseerde’ Staten Generaal en de Medische maffia. De COVID-pandemie is niets anders dan een oorlog tegen de mensheid. Volcontinu wordt onze aandacht gevestigd op zaken die er niets toe doen, alles om te voorkomen dat we terugkeren naar de werkelijkheid.

Zo luiden de laatste berichten:

Hoofdaandeel Mark Rutte May 14, 2021

De strijd tussen Israël en Hamas wordt gevoed door veel tegen elkaar strijdende draconische groepen op aarde en daarbuiten. Mark Rutte heeft hier een hoofdaandeel in. Hij voedt deze strijd vanwege zijn chantage praktijken.

Waarmee Mark Rutte chanteert May 14, 2021

Mark Rutte chanteert mensen op basis van diverse aspecten, waaronder wie de beste is in het leveren van strijd. Wie de beste is en de meeste mensen heeft gedood, krijgt het hoogste bedrag. Wie verliest, moet het hoogste bedrag betalen.

Controlelagen VVD May 16, 2021

De controlelagen van de VVD zijn verspreid over de gehele wereld. Zij zijn met elkaar verbonden door tussenlaagjes van de landen zelf die worden ingevuld door partijen van dezelfde signatuur. De controlelagen van de VVD bepalen de strategie voor die landen en worden aangestuurd vanuit Nederland. Mark Rutte heeft hierin de eindverantwoordelijkheid.

India May 16, 2021

De zogenaamde pandemie in India wordt aangestuurd vanuit Nederland alsmede de berichtgeving.

Eindverantwoordelijkheid Mark Rutte May 16, 2021

Mark Rutte voert zijn eindverantwoordelijkheid als machtigste man ter wereld uit via de controlelagen van de VVD, via diverse chantagesystemen en door leider te zijn van diverse machtige groepen in de onderwereld. Dit laatste zwakt sinds enige tijd af vanwege zijn naderende in hechtenis name.

Controlelagen VVD May 16, 2021

De wereldwijde controlelagen van de VVD worden in gevuld door mensen uit de top van het internationale bedrijfsleven. Zij zijn volledig op de hoogte van de agenda ten aanzien van het oorspronkelijk bewustzijn.


De “machtige groepen in de onderwereld” zwakken af. Deze groepen zouden M. Rutte tot de machtigste “man” ter wereld hebben gemaakt. De “top van het internationale bedrijfsleven” zijn per saldo de poppetjes van het Centrale Bankensyndicaat. Deze TOP bestuurt de “Big Six” vanuit zichtbare entiteiten als Vanguard en Black Rock. Door bepaalde rituelen – met name misbruik van mensen als slachtvee – worden deze poppetjes in het gareel gehouden. Daarom zijn de echte “poppenspelers” met het blote oog niet waarneembaar, dat kan alleen vanuit de werkelijkheid.

De conclusie die we hieruit zouden kunnen trekken is, dat met de eliminatie van M.Rutte het hele circus in elkaar klapt. Zou het niet zo zijn, dat er al iemand staat te trappelen om dat “bijzondere werk” over te nemen?

WIJ HET VOLK kunnen alleen onze kinderen en kleinkinderen beschermen door de huidige macht met wortel en tak uit te roeien.

14 gedachtes over “De arrestatie van Mark Rutte – lost het iets op?

 1. Met alleen Rutte zijn we er niet, er zullen nog wat politici, rechters en industriëlen moeten gaan om er een paar te noemen. En laten we de paus en consorten niet vergeten, en nog wat wetenschappers en medici.
  Het is een goed begin, dat wel 🙂
  Als mensen nou maar eens eenmaal gaan zien en horen wat ze nu weigeren te zien en te horen dan gaan we het goede pad op. Dan kan het niet langer verborgen blijven

  Like

  • Voor al die mensen die nog niet weten hoe de vork in de steel…etc.
   Even verder kijken dan Uw neus lang is! (achter de duinne zogezegd).

   Like

   • Niet weten is niet WILLEN WETEN, zoveel mag nu wel duidelijk met deze koppige coronagelovers. Iedereen die de capaciteit bezit om op het web informatie te vinden wil het niet weten. Ouderen die die mogelijkheden niet hebben neem ik het niet kwalijk. Ieder ander is gewoon een gevaar voor zichzelf en de anderen omdat ze nu gewoon meewerken.

    Like

 2. haha Vlerk Rutte.

  Sinds kort is -na de in hechtenisneming van de complete Nederlandse, totaal van God los zijnde regering – een voor de toeristen (uit Binnen- en Buitenland) heel leerzame rijtoer door Den Haag (lelijke stad achter de D-U I-nne).

  Een impressie: Tourleider: “En dan ziet u links de “Kleuterdijk” met het lelijke gebouw van het “Hoogverraad” en aan uw rechterzijde het “Spinnenhof” waar al die politici volks-verraders hun toneeltjes opvoerden. Daarachter treft u dan nog de “Flikkerzaal” met de diverse uit- en ingangen naar de ondergrondse “peuterspeelzalen” resp. “vluchtgangen”!
  Deze vluchtgangen lopen door tot aan Scheveningen, alwaar niet schepen lagen, zoals in 1940 het bootje waarmee Wilhelmina+Benard c.s. naar England vluchtte, maar Helicopter garages voor het geval… echter zoals wij nu achteraf weten compleet verouderd, Voor de liefhebbers zullen wij een korte sightseeing houden door een klein deel van het gangenstelsel. Voor diegenen met gang, plein of keldervrees zal hier alvast een koffietafel worden geserveerd!

  Geliked door 4 people

  • Daar het “Binnenhof” slechts bevolkt wordt door slangen e.a. reptielen, is omdopen tot “Reptielenhof”
   misschien toepasselijker?

   Geliked door 1 persoon

 3. Hoewel Marianne veel interessante “Stellingen” poneert, what’s in a name?
  Wij moeten maar aannemen dat zij zaken voelt en ziet, die voor de rest van ons verborgen blijven.
  Daar heb ik dus best wel een beetje moeite mee, zeker omdat voor mij op geen enkele wijze verklaart wordt hoe zij tot die “stellingen” komt. Waar iemand als Jon Rappoport, die zich veel met de zelfde materie bezighoud e.e.a. goed onderbouwd en aannemelijk uit weet te leggen, mis ik dat bij Marianne Stelling. En zeker over de gigantische macht die zij Mark Rutte toedicht, slaat ze denk ik toch de plank behoorlijk mis. Hij is niets meer als een inwisselbare pion, een loopjongen van de macht. Daarom kunnen we met een gerust hart aannemen, de eindconclusie van het artikel is niets anders dan de waarheid.
  “WIJ HET VOLK kunnen alleen onze kinderen en kleinkinderen beschermen door de huidige macht met wortel en tak uit te roeien.”

  Geliked door 2 people

 4. Inderdaad heeft in december 2020 godsdienstwetenschapper/filosoof/publicist Marcel Messing (bekend van o.a. het boek ‘Worden wij wakker’) een pamflet gepubliceerd waarin hij de coronacrisis een oorlog tegen de mensheid noemt. Net als Jaap Rameijer (Van Anunnaki to Illuminati’) heeft hij lange tijd gewoond in Zuid-Frankrijk in de nabijheid van katharenbolwerk Rennes-le-Château.

  Like

 5. De (nazi) bilderberg groep waar ons nep koningshuis vuistdiep inzit ook uitroeien met wortel en tak.

  Like

 6. Wordt de pion Mark Rutte ,homofiel en vermoedelijk pedofiel door anderen gesignaleerd op diverse feestjes ,waar kinderen misbruikt werden om over erger maar niet te praten ,niet gewoon gechanteerd door de cabal ? En moet hij het plan rond Schwab ,Bill Gates , de Rothschilds en de Rockefellers niet gewoon uitrollen op straffe van ?????? Hier lijkt het wel op ,anders zouden we echt met een totaal narcistische geest van een psychopaat te doen hebben ,die alleen in almacht geinteresseerd is , wat hem tegelijkertijd paranoide maakt en meteen zijn controlefreakachtig gedrag zou verklaren , getuige de aankoop van 5 miljard electronische apparaten om het gedrag van de bevolking in de gaten te houden . Linksom of rechtsom we hebben hier te maken met iemand ,die zwaar psychisch gestoord is , zelfs in zijn slaap nog liegt en wie tenminste de toegang tot de macht verboden zou moeten zijn vanwege het ontbreken van enig ethisch normbesef .

  Geliked door 2 people

 7. De Cabal teert op onze aandacht..laten we eens even iets anders denken:)

  Love, the greatest thing in the world. (Henri Drummond)
  Geduld; vriendelijkheid; edelmoedigheid; nederigheid; hoffelijkheid; onbaatzuchtigheid; en een goed humeur;
  oprechtheid-

  Deze vormen de hoogste gave, de gestalte van de volmaakte mens.
  U zult opmerken dat alles in relatie staat tot de mens, in relatie tot het leven,
  in relatie tot de bekende dag van vandaag
  en de nabije morgen.
  En niet tot de onbekende eeuwigheid.
  Wij horen veel over liefde tot God; Christus sprak veel over liefde tot de mens.
  Wij spreken veel over vrede met de hemel;
  Christus sprak veel over vrede op aarde.
  Godsdienst is geen vreemde of toegevoegde zaak, maar de bezieling van het wereldlijke leven, de ademhaling van
  een eeuwige geest
  door deze tijdelijke wereld.

  Het allerhoogste, kortom, is helemaal niet een ding, maar het geven
  van de veelheid van woorden en daden
  die de som zijn van elke gewone dag.

  Er is geen tijd om meer te doen dan een terloopse opmerking te maken over elk van deze ingrediënten.
  Liefde is geduld.
  Dit is de normale houding van Liefde; Liefde passief, Liefde wachtend om te beginnen;

  niet gehaast, maar kalm
  klaar om haar werk te doen wanneer de oproep komt.

  Maar ondertussen het sieraad dragend van een zachtmoedige en stille geest.

  De liefde lijdt lang;
  verdraagt alle dingen;
  gelooft alle dingen;
  hoopt alle dingen.
  Want de liefde begrijpt, en daarom wacht zij.

  Vriendelijkheid. Liefde actief. Is het u ooit opgevallen hoeveel van Christus’ leven besteed werd aan het doen van vriendelijke dingen…
  in alleen maar vriendelijke dingen doen? Loop het eens na met dat in gedachten en u zult ontdekken dat Hij een groot deel van Zijn tijd besteedde aan het gelukkig maken van mensen.
  In het doen van goede dingen voor mensen.
  Er is maar één ding in de wereld dat groter is dan geluk, en dat is heiligheid; en dat hebben wij niet in de hand;

  Maar wat God in onze macht heeft gesteld is het geluk van de mensen om ons heen, en dat is grotendeels veilig te stellen door aardig voor hen te zijn.

  “Het grootste wat een mens voor zijn hemelse Vader kan doen,” zegt iemand, “is aardig zijn voor sommige van zijn andere kinderen.”

  Ik vraag me af waarom we niet allemaal aardiger zijn dan we zijn?
  Hoezeer heeft de wereld het nodig. Hoe gemakkelijk is het gedaan. Hoe ogenblikkelijk het werkt.
  Hoe onfeilbaar wordt het onthouden.
  Hoe overvloedig het zichzelf terugbetaalt – want er is geen schuldenaar in de wereld zo eervol,
  zo voortreffelijk eerbaar, als de liefde.
  “Liefde faalt nooit”.
  Liefde is succes, Liefde is geluk, Liefde is leven.
  “Liefde,
  “is energie van het leven.”

  “Want het leven, met alles wat het oplevert aan vreugde en ellende
  en hoop en angst,
  is gewoon onze kans op de prijs van het leren van liefde.
  Hoe liefde zou kunnen zijn, inderdaad is geweest, en is.”

  Like

  • Jenna,
   Mooi gezegd, Jenna. Fijn dat je de Liefde komt prediken.
   Iets dat het leven gezellig en mooi maakt, vind ik.
   Je inspireert me tot het volgende schrijfsel.

   Liefde is eigenlijks heel mystiek.

   Erover praten voelt banaal, maar is toch zegenrijk,
   Haar beleven wekt verbaasde dankbaarheid,
   Haar herkennen maakt beschaamd en vreugdevol,
   Kopen kun je haar niet, enkel krijgen.

   Voor niets schenkt zij haar mirre uit,
   Over het gewonde hart,
   In dankbaarheid de ontvanger troostend,
   Want de Liefde draait de rollen om,
   De getrooste wordt de Liefde,
   De Liefde is het Paradijs.

   De Liefde is de God in het hart van geluk.
   Alles straalt door de Liefde,
   Als de prille bloesem die van de zon geniet.
   Alles wordt mooier door de Liefde.
   Schoonheid is de Liefde.
   Het leven zelf is de Liefde.
   Zelfs het Einde is de Liefde,
   Het Begin is de Liefde.

   Dankbaar, Dankbaar, Dankbaar,
   Voel ik me door de Liefde,
   Dankbaar.

   Maar het is eigenlijk onuitsprekelijk, die Liefde,
   Elk woord kan al teveel zijn.

   En de mens die haar mist?
   Ze is daar waar ze altijd al was.
   Ze is in het Hart te vinden,
   Zoek je haar als je haar mist?
   Ze is jouw Geluk en Liefde,
   Ze laat je nooit alleen.
   Ze smeekt je zelfs om gekend te worden,
   Zij is Het, Ze was er altijd, Voor jou.

   Bezielde Liefde.

   Like

    • Precies. Liefde, liefde,liefde, geduld, geduld, geduld. Helaas haalt het niets uit bij deze mensen (en U weet wel over welke mensen WIJ (pluralis pluralis) het hebben?!
     Je mag niet kwaad worden… WAT??? niet kwaad???? WOEDEND!!!!!!!!!!!!!!!!!
     Werden de mensen dat maar eens, dan was het gauw afgelopen met die ‘verplichte’mondkapjes muilkorven annex slavenmaskers, annex covidspuugdoekjes, annex etc. en de rest van al deze moorddadige maatregelen! Dan zou de woede zich snel richten op de werkelijke daders, JA!!!

     Like

Reacties zijn gesloten.