“Koning” Willem Alexander door Reiner Fuellmich advocatencollectief aangeklaagd wegens genocide

De Duits/Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich heeft een uitgebreide aanklacht tegen de Wereldorde ingediend. De beschuldiging houdt in het starten en faciliteren van de “Great Reset” door middel van valse aannames, terreur en intimidatie. Misdaden tegen de mensheid, genocide, ook wel “pandemie” genoemd. Helaas moet hij de strafvervolging inzetten bij de juridische tak van diezelfde Wereldorde. De Kroonkolonie Canada maakt ook deel uit van het conglomeraat en staat onder controle van het Centrale Bankensyndicaat.

Het Canadese Hooggerechtshof heeft toch de aanklacht van WIJ HET VOLK aangenomen. Op 04:08:00 International Legal Offensive Part 1 – advocaat Michael Swinwood is na afwijzing doorgegaan naar The Ontario Court of Appeal. Afwachten dus. [LINK]

U en ik zitten daar ook bij: “JANE & JOHN DOE”.

Het is niet toevallig dat het rijtje aangeklaagden begint met “the usual suspects”:

De paus, de Heilige Stoel, het Vaticaan, de Jezuïeten, koningin Elisabeth, Orde van de Kousenband, etc.

De “Plaintiffs” zullen beseffen dat Canada wordt geregeerd vanuit The Crown in London, het gebied waar The Queen niets heeft te zeggen. Het zou echter zo maar kunnen, dat The Crown al bankroet is en de gecontroleerde pers nog in de (verplichte) ontkenningsfase zit. Daarom zal de aanklacht van advocaat Reiner Fuellmich c.s. zich vooral richten op de verantwoordelijke personen. Rechtstreeks en via lidmaatschappen, zoals The Most Noble Order of the GARTER, de Orde van de Kousenband.

Daar is sinds 2017 het ongekozen staatshoofd “koning/stadhouder” Willem Alexander Amsberg van de hoogcriminele Zur Lippe B. familie óók lid van. Misschien heeft de (gespeelde?) sukkel het niet eens in de gaten, maar ook hij wordt aangeklaagd. Tenminste: als hij het werkelijk is. Aan de foto te oordelen, zijn het de dubbelgangers van het huidige “koningspaar”. Als hem iets “overkomt” – een ongeluk zit in een klein hoekje – moeten we de daders binnen de familie zoeken. Dan gaat het zoals met zijn vader en zijn broer: als het onhoudbaar wordt ruimen ze hun eigen soort uit de weg.

2019-06-17 16:44:48 WINDSOR – Koning Willem-Alexander treedt toe tot de Most Noble Order of the Garter, als Supernumeray Knight of the Garter, tijdens het tweedaags staatsbezoek van het koninklijk paar aan Windsor in het Verenigd Koninkrijk.

Omdat de Vrijmetselaarsloges vanaf de 34e tot en met de 40e graad worden gecontroleerd door de “Society of Jesus”, gaan deze filantropische instellingen ook niet vrijuit. Bewijzen zijn een welkome aanvulling op halsmisdaad nummer één: het lidmaatschap en de daaruit voortvloeiende medeplichtigheid door een “omerta”.


Artsen voor de Waarheid

De aanklacht van Artsen voor de Waarheid behelst ongeveer alles en iedereen die verantwoordelijk en medeplichtig zijn, met uitzondering van de top: de “koning/stadhouder”. Deze wordt dus door Fuellmich in de aanklacht meegenomen en daarmee is de strafvervolging van Artsen voor de Waarheid uiterst effectief geworden. De enige uitwijkmogelijkheid die de “koning/stadhouder” wellicht nog denkt te hebben is dat hij handelde “in opdracht van zijn ondergeschikten” en dat hij dus wel moest tekenen bij het kruisje.

Daarmee is de belachelijkheid van zijn functie in ruim voldoende mate aangetoond.

33 gedachtes over ““Koning” Willem Alexander door Reiner Fuellmich advocatencollectief aangeklaagd wegens genocide

 1. Het zal een keer tijd worden dat ze opgepakt en berecht worden.
  Liefst voordat de VACCINATIEPLICHT er komt!!!!!

  Geliked door 6 people

  • Ook met vaccinatie plicht kun je deze ontwijken ! Je leven wordt alleen een beetje lastiger voor zolang het duurt. Er ontstaat al een parallelle samenleving, dus geen nood.

   Geliked door 1 persoon

  • binnen reeds een aantal jaren ziet men de zuivering zijn/haar intrede doen (in de nederlandse taal beide mogelijk). Daar zullen zonder slag of stoot de niet-(door het zogenaamde anti Corona Covid2-19 ampulletje) geinfecteerden de overwinning blazen.
   dus: waar zit de pijn? gewoon kwestie van afwachten.

   Like

 2. Met spoed graag! Iedere dag met deze idioten aan de chocoladehelmstok van de ‘Groene Draak’ is er een te veel.

  Geliked door 3 people

 3. Hillary en Bill Clinton zijn al berecht en op Quantanamo Bay geëxecuteerd. Dit is waarsch. gebeurd door geheime commando’s. Wat mij betreft mag dat ook in het openbaar, maar deze zaken blijven nog even buiten het zicht tot het grootste deel van de (wereld) bevolking ook eindelijk “wakker” is.
  Maar het broeit, steeds meer mensen krijgen door dat er ‘iets’ niet klopt aan dat hele vaccinatie-gebeuren, maar helaas moeten we ook constateren dat heel veel mensen zich nog als schapen naar de slachtbank laten leiden.

  Geliked door 6 people

   • @Jos, Hillary Rodham Clinton is op 26.04 opgehangen, John McCain is op 25.08.2018 door een vuurpeleton geëxecuteerd (heeft dochter Meghan toegegeven), George H.W. Bush is middels een gifinjectie ter dood gebracht op 30.11.2018 en op 01.06 zal voormalig stafchef van Bill Clinton John Podesta – onvrijwillig – het tijdelijke voor het eeuwige verruilen.

    Like

  • een virtueel proces en ten uitvoer legging van het rechterlijke vonnis, voelt toch reeds als een overwinning.

   Like

 4. Ik hoop dat deze zaak én de uitkomst én de uitvoering van de straf openbaar worden grmaakt! Het bekende gezegde van de nuchtere Hollander,,, eerst zien dan geloven!

  Geliked door 3 people

 5. Go go go do it!! Dit geeft weer stof tot na denken voor hen die nog schaap zaam volgen. Ik wens vurig dat dit het pedo kaarthuis helpt slopen en vallen. Weg met deze satanisten. Het volk wil liefde en vrijheid en is zo klaar met deze leugenaars. Vrijheid blijheid weg met de onderdrukking

  Geliked door 4 people

  • ONZE MEDIA zijn TOTAAL niet VRIJ!!!
   ONZE MEDIA zijn TOTAAL VERROT !!!
   ONZE MEDIA zijn TOTAAL GECORRUMPEERD !!!
   TV, Krant + de rest van die zooi is totale Hersenspoeling, Verloedering (gore troep), Transgender-agenda (homo, pedo, transgendero, domme verkleedpartijen van volslagen losgeslagen Sexidioten) en ga zo maar door).

   De BAGGER en vooral de LEUGEN druipt gewoon van het scherm.
   Niets opvoedens meer
   Niets cultureels meer
   Niets geen ‘goed’ muziek meer
   Niets geen leerzaams meer
   Niets geen historische waarheden meer
   Niets geen echte journalistieks meer
   Niets geen waarheid meer
   NIETS, NIETS en nog eens NIETS !

   N.B. Onze media zijn totaal in handen en een instrument van de politiek.

   Geliked door 5 people

 6. Zou u een link kunnen plaatsen waar dit ook daar werkelijk via officiële site te checken is ? BVD

  Like

  • @ Monique
   Klikk om toegang te krijgen tot covid-lawsuite-filled-in-canada.pdf
   Verder kun je zoeken middels duck duck go, die laat meer zien dan Google.

   Geliked door 1 persoon

  • Twee links in de tekst toegevoegd. Daar komt alle informatie vandaan. Het zit nu bij het Ontario Court of Appeal.

   Geliked door 1 persoon

  • Als we de ouderwetse taalkundige trappen van vergelijking gebruiken hebben we hier te maken met: te laat, te later en te latest, maar mij maakt het niet uit als het maar gebeurt en we desnoods met twee handen boven ons eigen graf uitgestoken de hufters kunnen grijpen om ze naar de hel te trekken,

   Like

 7. Een hoge rechter Sidney Powel, doet nuet militair recht, behoord tot het Trump team , en is erg goed. Zie Simon Parkes op YouTube

  Geliked door 1 persoon

  • Sidney Powel is een advocate , de enige , die ook voor een militair tribunaal als civiel advocaat mag opereren. Ze is GEEN rechter.

   Like

 8. Het is oorlog vrees ik, de derde wereldoorlog. De tweede heb ik ook helemaal meegemaakt. Die bleek achteraf van twee kanten door de zelfde doortrapte bankiers gefinancierd te zijn. Zijn we dan nu misschien eindelijk slim genoeg om het duidelijke advies: “follow the money” op waarde te schatten en hebben we dan eindelijk voldoende rechtvaardige vechtjassen die het stinkende financiële riool opruimen en al het gestolen geld aan de wereld van de mensen teruggeven, zodat we eindelijk aan iets nieuws kunnen beginnen waar we allemaal geluk en plezier aan kunnen ontlenen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: “Koning” Willem Alexander door Reiner Fuellmich advocatencollectief aangeklaagd wegens genocide | De Binnenlandsche Bataafsche Courant – Kon/Spira[l]

Reacties zijn gesloten.