Veroordeeld oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu organiseert afscheidsfeestje

Op verschillende fronten wordt nu geprobeerd oorlog, dood en verderf aan te richten. Oekraïne is min of meer mislukt, in Iraq heeft men onder dekking van een lockdown Mossad en Iraanse terreurcellen opgerold en ook rond Taiwan is het min of meer rustig gebleven.

In Israël heeft men meer succes, het is zoals altijd de lont in het kruitvat, succes verzekerd.

De Israëlische oorlogsmisdadiger Bibi Mileikowsky/Netanyahu heeft het ongekende gedaan en horden van honderden gewapende Israëlische joodse terroristen van de kolonisten in bezet Palestina losgelaten op ongewapende Palestijnen in de Palestijnse steden die in 1948 door Israël werden bezet. Hij zoekt het massaal bloedvergieten op straat op, alleen maar om aan de macht te blijven en te voorkomen dat hij naar de gevangenis moet voor de aanklachten van corruptie waarvoor hij reeds is veroordeeld. De duistere machten hebben deze misdadiger volledig onder controle.

De Israëlische kolonisten begonnen na zijn groen licht onmiddellijk Palestijnen op straat aan te vallen en bestormden hun huizen in Haifa, Al-Lod, Umm Al-Fahem, Issawayeh, en andere steden en dorpen. Deze Israëlische terroristen lynchen de ongewapende Palestijnen die zij op straat aantreffen, steken Palestijnse auto’s en winkels in brand en tenslotte begonnen zij de huizen van de Palestijnen te bestormen en de mannen binnen te lynchen, dit alles terwijl zij beschermd worden door de zogenaamde “Israëlische politie” en leden van de terreurorganisatie IDF (het geregelde leger). Het lijkt Sabra en Shatila 1982 wel, maar dan anders.

Etnische zuivering en verdrijving van de rest van de Palestijnen uit die steden en dorpen door bloedbaden en genocide is een herhaling van de manier waarop de huidige “staat Israël” werd opgericht in het jaar 1948, u kunt “Deir Yassin” opzoeken voor het draaiboek.

Natuurlijk: de Palestijnen treft iedere blaam. Ze liepen de holocaustslachtoffers in de weg, in 1948. Ook nu weer: hun Israëlische staatsburgerschap is geen garantie voor bescherming tegen lynchpartijen en ongeprovoceerde wraakacties. Natuurlijk: het is de schuld van Hamas, de Moslimbroeders van weleer. Er komt geen eind aan al dat geweld. Vraag het aan Miko Peled The General’s Son. Die Joden kunnen het onder elkaar ook al niet eens worden. Moeten wij er dan wel iets van vinden?? Of zouden er nog Joden zijn die Zionisten als de vijand zien……

Tip: WHY ORTHODOX JEWS ARE OPPOSED TO A ZIONIST STATE

Video is niet voor minderjarigen.

19 gedachtes over “Veroordeeld oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu organiseert afscheidsfeestje

 1. IsraHEL is opgericht op het bloed van Palestijnen, gewone Arabische in vrede levende stammen, die met minimale middelen proberen zich te verdedigen, tegen het uitschot van de joodse en khazaarse stammen!

  En de HELE wereld staat er bij en KIJKT er naar: AL 76 jaar lang !!!

  Wanneer worden WIJ nou eens WAKKER ???????????????????????????????????

  Geliked door 1 persoon

  • Khazaarse joden zijn geen echte joden, ze stammen niet af van Abraham , het zijn “zogenaamde joden” die Jood werden om een verbond te bekrachtigen met landen om samen te werken en oorlogen te vermijden.. Ik ken mensen die er trots op zijn Jood te zijn met een moeder die Jodin geworden is omdat ze met een Joodse man trouwde. Niks Joods dus. Nep Joods. Een echte Jood wordt geboren uit een echt Joodse moeder en niet een moeder die zogenaamd Joods is geworden. Las trouwens pas dat er in de staat Israël minder echte Joden wonen dan in Palestina, u wilt het niet weten maar ik heb de neiging om dit te geloven. In de bijbel zien we erg vaak dat Joodse mensen zich vermengen met andere rassen, erg gezond natuurlijk, daar zien we dus ook dat vrouwen van andere origine zijn. Rachab woonde in Jericho, trouwde Jozua die de stad Jericho belegerde. Ruth kwam uit Moab met haar zus en moeder, trouwde met Boaz die haar een nachtje in zijn tent uitnodigde. Niks mis mee toch?

   Like

 2. In een woord AFSCHUWELIJK! Dat mensen elkaar dit aan kunnen doen. Hierdoor kunnen ze zich nooit meer verschuilen achter de holocaust. WALGELIJK!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Veroordeeld oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu organiseert afscheidsfeestje – Econamic Global Organizations

 4. De holocaust is al net zo’n verzinsel als de hele corona hoax. Er is veel informatie op internet te vinden over dit onderwerp.

  Dus de Zionisten hebben ook geen holocaust om zich achter te verschuilen…dat is juist zodat mensen denken dat ze het slachtoffer zijn. Maar ze zijn juist het begin van al het slechte. En zorgen zelf voor moord en verderf zoals je op de video wel kan zien en horen.

  Like

 5. die orthodox religieuzen zowel aan moslimzijde alsook aan jodenzijde zijn allemaal gestoord. dat komt er van als men zo krankzinnig wordt gemaakt (indoctrineren) door de eigen omgeving.
  van beide zijde zijn die rakkers zwaar bevlekt. in plaats de corona hoax proberen in te dammen kan men beter een vaccin tegen religie ontwikkelen. want laten we eerlijk zijn: overal ter wereld, inclusief ons kikkerland, is religie een oorlogsbrandhaard op korte of lange termijn. Altijd al geweest.

  Like

 6. Israël is en blijft de enige plaats op aarde die GOD(DE SCHEPPER van hemel en aarde) toekomt ,al zouden Palestijnen of ZIJN verbondsvolk dat willen voorkomen! Er komt een dag dat GOD vanuit Israël het duizend jarige vrederijk gaat oprichten!( De vegetariër Adolf Hitler wilde dit ook al)’Gelukkig ‘dat Europa een lesje gaat leren van de zogenaamde vredelievende islam,de Islamieten komen als een ware tsunami Europa veroveren,en moskeeën komen als paddenstoelen uit de grond !Frankrijk weet zich geen raad met de “goed geïntegreerde” islam ,dat zelfs oud militairen opperen om een staatsgreep te plegen om de orde te herstellen in hun land!Gelukkig heeft Nederland een “gouden “toekomst met de welbespraakte terroristenvereerster Sigrid K.,deze vrouw is getrouwd met een oud medewerker van de wijlen Egyptische Nobelprijswinnaar,vader van het terrorisme Yasser Arafat !!Naar mijn niet objectieve waarneming wordt deze mevrouw Sigrid K.op haar ministerie door Israël(en Nederland) hatende ambtenaren omringd ! Ook in de tweede Wereldoorlog werkte vrijwel het hele Nederlandse ambtenarenapparaat vrijwillig mee om zeker 85% van één bepaalde bevolkingsgroep geruisloos op te ruimen,waaronder mijn opa en oma!! Nu 76 jaar na beëindiging van de tweede Wereldoorlog nog niet één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het lafhartige gedrag van Nederland in en na de tweede Wereldoorlog!!Ja ik verheug mij voor Nederland dat de islam in zeker tienvoud die uitgeroeide bevolkingsgroep heeft vervangen,en dat in de toekomst de islam misschien wel toonaangevend zal zijn !!Wat je zaait zul je oogsten!!!Shalom Nederland!!

  Like

  • @leeuw 7
   Van harte eens met uw reactie, al verheug ik mij niet in de exploderende islamitische toename van de bevolking. u noemt heel toepasselijk het woord ‘vervangen’ in de laatste alinea, dat doet mij denken aan het stuk wat ik eens op internet las; ‘Heel Europa is gestorven in Auschwitz’
   God laat niet met zich spotten en al denken mensen dat ze zonder God ongestraft kunnen doen en laten wat ze willen. Wie Zijn oogappel aanraakt zal het weten…… Vriendelijke groet Djookie

   Like

  • Dus u vindt dat nu met dezelfde munt moet worden terug betaald? Kunnen we dan nooit eens met elkaar afspraken maken? Zelf ben ik al 2x overvallen en beroofd door mensen die de Islam aanhingen. Nu nog word ik geterroriseerd door een moslim-bovenbuurman. Ik ben uit de 2e wereldoorlog. Ik help iedereen, ben vrijwilliger op vele gebieden, help de buren. Sta voor eigenlijk iedereen klaar. Waarom doet iemand die de Islam aanhangt een oude vrouw zoveel leed aan? Ik kan er niet van slapen, mag nu wel de politie bellen, dan komen ze direct. Hij heeft trouwens al mijn ruiten ingeslagen zonder rede, is afgevoerd door een arrestatieteam met hond. Maar die sukkel, zit wel de hele dag koranverzen op te lezen, maakt herrie, in het weekend komen er hoeren met lachgas. Mijn rust is wel verstoord en dat verdien ik niet, dus ook met mensen die de Islam in hun hart hebben vertrouw ik niet meer. Zo gaat dat vast ook in Israël, mensen moeten elkaar vertrouwen en van elkaar houden en de rotte appels moeten worden verwijderd.

   Like

  • Mijn grootvader/moeder hebben in de oorlog 5 Joodse mensen/onderduikers geherbergd, diep in de polder, 4 hekken en ook nog overvaren voor je er was. Zijn nog foto’s van. Best moeilijk soms, er waren ook geen bonkaarten. Deze mensen hadden linkse handen(kantoorbanen) niks mis mee maar voedsel was ook toen al schaars. Ruilen geblazen dus. na de oorlog kwamen de belastingaanslagen, mijn grootouders hadden niks als hun land en vee. Geen stuiver wijzer geworden ! Toch heeft mijn grootmoeder erg veel moeite moeten doen om de heffing niet te hoeven betalen, er was geen geld, er waren alleen maar kosten. Het was ook erg jammer dat er een paar Joodse onderduikers niet wilden tekenen dat ze ruim 3 jaar bij mijn grootouders hadden gewoond. De foto’s van deze mensen zijn nog in de familie. Mijn grootouders hebben de aanslag trouwens niet hoeven betalen. Wel eerlijk dus.

   Geliked door 1 persoon

  • @leeuw7 GOD, de SCHEPPER van hemel en aarde!????
   Ik denk toch echt dat deze GOD wel iets verder kijkt dan zijn neus lang is, toch?

   Het wordt tijd dat de mens, alle mensen eens echt wakker worden !!!!!

   p.s. Hij heeft toch aan het eind van zijn 7 scheppings dagen (jajaja op de 7e dag rustte hij) de mens geschapen, tja en dat ie het in de persoon van Eva al meteen verpestte daar moeten wij, WIJ dus al de nu levende mensen nog steeds door achtervolgd en voor gestraft worden? En ja hoor inderdaad: als ik kijk naar alle oorlogen in onze historie en hysterie en vooral nu de verschrikkelijk Covid-19 (Certificate Of Vaccination ID 19=A+ I = Artificial Intelligence een chip in je donder dus) pandemie eh sorry pLandemie worden wij zwaarder gestraft dan een MENS kan bedenken, tja maar de wegen Gods zijn nu eenmaal ondoorgrondelijk…..

   Like

 7. Islam is het kromme zwaard van het Vaticaan.
  Joden zijn per definitie geen zionisten.
  Zionisten zijn Jezuïetenagenten.
  Laat je niet verblinden door het platte scherm en de brallende media.

  Wat je ook beweert: de Joden zijn de klos.

  Toen het nog Ottomaans was, hadden de Joden het stukken beter voor elkaar. Die zaten er al. De Britten (iov de zionisten) hebben het gebied vergiftigd met de Balfour Declaration voor de Rothschild Jezuïeten.

  Like

 8. Hier kun je toch geen woorden meer voor vinden. Hoe in en in slecht deze mensen zijn. Zij komen niet voor onze God te staan. Zij leggen verantwoording af aan Lucifer en hebben als doel totalitaire wereldoverheersing, zoals ze in het filmpje als zeggen: we pakken wijk voor wijk, we pakken het totdat alles van ons is. Psychopaten.

  In de Talmud staat duidelijk niets van de 10 geboden en zeker gij zilt niet doden en een ander geen kwaad doen. Ik denk dat ze als doel hebben om hel op aarde te creëren en iedereen te overheersen. Zionist=Nazi

  Zou ik een link van de video kunnen krijgen of de titel? Ik wil m enorm graag zoveel mogelijk verspreiden.

  Dank je weer voor dit goede stuk!!! ❤️🙏🏼

  Like

  • Lucifer is toch de wolf in schaapskleren, net zoals het paard van Troje, alles beloven, weinig geven., doet iedereen toch in vrede leven? De tien geboden zijn in ieder geval prima, zodat iedereen weet wat wel en niet kan. Laten we vooral niet vergeten dat liefde en vergeven, na samenspraak, de allergrootste liefde boven brengt. Lucifer probeert alsnog tweespalt te zaaien, weinig mensen gaan nog denken over zichzelf, ze willen hun gram halen! Kijk zo functioneert het !! Laat je vooral niet misleiden.

   Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Veroordeeld oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu organiseert afscheidsfeestje | flashyflasch

Reacties zijn gesloten.