COVID-vaccin kan volgens een studie van oktober 2020 ziekte verergeren

11 mei 2021

Door Jon Rappoport

“COVID-19 vaccins die ontworpen zijn om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen de ontvangers van het vaccin overgevoelig maken voor ernstiger ziekten dan wanneer ze niet gevaccineerd waren.”

“DIT RISICO IS VERDOEZELD IN DE PROTOCOLLEN”

Ga gerust met dit verhaal naar uw huisarts.

Dit citaat komt uit een studie van oktober 2020, gepubliceerd in het International Journal of Clinical Practice. De titel van de studie: “Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of COVID-19 vaccines worsening clinical disease.”

De twee auteurs zijn Timothy Cardozo en Ronald Veazy. Cardozo’s affiliatie is vermeld als “Department of Biochemistry and Molecular Pharmacology, NYU Langone Health, New York, NY, USA.” Veazy’s affiliatie is “Division of Comparative Pathology, Department of Pathology and Laboratory Medicine, Tulane University School of Medicine, Tulane National Primate Research Center, Covington, LA, USA”.

De studie verklaart dat vrijwilligers in klinische proeven met het COVID-vaccin en mensen die het vaccin krijgen na klinische proeven – dat wil zeggen vandaag – moeten worden geïnformeerd dat er een risico bestaat op “ernstiger ziekten dan wanneer zij niet waren gevaccineerd”.

Dus dat is wat ik nu, vandaag aan het doen ben.

Heeft u ooit gehoord van iemand die op het punt staat te worden gevaccineerd te horen krijgt dat hij of zij een risico loopt – bijvoorbeeld dat hij ernstiger ziek kan worden dan wanneer hij de prik zou weigeren?

Natuurlijk niet. Politici, nieuwslezers en andere idioten nemen gewoon het woord “vaccin” en verkopen het zoals een straatdealer heroïne verkoopt.

Toestemming gegeven door de patiënt, na echt geïnformeerd te zijn, is een fundamentele medische verantwoordelijkheid.

De bewering dat een afgekondigde crisis de behoefte van een persoon om te begrijpen wat hem wordt aangedaan terzijde schuift, is misdadig.

Als je ziet hoe de COVID-vaccinatiecampagne wordt uitgevoerd, kan iedereen ook zien dat geïnformeerde toestemming tot in de kern wordt geschonden.

Geforceerde hysterie is geen aanvaardbaar substituut voor morele plicht.

Hedendaagse fascisten geloven dat “tienduizend kletsende Faucis” die verklaren dat het vaccin absoluut veilig en effectief is, echte wetenschap is.

Maanden geleden schreef ik een stuk dat goed bij dit artikel past. Gebaseerd op een New York Times op ed door Peter Doshi en Eric Topol – de klinische proeven van het COVID vaccin uitgevoerd door Pfizer, AstraZeneca, en Moderna waren ontworpen om niets anders te bewijzen dan:

“Het vaccin kan hoest voorkomen of rillingen en koorts (gediagnosticeerd als COVID-19).”

Dat is juist.

Maar nu dit. De makers van het vaccin wachtten tot het SARS-CoV-2 virus tijdens de klinische proeven op enkele vrijwilligers zou neerdalen.

Maar aangezien de vrijwilligers gezond waren, zou het lang kunnen duren voordat “ernstige gevallen van COVID” – [i.e] longontsteking – zouden opduiken? Maar hoe lang? Drie jaar? Tien jaar? Nooit?

De makers van het vaccin waren vast en zeker niet van plan daarop te wachten. Nee, ze zouden de klinische proef stoppen toen bij 150 [0,5%) van de 30.000 vrijwilligers “lichte COVID” werd vastgesteld – hoest, rillingen en koorts.

Vervolgens zouden ze gaan kijken hoeveel mensen die werkelijk het vaccin kregen, tegenover hoeveel mensen die een placebo-prik met zout water kregen, een COVID-19 diagnose kregen.

DAT was de essentie van de klinische proef.

Natuurlijk beweerden alle drie de vaccinmakers dat veel meer mensen in de placebogroep de diagnose COVID kregen-dus “bewezen” zij dat het vaccin effectief was.

Effectief in het voorkomen van “een mild geval van COVID” – een hoest, of rillingen en koorts – die beide vanzelf genezen, zonder de noodzaak van een vaccin.

Daar gaat je vaccin wetenschap: een show voor hansworsten.

Dus nu, terwijl het aantal sterfgevallen door vaccinatie dagelijks toeneemt, wordt deze destructieve genetische injectie over de hele wereld aan mensen gegeven. Er is geen authentieke geïnformeerde toestemming die het ongelooflijke gevaar duidelijk maakt. terwijl het vaccin nooit bedoeld is geweest om meer te voorkomen dan een verkoudheid of een lichte griep.

Toch wordt je verondersteld een suïcidale impuls te ontwikkelen door de injectie te nemen en je vaccinpaspoort of deugdzaam-signalerende immuniteitsarmband of microchip te verdienen, zodat je je kunt aanmelden voor de Brave New World.

BRONNEN:

(in aantocht)


Abstract

Doelstellingen van de studie: Begripsvorming van patiënten is een kritisch onderdeel van het voldoen aan medisch ethische normen van geïnformeerde toestemming in studie-ontwerpen. Het doel van de studie was om te bepalen of er voldoende literatuur bestaat om clinici te verplichten het specifieke risico bekend te maken dat COVID-19 vaccins de ziekte kunnen verergeren bij blootstelling aan de gevaren van een circulerend virus.

Gebruikte methodes voor het uitvoeren van de studie: Gepubliceerde literatuur werd nagekeken om preklinisch en klinisch bewijs te identificeren dat COVID-19-vaccins de ziekte zouden kunnen verergeren bij blootstelling aan de gevaren van een circulerend virus. Klinische proefprotocollen voor COVID-19 vaccins werden beoordeeld om te bepalen of risico’s op de juiste wijze bekend werden gemaakt.

Resultaten van de studie: COVID-19-vaccins die zijn ontworpen om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen de ontvangers van het vaccin overgevoeliger maken voor ernstiger ziekte(n) dan wanneer zij niet waren gevaccineerd. Vaccins voor SARS, MERS en RSV zijn nooit goedgekeurd en de gegevens die bij de ontwikkeling en het testen van deze vaccins zijn verkregen, wijzen op een ernstig mechanistisch probleem: dat vaccins die empirisch zijn ontworpen volgens de traditionele aanpak (bestaande uit de ongemodificeerde of minimaal gemodificeerde coronavirus virale spike om neutraliserende antilichamen op te wekken), of zij nu bestaan uit eiwit, virale vector, DNA of RNA en ongeacht de toedieningsmethode, de COVID-19 ziekte kunnen verergeren via antilichaam-afhankelijke versterking – antibody-dependent enhancement (ADE).

Dit risico is verdoezeld in de protocollen en toestemmingsformulieren voor klinische proeven met COVID-19 vaccins, zodat het onwaarschijnlijk is dat de patiënten dit risico voldoende kunnen begrijpen, waardoor een werkelijk geïnformeerde toestemming van de proefpersonen in deze proeven onmogelijk is.

Conclusies van de studie en klinische implicaties: Het specifieke en significante COVID-19 risico van ADE had op een prominente en onafhankelijke manier bekend gemaakt moeten worden aan de proefpersonen die op dit moment in de TESTFASE (!) zitten, alsook aan de proefpersonen die gerekruteerd worden voor de proefnemingen en toekomstige patiënten na goedkeuring van het vaccin, om te voldoen aan de medisch ethische standaard van begrip bij de patiënt voor geïnformeerde toestemming.


REDACTIE

Het is overduidelijk dat in oktober al bekend was, dat de “vaccinatie en/of vaccins” niet zonder risico waren, maar dat die informatie BEWUST bij de ontvangers ervan werd weggehouden.

Misleiding en bedrog kan hierdoor eenvoudig leiden tot strafvervolging wegens moord met voorbedachten rade.

6 gedachtes over “COVID-vaccin kan volgens een studie van oktober 2020 ziekte verergeren

  1. Idd, wereldwijde moord met voorbedachten rade! Onderstaand heldere uitleg wat de ” vaccins ” doen en daardoor veroorzaken bij mensen. Los van het feit dat de gifspuiten de dood door bloedklonters en verder prionziekten en overige afschuwelijke chronische ziekten veroorzaken als bijwerkingen.

    https://www.bitchute.com/video/T4hiP25NluSB/

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.