Hoe Adrenochrome wordt “geoogst” – John Podesta getuigt voor het Tribunaal


7 mei 2021

Waarschuwing: De getuigenis van voormalig Clinton medewerker John Podesta (1949) is niet bestemd voor kinderen onder de 18 jaar. De gruwelijke details welke worden beschreven stellen de “rijken” der aarde in het juiste daglicht. De rijken hebben alles wat je maar kunt bedenken en zien het onderliggend gepeupel als slachtvee, gebruiksmiddel, hun eigendom. Het enige waar het ze aan ontbreekt? “HET EEUWIGE LEVEN”. Dat is de rode draad in de geschiedenis. Wegens onwetendheid komt de massa niet in beweging. Dat zal veranderen als het uitschot gaat vertellen over hun vruchteloze pogingen het onbereikbare te bereiken. Ze gaan over lijken.

De Podesta broers worden in verbinding gebracht met het beruchte “Pizza Gate” en zelfs de verdwijning van Madeleine McCann in Portugal in 2007. Op 4 april 2021 is hij gearresteerd en afgevoerd. Hij wilde meewerken, getuigen en verklaren hetgeen Hillary Clinton de strop heeft opgeleverd. Hij heeft daarmee zijn leven afgekocht. Thans staat hij zelf voor het Militaire Tribunaal (3 vrouwelijke officieren) en werd er onderstaande beschrijving van de gruwelijke misdaden, gepleegd door de “uitverkoren zelfverklaarde elite”. Podesta had en heeft een probleem met zijn voortplantingsorgaan, zijn persoonlijke rode draad heeft velen het leven gekost.


Volgens de verklaring van Podesta werd hij het innemen van Cialis zat, omdat hem dat naar eigen zeggen lusteloos en misselijk maakte. In augustus 2009 werd hem verteld over een “wondermiddel” dat naar verluidt kwalen behandelde en kon genezen van verkoudheid tot longontsteking en van erectiestoornissen tot alvleesklierkanker stadium 4. De persoon die Podesta over dit middel vertelde was niemand minder dan voormalig president William Jefferson Clinton, die, zo beweerde Podesta, het middel bijna 30 jaar lang zelf had gebruikt.

Het geneesmiddel bestond uit een proces waarbij bloed werd afgenomen uit de bijnier van jonge, bange kinderen. Hoe jonger en hoe banger, hoe beter, zo had Podesta in zijn verklaring aan de aanklager geschreven. Meerdere ampullen met bloed werden afgenomen bij kinderen, meestal wanneer zij in een staat van onpeilbare doodsangst verkeerden. Omdat het bloed werd afgenomen uit de kleine klier boven de nieren, was de prik uiterst pijnlijk.

Podesta zegt dat het bloed door een centrifuge werd gedraaid, daarna gekoeld en naar een ‘ondergronds’ laboratorium in Zwitserland werd gestuurd, waar het werd gemengd met andere chemicaliën en verzwakt (aangelengd) tot een verbinding die, wanneer het werd geïnjecteerd, de ontvanger verjongde met nieuwe kracht, energie en vitaliteit. Hij zegt ook dat het zijn erectiestoornis nooit heeft genezen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de werkzaamheid van deze sprookjesachtige chemische verbinding ondersteunt, maar hij zegt dat hij en ontelbare anderen het hebben genomen om zich jeugdig en energiek te voelen, en om het leven te verlengen.”

In zijn verklaring zei Podesta dat het farmaceutisch brouwsel, dat hij heeft omschreven als “Adrenochroom-C9H9NO3CU7TI9CN5”, werd toegediend via injectie of, voor een grotere efficiëntie, intraveneus in een zoutoplossing. Hij schreef dat hij sinds 2009 tien keer een infusie had gekregen.

“Dit product wordt gebruikt door duizenden rijke mensen. Rijk moet je zijn, omdat het ongeveer 250.000 dollar per injectie of 425.000 dollar per transfusie kost.


Een onderbemeten kinderverkrachter als Podesta geeft dus 4 miljoen US Dollar uit om perceptie van de natuurlijke realiteit los te koppelen. Iedereen wil oud worden, deze idioten doen dat door het gemiddelde sterftepercentage naar beneden te halen. De aanklager heeft een deal met Podesta gemaakt: levenslang in plaats van de doodstraf, mits hij wilde getuigen tegen Clinton.

16 gedachtes over “Hoe Adrenochrome wordt “geoogst” – John Podesta getuigt voor het Tribunaal

 1. Pingback: Hoe Adrenochrome wordt “geoogst” – John Podesta getuigt voor het Tribunaal – Econamic Global Organizations

 2. Pingback: Hoe Adrenochrome wordt “geoogst” – John Podesta getuigt voor het Tribunaal | De Binnenlandsche Bataafsche Courant – Econamic Global Organizations

 3. Wie ‘checkt’ de ‘feiten’ van Factcheck Nederland?
  Wellicht komt ooit een gruwelijke waarheid aan het licht als er openbare verhoren plaatsvinden.
  Toen besloten werd dat het (echte) verhaal rond de moord op Marianne Vaatstra diep onder in de doofpot moest blijven (mogelijk wegens betrokkenheid van bekende personen) en nadat een publicist heel dicht bij de waarheid was gekomen, (b)lijkt een scenario in het leven te zijn geroepen wat ertoe heeft geleid dat een onschuldige de moord heeft ‘bekend’ en de publicist zijn vermogen werd ontnomen en het leven onmogelijk is gemaakt.
  Geruchten over het gebruik van kinderbloed door de ‘elite’ zijn er al heel lang. Om zulke geruchten te ontkrachten kan heel goed een scenario worden opgetuigd met een ‘kunstwerk’.
  Factcheck ga ook eens het ontstaan van dat ‘kunstwerk’ checken.
  https://factchecknederland.afp.com/deze-fotos-zijn-van-een-kunstwerk-en-niet-van-een-bloedfabriek

 4. Deze ‘rijken der aarde’ (de grootste smeerlappen ook der aarde) geloven niet alleen in sprookjes maar in wezen projecteren ze hun eigen angsten, hun agressie -diep in hun verrotte geest- wetende dat ze feilbaar, sterfelijk, inhalig en vooral liefdeloos zijn jegens hun “Medemens” dat ze daarbij het meest onschuldige, meest kwetsbare de aarde, nml kinderen, ja babies, gruwelijk martelen en vermoorden is nog het aller, allerergste wat een (slecht)mens kan bedenken.

  Mijn troost is dat ze zichzelf gigantisch voor de gek houden, want al dat zogenaamde adenochroom helpt geen zier en voegt geen dag meer aan hun leven toe. Een roofdier als een leeuw of een tijger eet en drinkt ook bloed van een totaal angstig opgejaagd dier (dat is de natuur) en leeft ook niet langer dan de tijd die het dier gegeven is.
  Nou is de mens misschien ook een roofdier, maar normaal in de natuur eet een roofdier in ieder geval niet zijn eigen soort op.

  Ik ben niet gauw wraakzuchtig, maar dit soort mensen moet je in een boom hangen en terwijl ze dezelfde handeling als bij deze kinderen ondergaan, tegelijk aan de linkerzijde ze langzaam, zeer langzaam levend villen en aan de rechter zijde ze langzaam roosteren met een klein vlammetje een kaars b.v.
  Even laten uitrusten en dan dat grappige prikje in dat kliertje daar vlak boven hun linker- als hun rechternier.

  • Er is één grondregel, waar de wetten op zijn gebaseerd – althans in de oorspronkelijke wereld:

   “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet”.

   In onderhavig geval kan ook gelden:

   “Wat gij graag wilt dat u geschiedt, onthoudt dat ook een ander niet.”

   Alweer opgelost – het leven is eenvoudig.

 5. @ADM en @ALLEN , ik begrijp helemaal dat deze feiten niet geschikt zijn voor mensen onder 18 jaar.
  Echter boven de 18 MOET ieder mens op deze aardbol weten wie deze rijken zijn en hoe zij niet alleen door hun PERVERSE BIJGELOOF proberen oud danwel (hahaha) onsterfelijk te worden, maar OOK dat ALLE grote oorlogen door hen worden bekokstoofd en over deze aarde gebracht.

  Waarbij wij, WIJ ALLEN op deze hele aardkloot inmiddels in de 3e (zegge derde) Wereldoorlog zijn beland, geheel tegen onze wil en -voor de meeste mensen- geheel buiten hun minieme bewustzijn en kennis van dit soort chajes !!

  WO III = 3e Wereldoorlog is de pLandemie ter uitroei-ing van ca driekwart tot 99,334 % van ALLE mensen op deze wereld! Hoezo “de waanzin ten top” ??

 6. Iets dichter bij huis hebben we ook meer dan genoeg zieke geesten die hoognodig geruimd dienen te worden. In een normaal fatsoenlijk land zou dit personage ter bescherming van de samenleving opgesloten zitten in een zwaarbeveiligde inrichting, uiteraard met dwangverpleging.
  In de bananenmonarchie / narcostaat der Nederlanden kan zoiets gewoon vice premier en minister van volksgezondheid worden.

  Bij deze stel ik mij geheel gratis en belangeloos ter beschikking om dit stuk vreten een PCR test af te nemen. Hij wil die staaf voelen? Dan zal hij die staaf voelen.

 7. Hoe zit het eigendlijk met Bill Clinton, was hij ook niet betrokken bij verkrachting van minderjarigen?
  En is er van Hillary geen dubbelganger?

  • De woorden niet en geen kun je wel weglaten Aaron…
   De antwoorden zitten in je vraag

 8. Trouwe Deep State-dienaar Henry Kissinger (1923) is een van de laatsten van zijn generatie en het zal mij niks verbazen als deze duivel ook zo af ten toe een ampulletje adrenochrome inneemt.
  Kissinger was trouwens ook nauw betrokken bij de staatsgreep in Chili in 1973 en die vond plaats op 11 september …

Reacties zijn gesloten.