Hoe de schade van mRNA-injecties (gentherapie) is te neutraliseren

Nogmaals dit bericht, het is nu meer dan actueel als je bedenkt dat ook de ongevaccineerden van dit experiment ongewild en onbewust alsnog een tik meekrijgen.

De Binnenlandsche Bataafsche Courant

8 april 2021

We hebben een brief van een arts die anoniem wil blijven vertaald. Hoewel het beste iedere injectie van wat dan ook kan worden vermeden, kunnen spijtoptanten hier wellicht nog gebruik van maken. Het gerotzooi met ons DNA om een nooit aangetoond virus te bestrijden, heeft niets met volksgezondheid te maken. Het “virus” en de daaruit voortvloeiende “pandemie” is een hefboom om op één of andere manier de wereldpopulatie uit te dunnen en de rijke elite een comfortabele leefruimte verschaffen. Vandaar dat de elite er niet over peinst zich met deze rommel te laten inspuiten, zij weten wel beter. Hier de brief:


View original post 1.452 woorden meer

10 gedachtes over “Hoe de schade van mRNA-injecties (gentherapie) is te neutraliseren

 1. Maar de kwaliteit waarmee de Chaga paddenstoel zich duidelijk onderscheid van de andere geneeskrachtige paddenstoelen, is het feit dat de Chaga paddenstoel de hoogste dosis S.O.D. antioxidanten (Super Oxide Dismutase) ter wereld bevat van alle voedingsbronnen bekend op onze planeet, dit tot zelfs 25-50x meer dan alle andere bekende medicinale paddenstoelen. Superoxide dismutase is een zeer snel reagerend essentieel enzym dat zuurstofradicalen in organismen opruimt. De vrije zuurstof radicalen behoren tot de meest reactieve moleculen en zullen praktisch met alles reageren wat het aan andere moleculen tegenkomt, dus ook met bijvoorbeeld ons menselijk D.N.A. Het snel opruimen van de radicalen door de S.O.D. antioxidanten is dan ook noodzakelijk om schade aan ons D.N.A. en andere lichaamscellen te vermijden. De versnelde reactie van het enzym met de vrije radicalen is voor zover bekend de allersnelste in de biochemie en daarmee een stevige medische garantie tegen cel beschadiging en mutatie. Zo heeft elke paddenstoel blijkbaar één of meerdere kwaliteiten, waardoor ze zich onderscheiden van de andere paddenstoelen en zo verschillende medisch gespecialiseerde toepassingen kennen waarvoor ze inzetbaar en onmisbaar zijn.

  Lees verder:

  https://superfoodleven.nl/chaga-de-medicinale-paddenstoel-met-helende-eigenschappen/

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat ik ook iedereen kan aanraden is de Wim Hof methode. Elke dag simpel uit te voeren zonder kosten te hoeven maken aan allerlei therapieën o.i.d. Je hebt alleen koud water nodig en je eigen ademhaling.

  Ik weet natuurlijk niet of het helpt tegen vaccinschade, maar het activeert je lijf en pompt zuurstof naar alle hoeken en gaten van het lichaam. Voor iedereen die zichzelf sterker wil maken en echte aanrader!!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.