Vaccinatie-campagne is alleen door gerotzooi met de PCR-test een succesverhaal. De werkelijkheid is rampzalig.


4 mei 2021

Dit artikel is bedoeld als WAARSCHUWING richting RIVM en rampenkabinetje Rutte c.s. en tevens als vraag voor een Kamerlid: “Is het waar dat de PCR-test wordt gemanipuleerd om er voor te zorgen dat de vaccinatie campagne vol gas door kan gaan?”

Je kon er op wachten. Volgende bericht uit de VS waar de vaccinatieslachtoffers de pan uitrijzen. Voorzetje voor het RIVM, die ongetwijfeld tijdens de wedstrijd de spelregels weer gaat ombuigen in eigen voordeel.

Het Amerikaanse RIVM (CDC) eist Ct-waarde 28 voor PCR-tests voor Corona-gevaccineerden. 90% minder “positieven” dan CT-45 voor niet-gevaccineerden. Is dit hoe vaccinatiecampagnes als succesverhalen moeten worden verkocht?

Sinds enige tijd zeggen wij dat een niet-standaard polymerase kettingreactie (PCR)-kalibratie kennelijk gewenst is om verschillende stadia van de Coronapandemie als vruchtbaar succes af te schilderen. En nu bevestigt niemand minder dan het U.S. Centers For Disease Control and Prevention (CDC) deze vermoedens.

Dus als monsters van gevaccineerde mensen in de VS voortaan slechts 28 cycli moeten doorlopen, ligt het voor de hand dat ongeveer 80% minder “positieven” zullen worden opgespoord dan wanneer 45 of zelfs 50-voudige amplificaties plaatsvinden.

Is dit hoe de CDC de inentingscampagne en de lockdown manie wil verkopen als een garantie voor succes? En is dit de wereldwijde modus operandi? Zolang er geen standaardisatie van de Ct-waarde plaatsvindt, kunnen vermoedens in die zin niet worden ontkracht.

De gouverneur van de Amerikaanse staat Florida, Ron De Santis, heeft overigens allang begrepen dat de arbitraire behandeling van de testprocedure correleert met de exponentiële groei en heeft de toch al ongeschikte PCR op de stoep gezet. Sinds september 2020 moeten laboratoria de Ct-waarde en alle variabelen, zoals klinische presentatie, enz. loggen.

In de Nederlandse bananenmonarchie-laboratoria zijn we hier nog ver van verwijderd. Het RIVM gaat ongetwijfeld weer trucjes uithalen en zolang ze zelf de spelregels bepalen, slagen de truucjes steevast. Maar we hebben ze alvast gewaarschuwd, want we hebben ze al een poosje door. Alles wordt gemanipuleerd, niets is te controleren. De werkelijke sterftecijfers als gevolg van de vaccinatieschade is vele, vele malen hoger dan dat we ooit zullen horen.

16 gedachtes over “Vaccinatie-campagne is alleen door gerotzooi met de PCR-test een succesverhaal. De werkelijkheid is rampzalig.

 1. Gary Mullen , de maker van deze test stelde een maximum van 25 keer vermeerderen vast om tot een afgewogen oordeel te kunnen komen . Eke vermeerdering hierboven zou te veel vals positieven gaan produceren , waardoor de zuiverheid van de methode verloren zou gaan . Hij was een goede wetenschapper en een ethisch mens . Hoe ver de staatswetenschap in de westerSe samenleving verloedert is , bewijst het 40 x vermeerderen door RIVM en GGD . Hierbij stijgt de onzuiverheid tot boven de 98% , de totale kwakzalverij wordt dan nog gesteund door de oplichters en misdadigers Rutte en de Jonge en hun medestanders , die van liegen bedriegen hun broodwinning gemaakt hebben . WEG MET DIT TUIG !

  Geliked door 5 people

 2. Vorig jaar, ten tijde van de ‘tweede golf’ heeft van Dissel ook toegegeven, naar aanleiding van vragen door Van Haga, dat de pcr test was aangepast. Er werd getest op 2 stukjes RNA om een positief testresultaat te geven. Het is toen veranderd naar testen op 1 stuk RNA. In de discussie was duidelijk dat dit besluit was genomen om de positieve testresultaten op te drijven. Het is opvallend hoe terughoudend het OMT en de regering is om informatie te delen over hoe en wat er getest word met de per test.

  Goed werk Bataven!!

  Geliked door 4 people

 3. Administrator, dank.

  verhelderend/leerzaam, hoge informatie dichtheid en on-topic (als gewoonlijk), dank voor uw support en strijd voor behoud Waarheid.

  Persoonlijk denk ik dat de enige oplossing voor deze slechtheid is, dat goede mensen vaardiger moeten zijn in absolute slechtheid, moeilijke omschakeling, niet onmogelijk, het is de enige Oplossing .

  Bijbel/Koran etc. zijn hier zéér duidelijk in, maar spiritueel verweesd, Holy Scriptures zijn er niet voor niks, niet de micky mouse/politiek vatikan/banna versie, meer esoterica.
  Prachtige boeken vol metaforen, kost tijd maar eenmaal duidelijk, zal het antwoorden geven, rust brengen en de Moedigen instrueren hoe te handelen

  Kary Mullis is niet voor niets vorig jaar augustus “overleden”

  Sterkte en houd Moed Allen!

  Dank u 🙏

  Geliked door 2 people

 4. En dan te bedenken dat dit slechts een aanleiding is, volgens Der Klaus.

  We hebben nog hyperinflatie, cyberattacks en milieurampen te verwachten, en meer. Volgens mij moeten we het hebben over hoe ons daar tegen te wapenen.

  Like

 5. Nog een over de corona-poppenkast. Zolang de massa zich overgeeft aan de leugenaars van het binnenhof, kunnen wij niets beginnen. Ze moeten ontwaken uit hun psychose.

  Like

 6. Op 20 juni 2019** heeft Microsoft (Bill Gates) officieel patent aangevraagd voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Voor zover dat al niet verdacht genoeg is: het patent heeft het registratienummer 2020-060606 (666) meegekregen. Al eerder schreven we dat multimiljardair Bill Gates op 24 maart in een geruchtmakend interview aankondigde dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort. Zonder de juiste digitale stempels die bewijzen dat u ingeënt bent, zult u vrijwel uitgesloten worden van de samenleving.
  “En het beest maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam (666) heeft.” (Opb.13:16 en :17)
  Op 12.01’21 kondigde ook de Denemarken de invoering van een Covid paspoort aan, dat vereist zal worden als je straks weer onbeperkt toegang tot de maatschappij wilt krijgen. Israël besloot al eind vorig jaar om een ‘groen paspoort’ in te voeren, wat nodig is om toegang te krijgen tot restaurants en evenementen.
  De heiligen zullen het merkteken van het Beest weigeren. Die weigering is niet gemakkelijk, gezien de gevolgen. Het kost geestelijke strijd.

  Opb 16:2 “En de eerste ging weg en goot zijn schaal uit op de aarde en er kwam een kwaadaardige en boze zweer (kanker?) aan de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden”. (TELOS)
  Het zal onder andere auto-immuunziektes veroorzaken en volgens Dr. Mikovits ook ziektes zoals MS, Alzheimer’s en het kankerproces versnellen. Dat is wat de synthetische GMO-formule van dit vaccin zal veroorzaken in het menselijk lichaam.

  Zou dat niet een fantastische oplossing zijn voor hen die graag de wereldbevolking drastisch willen verminderen?
  De NWO wil naar 500 miljoen mensen!(google maar op Georgia Guidestones)

  Alles en iedereen wordt ingespoten met deze chemische formule waarbij vooral in het begin het accent zal liggen op de ouderen en kwetsbaren. Later zal ook de rest van de bevolking aan de beurt komen en na verloop van tijd krijgen we een explosie aan Alzheimer en kankergevallen.
  Maar, gelukkig alle kwetsbare mensen zijn beschermd tegen covid-19 en niemand zal ooit het verband durven leggen aan de tsunami van auto-immuunziektes en ziektes die je gemakkelijk kunt koppelen aan de vergrijzing.
  Verklaringen van gezondheidsfunctionarissen en vaccin-producenten dat sterfgevallen en kwetsuren na Covid-vaccinaties toevalstreffers zijn, beginnen een patroon te worden. Ze ontnemen mensen ook de informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen.

  Like

  • Wat bereik je met dit soort bijdragen?
   Het wijzen op een duivelse agenda is achterhaald.
   Je wekt uitsluitend negatieve energie op.
   Je hebt geen oplossingen, klagen is je roeping.
   De redactie distantieert zich van doemdenkers met suicidale neigingen die op de tribune zitten alsof het een spannende wedstrijd is.

   PS: we hebben eerder al eens de suggestie opgeworpen hoe staatstrollen werken. Foutloos Nederlands en geniepig negatief.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.