INDIA: Het doorslaande succes van Ivermectine

4 mei 2021

In India is tot en met oktober vorig jaar met succes het anti-parasietenmiddel Ivermectine toegepast om “COVID-19” te bestrijden. Het was zelfs een doorslaand succes. Dit was een bedreiging voor de vaccin-pushers en moest dus worden gestopt.

Toen het “vaccin” beschikbaar kwam, werd het gebruik van Ivermectine aan banden gelegd en in sommige deelstaten zelfs verboden. Er was nu immers het immuniserende “vaccin”? Er werd begonnen massaal de bevolking te injecteren, maar na 4 maanden spoot het sterftecijfer de lucht in.

In India krijgt het “vaccin” de schuld en daarom worden de “injecteurs” door de bevolking met geweld de dorpen uitgejaagd. Daarbij vallen doden, vooral als ze (de injectie brigades van Modi) te hulp worden geschoten door leger en politie.

Onderstaande grafiek is uiterst duidelijk en veelzeggend:


In Nederland zijn de injecties van de gentherapie in januari begonnen. Tellen we daar 4 maanden bij op, dan snappen we ook beter dat Van Dissel beweert dat de ziekenhuisopnamen voor “corona” gevallen vanaf begin mei een dalende trend laten zien. U moet er niet van staan te kijken als plotseling Influenza A en B weer de kop opsteekt…. In andere landen is al geconstateerd dat minstens 60% van de ziekenhuisgevallen “gevaccineerde” patiënten zijn. In Nederland zullen die allemaal sterven aan “onderliggend lijden en ouderdom”. Deze mensen zijn “besmet” geraakt door onverantwoordelijk gedrag. “Versoepelingen” zullen niet meer kunnen, zolang de mensen dit soort gedrag blijven vertonen. Het ligt allemaal aan de mensen, hun onverantwoordelijk gedrag en NIET aan het verspreiden van Nano-techniek door geïnjecteerde coronagelovigen.

Ondertussen gaat de afbraak van de groepsimmuniteit tegen iets wat er nooit is geweest onverminderd door:

 • het afknijpen van de zuurstoftoevoer
 • het chemisch reinigen van de handen
 • het afstand houden ten bate van de verhoogde stress factor
 • het verbod op samenscholing om protesten onmogelijk te maken
 • het vernielen van de economische motor (MKB)

Wie nog wil wachten op de “bevrijder” kan vermoedelijk lang wachten of heeft het eeuwige leven.

9 gedachtes over “INDIA: Het doorslaande succes van Ivermectine

 1. “Wie nog wil wachten op de “bevrijder” kan vermoedelijk lang wachten of heeft het eeuwige leven.”

  “Wie” willen niet bevrijd worden, “wie” willen juist helemaal niets meer bezitten (vooral ook in de spirituele zin), “wie” willen nooit meer zelf na moeten denken, “wie” willen nooit meer enige verantwoordelijkheid voor zich zelf nemen. En “wie” begeren het eeuwige leven, pas als ten koste van alles de dood verslagen is zal “wie” gelukkig zijn.

  Like

 2. Zal het verhaal (ook wel narratief genoemd) van de laatste dagen dan tóch juist zijn?
  Zit dít achter die glimlach van B & M ?

  “People who are injected with the mRNA vaccine are having their bodies turned into bioweapons factories, churning out spike protein particles which they shed through their mouths and skin (and semen, by the way), infecting everyone around them.”

  “What is now becoming obvious is that today’s vaccines were deliberately designed to function as self-replicating vaccines, to spread the spike protein bioweapons to those who refuse to be vaccinated. As the Bulletin of the Atomic Scientists wrote last year, “Scientists are working on vaccines that spread like a disease. What could possibly go wrong?”

  https://www.naturalnews.com/2021-05-03-extermination-machine-unmasked-vaccinated-people-are-making-healthy-people-sick.html

  Like

 3. Wat moet het toch bijzonder zijn. Je maakt een leugen zo groot en iedereen zal het geloven.

  Het werkte toen en het werkt nog steeds.

  Fascinerend om te zien. En mee te maken. Live van de tribune.

  Like

Reacties zijn gesloten.