Huisarts Huib Rutten: “Iedere laag van de bevolking wordt bang gemaakt”

3 mei 2021

Huisarts pakt uit: “Nieuw Zeeland is een raar land, maar we zijn goed op weg dat hier ook te worden.”

De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden,
die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen,
die als schapen met maskers rondliepen,
die de lockdowns toejuichten,
die de kool en de geit wilden sparen,

Tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden.
Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort.
Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt.
Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona,
maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting en nu proefkonijn zijn.
Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer.
Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet.
Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Huib Rutten op LinkedIn.

“De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar wilden jullie luisteren, in je angstbubbel? Nee. Vanaf het hier en nu komt elk drama op jullie rekening,”

Huib Rutten is nu 25 jaar dokter en heeft in al die tijd nog nooit iemand getest op influenza. “En nu is daar een coronavirus waar veel mensen niets van merken en dan moet iedereen getest worden. Dat is nog al wat. Dat helpt niet om groepsimmuniteit op te bouwen. Vroeger hadden we waterpokkenfeestjes, dat is nu ondenkbaar.

Er is een hoop veranderd, en niet ten goede. We mogen niet meer ziek zijn en iedereen moet altijd maar gelukkig zijn. Even een paar dagen in de put zitten, mag ook niet meer. Dat is in Nieuw Zeeland nog erger. Als je daar even niet lekker in je vel zit, ben je meteen depressief. Of als je een tikkeltje overspannen bent, lijd je aan een anxiety syndroom. Dat is een heel raar land, en wij zijn goed op weg om ook die kant op te gaan. De komende jaren gaan we veel privacy inleveren, nog meer belasting betalen en komen er nog meer regels. Daar worden we alleen maar slechter van.”

BRON: https://nieuws.nl/algemeen/20210401/huisarts-huib-rutten-mond-houden-masker-dragen-laat-je-vaccineren-dat-is-de-boodschap-ongeveer/

6 gedachtes over “Huisarts Huib Rutten: “Iedere laag van de bevolking wordt bang gemaakt”

 1. ” Dat is in Nieuw Zeeland nog erger. Als je daar even niet lekker in je vel zit, ben je meteen depressief. Of als je een tikkeltje overspannen bent, lijd je aan een anxiety syndroom.”

  Volgens mij hadden de Maori’s hun zaken beter op orde, enzo the Aboriginals op Prison Island Oz.

  • Nooitgedacht, bedankt voor het voorzetje. Niet alleen de Maori’s en de Aboriginals hadden hun zaakjes van oorsprong veel beter voor elkaar, dat geld voor alle inheemse volkeren op deze planeet die respectloos door de (overwegend) blanke soort als lagere levensvormen afgeserveerd werden.
   Moet je de blanke nu eens zien, totaal van de natuur en zijn oorsprong los, bijgelovige onderdanige imbecielen met hun smoelpampers voor. En nog steeds denken dat ze superieur zijn.
   Voor de goede orde en diegene die mij een ongenuanceerde klootzak vinden, ik ben zo blank als maar kan en ik haat black lives matter, alle leven doet er namelijk toe. Dus ook niet alleen dat van de mens, Daarbij mag zeker het totaal gehersenspoelde links globalistisch en “progressief” denkende deel van die soort, met de zichzelf superieur wanende blanken voorop, best wel eens een paar toontjes lager gaan zingen..
   Om dan ook nog even een zinnetje uit het artikel te quoten: “We mogen niet meer ziek zijn en iedereen moet altijd maar gelukkig zijn”. Heel eerlijk, ik ben niet bepaald hoog begaafd. Echter de enige mensen die ik ken die echt “gelukkig” zijn hebben het IQ van een goudvis. Zalig zijn de onnozelen van geest.
   Tegen alle opgedrongen klotezooi in proberen een beetje goed in je vel te zitten, is wat dat betreft voor mij het hoogst haalbare. Was het altijd al een strijd, sinds maart 2020 wordt het je zowat onmogelijk gemaakt. En met wat het satansgebroed allemaal nog voor ons in petto heeft zal het “geluksgevoel” al helemaal onbereikbaar worden.

  • De zogenaamde gecivilizeerden blijven doorgaan met vernietiging…

   https://www.rainforest-rescue.org/petitions/1235/no-to-loan-guarantees-for-bauxite-mines-in-guinea?mtu=520689790

   Germany imports 2.5 million tons of bauxite – the raw material for aluminum production – per year. 93.1 percent of this total comes from Guinea. Human rights are taking the back seat to help secure raw materials for German industry.

   The bauxite mine is robbing more than 500 people around the village of Hamdallaye of their livelihoods. Once their ornate houses stood in the midst of old trees. But the inhabitants were forcibly relocated, their fields destroyed and their connections to the local road network and water resources were cut off by the mine.

   Teken de petitie aub, dank je wel 💃

 2. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  dit komt ook weer op mijn blog magiland, ik wens, dat er ooit nog vrede komt in de europese landen, maar dan moet eerst het tuig, dat ons regeert in naam van Rutte op de fles gaan !

Reacties zijn gesloten.