Pfizer studie: “Ons vaccin veroorzaakt schade, ook bij niet-gevaccineerden”

2 mei 2021

Pfizer heeft zijn huiswerk gedaan. Laat in een rapport niets aan het toeval over.

In de Verenigde Staten overwegen sommige scholen om de leraren en personeel een VACCINATIE VERBOD op te leggen op straffe van ontslag op staande voet. Omdat we daar in de geconditioneerde en perfect afgerichte Nederlandse pers niets over horen, moeten we zelf op onderzoek uit gaan. Inderdaad, in Florida zijn scholen waar dit al is gebeurd.

Men heeft gezegd dat daar drie (3) dringende redenen voor zijn.

(1) Vaccins maken sommigen ziek. Zieke mensen maken een grotere kans om de gezondheid van anderen in gevaar te brengen

(2) Er bestaat een aannemelijk epigenetisch moleculair mechanisme in de biologie waardoor de gevaccineerden de gezondheidsstatus van de niet-gevaccineerden kunnen beïnvloeden

(3) De opzet van de klinische studie van het Pfizer mRNA-vaccin waarschuwt tegen “overdrachtschade” met als oorzaak de nabijheid (gedeelde inademing van lucht of huidcontact) tussen deelnemers aan het vaccinatie experiment en de niet-gevaccineerden.

Deze drie argumenten worden door de scholen gehanteerd om een vaccinatieverbod te rechtvaardigen. Het laatste punt (3) is direct te verifiëren door het Pfizer onderzoeksstudie mRNA vaccinaties erbij te pakken. Dit is een dikke pil en uiteraard in het Engels. Over de duur van de testfase is men duidelijk: 26 maanden minimaal. Laat dat even bezinken: er worden miljarden mensen geïnjecteerd in een testfase?! Welk nog denkend persoon zou zich daar voor lenen? Vrijwel niemand heeft immers gehoord van de Neurenberg Code en toestemming aan de hand van alle informatie, in het Engels: “informed consent”. Als we zouden worden geïnformeerd is het einde oefening, toch? Blijkkbaar WILLEN de mensen niet meer worden geïnformeerd of vinden ze het volgen van de officiële versie veiliger.

De studie van Pfizer geeft aan, dat na de injectie ook de niet geïnjecteerden op hun tellen moeten passen. Volgens Pfizer’s eigen documenten kan wat in de vaccins zit worden overgedragen van gevaccineerden op niet-gevaccineerden door inademing en huidcontact.

1. Als een man die niet gevaccineerd is, een vrouw aanraakt die wel gevaccineerd is of iets van haar adem inademt (met andere woorden, haar tegenkomt op bijvoorbeeld zijn werk in het kantoor) en hij heeft vervolgens seks met zijn vrouw, kan zijn vrouw een bijwerking krijgen en moet zij het krijgen van kinderen vermijden!

2. Als een vrouw die nog nooit is gevaccineerd in contact komt met een vrouw die wel is gevaccineerd, kan het gebeuren dat zij:
A – een miskraam krijgen,
B – een spontane abortus krijgen,
C – haar baby vergiftigen via de borstvoeding,
D – grote problemen hebben bij de bevalling.

Als na de injectie de stoffen ervan niet overdraagbaar zijn op andere mensen, waarom zou contact tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden dan een opmerkelijke gebeurtenis zijn? Als deze injectie alleen effect zou hebben op de geïnjecteerde persoon, WAAROM zou een man die in de buurt van een gevaccineerde vrouw is geweest, zelfs als hij haar niet heeft aangeraakt of seks heeft gehad, zich dan zorgen moeten maken dat hij een andere (zijn eigen) vrouw zwanger maakt?

Het Pfizer rapport (met betrekking tot dit gentechnisch experiment) barst van de disclaimers en voorbehouden, waarom worden er dan toch willens en wetens honderden miljoenen met dit spul ingespoten?


Enkele passages uit het studierapport.

Volgens het rapport mogen er eigenlijk uitsluitend en alleen KERNGEZONDE mensen aan meedoen, aangezien bij deze proefpersonen de risico’s op bijwerkingen niet direct aan het licht komen.

En dan nu de belangrijkste reden om het “vaccin” niet te nemen en de “injecteurs” strafrechtelijk te vervolgen.

Wij zouden er een vierde argument bij willen halen, uit Australië. Daar rubriceert de overheid het Covid-vaccin als “POISON” onder de pathogenen….. een deftig woord voor “vergif”. Het toedienen van vergif als de ultieme oplossing?

De mRNA methode wordt trouwens al tientallen jaren getest en uitgeprobeerd op mens, dier en ….. voedsel, een bloederig spoor van vernieling achterlatend. In medicijnen tegen kanker, in de landbouw, in ons voedsel, in antibiotica, in vele andere medicijnen … in de huidige situatie … is mRNA oeroud, al vele jaren getest, in vrijwel alle gevallen met rampzalige resultaten en we kijken dus naar een LANG spoor van schade.

22 gedachtes over “Pfizer studie: “Ons vaccin veroorzaakt schade, ook bij niet-gevaccineerden”

 1. We zijn dus massaal de sjaak met al die wappies die hun armpje hebben aangeboden. Dat paspoort is op zich nog geen gek idee dus maar dan nu omgekeerd om de gevaccineerden te weren.
  Maar het is ze dan toch gelukt, zo is nu iedereen waarschijnlijk wel besmeurd met die meuk ook al kom je niet bij gevaccineerden. Je kunt het dan toch via een ander niet gevaccineerde die er wel mee besmet is oplopen. Eigenlijk zijn we kansloos als dit werkelijk de werking is.

  Maar ik hoop dat het ooit bij de dummies gaat landen zodat we de verantwoordelijken goed kunnen straffen. En een ieder die er aan mee heeft gewerkt in de zorg of handhaving etc in de opgetuigde kampen voor complotwappies voor de rest van hun leven.

 2. Grote vraag is nu: hoelang blijft het effect van besmetten doorgaan? Bij een regulier vaccin hooguit 4weken, maar met mRNA vaccins zal dat levenslang zijn?
  Zo zijn we allemaal de Sjaak uiteindelijk.

 3. Laat ik even een beetje offtopic beginnen.
  Hoor vanmiddag op de radio voorbij komen dat de besmettingen alweer de pan uit rijzen, dan kun je op je boerenklompen al aan voelen komen dat de “versoepelingen” geen lang leven beschoren zijn. We zullen weer voor onverantwoorde debielen uitgemaakt worden die zichzelf totaal niet in de hand kunnen houden, psychologische oorlogvoering ten top. Zo ook bij “collaborerende” werkgevers die bij voorbaat weigeren om aan de versoepelingen mee te werken, omdat gebleken is dat de besmettingen de laatste tijd de pan uit rijzen onder het personeel. Die oelewappers moeten toch echt wel weten dat die pcr test niet deugd voor een diagnose, en dat een positieve test geen besmetting is. Dus hoe vaker zij hun personeel verplichten om voor iedere wisse wasje zich te laten testen, hoe hoger het aantal besmettingen zal zijn. Uiteraard moeten we het oplopende aantal besmettingen zoeken in het toenemende aantal gevaccineerden. En dan wil ik het nog niet eens hebben over de categorie personeelsleden die het best wel lekker vindt ook, om 4x per jaar een paar weken op kosten van de baas “in quarantaine” te mogen.
  Alles gaat dus over “het geloof in besmettingen”, wat ten koste van alles in stand gehouden moet worden. Is het niet middels een nog nooit wetenschappelijk aangetoond virus, dan wel door het vaccin wat helemaal geen vaccin is. Dat het vaccin de werkelijke oorzaak is van het stijgende aantal “besmettingen” moge duidelijk zijn, dat gevaccineerden bij direct lichamelijk contact ongevaccineerden zouden kunnen besmetten met wat zij middels de spuit opgelopen hebben, kan ik ook nog in mee gaan.
  Maar laten we wel oppassen in hoe verre wij ons gek laten maken door de “besmettingsmythe”.

  • Transmissie, volgens Pfizer.
   Trouwens: de vals-positieven zijn in elkaar gedonderd – scholen op vakantie, vandaar.

 4. Huisarts – Huib Rutten- op LinkedIn haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

  Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden,
  die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden
  ongeacht de bijwerkingen,
  die als schapen met maskers rondliepen,
  die de lockdowns toejuichten,
  die de kool en de geit wilden sparen,

  Tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden.
  Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort.
  Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt.
  Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona,
  maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting,
  en nu proefkonijn zijn.
  Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer.
  Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet.
  Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Huib Rutten op LinkedIn.

  “De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar wilden jullie luisteren, in je angstbubbel? Nee. Vanaf het hier en nu komt elk drama op jullie rekening,” voegde de huisarts toe.

  • Pfizer vraagt de EU nu voor toestemming om kinderen in te enten…hoe zot kan het zijn???

   Is Pepsi de volgende die EU vraagt om toestemming tot het geven van cola aan babies???

 5. Weer een topstuk! Heel fijn met alles wat je erbij hebt. Ik ben in december via omwegen aan het testrapport van Pfizer gekomen, stond op t CDC. Ik schok toen ook van wie er uitgesloten worden hep A, B en stond er nog, aids, geen drank of drugsprobleem en niet meer als 1 sigaret per dag. En dat na testfase 1 de rest nog moest starten. Allen waar t ‘vaccin’ voor ontwikkeld werd mochten niet meedoen. Wat een verstoorde zieke wereld is het geworden. Dankbaar voor mensen mensen die wakker zijn en in verzet zijn gekomen. En door blijven zetten!

Reacties zijn gesloten.