De ‘DODENPRIK’ veroorzaakt de echte pandemie


29 april 2021

Waarom IEDEREEN de ‘DODENPRIK’ moet weigeren.

In de VS gebeuren er op de autowegen steeds vaker ongelukken: “Vaccidents”. Automobilisten maken ongelukken door het plotseling weigeren van bepaalde hersenfuncties, ook wel “beroerten” genoemd. De DODENPRIK zorgt dus straks voor een totale ontwrichting van de samenleving en geeft weer aanleiding tot nog veel meer idiote maatregelen.

In de Nederlandse ziekenhuizen is het volgens de staatsleugenaars vreselijk druk. Gemiddeld sterven er volgens het CBS sinds maart 20 mensen aan “COVID-19”, voorheen Influenza. Dat is 4,5% van het totaal wat komt te overlijden, jong en oud. De gewone griep eiste in 2018 heel wat meer doden. De zogenaamd rampzalige toestanden in Brazilië en India zijn niets anders dan “collateral damage” tengevolge van de Covid-injecties.

En dan worden we nu gealarmeerd door berichten dat de geïnjecteerde coronagelovigen hun “boodschap” uitdragen als superverspreiders, vooral vrouwen zijn de klos. De geïnjecteerden zijn stuk voor stuk “eiwitfabrieken” geworden en dat proces is onomkeerbaar.

Hieronder nog twee getuigenissen en binnengekomen correspondentie van slachtoffers van de DODENPRIK, die hem geweigerd hebben.

https://rumble.com/embed/vdhls3/?pub=4

https://rumble.com/embed/vdd1v7/?pub=4

HERE ARE JUST A FEW OF THOUSANDS AND THOUSANDS OF PEOPLE THIS IS HAPPENING TOO.  NON-JABBED PEOPLE GETTING SYPMTOMS AFTER BEING AROUND A JABBED PERSON (FEEL FREE TO CHECK BACK OFTEN AS NEW TESTIMONIES ARE ADDED DAILY):13 gedachtes over “De ‘DODENPRIK’ veroorzaakt de echte pandemie

 1. Ik denk dat deze doctoren gecontrolleerde oppositie zijn. Om desinfo te verspreiden waar doir de baby met het badwater wordt weggegooid.

  • Dus ze verspreiden in opdracht leugens.
   Met als resultaat: lange wachtrijen voor de prikstraten???

 2. Ik heb een jaar lang met bloeddoorlopen ogen gelopen t.g.v. vaccinaties. (2008) Ik heb er foto’s van gemaakt.
  Het raadplegen van artsen was zonder gevolg, zij bleken het ook niet te weten.
  In 2012 ben ik van de trap gekukeld met een hersenbloeding rechts.

  • Nee,het moet per natie opgelost worden,oplichters met de dood al gevolg uitroeien tot in het zevende nageslacht. En er vervolgens geen enkele aandacht meer aan besteden in welke vorm dan ook.

Reacties zijn gesloten.