Beste geïnjecteerde coronagelovigen! Houd stand!


29 april 2021

Inderdaad, beste coronagelovige gemeente. Verlies de moed niet en geef nooit op. Houd stand en houd u aan de regels.

In de Verenigde Staten, waar 96% van alle COVID-19 geregistreerde sterfgevallen aan iets anders is overleden, slaat het noodlot toe.

Want van alle COVID-19 geregistreerde grieppatiënten heeft maar liefst 60% een dubbele injectie in ontvangst genomen. Men heeft zich laten injecteren, omdat de arts en de media spreken over “vaccinatie”, terwijl het een gentherapie is. En niet zomaar een gentherapie, het is een experimentele gentherapie. U bent trots deelnemer aan een meerjarig experiment, welke duurt tot 31 december 2023. Hopelijk heeft u voordat u bent geïnjecteerd uw verzekeringen op orde gebracht, zodat uw nabestaanden niet met lege handen staan.

Terwijl men u wijs maakt dat u wordt gevaccineerd om beschermd te zijn tegen een virus, heeft u al 60% kans dat u datzelfde virus oploopt en er zo ziek van wordt dat u in het ziekenhuis terecht komt. Gelukkig bent u niet alleen.

Is dát even medische wetenschap, of niet dan?

De medische wetenschap staat ongetwijfeld wederom voor een raadsel!

Wij niet. Dat “virus” is nooit aangetoond en de pandemie was er ook al niet. Geen oversterfte, lege ziekenhuizen. Het was doodgewone Influenza C(ovid), business as usual. COVID-19 zat alleen als een soort religie tussen uw oren. Beste coronagelovigen: uw geduld is op de proef gesteld, maar wordt langzaam maar zeker beloond. En uw geloof wordt werkelijkheid.

Het is wel een beetje raar dat je je inlaat met een medisch experiment om het bewijs te leveren dat het “vaccin” de pandemie veroorzaakt in plaats van u weer gezond te maken en uw slordige levensstijl voort kunt zetten.

Daar doe je het uiteraard niet voor. Wij adviseren u om u schadeloos te laten stellen, conform de overeenkomst met de leverancier. Even goed lezen alvorens in de pen te klimmen!

Waardering: 1 uit 5.

16 gedachtes over “Beste geïnjecteerde coronagelovigen! Houd stand!

 1. Kreeg vanmiddag de brief van het RIVM en ministerie. U bent ‘uitgenodigd’ voor de vaccinatie tegen corona.
  Het lijkt wel een feestje.
  Er wordt expliciet bij vermeld: Vaccinatie is veilig. Ze is uitgebreid getest en als veilig beoordeeld.
  Staat wel niet bij door wie..
  Post direct bij het oud papier gegooid. Zonde van het papier…

 2. Ondanks de grote zorgen die wij borgers (wij stonden en staan nog steeds borg voor de elitaire inkomsten van …. onze onderdrukkers en onze uitzuigers)kunnen hebben, zij er óók zorgen aan de overzijde, volgens Ernst Wolff:
  https://www.youtube.com/watch?v=XUTahcokEdk&t=108s (14 min.)
  Waarin Ernst o.a. verwijst naar burgerlijke ongehoorzaamheid en naar “de straat opgaan en je uitspreken”.

  Gá de straat op! Niet om een knieval naar de onderdrukkers te maken, natúúrlijk niet, maar om elkander onze gezamenlijke solidariteit te tonen én om elkaar daarin te bevestigen en te versterken. Plus om te laten zien dat we in onze autonome kracht staan!!!

  Laten we ons dát beeld van uiteindelijke victorie voortdurend voor ogen houden. Dan gaat zich dat op gegeven moment manifesteren!
  Want in zak en as gaan zitten, daar “koopt” niemand iets voor. Een defaitistische houding? Da’s dus Altijd de totaal verkeerde insteek. Vertrouwen? Ja, maar dan wél HELDER vertrouwen. Komt goed!

 3. Ik had deze Mail met commentaar echt nodig vandaag. Ik was echt een beetje down . Dank u wel voor deze mail met de commentaren erbij.

  • Ja, zo is het mensen . . . ook al ben je een beetje down, deze prachtige Binnenlandsche Bataafsche Courant kan iedereen opfleuren zelfs in de diepste duisternis.
   Eerst werd het iedere week gekker met die C-shit, vervolgens per dag en nu bijna ieder uur dus straks hoogstwaarschijnlijk per minuut.
   Dus het ergste dat kan gebeuren is dat we bijna allemaal de pijp uit gaan, maar dat gingen we toch al, dus dan kan het alleen nog maar mee vallen toch???
   Laat je door niemand meer in de angst jagen want dat kan nog geen milliseconde toevoegen aan je levensduur. Bovendien, in de hemel is het toch ook mooi.
   Gewoon overal schijt aan hebben mensen en blijf weg bij covidioten die zich laten lekspuiten, geloven in handjes ontsmetten, vrijwillig een slavenmasker dragen en kruipen voor een stelletje machtshongerige psychopaten.

 4. Komt absoluut niet goed. Vader was een jonge twintiger, als de oorlog begon, hij heeft me veel verteld over toen, en zie het nu allemaal terug gebeuren, met dezelfde figuranten, maar ditmaal in mijn leven. Kom je op straat dan word je door de nutteloze idioten gefilmd, opdat ze dan tegen hun knechters kunnen laten zien, hoe hystrisch onderdanig ze wel zijn, en hoe ze hun medemensen het licht in de ogen niet gunnen. Inkomsten , daar hebben ze ons niet voor nodig, ze drukken/persen, zoveel als ze zelf willen, dollars, yens, euro’s maakt niet uit,want doen ze al millenia. Geld is een uitvinding, die hun in staat stelt om ons als loonslaaf, levenslang gevangen te houden Stel je maar eens voor, dat in WOII, het verzet, hun plannen op papier zouden zetten en zouden uitdelen aan de bevolking en de bezetter. Waanzin, zegt u. ? Wel dit gebeurt nu via de sociale media en geen sheeple, die er stil bij staat. Deel niks meer mee, aan niemand. Stel je leven van je kinderen en je vrouw boven alles en iedereen, en dek je in, word een kameleon, want de nutteloze idioten hechten nog nul komma nul waarde aan uw en hun leven. Hoop is uitgestelde desillusie. .Bereid je voor op het allerergste en ga ervan uit dat je er dan nog makkelijk vanaf komt.

 5. Dit is hoe de overheid een groot deel van de zombie schapen manipuleert d.m.v. mind control (NLP=Neuro Linquistisch Programming) via TV (debiele clown & acrobaat en die leipe gebarentaal miep op de achtergrond die niets anders doet dan NLP), wegbewijzeringsborden en radio.
  Een kenmerk van mind control is dat het slachtoffer (schaap) zelf niet beseft dat ze slachtoffer zijn geworden. En als ze een keer zijn gevallen (cojona geleuvig) door de mind control, dan worden zij de meest fanatieke verspreiders van covid propaganda en proberen jou mee te sleuren.
  Binnenkort moet je die gasten gewoon wegslaan omdat ze gaan dreigen.
  Alleen vergeten ze dat bij de eerste de beste griepgolf in bosjes tegelijk zullen gaan vallen en dan gedepopuleerd zijn geworden RIP..

  https://niburu.co/het-complot/16241-dit-is-hoe-de-overheid-de-bevolking-manipuleert-via-mind-control

 6. Het zou goed zijn om publiekelijk de oorlog te verklaren tegen al deze criminele Pharma vaccinazi’s!!De AIVD richt hun pijlen op realistisch denkende mensen ,en noemt deze mensen zelfs gewelddadig!!! De AIVD en of het NCTV onder leiding van de “naam christen “ Pieter – Jaap Aalbersberg zoeken de oorzaak bij de verkeerde bronnen!!! De meeste Pharma fabrieken die experimentele COVID – 19 vaccins maken hebben vrijwel allemaal een strafblad!!!Overheden en instituties die hier aan meewerken en deze firma’s vrijspel hebben gegeven zijn geen knip voor de neus waard ,en dienen strafrechtelijk vervolgd te worden!!Ook de recidiverende psychopaten Mark R. ,Hugo de J. en niet te vergeten Jaap van D . ,moeten vanwege hun COVID-19 terrorisme hard worden aangepakt door de weinige goede justitie ambtenaren ,die Nederland misschien nog heeft!!RIVM = Reinste Intimidatie Van Mensen!!
  De schade die deze geïnstitutionaliseerde criminelen aan de Nederlandse samenleving hebben toegebracht is enorm ,en onvergefelijk!! Deze schurken zullen nooit hun falen toegeven en zeker niet dat het een van tevoren geplande plandemie is !! Het zou goed zijn na soort Neurenberg tribunaal deze mensen de doodstraf te geven wegens misdaden tegen de menselijkheid!!

 7. Misschien gewoon ophouden met waarschuwen. Iets van ” willen we naar de dam…..? Maar dan ” willen we de spuit, dan halen we de spuit”. Wie overleven, de gevaccineerden of de ongevaccineerden? Hoe dan ook, het zal voor de overlevenden lekker rustig zijn. Daar is ook wat voor te zeggen. Gewoon doorgaan met vaccineren dus. Ik neem hem in ieder geval niet.

Reacties zijn gesloten.