Persconferentie: Alsof Reichskommissar Seyss-Inquart heeft gesproken


21 april 2021

De ongekozen rare snijboon M. Rutte heeft tijdens een steeds terugkerende rituele monoloog wederom zijn opdracht uitgevoerd. Deze opdracht vloeit voort uit een Groot Plan der zelfverklaarde elite, de Corona Soap. Er wordt gesproken over “versoepelingen” als zijnde een beloning voor goed gedrag. Immers: de “corona cijfers” gaan de goede kant op. Deze rare snijboon komt blijkbaar nooit buiten, waar de lente in volle uitbarstingsmodus staat.

Het kabinet wikt en weegt en komt tot een afgewogen beleid……en dan nu de werkelijke gang van zaken.

Wat daar tegen ons aan staat te praten heeft ons een jaar geleden de totale oorlog verklaard, dat moeten we niet vergeten. Het is niet “onze premier”, maar het is de opvolger van Seyss Inquart uit de periode 1940-1945. De “Reichskommissar für die besetzten niederländischen Gebiete“.

(1) Versoepelingen

Deze term wordt gebezigd met de achterliggende gedachte dat wij, de bevolking, moeten denken dat we door goed gedrag en kluifje krijgen toegeworpen, waar we uiterst dankbaar voor moeten zijn. Bovendien moet de bevolking de indruk krijgen, dat de zelfverklaarde leider menselijke eigenschappen heeft en respect laat zien. Dit is een denkfout. Rare snijbonen hebben geen menselijke eigenschappen en al helemaal geen empathie, anders was deze Corona Soap door dit soort lieden persoonlijk al lang en breed om zeep geholpen. De term “versoepelingen” is puur en alleen gericht op de tak van de overheid die de orde moet handhaven. Politiediensten hebben dan minder te doen en tegelijkertijd de handen vrij om vreedzame optochten met grof geweld de kop in te drukken. In feite wordt er tegen de bevolking gezegd: “Jullie mogen iets meer, maar denk er om, maak er geen misbruik van, want dan trekken we de teugels weer aan.” Tegen de handhavers wordt gezegd: “We laten het gepeupel iets vrijer rondlopen, maar die maffe viruswappies slaat u wat ons betreft nu maar gewoon dood.” Daarnaast is het belangrijk dat de schijn wordt gewekt, dat de massale vaccinaties langzaam maar zeker hun vruchten af gaan werpen. daar is per slot van rekening de lockdown voor bedoeld: geen vrijheid zonder injectie.

Resumerend: de persconferentie is een instructie voor de Politie en geheime diensten. Kruimelwerk voor het gegijzelde volk. De avondklok is een verdienmodel en de kleine winkeliers zijn een bedreiging voor de nieuwe communistische wereldorde. Centralisatie is het sleutelwoord, daar passen geen kleintjes meer bij.

(2) De “coronacijfers”

Als het kabinet en de wereldregering (RIVM/GGD/WHO c.s.) het hebben over coronacijfers, dan heeft men het over het aantal “besmettingen” en “ziekenhuisopnamen”. Deze cijfers worden gemanipuleerd al naar gelang de inhoud van de decreten die tijdens persconferenties worden uitgevaardigd. De cijfers zijn totaal nietszeggend en worden als kermisattractie door kabinet en “deskundigen” misbruikt om hun “beleid” te rechtvaardigen. De PCR test levert ongeveer 10% aan “positieve uitslagen”, waarvan 98% vals-positief is. Door allerlei activiteiten te propageren om het aantal testen op te schroeven, worden idiote zaken als een “test samenleving” en “fieldlab testen” bedacht. De honderden teststraten blijven grotendeels leeg en onbezet, maar iedere week worden er een half miljoen afgenomen. We zijn overigens bekend met zorgmedewerkers die zich IEDERE WEEK laten testen uit “voorzorg”. Maar de GGD en RIVM zijn absoluut onbetrouwbaar gebleken, want er is geen enkele manier om deze instellingen te controleren. Daarom wordt er met de cijfers gerotzooid om de decreten van het kabinet een basis te verschaffen. Oplichterij, zolang het tegendeel niet is aangetoond.

We laten nu de cijfermatige varianten zien.

Er was vorige week een “storing” bij de GGD-computers. Deze “storingen” vinden altijd plaats als er grof wordt gemanipuleerd en men tijd moet kopen om de boel te verhullen. Bewijs? Niet te leveren. Maar de cijfers zijn eveneens 100% NIET te controleren.

(A) De gerapporteerde, oncontroleerbare dagresultaten. Het percentage kruipt langzaam omhoog. Je zou dus denken dat nu het moment is gekomen om de TOTALE lockdown uit te vaardigen om dat weer naar beneden te krijgen. Nee, doorgaans wordt op het dieptepunt weer besloten om de teugels aan te trekken. Asymmetrische oorlogvoering heet zoiets. Die percentages komen tot stand door het aantal afgenomen testen én het aantal “besmettingen” te manipuleren. Voor manipulatie:

(B) Dagresultaten na manipulatie. De afgenomen testen worden met 50.000 per week opgeschroefd en de “besmettingen” met 2.000 naar beneden bijgesteld. Wie controleert dat? Niemand. En dan zien de coronacijfers er als bij donderslag buitengewoon positief uit. En het is niet te controleren.

Maak uw borst maar nat als het straks oktober is. Dan gaan de “coronacijfers” plotseling weer de verkeerde kant op. Iedereen voelt zich kiplekker, maar de cijfers dicteren de Reichskommissar.


Iemand zal ons nu verwijten, dat dit ongefundeerde praatjes zijn. Maar helaas is het zo, dat we al meer dan een jaar volstrekt ongefundeerd geleuter aanhoren van een Reichskommissar die op ons ziet als een gegijzelde bevolking. ALLES aan deze Corona Soap is ongefundeerd en dan zal blijken dat ons bovenstaande verhaal nog het dichtst de waarheid zal benaderen.

COVID-19 is een nieuwe registratiemethode van de normale seizoensgriep.

SARS-CoV-2 is een bedenkseltje van Koopmans en Drosten, een computermodelletje

Een “virus” is nog nooit aangetoond, laat staan dat het kan muteren en al helemaal onbewezen is de “besmettelijkheid” ervan.

Coronagelovigen denken echt dat “niets tot iets” is geworden en dan muteert het ook nog eens in “iets nog verschrikkelijker”.

ALLE maatregelen (decreten) werken de volksgezondheid tegen.

De PCR test test niets – dat kan ook niet, want er is niets.

De “vaccinatie” is geen vaccinatie maar een gentherapie, een kuurtje voor iemand die niet ziek is.

Er is geen oversterfte vanwege de “pandemie” die er nooit was.

Er zal pas oversterfte zijn als er genoeg coronagelovigen zijn “gevaccineerd”.

Er is geen pandemie, geen virus, geen griep meer en de ziekenhuizen zijn leeg.

Er is wel een agenda en er zijn notoire leugenaars/deskundigen.

Dit is de “CORONA SOAP”

22 gedachtes over “Persconferentie: Alsof Reichskommissar Seyss-Inquart heeft gesproken

 1. Ik hoop dat alle stemschapen weer genoten hebben van een aflevering uit de grote peppie en kokkie show. Hoe krijgen de kijkbuis kinderen het voor elkaar om tegen die leugenachtige rotkoppen aan te kijken?! Volgens staatszender NOS waren er weer meer kijkers, dus leuk voor de kijkcijfers. Mijn maag draait al om als die leugenshow alleen al wordt aangekondigd, laat staan als ik er naar zou kijken. Blijkbaar is het voor velen weer even gezellig voor de buis hangen. Geen wonder dat zovelen nog met bekluiers rondlopen. Gelukkig worden ze niet geplaagd door enige kennis na onderzoek; wel zo veilig.

  • Het grootste gros denk nog steeds dat de t.v. e.o.a. Orakel is.
   Deze mensen zijn te beroerd om zelf onderzoek te doen, ookal krijgen ze seintjes zat van dat er iets niet klopt.
   Vandaag weer, “ik hoop dat het snel voorbij is”
   Waarop ik zei, goh, en jij denkt dat het voorbij gaat ?
   “Dat zien we dan wel weer”

   Daahaag!

 2. Pingback: SS Rutte und Co | malthablog's Blog

 3. Nu is de horeca helemaal kapot. De gieren vliegen al boven de prooi zoals huisjesmelkers en pandjesbazen die getipt worden vanuit de gemeente. Die kunnen de pandjes wel kwijt aan de onderwereld die geld moet witten.

  Die 2 moeten weg, tunnelvisie, nepotisme liggen op de loer. Maar hoe krijg je ze weg? Burgemeesters wellicht die weigeren het beleid uit te voeren. Dit is werkelijk niet te bevatten. Wat een smeerlapperij!

 4. “DANSER ENCORE” – Flashmob – Gare du Nord – 4 Mars 2021

  Zoals mijn moeder altijd zei:
  Wo man singt, da lass dich ruhig nieder, böse Menschen haben keine Lieder

 5. Alles op een rijtje, in Jip en Janneketaal als ondertiteling.
  Wie dit niet bevatten kan heeft denk ik dan, nog een erg lange weg te gaan.

 6. Markies Rutte ontvangt zijn instructies rechtstreeks van koning WAO , die op zijn beurt de instructies ont vangt van Klaus Schwab van het WEF , de eigenlijke voortzetting van de Bilderberg groep . De duitse elite is anti-democratisch , beschouwt zichzelf als superieur, bij nadere bestudering zijn alle duitse wetten gericht op bescherming van de souverein , de heerser en ontbreekt in de duitse wet enige democratische diepgang , die napoleon wel in het nederlandse recht wist te brengen , maar nu door rutte cs achteloos terzijde worden geschoven . Koningsdag moet een SUCCES worden voor WAO , ten teken van zijn absolute macht , en daarna kan de zaak weer teruggeschroefd worden naar communistisch model met als argument , dat het volk zich misdragen heeft , er valt altijd wel een enkeling te vinden , die niet spoort , en natuurlijk met het ambtenaren-argumentde cijfers dit noodzakelijk maken , die al jaren elke kant uit gemanipuleerd worden , welke de elite in de kraam past . Mijn persoonlijke voorspelling : Het OMT en RIVM , allen gesjeesde afgestudeerden , die het in het normale bedrijfsleven niet gered hebben en nu een ambtenarenbaantje geaccepteerd hebben , waar alleen kadaverdiscipline telt in trant van Befehl ist Befehl . Deze pseudo-experts volgen strikt de partijlijn en gaan stampij maken over de volslagen gemanipuleerde cijfers even betrouwbaar als elke sovjet-statistiek en Markies Rutte mag het volk uitleggen , dat de vrijheid weer ingeperkt wordt aangezien de rutteregels overtreden werden en zich niet aan de afspraken heeft gehouden met als gevolg dat de zorg het niet langer aankan . Dit mantra is U allen zeer bekend en wordt mijns inziens begin mei wederom uitgerold door robot Rutte en zijn club .

 7. Na de “versoepelingen”
  ALS ‘corona’ ff met zomervakantie is……
  ‘Klimaat verandering’….
  We zijn al maanden gewaarschuwd dat dit hun volgende terreur zou zijn.

Reacties zijn gesloten.