Mondkapjesplicht: Levensbekorting, onderwerping en kinderen treiteren


21 april 2021

Om de mondkapjesplicht als “politieke overweging van mevrouw Ollongren” definitief onderuit te halen, moeten we gewoon even meten. Meten is weten. Dan kunt u als ouder meteen de levensbekortende werking voor uw kinderen uitrekenen en dat even aan de rechter overhandigen. Schoolmeesters en -juffen zijn toch al verloren voor de samenleving. Wegens zuurstofgebrek niet meer voor rede vatbaar en zullen voor uw kinderen geen steek meer doen.

Op de redactie kwam een telegram binnen van een wanhopige moeder uit Duitsland, waar de allesverzengende kinderhaat zo ongeveer al Koopmans-achtige proporties heeft aangenomen.

Een moeder meldt dat ze een oximeter voor haar dochter heeft gekocht. Hiermee kun je de zuurstofverzadiging in het bloed meten, zonder dat het pijn doet. Steek je vinger in het apparaat en dat is het. De resultaten zijn mensonterend schokkend.

“Wat kan ik zeggen, de waarden na school (9 uur met een mondkapje op) zijn 90. Dat is een enorm onderaanbod, een levensbedreigend tekort dus. Boven een maximum waarde van 85 is er groot gevaar voor lijf en leden. Alstublieft iedereen: doe mee en documenteer deze uitlezingen.”

Iedereen kan voor een paar euro een oximeter bestellen op het internet. Als de kinderen werkelijk gedwongen worden zich bloot te stellen aan dergelijke gezondheidsrisico’s, dan is dit dwang. Daarom is dit opzettelijk toegebracht lichamelijk letsel strafbaar! Dit moet natuurlijk massaal gedocumenteerd worden!

Betrouwbare oximeters zijn bijvoorbeeld hier verkrijgbaar: https://amzn.to/3agVY15


Kosten: ca. 1 Krugerrand Bataafsch Zilver.

28 gedachtes over “Mondkapjesplicht: Levensbekorting, onderwerping en kinderen treiteren

 1. Pingback: Mondkapjes plicht | malthablog's Blog

 2. De schuldigen aan deze misdaad moeten m.i. allemaal met behulp van een stevig stukje touw en bijvoorbeeld een boom of deurknop de bekende behandeling ondergaan waarbij zuurstofgehaltes eenvoudig en in een beperkte tijdspanne van hooguit een half uurtje tot nul gereduceerd kunnen worden.

 3. De toiletten op school zijn hardstikke vies, zegt m’n dochter. Maakt niet uit vinden de juffen. Miljoenen poepbacteriën wegen niet op tegen desinfecteren na het buiten spelen. Daar moeten 5 mensen bij staan om de kinderen te controleren

  • Bij de Lidl is de corona zelftest te koop.
   Daarmee is het mogelijk je kind regelmatig ziek te melden zodat het niet die vieze school hoeft te bezoeken.
   Verplicht zwemmen, verplicht gymmen en douchen etc.

    • Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je kind test.
     Wie kan dat controleren of jij thuis wel of niet test.
     Het is een mogelijkheid om je kind thuis te houden.
     Ik belde vroeger vaak dat mijn kind keelontsteking of iets dergelijks had.

   • Zie hier wat het zogenaamde c19 is en dat de neptest alles positief kan testen
    https://www.bitchute.com/video/EdffVJbFxb96/

    Zonde van je geld die test, gewoon ziek melden en zeggen dat je kind een loopneus heeft. Heel effectief bij die schijterige onderwijzers die onder wijzen. Oftewel onder de wijsheid slechts pavlov gedragingen leren aan intelligent geboren wezens. Slechts het opvolgen van orders en onderdanig maken aan autoriteit is wat deze puinbakken onze kinderen willen bijbrengen.

    Daarbij sponosr je met die test het kwaad wat ons onder de duim wil houden

  • Haal haar dan van school beste Suus, de leraren en jufjes voeren allen de agenda uit, zonder dat ze het weten. Als je naar thuisonderwijs.nl gaat kun je vrijstelling aanvragen op levensovertuiging, ook als je kind al in het onderwijsweb zit. Heb dit zelf ook in 2004 gedaan voor mijn zoon die nu als een speer gaat. Totaal @ eas met zichzelf, zijn ware Zelf (niet denken) Waar wij allen zo bang voor zijn gemaakt door het schoolsysteem waar je niet jezelf mag zijn, of denk jij dat dat wel mag Suus?. Mijn zoon gebruikt zijn denken ipv gebruikt te worden door het denken -lees- angst. Dus beste Suus ga ervoor en je kind zal je eeuwig dankbaar zijn. (haar schoolvriendinnetjes kunnen lijkt mij gezellig komen spelen bij jullie thuis) zo heb je ook nog de http://www.democratischescholen.nl Samen alleen ipv alleen samen,…succes!!

 4. Waar staat; Boven een maximum waarde van 85 is er groot gevaar voor lijf en leden
  Moet staan: Onder een maximum waarde van 85 is er groot gevaar voor lijf en leden
  An oxygen saturation level of 95 percent is considered normal for most healthy individuals. A level of 92 percent indicates potential hypoxemia, or deficiency in oxygen reaching tissues in the body.

 5. Ik ga geen geld uitgeven aan een oximeter en meedoen aan die idioterie. Bovendien doe ik mijn aankopen al helemaal niet bij Amazon. Jeff Bezos is al rijk genoeg en zit hij met zijn Amazon ook in het corona complot. Als ik aankopen doe, dan is het bij kleine ondernemers. Die kunnen de centen beter gebruiken. Bol.com komt ook niet voor in mijn woordenboek.

 6. De volgzaamheid van de massa is onvoorstelbaar. Inmiddels is al lang duidelijk dat Covid 19 niet bestaat en dat pcr testen onzinnig zijn. Vaccineren met ondeugdelijke gen testen die niet eens vaccin genoemd mogen worden en het risico op ziek worden flink groter maken.
  Misdadig beleid.

 7. Zelfs de fabrikanten van de wegwerp muilkorven waarschuwen voor de nutteloosheid en zelfs gezondheidsgevaar van hun producten. Waarschijnlijk om verantwoording af te wijzen als het mis gaat.
  https://www.frontnieuws.com/mondkapjes-uit-china-nu-voorzien-van-waarschuwing-bieden-geen-bescherming-tegen-corona-en-kunnen-kanker-geboorteafwijkingen-en-andere-schade-aan-de-voortplanting-veroorzaken/
  Ik ben helemaal verbijsterd als ik om mij heen zie hoeveel mensen, ook op plekken waar geen verplichting is, die dingen voorbinden en zelfs ‘bloot-gezichten’ verwijtend aankijken of aanspreken op het niet of verkeerd dragen van die ondingen. Wat angst-porno al niet kan veroorzaken.

Reacties zijn gesloten.