Lockdowns zijn in de VS oorzaak van meer griepdoden

20 april 2021

Covid-19 is de gewone griep, lockdowns zijn chantagemethode om de mRNA injecties af te dwingen. Resultaat: nog meer winst voor het COVID-kartel. Het COVID-kartel is het contract tussen STATEN en Farmaceuten. Wij stervelingen hebben niets getekend en moeten volledig worden onderworpen aan dat contract. Onmisbaar onderdeel zijn de LOCKDOWN en een NEPtest.

Een van de mooie dingen van Amerika is dat het 50 staten heeft die hun eigen beleid kunnen bepalen op een groot aantal gebieden, waaronder volksgezondheid en lockdowns. Hierdoor konden sommigen weerstand bieden aan de overheidsdwang om het normale leven drastisch in te perken in de hoop de overdracht van SARS-CoV-2 (=gewone griep) te voorkomen. Hierdoor beschikken we over een waardevolle controlegroep in het grote lockdown-experiment, die ons een idee kan geven van wat er gebeurd zou zijn als we niets hadden gedaan om de seizoensgriep te “bestrijden”.

Het beste aan Covid is dat er geen andere ziektes meer zijn. Ze zijn allemaal op magische wijze verdwenen. Heb je hoofdpijn? Covid. Heb je een zere keel? Covid. Hoest je vaak? Je hebt Covid. Koorts? Zeker Covid. Zelfs alle sterfgevallen worden nu bestempeld als door Covid veroorzaakt. Is er iemand van een 10 verdiepingen hoog gebouw gesprongen? Covid. Is er iemand gestikt in een te grote hap biefstuk? Covid.

Ja, de CDC heeft ALLE data collectie en statistische gegevens voor de seizoensgriep opgeschort sinds de Covid plandemie in gang is gezet. Iedereen die dood gaat aan de griep, vanaf nu, zal worden bestempeld als een Covid sterfgeval. Ziekenhuizen in heel Amerika krijgen veel geld voor elk sterfgeval dat als Covid wordt geregistreerd: drie keer zoveel als iedere andere dode!

Bijna elke Amerikaan is inmiddels blootgesteld aan Covid, en heeft waarschijnlijk al antilichamen opgebouwd. Daarom zijn de testen ongeldig, vals-negatief, vals-positief – het is allemaal één grote zinsbegoocheling om de schaapjes verward te houden, maar wel te laten gehoorzamen.


In Nederland of de andere landen in Europa is het niet veel anders. We kunnen beter het besluit nemen om de dingen bij de naam te noemen: Influenza of Griep. Geen Covid onzin, of “virus” gebrabbel meer. Vanaf vandaag zullen we alleen nog spreken over GRIEP. En de griep bestaat al eeuwen, zeker sinds de introductie van radio, radar en GSM. Daarvoor ook al, bij de seizoenswisseling, vooral ’s winters wegens afgenomen weerstand (Vitamine D gebrek, geen vers voedsel, etc.). Allemaal logisch, niets nieuws onder de zon.

Het zelfverklaarde elitaire UITSCHOT dat deze “pandemie” heeft bedacht was al jaren op zoek naar het bewapenen van de gewone griep. Hoofdaanstichters: de famaceutische industrie, hoofdpropagandisten: de virologen – de tovenaars uit de spelonken van het medische kartel. Om mensen bang te maken moeten ze worden bedreigd met iets wat je niet kunt horen of zien. Om het aan te tonen moet er gebruik worden gemaakt met een manipuleerbare PCR-test. De GRIEP was de aanleiding (Probleem), de LOCKDOWN de schijnoplossing (Reactie) en de vaccinatie de ultieme strijdmethode (Oplossing). Oplossingen van het elitaire kartel zijn ALTIJD bedoeld om een nieuw probleem te veroorzaken. Dat is gelukt, want de griepgolf is overgegaan in de vaccinatiegolf. Door de mensen op te sluiten worden we gechanteerd om ons te laten injecteren met een giftig kuurtje, zonder dat we ziek zijn.


Biderman’s doctrine uit 1956.

Dr. Albert Biderman MA schreef in 1956 een rapport naar aanleiding van de Koreaanse oorlog over de hersenspoelmethoden van de Noord-Koreaanse en Chinese communisten. De gevangen genomen Amerikaanse militairen werden door de communisten totaal geïndoctrineerd en hanteerden daarvoor de meest onmenselijke en vooral ook geraffineerde methoden. Het doel was om de krijgsgevangenen niet alleen fysiek onder controle te hebben, maar ook psychologisch in de tang te houden. Biderman analyseerde de verschillende methoden in een schema.

ISOLATIE

 • het ontnemen van sociale contacten om de weerstand en het moreel te breken
 • het individu afhankelijk maken van de gevangenbewaker
 • het individu ontwikkelt een intens gevoel van zorg over zijn situatie

PERCEPTIE

 • aandacht fixeren op de hachelijke toestand waarin gevangene zich bevindt
 • het frustreren van alles wat tegen de naleving van de regels ingaat
 • het elimineren van prikkels die het gezag van de gevangenbewaarder aantasten

DEBILITEIT en UITPUTTING TEWEEGBRENGEN

 • verzwakken van mentaal en fysiek verzet
 • uitputting door spanningen en angstgevoelens

BEDREIGING

 • cultiveren van angst en wanhoop
 • afdwingen van naleving en goed gedrag door aanvullende eisen en nare consequenties

INCIDENTELE BELONINGEN

 • de voordelen van naleving en goed gedrag benoemen
 • kleine aanpassingen om de ontberingen te verlichten
 • het opwekken van hoop als beloning voor minder verzet
 • het in verwarring en onzekerheid houden van de gevangenen

DEMONSTREREN VAN OPPERMACHT

 • laten zien dat verzet niets oplevert
 • laten merken wie de baas is
 • aantonen dat naleving en goed gedrag positief is

AFBRAAK DOCTRINE

 • verzet is nadelig, naleving en goed gedrag levert voordelen op
 • het creëren van een gevoel van hulpeloosheid
 • het creëren van angst voor bevrijding
 • afhankelijkheid van de gevangenbewaarders

AFDWINGEN VAN TRIVIALE EISEN

 • nalevingen goed gedrag ontwikkelt zich tot een houding, een gewoonte, normaliteit
 • opgelegde eisen zijn onlogisch en tegenstrijdig
 • de nalevingsregels kunnen onverwacht en zonder reden worden veranderd
 • bekrachtigt wie er de baas is

Het is nu 2021 en we zijn 65 jaar verder. Deze communistische methode om krijgsgevangenen onder controle te krijgen wordt nu toegepast op de Nederlandse burgers. We beschrijven ze in dezelfde volgorde, zodat we kunnen beoordelen in hoeverre ze afwijken, dan wel aanmerkelijk zijn verbeterd. Geperfectioneerd.

We worden geïsoleerd door sociale gedragsregels, mogen niet bij familieleden op bezoek, er wordt gesproken over quarantaine en er is sprake van een massaal verlies aan banen, hetgeen isolatie versterkt.

Onze perceptie vertaalt zich in bewegingsbeperking, verveling, eentonigheid, geen samenscholing, geen sport, geen concerten, geen vergaderingen. Echte informatie wordt gecensureerd en de media heeft het monopolie op informatievoorziening, lees”propaganda.

Het teweeg brengen van debiliteit en geestelijke uitputting door de negatieve berichtgeving in de media, het thuis blijven rondhangen en het verbieden van sport en samenkomsten.

Bedreiging en intimidatie door de overheid door middel van bedrijfssluitingen, handhaving met boetes, het dreigen met verlenging van maatregelen, lockdowns handhaven om vaccinatie af te dwingen en het creëren van quatantaine inrichtingen.

Incidentele beloningen voor goed gedrag. Summier openen van winkels, restaurants en diensten, groepsvorming beperkt toestaan. Tegelijkertijd worden overtredingen zwaarder bestraft en versoepelingen teruggedraaid.

Laten zien dat de overheid oppermachtig is. De hele wereldeconomie kan worden stilgelegd. Subsidies en tegemoetkomingen kunnen alleen door overheden worden verschaft. Langzaam maar zeker laten zien dat nanotechnologie en 5G uitrol een machtsmiddel is, dat uitsluitend ter beschikking van de overheid staat.

Afbraak van weerstandsvermogen door vernedering en kleinering. Mensen die geen mondkapje dragen worden vernederd en moeten zich schamen. Mensen op streepjes laten opstellen, netjses en geduldig in de rij laten staan, kinderen in cirkels laten spelen. Mensen op hun plaats wijzen. Overal gelegenheden tot handen wassen installeren om de mensen te wijzen op het feit dat ze de facto smerig en besmettelijk zijn.

Het afdwingen van futiele eisen. Leden uit dezelfde familie 1,5 m uit elkaar houden en in hun eigen huis van elkaar isoleren. Mondkapjes tijdens sex en in de keuken. Neuskapjes als nieuwe vinding presenteren. Overal andere regels hanteren om mensen gescheiden te houden en deze regels te pas en te pas onverwacht te veranderen.


De communisten sloten krijgsgevangenen – in de kracht van hun leven – in een interneringskamp op en brachten ze onder controle door de methoden omschreven door Dr. Biderman. Het breken van de weerstand, fysiek én psychologisch. Aangeleerde hulpeloosheid en wanhoop volledig uitgebuit. Futiele beloningen worden geaccepteerd om grove schendingen van mensenrechten te “verlichten”.

Overheden sluiten burgers – jong en oud – op in hun eigen huis en hanteren nu dezelfde doctrine als die van de Chinese communisten.

Inmiddels zijn de lockdowns doorgeslagen naar een collectief Stockholmsyndroom. Tijdens “persconferenties” worden maatregelen afgewisseld door versoepelingen, waar dan wel wat tegenover moet staan. Maar dat wordt dan dankbaar geaccepteerd als een enorme vooruitgang in de strijd tegen het TOTALE NIETS.

Om ons gevoel van eigenwaarde terug te krijgen rest alleen een meedogenloze afstraffing van de daders en hun collaborateurs. Er zal niet worden gedimdamd over levenslang, 10 of 20 jaar. Alleen de weg naar het hiernamaals is nog een keuzemogelijkheid. Als iemand ter dood is veroordeeld en wil dit graag gerealiseerd hebben door te worden verzopen, dan moet dat kunnen anno 2021. Neem bijvoorbeeld Zalm…..

18 gedachtes over “Lockdowns zijn in de VS oorzaak van meer griepdoden

 1. De Bond tegen Overheidszaken komt pas in actie als we allemaal dood en begraven zijn. Dat is ondertussen mijn gevoel na meer dan een jaar geleden me te hebben ingeschreven voor de Corona actie. Netjes betaald en ook lid geworden, schiet het allemaal niets op. Daar hoeven we het niet van te hebben blijkbaar..

  • Zakkenvullers en praatjesmakers…daar is een groot deel van het land mee gevuld Henri.
   Ervaring maakt de Meester 💃
   Al kost het wat…het maakt jou innerluck rijker 🙌
   Het maakt je wijzer 💫
   🐝 Happy Henri

 2. We willen u de minst kwaadaardige bijdragen uit ons postvak niet onthouden:

  Naam: Adolf Hitler

  E-mailadres: ahitler@auschwitz.com

  Bericht voor de redactie: Wat een stelletje debielen…wanneer worden jullie opgenomen?

  • Tsja, Gabber met dat soort lieden hebben wij te maken (stelt niets voor), what’s new. Expose het zoals je doet dan komt er een beetje balans in. En er komt een dichotomie tussen het ego en het individu en dat is een wereld van verschil!! Links en rechtsom, Wij gaan hoe dan ook winnen !! En ga vooral door!!

 3. Beste Admi, groot respect voor je tomeloze inzet met een scherp humoristisch, randje, heerlijk. Je werkt zeker mee aan de hemel op Aarde. Maarrrr de dood is geen straf (hoogstens het wachten op de strop) en het gaat ook nog eens een keer heel snel. De dood is een transformatie en dat is geen straf! De beste straf is juist levenslange isolatiecel,.en dan op het allerlaatst de strop, .kijk dat is pas een straf voor het ego. Wat zal die geestelijk gekweld worden (boontje komt om zijn loontje, (precies ik ben niet Je zus) door de handelingen die deze monsters hebben verricht. Maar verder Admi,… Tsja verder eigenlijk niets.

 4. dank u voor verhelderende info en tomeloze inzet!

  wellicht kan deze nederige bijdrage context bieden
  wat rutte/kaag (ceo/deputy) moeten doen is valuta zo laag mogelijk houden door omloop valuta te stagneren,
  ecb>citadel-vanguard-blackrock, covid instrumenteel crown/corona
  19 sep 2019 fin. systeem gecrasht. tijdelijke freeze periode fin. markt ter voorkoming sociale onrusten

  om fin. systeem niet te laten klappen kunnen ze, via ECB, alleen negatieve rente berekenen

  negatieve rente kunnen ze alleen berekenen als er geen cash geld in omloop is.

  corona maatregelen (crown company policy) en het sluiten van terrassen niks anders dan cash geld uit systeem halen, bedrijven waar cash in omloop is worden buitenproportioneel getroffen, want pandemie.
  (dit als gevolg QE ’71-2019 4T 2020=16T (!)
  kan niet en onhoudbaar

  faillissement us 31/12/20 cruciaal
  geboortekakte als onderpand is komen te vervallen sinds jan ’21
  vanaf jan ’21 vaccinatie paspoort is collateral voor overheden.
  dat de overheid/corporate vaccinatie paspoort introduceert s niets anders dan lenings condities blackrock/vanguard/citadel, bedrijfsregelement
  lichaam/organen zijn geld waard, sinds corona zijn prijzen donor organen gekelderd.

  dank u

  • Levend lichaam en organen zijn onderpand in plaats van placenta, dead and lost at sea.
   In dat geval is het Vaticaan “out of the loop’.
   Als de beurzen imploderen, is onze erfenis niets meer waard. Voordat we over ons eigen lichaam kunnen beschikken, worden we razendsnel onteigend via een injectie en vaccinatiebewijs. In dat geval verandert er niets…. want:
   Blackrock c.s is Rothschild Centrale banken syndicaat, namens de antieke bloedlijnfamilies.
   Als Enig Erfgenaam heb je het saldo van de erfenis gekregen, maar door de gepatenteerde injectie gaat het rechtstreeks door naar de nieuwe eigenaar.
   Een wisseltruc van enorme proporties. Vandaar dat je zonder paspoort niets kan of mag, behalve je erfenis aanvaarden en autonoom worden.

   Wat een haast wordt er gemaakt met dat “vaccineren”, geen wonder!

   Trump heeft Blackrock (Larry Fink) benoemd tot executeur testamentair van de Federal Reserve en de gestolen schatten uit het Vaticaan als onderpand weggehaald. Waarde aan papiergeld: 34.000 BILJOEN US Dollar.

   De “messias” laat nog even op zich wachten.

   WIJ moet het ZELF doen.

 5. Het juiste verhaal ! Geeft eigenlijk in het kort de filosofie van de Bilderberg-groep weer voormalig onder leiding van Benno en zijn dochter Bea , die nu vanwege de beperkte intellectuele vermogens van hun afstammeling WAO het stokje overgedragen hebben aan Schwab met zijn WEF en zijn credo build back better . Wat was de truc van Benno en Bea en eigenlijk het verhaal , het narratief van de Bilderberg -groep ? De communistische activisten voor je karretje spannen middels het rondstrooien met subsidies voornamelijk op kosten van de belastingbetaler , zoals nu al tientallen jaren is gerealiseerd in nederland met behulp van volslagen naieve narcistische politici , die door hen ingepakt werden en worden middels in het verschiet liggende baantjes in internationale lichamen .Rutte cs zijn hier ook duidelijke exponenten van . Het kartel zoals zoals Baudet dit omschrijft zijn in feite maar een stelletje domme uitvoerders van deze gedachten , geformuleerd op basis van vroegere ervaringen met het communistisch systeem . Op deze manier houdt de zelfbenoemde aristocratie haar macht en mag het volk meespelen op straffe van verlies van al haar (voor)rechten bij een plandemie zoals wij vandaag aan de dag meemaken . Verkiezingen worden door deze kleine club gemanipuleerd door het computerprogramma Hammer en Scorecard ontwikkeld door Bill Gates in samenwerking met CIA en inmiddels verkocht aan nagenoeg alle landen , lees geheime diensten , ter wereld . Zo verloren Trump en ook Thierry Baudet hun leidende posities in de samenleving . Feitelijk berust nu alle macht bij de Bilderberg-club van miljardairs , de New World Order , het World Economic Forum , de topmannen van de UNO , die hoe en waar dan ook alle verkiezingen naar hun hand kunnen zetten , mits er open communicatielijnen zijn .In ons internettijdpark is dit een eitje , nietwaar mijnheer Koek van D666 ? In de verenigde staten liggen directe overheids-subsidies wat moeilijker dan hier in Holland en worden deze door de miljardairs onderling geregeld naar Black Lives Matter en Antifa , activisten onder controle van Big Business , Big Tech en Big Pharma voor zover de macht van het grote geld reikt . Van een ordinaire verkoudheid werd een biowapen gemaakt middels overigens grotendeels mislukte modificatie van een betrekkelijk onschuldig virus en daarna moest de plandemie uitgerold worden , vermoedelijk te haastig en te snel om het spel perfect te kunnen spelen zoals in de Gates-draaiboeken stond . Voor de genen , die zich in dit spel verdiept hebben zit het relatief simpel in elkaar , echter een meerderheid van onze bevolkingen , vooral het stedelijk proletariaat blijkt in het communistische narratief geloven , wat de exacte uitkomst moeilijk te voorspellen maakt .Of heb ik het mis ? Corrigeer me aub waar ik een fout maak !

  • Blijkbaar geloof je nog in het Biden sprookje?!

   Een groot deel van je verhaal klopt, maar als je denkt dat Trump uitgerangeerd is heb je het 100% mis. De Cabal is aan het eind van haar bestaan, eerdaags volgt de financiële instorting van het fiat systeem. Daarmee verliezen ze alle macht. Dat is eigenlijk vorig jaar al gebruikt, maar de mist houdt het nog verborgen voor het grote publiek. We gaan een paar interressante weken krijgen…

   Nothing can stop what is coming…!!

 6. Sharav, die als kind de Nazi’s ontvluchtte, wijst erop dat het uitroeiingsprogramma van de Nazi’s begon met gehandicapten en ouderen, en dat al deze mensen werden vermoord door artsen en ander medisch personeel in medische programma’s. Zij vreest dat de invoering van vaccinatiepaspoorten de opmaat zal vormen naar een nieuwe controlemaatschappij, die dit keer wereldwijd zal worden uitgerold, en die ertoe zou kunnen leiden dat ook nu een groep tweederangsburgers ontstaat die kan worden geïsoleerd of uit de weg kan worden geruimd.

  https://www.cafeweltschmerz.nl/vaccinatiepaspoort-opmaat-naar-controlemaatschappij-elze-van-hamelen-met-vera-sharav/

  • De vaccinatie-volgorde van de nazi artsen wordt nu exact zo uitgevoerd. Dr. Wodarg slaat alarm, maar ik kan het even niet meer vinden.

 7. Ik zal proberen of ik Dr. Wodarg kan vinden want ik heb hier en daar wel enkele kanalen naar Onze Duitse buren lopen echter wat te denken van deze dame…..een dame op leeftijd…maar owé wat een vuur spuwt ze uit, een geweldige speech….van maar 3 minuten, is beetje moeilijk te volgen daar ze maar 3 minuten tijd heeft om het hellevuur te brengen aan de “geachte toehoorders”….wat echter niet wegneemt dat……nee, luister zelf maar, gaat vlug, lijkt een gattling gun maar wat geweldig…

  Mag ik voorstellen…Human Rights Attorney Leigh Dundas addresses the Orange County, California Board of Supervisors Meeting, April of 2021

  https://prepareforchange.net/2021/04/20/human-rights-attorney-gives-3-min-of-vax-covid-jaw-dropping-truth/

  Link is naar site en filmpje van 3 minuten staat er dan gelijk.

  Dit mis ik nu in theater den Haag….kijk beste Wybren….zo moet dat…..geen 15 minuten nodig hoor, gewoon harde feiten katapulteren naar dat addergebroed!

  Geniet….

  Gladiator

 8. The day the World stood together
  On March 20th 2021, people in over 40 countries across the world gathered in peaceful unison for a worldwide demonstration – to oppose disproportionate government measures threatening the very foundation of their rights and freedoms. This huge international effort was appallingly misrepresented and downright ignored by the mainstream media.

  Produced by Oracle Films, in collaboration with CoviLeaks and independent journalists in over 40 nations – this documentary is an authentic account of what really happened on March 20th, what protestors worldwide were standing against, and why the media went to such lengths to conceal the truth.

  https://odysee.com/@OracleFilms:1/The-Push-back-Oracle-Films-2021-World-Wide-Rally-WWD-Global-protest-UK:7?r=EPrs4aBK5AuJKJCNxG9kGHS96ytPAvbb

  Freedom for All

Reacties zijn gesloten.