ALARM! Stop alle “Corona vaccinaties” per direct!

20 april 2021

Beste Coronagelovigen!

Als u na dit bericht nog niet wakker bent geworden, is er geen redden meer aan. Het “vaccineren” van een gezonde bevolking met een averechts werkende mRNA injectie om aan uw DNA te prutsen, is volstrekt overbodig en zou per direct moeten worden gestopt. Er wordt in de media totaal geen aandacht gegeven aan de realiteit van alledag. De pers is 100% gecontroleerd door dezelfde belanghebbenden van de injectie die u nergens tegen beschermt, integendeel.

Hoe ziet de balans na ongeveer 3 maanden van Corona vaccinaties er eigenlijk uit? Deze documentatie laat zien wat er in Duitse verpleeghuizen gebeurde na de Corona-vaccinaties. De officiële cijfers van het Paul-Ehrlich-Instituut en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn zeer alarmerend. Aangezien deze cijfers door de massamedia worden verzwegen of gebagatelliseerd, is deze “Dringende Oproep” een noodsignaal aan alle mensen om de schokkende feiten van dit programma aan het licht te brengen!

Neem alleen deze grafiek tot u. Het geeft nog niet eens een volledig beeld, want slechts 1% à 5% van het aantal bijwerkingen, waarvan vele dodelijke, wordt gemeld. Dat wijzen de cijfers uit het verleden uit. Hoe de verhoudingen sinds december vorig jaar liggen moet u doen beseffen dat u bezig bent met het in gevaar brengen niet alleen van uzelf, maar ook van de mensen die zich niet willen laten injecteren met iets wat ze niet nodig hebben.

7 gedachtes over “ALARM! Stop alle “Corona vaccinaties” per direct!

 1. Pingback: Stop die vacinaties | malthablog's Blog

 2. Ratje rutte versoepelt omdat hij weet dat nu ook voor vele meelopers de maat vol is en hij dit niet vol kan houden. Om de deksel nog enigszins op de pan te houden komt die nu met versoepelingen. Ik heb een stukje van de persco gezien en dat kost moeite want het is een kleutertheater en ik kan deze mannetjes niet luchten met hun bewuste leugens om anderen te dienen. Nu gaan ze doen alsof ze erg begaan zijn met ons om die sukkels die hen nog steeds geloven bij zich te houden. Maar die nepjournalisten ook weer met hun gedram, het is voor hen nooit genoeg en ook zij zullen hangen.

  Geliked door 1 persoon

  • Je hoeft alleen maar op het weer te letten om de regels te voorspellen, koud warm koud maakt verkouden dus maatregelen.

   Like

 3. Hebben we geen vertrouwen in een goede afloop?

  Zo ja, dan zal je eigen onderbewustzijn je de ervaring geven: oké, dan zal ik je die ervaring geven en zal je [voorlopig] geen goede afloop ervaren.

  Wat wil je nu?
  Hoe functioneert ons [onder]bewustzijn?
  Ligt híer de oplossing?

  Like

Reacties zijn gesloten.