Coronaterrorist Bruls levensgevaarlijk, vooral voor kinderen

18 april 2021

Wat is het verschil tussen Prins Carnaval en een burgemeester? Prins Carnaval wordt democratisch gekozen op basis van zijn leutige uitstraling en verkleedcapaciteiten. Met andere woorden: hij moet iets gepresteerd hebben. Een burgemeester wordt door de ongekozen nepkoning benoemd en zijn enige prestatie is besloten in bepaalde lidmaatschappen en de neurotische drang om de burgerij te terroriseren. De ongekozen burgemeester van Nijmegen is er zo één.

De Limburger Hubert Bruls is sinds het begin van de Corona Soap opperterrorist namens de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE. Met harde hand handhaaft hij de NSB-wetgeving en doet er met grote regelmaat een schepje bovenop. Het liefst sloot hij als voorzitter van de 25 Verenigde Veiligheidsregio’s iedereen op en was de hele dag druk met “kijken achter de voordeur” of de delinquenten zich thuis ook aan de regels zouden houden. Bruls is zijn carnavalsverleden aan het verdringen en slaat compleet door naar de andere kant van het leven. In het kader van hoe meer bejaarden kapot, hoe beter. De tijden zijn immers veranderd. Mede dank zij een ongekozen NSB burgemeestertje, papist tot op het bot en – de gluiperd – vrijmetselaar om zijn ware gedaante te verhullen. Enkele jaren geleden mocht de man zijn maiden speech afsteken als aanstaande chef coronaterreur van Nederland. [LINK]

Want Bruls is een opvallende verschijning. Sommige mensen vullen de kamer direct als ze binnenkomen op basis van charisma.

Nijmegen, de stad van Thom de Graaf, de fanatieke D’66 voorvechter van de gekozen burgemeester, die zich echter – hoe principieel zijn politici – tot burgemeester van de stad liet benoemen. Omdat hij zo makkelijk principes het riool in spoelt is hij buitengewoon geschikt bevonden als “Onderkoning van Nederland”, vice voorzitter van de Raad van State. Ooit ingesteld door de keizer van het Heilige Roomse Rijk, Karel V als “geheime raad” waar van alles werd bekonkeld wat het daglicht niet kon verdragen. Na 500 jaar is er niet echt veel veranderd.

Hubert Bruls heeft zich laten benoemen als burgemeester van Nijmegen en zou vanwege zijn verkleedpartijen getapt zijn bij het volk. Nijmegen staat bekend als anarchistenstad vanwege het hoge studentengehalte en Bruls heeft zich niet onbetuigd gelaten. De door de Hongaar en de in 2017 voor de aanslagen van 9/11 veroordeelde complotterrorist George Soros (Georgy Schwartz) entiteiten gefinancierde ANTIFA beweging is door de burgemeester in de watten gelegd door voor deze “vreedzame demonstranten” een keurig pand in de Nijmeegse binnenstad te regelen. Je moet Soros natuurlijk niet tegen de schenen schoppen, want dan kom je diens agentje Mark Rutte tegen. Bruls heeft de tijd van zijn leven, getuige zijn drang om te handhaven: “Grote verschillen in coronaboetes, met Nijmegen als strengste stad van het land.” stond er trots en de media. In ‘Havana aan de Waal’, dat bestuurd wordt door een progressief college van GroenLinks, D66 en SP (onder een CDA-burgemeester), zijn per tienduizend inwoners ruim 32 boetes uitgedeeld. Dat is naar verhouding drie keer zoveel als in Amsterdam en Utrecht en bijna het dubbele van buurstad Arnhem. In 28 gemeenten, waaronder Emmen, Texel en Tubbergen zijn helemaal geen boetes uitgedeeld. Een links feestje, die Corona Soap. Een enkele keer eerder was hij ook al in het nieuws gekomen:

Deze ongekozen flapdrol heeft de wind eronder, zullen we maar zeggen. Lid van een vrijmetselaarsloge, verkleed als carnavalskraker, pro-Antifa, fel tegen Zwarte Piet en DUS tegen Wilders. [LINK] Het politieke schijnproces tegen de eigenaar van de PVV was mede op zijn initiatief – Limburgers onder elkaar, alleen maar vrienden tijdens verkleedpartijen. De kroon op zijn “werk” is zijn voorzitterschap van de Veiligheidsregio’s. Het lijkt wel een opstapje naar een zware functie in Den Haag. Maar dan moet je eerst wel aantonen, dat je vals en kwaadaardig bent, terwijl er in de kranten wordt geschreven dat je “midden tussen de burgers staat” en “streng doch rechtvaardig” bent. Het gaat Markies Hubert van Nuth uitstekend af. In een normale wereld is alles fout aan deze door gebrek aan gewicht naar boven gedreven Limburger.

Op de keper beschouwd heeft deze vrijmetselende ongekozen NSB burgemeester, die boeren met de ME de stad uitjaagt, NIETS tot stand gebracht, anders dan ellende door zijn dreigende gebral uit hoofde van zijn benoemde functies. Hij geeft het goede voorbeeld door repressief boetes uit te delen en zijn stad tot strengste van Nederland te maken. In Den Haag moet men nu vast denken: “Een geschikte nuttige idioot, die moeten we hebben!”

Uiteraard moet je ook corrupt en “goed met kinderen zijn”. En in staat zijn het “corona pestprotocol” tot in de puntjes te verzorgen. Deze burgemeester is in het laatste uitstekend geslaagd. Over corruptie en kinderen is niet veel te vinden in de goed afgerichte nationale media. Maar je bent als burgemeestertje in combinatie met rooms-katholieke gewoonten en de occulte vrijmetselarij in Nederland Pedoparadijs als snel het mikpunt van verdachtmakingen tegenwoordig. Men zou de stellige indruk krijgen dat het zonder afwijkende seksuele voorkeuren een onbegaanbare weg naar de top is geworden.

‘Wie heeft de aan niemand verantwoordelijke Hubert Bruls de coronabovenbaas van Nederland gemaakt?’ twitterde hoogleraar staatsrecht Wim Voermans onlangs. [LINK]


Deze carnavaleske uitdossing verbergt een levensgevaarlijk mannetje, die kennelijk een allesverzengende jezuïtisch aandoende haat tegen de bevolking moet verbergen. Levensgevaarlijk, waarom ook al weer?

NSB’ers werden tijdens de nazi bezetting van ’40 – ’45 automatisch tot burgemeester benoemd omdat ze lid van de juiste partij waren, niet omdat ze door de burgers van de gemeente werden gekozen. In de “Corona Soap” bezettingsperiode die in 2020 is begonnen zouden normaal gesproken talloze burgemeesters zijn weggezuiverd, omdat ze voor de burgers zouden zijn opgekomen. Maar het korps is helemaal intact gebleven, niemand is weggezuiverd, allemaal kwamen ze op voor de burger, die zich ongevraagd dient te schikken naar een opgelegde coronadictatuur. Geen greintje empathie komt er bij deze burgemeestertjes aan te pas, allemaal onder de bezielende leiding van de Markies van Nuth. Van legkip tot markies en van onbeduidend koorknaapje tot ongekozen chef van het Nationale Afpersingsinstituut: de “veiligheidsregio’s” zijn verworden tot strafkampen. Hij doet maar wat en vraagt niks. Hij argumenteert niet, hij dreigt. Overleggen is bij dit duistere verschijnsel dicteren geworden. Dat leer je niet, dat zit in je karakter. In welke staat van verrotting is dat karakter terecht gekomen. Voor benoeming moeten dergelijke figuren een hersenscan hebben gehad.

Je zou je als burger van Nijmegen toch moeten rotschamen voor dit soort nutteloze randverschijnselen. Levensgevaarlijk voor je kinderen, op alle mogelijke manieren wil deze ongekozen Coronaterrorist zoveel mogelijk kinderen het leven zuur maken. Inclusief zijn eigen dochters blijkbaar…. Want als geen ander moet een topfunctionaris zich op de hoogte stellen van de ernst van de situatie.

 • is het “virus” al gevangen?
 • besmet het onbewezen “virus” iemand buiten het lichaam?
 • veroorzaakt dit Big Pharma bedenksel een heuse “pandemie”?
 • waarom veroorzaken de maatregelen alleen maar meer besmettingen?
 • zijn de maatregelen wetenschappelijk bewezen?
 • zijn de mondkapjes en ontsmettingsmiddelen veilig?
 • is al bekend waar Influenza A en B zijn gebleven?
 • heeft de avondklok de “besmettingen” geëlimineerd?
 • kan de PCR test een diagnose stellen?
 • zijn de PCR neusswaps veilig?
 • hoe manipuleren RIVM en GGD de cijfers waarop beleid wordt verkocht?
 • is het injecteren van oude mensen met mRNA nodig om 100% immuniteit te verbeteren?
 • klopt het dat het halve MKB inmiddels naar de sodemieter is geholpen?
 • wordt de grondwet gerespecteerd?
 • worden de mensenrechten gerespecteerd?
 • en ga zo nog maar een paar dagen door…..

Deze ongekozen “bestuurders” zullen ongetwijfeld slechts één argument tegen alle vragen in kunnen brengen:

“WIJ VOERDEN SLECHTS ORDERS UIT”

Dat hebben we meer gehoord…. Waar Maarschalk Hermann Göring – daar de Markies Hubèrt Bruls van Nuth. Enzovoort…..enzovoort…. De halve Limburger Josef Goebbels zat er helaas niet tussen, hij koos eieren voor zijn geld. Verstandig.

24 gedachtes over “Coronaterrorist Bruls levensgevaarlijk, vooral voor kinderen

 1. Corona is de ultieme natte droom van D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom werden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen €Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers en crimigranten. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk. De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Nog niet alle zwakkeren en oudjes dood? Nee, oké er zijn nu vaccins!
  Met die vaccinaties wil de overheid de “zwakkeren” beschermen door ze preventief te ruimen.
  Dit gaat sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk.
  En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
  Ook komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan voor onze roverheid.

  “Dit is een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra.

  Een rechtbank in de Zuid-Amerikaanse staat Peru trekt momenteel de aandacht met een gedurfde uitspraak. Ze zegt dat het Covid-19 virus een uitvinding is van een “globalistische criminele elite” die bestaat uit onder andere miljardairs zoals George Soros, de Rockefeller familie en Microsoft ondernemer en mede-oprichter Bill Gates.

  Onze overheid zegt:
  ”Er is een nieuw virus dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden gaan vallen, tenzij WIJ u beschermen. WIJ weten wat goed voor u is, want WIJ beschikken over de kennis en de experts.
  U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom.
  WIJ moeten u isoleren, al uw rechten afnemen en u de mond (met een kapje) snoeren, maar dit doen WIJ natuurlijk alleen maar ter uw bescherming. Nu moeten jullie allemaal een injectie halen”.
  Het uur van de persoonlijke verantwoordelijkheid heeft geslagen!
  WIJ zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet de media.
  WIJ zijn verantwoordelijk voor wat we doen, niet onze superieuren.
  WIJ zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie).
  En WIJ zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt, niet de regering.

  Als u jonger bent dan 40, is uw risico om te sterven aan Covid-19 slechts 0,01%, wat betekent dat je een 99,99% kans hebt om de infectie te overleven. En u kunt dat verbeteren tot 99,999% als u metabolisch flexibel, insuline-gevoelig en vitamine D-rijk bent.

  Een bejaarde grootmoeder had geen toestemming gekregen om deel te nemen aan de activiteiten van haar verpleeghuis omdat zij had geweigerd de “vrijwillige” vaccinatie tegen het Coronavirus te nemen.

  Over de hele wereld hoor je berichten over mensen die kort na de toediening van Covid-19-vaccins overlijden. In veel gevallen sterven zij plotseling binnen enkele uren na het krijgen van de prik. In andere gevallen overlijden ze binnen een paar weken.
  Vóór de vaccins stierf iedereen aan corona.
  Ná vaccinatie sterft iedereen aan onderliggend lijden?
  Afgezien van een plotselinge dood binnen enkele uren of dagen zijn de voorbeelden van bijwerkingen bij overlevenden van de Pfizer, Astra Zenika en Moderna mRNA vaccins onder meer:
  Aanhoudende malaise en extreme uitputting.
  Ernstige allergische, inclusief anafylactische reacties.
  Multisysteem ontstekingssyndroom.
  Chronische aanvallen en convulsies.
  Verlamming inclusief Bell’s Palsy.
  Bloedstolsels en te kort aan bloedplaatjes,

 2. Een uitzondering op de regel?
  Of vergis ik me?

  Al zijn de voorstellen van meneer Blase wel oprecht en verstandig bedoeld, het blíjft binnen het oude systeem.
  Hoewel dus ongetwijfeld goed bedoeld, denk ik dat er primair geen transformatie moet/kan plaatsvinden, alvorens de grote schoonmaak heeft plaatsgevonden.
  (Welke overigens allereerst in het eigen [onder]bewustzijn dient te gebeuren.
  Krishnamurti: Laat het verleden (= je programmering) los!)

  Zie van 1 uur 7 min. tot even voorbij 1 uur 14 min.:

  Volgens Reiner zijn “ze” ‘m aan het knijpen, bang voor het ontwaken van de massa;
  https://odysee.com/@MenschenMachenMut:c/Update-Reiner-Fuellmich:d

  Ook David kwam eergisteren nog eens met een urgent bericht.
  https://www.bitchute.com/video/vMMZpqJBlHKd/

  Allemaal informatie om wakker te worden, om elkaar, voor zover nog nodig, wakker te schudden.
  Er zijn al velen wakker, heel wat meer dan de oude media willen doen geloven. Ik hoorde iemand voorspellen dat binnenkort (mei, juni) de Duitse borgers het niet langer pikken: bevrijding van onze onderdrukkers! Dat lijkt, gezien de in Duitsland nog steeds in Argademonische helsheid toenemende maatregelen, zeer aannemelijk, toch?

  Net als Christina von Dreien zegt, tenslotte komt alles goed.
  De vraag is natuurlijk: wanneer. Oftewel, hoeveel lijden gaat er eerst nog plaatsvinden.

  Volg de ziekmakende maatregelen niet meer op!
  (Ik ga bijvoorbeeld zonder gezichtsmasker elke winkel in.)
  Mijn lichaam zegt het duidelijk en helder: NÓÓIT een vaccinatie, welke dan ook.
  Samen gaan we de nieuwe saamhorige tijd tegemoet!

 3. 3 van de 4 covid-vaccinmakers zijn eerder aangeklaagd voor producten die ze op de markt brachten,
  hoewel ze wisten dat verwondingen en sterfgevallen zouden resulteren.

  Johnson & Johnson heeft grote rechtszaken verloren in 1995, 1996, 2001, 2010, 2011, 2016, 2019
  (Voor wat het waard is, het vaccin van J&J bevat ook weefsels van geaborteerde foetale cellen,
  misschien een onderwerp voor een andere discussie)

  Pfizer heeft het onderscheid van de grootste criminele uitbetaling in de geschiedenis.
  Ze hebben zoveel rechtszaken verloren dat het moeilijk te tellen is.
  Je kunt hun strafblad hier bekijken.
  Misschien eisen ze daarom dat landen waar ze geen aansprakelijkheidsbescherming hebben,
  onderpand bieden om rechtszaken over vaccinschade te dekken.

  Astra Zeneca heeft ook zoveel rechtszaken verloren dat het moeilijk te tellen is. Hier is er
  een. Hier is er nog een… Je snapt het wel. En voor het geval je het miste,
  het bedrijf had hun covid-vaccin opgeschort in ten minste 18 landen vanwege zorgen over bloedstolsels,
  en ze hebben hun ontmoeting met de FDA volledig verknald met cijfers uit hun studie die niet overeenkwamen.

 4. Hubertje Bruls was vroeger op school in Nuth ook al het grootste ettertje, blijkbaar nog niets verleerd.

  • En niemand die die graflul een keer op z’n muil slaat??
   Een kopstoot midden op straat, dat verdienen die onderkruipers die zichzelf burgemeester noemen.

 5. Politiek is denk ik niet zo heel erg blij met hetgeen deze AfD Politikerin te zeggen heeft. Is denk ik daar ingeslagen als een bom…..

  Luister naar de waarheid…is in de Duitse taal maar duurt maar 9 minuten en is m.i. goed te volgen!!!

  Heb een en ander verder bekeken en ze zijn haar inmiddels het vuur aan de schenen aan het leggen….is overal verdwenen namelijk en dit wordt natuurlijk hevig in “twijfel” getrokken…

  Maar oordeel zelf maar…

  Mag ik voorstellen, Andrea Haberl vom AfD-Kreisvorstand Freising-Pfaffenhofen

  https://www.bitchute.com/video/HPI0XH9wtnU3/

  Heerlijk maar wel beangstigend……..want z gaan maar door en door en door, ook onze staatstrol Rutte….

  Het moet en zal gestopt worden….
  Gladiator

 6. Jenna

  3 van de 4 covid-vaccinmakers zijn eerder aangeklaagd voor producten die ze op de markt brachten,
  hoewel ze wisten dat verwondingen en sterfgevallen zouden resulteren.

  Deze is ook mooi. Telegraaf. Huisarts blijft Astra Zeneca prikken. De held laat zich niet intimideren.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/907035536/huisarts-blijft-prikken-met-astra-zeneca-inspectie-intimideert-mij-maar-lust-ze-rauw

  De enige die opgevreten wordt is hij zelf want zijn beroepsaansprakelijkheid verzekering zal 99% zeker niks uitkeren als het mis gaat. Grove mishandeling of poging tot doodslag denk ik eerder. Waarom doe je dit? Iemand moet het doen voor de publiciteit. Daar leent het vod zich voor. Waarom leen je je als huisarts daarvoor. Weet het wel maar u ook. In ieder geval ben je een totale lul die zich als held wil profileren voor zijn bazen.

 7. Kap eens met die vergelijkingen met de nationaal socialisten in Duitsland van destijds. Hebben jullie niet in de gaten dat dezelfde lui die nu wereldwijd (op paar plekken na) de scepter zwaaien toen de hele wereld opzetten om Duitsland kapot te maken? Dankzij onze eigen stupiditeit zijn we nu slaafjes van de globalisten/bankiers. Kijk ‘Europa the Last Battle’ en ‘The greatest story never told’ op bitchute ofzo en word wakker.

  • Zou je de gebiedende wijs achterwege kunnen laten?
   Jij acht jezelf als enige ter wereld “wakker” zo concluderen wij.
   Wellicht interessant om te weten is, dat je waarschijnlijk qua ontwikkelde visie nog nat achter je oren bent. Je loopt jaren achter de feiten aan, helaas.
   Het doet dan extra vreemd aan dat wij hier de les worden gelezen, terwijl wij al 70 jaar weten wie de nazi’s financierden.
   Blijkbaar heb jij van Operatie Paperclip ook nog niet gehoord. Of wie de familie Bush eigenlijk is. Of de stokoude bloedlijnfamilies, etc. etc.
   Eén lichtpuntje in je betoog, je rept over: “ONZE stupiditeit”. Misery greets people.
   En de vervoeging van “worden” in het licht van “wakker” betrek je ook op jezelf.
   Er komen hier wel meer langs die alles beter weten en opgewekt vrijmoedig in hun eigen zwaard lopen.
   Sneu.

  • Voor velen is het hoog tijd zichzelf te ontdekken…daar heerst de grootste battle.

   The gift of today is the present
   Een mooie luister legende

Reacties zijn gesloten.