HILLARY CLINTON: VEROORDEELD WEGENS MEDEPLICHTIGHEID 9/11 AANSLAGEN

17 april 2021

Er is nog veel meer giftige bagger over het ter dood veroordeelde sekreet Hillary Clinton boven water te halen.

Voor de georganiseerde massamoord van 11 september 2001 zijn vele top criminelen veroordeeld door Militaire Tribunalen. Ieder speelde zijn of haar specifieke rol. Die van Hillary Clinton is niet evident, maar zij was volledig op de hoogte. Hier de lange lijst aangeklaagden, waarvan sommigen al waren overleden, maar alsnog ter dood zijn veroordeeld:

RICHARD CHENEY, JOHN BRENNAN, JOHN ASHCROFT, ROBERT MUELLER, GEORGE W. BUSH, GEORGE H.W. BUSH, KEVIN SPACEY, BARACK OBAMA, JOHN MCCAIN, JAMES BAKER, EDGAR BRONFMAN SR., PAUL WOLFOWITZ, RICHARD PERLE, PETER MUNK, CONDALEEZA RICE, GEORGE SOROS, JOHN KERRY, BANDAR BIN SULTAN, DAVID ROCKEFELLER, BRENT SCOWCROFT, ZBIGNIEW BRZEZINSKI and HILLARY RODHAM CLINTON

We lichten de aanklacht richting Hillary R. Clinton er even uit.

Tenslotte klagen we HILLARY RODHAM CLINTON officieel aan voor haar rol in het organiseren van de “nine eleven” samenzwering onder bevel van hoofdfinancier GEORGE SOROS.

Aanklacht [1] We klagen HILLARY CLINTON aan voor het overtreden van 18 U.S.C § 2381 in meer dan tien gevallen, als het gaat om de 9/11 aanslagen. CLINTON zat bij meerdere vergaderingen tussen BRONFMAN en BUSH, waar het gaat om het organiseren en opzetten van massamoord. Ze had ook persoonlijke kennis van wat GEORGE SOROS van plan was en nam grote sommen smeergeld aan van BANDAR BIN SULTAN. Aangezien ze al genoemd wordt in andere strafzaken, zal de straf hier worden teruggebracht tot tien jaar. Het leger wordt bevolen de aanklacht toe te voegen zodra ze officieel in hechtenis is genomen.

Het leger zal opties onderzoeken, waaronder levenslang in Guantanamo Bay met gecontroleerde vrijlating.

George Soros was de hoofdorganisator, Hillary Clinton was aangehaakt en liet zich vorstelijk omkopen. De uitspraak is geweest op 10 september 2018. Het vonnis is niet voltrokken omdat er nog meer zou komen.

12 gedachtes over “HILLARY CLINTON: VEROORDEELD WEGENS MEDEPLICHTIGHEID 9/11 AANSLAGEN

 1. Ik vind het allemaal een beetje ongeloofwaardig, hoezeer ik het ook toe zou willen juichen. De berichten zijn verschillend, zij zou ter dood veroordeeld zijn in 2018, maar heeft toch nog een poos vrij rond gelopen, was 4 jaar gelden nog presidentskandidaat.
  Anderen idem, Barack Obama is o.a. nog 8 jaar president geweest…
  Of zitten we sowieso naar een bizarre film te kijken?

  • Deze schijnt een kloon te zijn, is ook een stuk kleiner dan de “vroegere” Hilary. Heb verschillende keren gelezen dat het al de zesde kloon zou zijn, maar of dat ook echt zo is…

   • Het kan wel een kloon zijn, maar ook de kloon vertegenwoordigd Obama, Clinton, etc. dus het “instituut” wordt in stand gehouden.

 2. zo jammer dat ik wel lees dat ze veroordeeld zijn, maar werkelijk bewijs dat ze opgeruimd zijn heb ik niet gezien………..

 3. Graag zou ik de onderliggende bronnen willen inzien. Militair tribunalen over 9-11?? Welke tribunalen? Gerechtelijke uitspraken? Dit is zeer belangrijke info! Dit zou namelijk aantonen dat ook CNN in het complot! Dus graag: bron vermelden!

  • Dit was een deel van de Trump Dump, vlak voordat acteur Biden de failliete tent overnam.

 4. Mij is in ieder geval duidelijk dat een van de redenen van de verplichte maskers is dat het lekker makkelijk is om stand-ins te vinden/gebruiken.

 5. Dit is nergens anders terug te vinden. Zou mooi zijn als het zo is, maar het is niet te verifiëren. Lijkt me toch dat het zeker in Amerika wel bekend zou moeten zijn, en al zouden ze het onder de pet willen houden, er zou toch meer over te vinden moeten zijn. Wat is jullie bron?

  • Nogmaals de bron: De “TRUMP DUMP”. Overal te vinden. Kom uit je schommelstoel.

Reacties zijn gesloten.