Militaire Operatie “Test dictatuur” kost om te beginnen € 1 miljard!


14 april 2021

De testpandemie doet iedere echte kwaal vergeten, inclusief de gevolgschade van de “vaccinatie”.

De enkele jaren geleden gevallen legercommandant Tom Middendorp -Adjudant in buitengewone dienst van de Koning – is de commandant van de Militaire Operatie die moet zorgen dat wij allemaal pas iets mogen doen, als we zijn “getest”. Het is uiteraard niet verplicht, dat zult u begrijpen. Maar als u niet meewerkt wordt uw medische dossier gelicht en kunt u een arrestatiebevel verwachten. De ex-legerbevelhebber heeft blijkbaar nog een appeltje te schillen met de Nederlanders die hem zijn hele leven hebben betaald en nu een miljard euro toeschuiven.

De Stichting Open Nederland

Een Stichting betaalt geen belasting en kan soms goed functioneren als witwasinrichting. De STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE heeft € 950 miljoen belastinggeld doorgesluisd naar deze stichting, die er mee kan doen en laten wat men wil. Er wordt dus een aanzienlijk bedrag “doorgezakt” naar een activiteit “ten behoeve van de Nederlanders” naar wij aannemen. Een attente lezer wees ons op de doelstelling van deze belastingvrije entiteit, zoals dat is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag:

Het klinkt als een ideële doelstelling: “het leveren van een bijdrage aan het heropenen van Nederland”. Maar in feite is het totale kolder. De “sociale activiteiten in de breedste zin van het woord” is hetzelfde als: “Je kunt geen poot meer verzetten zonder toestemming”. Het lijkt wel een militaire dictatuur…. maar dat is het natuurlijk ook. Want ook wordt uw gestolen belastinggeld in “elektronische applicaties” geïnvesteerd. Met andere woorden: “Track and trace” al of niet via een ingebrachte chip. Deze ex-commandant is een rechtstreekse bedreiging voor de bevolking, hij zal als geen ander begrijpen wat het betekent voor een Militair Tribunaal terecht te staan.

Met een bedrag wat ermee is gemoeid snapt iedereen dat er aan een kolos van een infrastructuur wordt gewerkt om de “testmaatschappij” op poten te krijgen. Dat gaat vele miljarden belastinggeld kosten en levert miljoenen tonnen aan afval op. Als iedere Nederlander elke maand moet worden getest, dan zitten we aan het eind van het jaar met 2,5 miljoen ton gevaarlijk afval alleen al van de 12 grams wattenstaafjes van de PCRT test. Uiteraard moet het bekpampertje ook nog even verplicht blijven en dat levert ieder jaar nog eens 8,5 miljoen ton rotzooi op. Chemisch afval, kan niet zo maar worden weggewerkt, dat weten we ook allemaal wel, dus een dure grap wordt dat zeker.

En zo werkt het.

De STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE maakt samen met alle andere CORPORATIES die de testen en mondkapjes produceren een conglomeraat van enorme proporties. Gefinancierd door het Internationale Centrale Banken Syndicaat met uw belastinggeld. Het is een simpel verdienmodel.


In Duitsland is een wetje aangenomen dat onder de naam “Infektionsgesetz” dictatoriale maatregelen kan doorvoeren. Het sein om de wet in te voeren is een “Incidenzwert” van 100 positieve testen per 100.000 inwoners. Dat betekent dat ALLES in het gehele land wordt platgelegd vanwege het feit dat 99.900 mensen negatief zijn getest. Dat willen ze hier ook wel!

Maar…. van die 100 “positieve gevallen” zijn er hoogstens 2 die “iets” onder de leden hebben, de rest is namelijk VALS-POSITIEF. Deze 2 personen die “op “iets” zijn getest kunnen namelijk net zo goed positief zijn getest op AIDS, Hepatitis, Rhinovirus, Ebola of een andere onbekende parasiet. Deze mensen moeten snel worden behandeld met een preventief middeltje, als de symptomen evident zijn. De ziekenhuizen kunnen dan voor de helft weer worden gesloten, omdat er geen patiënt meer binnen wordt gereden voor een administratieve behandeling “COVID-huppelepup”.

In Duitsland kan het dus zijn dat 2 mensen die met de PCR-test positief zijn getest een heel land op slot kunnen gooien, omdat ze wegens een leven lang roken kortademig zijn, veel te vet eten, niet bewegen en zijn uitgerust met een donkere huidskleur, waardoor het afweermiddel Vitamine D niet aanwezig is. Maar daar horen we in de afgerichte pers niets over.

15 gedachtes over “Militaire Operatie “Test dictatuur” kost om te beginnen € 1 miljard!

 1. Zie hier in de regio wel veel militaire voertuigen rondrijden die je normaal nooit zag, hooguit militaire ‘Leswagens’. Ook gisteren tijdens mijn fietstocht drie hele grote legerhelikopters boven de Maas in Berg aan de Maas – Obbicht. Zijn ze aan het oefenen?

  • Zijn ze niet immer aan het ‘oefenen’?
   Oefenen de mensen te onderdrukken, klein te houden, angstig te houden.
   Ik woon reeds meer dan 20 jaar in het Franse land en en elke maandag scheren er hier op zeer lage hoogte de Mirages over, waarom?
   Oefenen? Waarvoor dan?
   Al mijn dieren over de rooie, vogels schrikken zich te pletter etc.
   Krankzinnig gedoe wat zeker bijdraagt tot een gezonde en rechtvaardige samenleving waar Harmonie de bovertoon voert, dat dan weer wel, niet dus.

  • @Cjuupie,

   Yep idd,

   Heb die hoepschroepschroeps ook gehoord,

   Ben echter niet naar buiten gegaan om te kijken. Neem aan dat het Chinooks waren toch!?

   Maakten namelijk best wel herrie…..

   Gegroet beste,

   Gladiator

 2. En wat voor een persoon is Chris Smulders?
  https://financieel-management.nl/artikelen/van-paperclip-tot-passagierstrein/

  Misschien ook interessant (want de machtswellustelingen kleven allen aan elkaar, maar zullen onderling ook ruzie krijgen, al was het maar uit jaloezie): https://www.legitim.ch/post/sensationell-die-kontroverse-netflix-serie-the-crown-entlarvt-die-royals-komplett
  Zelfs Martin Vrijland geeft toe steeds meer waardering op te brengen voor Icke:
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-nieuwe-begin-is-bewust-zijn/

  De koningshuizen; is T. Middendorp (evenals voorgangers als Peter van Uhm e.a. dat zijn) immers niet gewoon een lakei van de koning (+ koningin)?

  De ontmaskering is wereldwijd in volle gang!

  • “Op en top inkoper” deze Smulders?

   Met mijn opgedane ervaring zeg ik dan: “TOTAAL CORRUPT EN CHANTABEL”.

   • Geschatte woningwaarde Burggravenlaan 1
    € 1.037.000 – 1.093.000

    Leiden in Last… de geschiedenis herhaalt zich wederom.

 3. Israëlisch onderzoek: geen bescherming ondanks vaccinatie – dan helpt alleen de permanente lockdown!

  Op naar de permanente lockdown te bereiken door een testdictatuur in combinatie met zoveel mogelijk vaxxen met als resultaat grote aantallen positief geteste schapen (met een nep test) waardoor er een permanente lockdown georganiseerd kan worden. Ook nu al schuift de opening van horeca steeds verder op want het is helemaal niet de bedoeling van de psychopatische cabalratten waaronder de clown en de acrobaat om ook maar iets open te gooien.

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/14/israelisch-onderzoek-geen-bescherming-ondanks-vaccinatie-dan-helpt-alleen-de-permanente-lockdown/

  Met opper cabal priesteres kaag is dit onze toekomst.

  • Volgens het grafiekje is er nu het kwadraat aan dollars dan 20 jaar geleden.
   Tijd om de wortel eruit te trekken.

 4. Pingback: Ondertussen, bij DEFENSIE…. | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 5. Pingback: Militaire Operatie “Test dictatuur” kost om te beginnen € 1 miljard! | De Binnenlandsche Bataafsche Courant | malthablog's Blog

Reacties zijn gesloten.