Franse Nationale Academie van Geneeskunde: COVID neusswabs geassocieerd met verhoogd risico op hersenvliesontsteking

13 april 2021

Uiteraard wordt ook in Frankrijk de PCT-test gehuldigd als de gouden standaard voor het detecteren van een “virus” dat er niet is, behalve in computermodellen. Maar het persbericht had er nooit gekomen als er geen problemen zouden zijn opgetreden als gevolg van deze nep-test.

Persbericht van de Franse Nationale Academie voor Geneeskunde 8 april 2021:

NEUSMONSTER

Nasofarynxswabs gevolgd door detectie van het viraal genoom met RT-PCR is de gouden standaard geworden voor de diagnose van SARS-CoV-2-infectie. Een neusswab is ook nodig voor antigeentests. Gezien de veelvuldigheid en herhaling van deze procedure voor het verkrijgen van monsters, die soms onder ongeschikte omstandigheden wordt uitgevoerd, is het van belang de in acht te nemen voorzorgsmaatregelen en de risico’s in herinnering te brengen. Hoewel sommige complicaties als goedaardig kunnen worden beschouwd (ongemak, pijn of bloedingen), zijn in de medische literatuur de laatste weken ernstige complicaties beschreven, met name breuken van de voorste schedelbasis die gepaard gaan met een verhoogd risico op meningitis.

Bovendien beveelt de Franse Nationale Academie voor Geneeskunde aan:

 • de praktijk van nasofarynxswabs voor te behouden aan gezondheidswerkers die opgeleid zijn om deze procedure onder strikte technische voorwaarden uit te voeren;
 • bij kinderen de voorkeur te geven aan speekselmonsters vanwege de veiligheid en aanvaardbaarheid daarvan;
 • gebruikers van zelftests te waarschuwen dat zelfafname tot vals-negatieve resultaten kan leiden wanneer te oppervlakkig wordt geveegd, maar ook gevaarlijk kan worden wanneer te diep wordt geveegd en in de verkeerde richting wordt geduwd

Pijn, bloedingen, ongemak, allemaal “goedaardige complicaties” volgens deze deskundigen. Allemaal onnodig, want er zijn alleen maar vals-positieve of vals-negatieve uitslagen. Dat weet iedereen, maar daar gaat het helemaal niet om. De PCR-test wordt bewust verkeerd gebruikt om de “pandemie” aan de gang te houden. Geen test betekent: einde COVID-en-nog-wat. Er was, is en komt geen “pandemie”. Het enige “virus” zit tussen de oren van “coronagelovigen” en de oorsprong moet men niet in Wuhan zoeken, maar op het Binnenhof.

En nu komt er ook nog eens een verhoogd risico op hersenvliesontsteking bij.

11 gedachtes over “Franse Nationale Academie van Geneeskunde: COVID neusswabs geassocieerd met verhoogd risico op hersenvliesontsteking

 1. Gezien de snel afnemende belangstelling voor vaccinaties lijkt het erop dat er toch meer mensen wakker worden (en zijn) dan ik voor mogelijk hield. Zelfs MSM stuikelt ondertussen in de leugens en vertelt zo nu en dan zelfs de waarheid. We komen er wel…

  Maar van de medische professie moeten we het niet hebben. Die groep is voorgoed verloren (als de medbeds komen). Pek en veren is hun deel.

 2. Beroepsverbod Dr. Elens illegaal (Verdrag van Helsinki) als patiënt toestemming geeft!

 3. “We’re only in it for the money”

  Een ander helpen zich zelf te genzen zou nooit gerelateerd aan geld of status dienen te zijn.
  Om dit te werk bestelligen dient de impuls vanuit het hart te komen, daar waar de Liefde leeft, de empathie, het mededogen, compassie voor al wat leeft.

 4. Achter deze corona (griep) hoax staats/machtsgreep zit de (nazi) bilderberg groep,hun nemen nederland en europa voor hun rekening. Europeese regeringen en politici zijn omgekocht of gechanteerd en voeren braaf de communistische NWO agenda uit.

Reacties zijn gesloten.