Priklocatie wordt na dodelijke Pfizer injectie helaas niet feestelijk geopend


12 april 2021

De priklocatie in Noordwijkerhout blijft gewoon open. De locatie zou maandag officieel worden geopend door burgemeester Wendy Verkleij, maar de feestelijke opening is afgeblazen.

Vaccineren gaat gewoon door

Hotel Leeuwenhorst is maandag voor het eerst open als priklocatie. Vanaf vanochtend 8.00 uur zijn er vaccinaties gezet. De officiële opening door de burgemeester was gepland voor 11.00 uur, burgemeester Wendy Verkleij was al aanwezig. De medewerkers van de priklocatie zijn aangeslagen, zegt onze verslaggever, maar het vaccineren gaat gewoon door.

BRON: https://www.omroepwest.nl/nieuws/4380685/Man-overlijdt-na-vaccinatie-op-eerste-dag-priklocatie-Bollenstreek

Nou, is dát niet eens inlevingsvermogen van ’t burgemeestertje? Normaal gesproken trek je je als lid van de loge en geparachuteerd in een onverkiesbare functie nergens wat van aan. Behalve dan van het opperhoofd ten paleize, die je dit baantje heeft bezorgd. Een feestelijke opening ging niet door, omdat de dodenprik te snel werkte….

RIVM waarschuwt immers al van tevoren, voor het geval de reactie direct komt in plaats van een maand of 5 jaar later….

Op advies van het RIVM moet iedereen die een vaccinatie krijgt toegediend na de prik een kwartier op de locatie blijven vanwege mogelijk heftige allergische reacties.

Dat noemen ze dan “allergische reacties”. Dat is hetzelfde als beweren dat het alleen maar je eigen schuld kan zijn en niet van producent, burgemeester of het RIVM. Bovendien gaat Maoïst Agnes Kant de zaak eerst maar eens even op haar gemak uitpluizen, want de instructie is: het ligt niet aan het “vaccin”. In Engeland gaat het ook crescendo met de vaccinatiebereidheid:

Nog even over “versoepeling” gesproken. Wij – dom gepeupel- begrijpen dat woord verkeerd. Versoepelen wil niet zeggen dat de teugels wat worden gevierd. Het wil zeggen dat er extra voorwaarden worden gefabriceerd, bedacht, bekokstoofd.

Voorbeeld: Studenten mogen weer een dagje naar de Universiteit.

Soepel hè!?

Zit een klein dingetje aan: je moet wél een negatieve test meenemen. Terwijl “expert” Prof. Dr. Ir. Bonten van het Onhebbelijke Malloten Team (OMT) zegt dat als de student negatief test, hij (of zij) wel eens HARDSTIKKE besmettelijk kan zijn. Het zegt NIETS.

Het zegt daarentegen ALLES als de test positief uitslaat, volgens de “expert”. Het werkt immers altijd maar één kant uit?

Wakker worden studenten-schaapjes! De beuk erin!

6 gedachtes over “Priklocatie wordt na dodelijke Pfizer injectie helaas niet feestelijk geopend

  1. Pingback: Priklocatie wordt na dodelijke Pfizer injectie helaas niet feestelijk geopend | De Binnenlandsche Bataafsche Courant | malthablog's Blog

  2. Wat een tegenvaller! Ik had me zo verheugd op dat gifspuitje. Zelfs vlaggetjes en feestneuzen al aangeschaft, gaat de feestelijke opening niet door. Nou ga ik vast dood aan dat verschrikkelijke 4us. Hoe moet dat nou verder?! Mijn wereld stort in.

Reacties zijn gesloten.