OMT-malloot/deskundige & vaccinpusher Bonten: “Negatieve test zegt ook niks” De spuit erin dus!


12 april 2021

De redactie dacht even bakzeil te moeten halen over die zogenaamde overvolle ziekenhuizen en IC’s. Omdat we het volgende bericht kregen toegestuurd:

Meneer professor Gommers kon bijna een excuusbrief van De Binnenlandsche Bataafsche Courant tegemoet zien. Immers, het is dan toch wel ernstiger dan wij onze lezers willen laten geloven. Zoals altijd controleren wij onze bronnen voor de zekerheid even. Dus kwamen wij het volledige bericht tegen:

“Griepgolf”? Dus het is dan toch Influenza C. Nog maar eens een controle uitgevoerd en toen kwam het complete bericht boven water:

Een krantenartikel van 5 februari 2016.

Er is niets nieuws onder de zon. Diederik Gommers blijft een voor volkerenmoord aan te klagen ras oplichter. COVID-19 is niets anders dan de griep en meestal ook nog in een mildere vorm. Hoeveel mensen de “preventieve griepprik” hebben ontvangen en vervolgens toch ziek zijn geworden, wordt nergens vermeld. Toen niet en nu nog niet.

Echter wat wel zorgen baart is de zinsnede uit het artikel: “Hier zitten opvallend veel gezonde mensen tussen, die vaak al jaren niet ziek zijn geweest.” Deze mensen kampen blijkbaar met een “lui” geworden immuunsysteem (wat dat dan ook maar zijn mag, ook die vind je nergens). Geprojecteerd op de apathische houding van de bevolking nu, in combinatie met isolering, opsluiting, zittend werken, corona kilo’s etc. Allemaal niet bevorderlijk voor de weerstand.

Met je “testsamenleving” …. SODEMIETER toch op, mafklappers!

De OMT malloot en vaccinpusher Bonten over de testsamenleving: “Negatieve uitslag zegt ook niks….”

Als het de bedoeling is, dat alles en iedereen overal en nergens meer een hout van snapt, dan is dat goed gelukt. Het resultaat is wel, dat de wegbereiding voor de “GREAT SOLUTION” in volle gang is. Een vaccin-dealer als OMT malloot Bonten heeft belang bij rotzooi trappen. De maffia methoden van afpersen en racketeering is er niets bij vergeleken. Net zolang tot iedereen roept, gilt, bidt en bedelt om een injectie in de bovenarm, dan ben je er maar van af.

Denken ze.

8 gedachtes over “OMT-malloot/deskundige & vaccinpusher Bonten: “Negatieve test zegt ook niks” De spuit erin dus!

  1. Ondertussen…
    Boeren strijden voort in Frankrijk en Croatië.
    De te zot om los te lopen puppets hebben het plan om ook zaden en vissen te registreren

    https//niburu.co/het-complot/16187-ze-komen-voor-je-voedsel-2

  2. de ziekenhuizen vallen om omdat markie de fundamenten er onder uit gevreten heeft met z,n doortrappte schijnheilige vrijgemetselde jezuitenmuil

Reacties zijn gesloten.